Další články

Busquets zamíří po odchodu z Barcelony za Messim do Interu Miami

Španělský fotbalista Sergio Busqets zamířil po konci dlouholetého angažmá v Barceloně do Interu Miami. V celku americké MLS se opět sejde s dlouholetým spoluhráčem z katalánského velkoklubu Argentincem Lionelem Messim. Miami jeho příchod oznámilo ve videu na sociálních sítích.

Busquets potvrdil odchod z Barcelony. Všechno musí skončit, rozloučil se

Mistr světa i Evropy Sergio Busquets poprvé v kariéře změní dres. Čtyřiatřicetiletý španělský reprezentant oznámil, že na konci sezony opustí Barcelonu, v níž po odchodu Lionela Messiho zastával v posledních dvou sezonách roli kapitána. Katalánský klub o Busquetsově konci informoval na klubovém webu.

Busquets pokračovat nebude, rozhodl se ukončit reprezentační kariéru

Španěl Sergio Busquets ukončil po mistrovství světa v Kataru reprezentační kariéru. Defenzivní záložník Barcelony, jenž byl více než dekádu pevnou součástí středové řady národního týmu, se rozloučil po 143 zápasech.

Z Barcelony zatím neodcházím, zamítl spekulace Sergio Busquets

Kapitán Sergio Busquets zamítl spekulace, že už je zřejmý jeho odchod z Barcelony. Ačkoli jeho kontrakt potrvá pouze do konce této sezóny a zatím k jeho prodloužení nedošlo, barvám katalánského klubu by měl zůstat věrný až do června. Ve hře je každopádně varianta, že by po patnácti letech mohl svůj mateřský klub opustit právě příští léto a zamířit do zámořské MLS.

Jsme v kritické situaci, řekl kapitán Busquets po prohře Barcelony s Benficou

Kapitán Sergio Busquets po středeční porážce 0:3 na hřišti Benficy označil situaci Barcelony za kritickou. Katalánci jsou ve skupině Ligy mistrů po dvou zápasech poslední bez bodu. Podle španělského reprezentanta jsou zodpovědní všichni v klubu, ne pouze kritizovaný trenér Ronald Koeman.

Busquets a Jordi Alba oželeli část platů, aby Barca mohla registrovat hráče

Sergio Busquets a Jordi Alba jsou dalšími hráči Barcelony, kteří přistoupili na snížení platů, aby tak klubu umožnili registraci letní posily Sergia Agüera z Manchesteru City. Následovali tak příkladu kapitána Gerarda Piquého, který souhlasil s redukcí mzdy už v polovině srpna, aby finančně zdecimovaná Barcelona mohla registrovat další nové posily v čele s Memphisem Depayem.

Nehráli jsme dobře a měli štěstí, řekli hráči Barcelony po Slavii

Záložník Frenkie de Jong a brankář Marc-André ter Stegen se shodli, že Barcelona v utkání skupiny Ligy mistrů se Slavií nehrála dobře a její vítězství 2:1 bylo šťastné. Podle dalšího středopolaře Sergia Busquetse si Katalánci závěr středečního zápasu v Praze protrpěli.

Busquets podepsal s Barcelonou novou pětiletou smlouvu

Záložník Barcelony Sergio Busquets podepsal s klubem novou smlouvu, která platí až do roku 2023. Třicetiletý fotbalista strávil v katalánské metropoli celou kariéru a nový kontrakt nahrává tomu, že ji tam může i zakončit.

Barceloně bude tři týdny chybět zraněný záložník Busquets

Hráči Barcelony se budou muset minimálně v úvodním utkání čtvrtfinále Ligy mistrů obejít bez záložníka Sergia Busquetse. Devětadvacetiletý klíčový středopolař utrpěl ve středeční domácí odvetě osmifinále s Chelsea zlomeninu prstu na noze a podle klubu ho čeká asi třítýdenní pauza.

O titulu rozhodnuto ještě není, varuje záložník Barcelony Busquets

Barcelona má letošní sezonu skvěle rozehranou a včera odpoledne se znovu přiblížila k zisku španělského titulu. V domácím prostředí zvládla šlágr proti Atléticu Madrid a po výhře 1:0 má na svého soupeře k dispozici osmibodový náskok a k tomu lepší bilanci ze vzájemných duelů...

Busquetsovo zranění není vážné, Enrique si pochvaluje alternativy

Fanoušky Barcelony včera pořádně poděsila už desátá minuta zápasu s Eibarem, kdy se po nešetrném zákroku Gonzala Escalanteho na zemi v bolestech svíjel Sergio Busquets. I bez něho nicméně Barcelona zvládla hravě vyhrát a navíc trenér Luis Enrique záhy klidnil situaci s tím, že zranění není tak vážné, jak se mohlo zdát...

Jsem nadšený, řekl po podpisu nové smlouvy Busquets

Sergio Busquets oficiálně prodloužil kontrakt s Barcelonou. Osmadvacetiletý středopolař podepsal s katalánským velkoklubem smlouvu do roku 2021 s opcí na další dvě sezóny...

Busquets se dohodl na prodloužení smlouvy s Barcelonou

Barcelona se podle očekávání dohodla na prodloužení úspěšné spolupráce se Sergio Busquetsem. Ten má s katalánským celkem smlouvu do roku 2019, nyní by měl podepsat nový pětiletý kontrakt s opcí...

Do nominace nejlepších záložníků se dostal jediný neevropský hráč

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily nominaci záložníků do nejlepší jedenáctky za rok 2012. Mezi patnácti jmény jasně dominují Evropané, jediným středopolařem ze zemí mimo starý kontinent je reprezentant Pobřeží slonoviny Yaya Touré...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele