Gerrard se popral v baru a zatkla ho policie

29.12.2008, 12:16
Aktuality
Liverpool včera slavil vysoké vítězství v Newcastlu, ale následná noc neskončila dobře pro kapitána Stevena Gerrarda. Anglický záložník se údajně popral v baru v Southportu, načež ho zatkla policie.

Incident se měl odehrát kolem půl třetí ráno v baru Lounge. Podle BBC zadržela policie kromě Gerrarda dalších pět lidí. 34letý muž byl odvezen do nemocnice s poraněním tváře, nemělo by se ale jednat o nic vážného.

"Policie vyšetřuje útok z ranních pondělních hodin v Southportu. Zatčeno bylo šest mužů ve věku od osmnácti do třiatřiceti let," uvedl policejní mluvčí. Mezi zatčenými je i osmadvacetiletý muž, což má být právě Gerrard.

Gerrard ani nikdo jiný zatím nebyl z ničeho obviněn, všichni však zůstávají zadrženi na policejní stanici. Anglická média spekulují, co se vlastně stalo. Liverpoolský kapitán spolu se svými kamarády údajně napadl místního občana, který posléze skončil v nemocnici.

28letý Gerrard o několik hodin dříve pomohl dvěma góly svému Liverpoolu k výhře 5:1 na hřišti Newcastlu. Ta Reds zajistila udržení prvního místa v Premier League, druhá Chelsea ztrácí tři body. Liverpool čeká na titul od roku 1990.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (354)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele