Z Barcelony zatím neodcházím, zamítl spekulace Sergio Busquets

24.09.2022, 21:34
Aktuality
Sergio Busquets (© AFP)
Kapitán Sergio Busquets zamítl spekulace, že už je zřejmý jeho odchod z Barcelony. Ačkoli jeho kontrakt potrvá pouze do konce této sezóny a zatím k jeho prodloužení nedošlo, barvám katalánského klubu by měl zůstat věrný až do června. Ve hře je každopádně varianta, že by po patnácti letech mohl svůj mateřský klub opustit právě příští léto a zamířit do zámořské MLS.

Čtyřiatřicetiletý španělský defenzivní záložník nikdy ve své kariéře neoblékl jiný dres než ten barcelonský, a i když až do konce ročníku s jeho službami bude moci kouč Xavi počítat, stěží odhadovat, zda tomu bude stejně i pro následující období. Podle Diario Sport je totiž na stole nabídka z Major League Soccer, a to konkrétně od Interu Miami, kam ho údajně hodně láká jeden ze spoluvlastníků týmu z Floridy a bývalá fotbalová anglická superstar David Beckham.

Před nynějším programem Ligy národů prozradil, že ještě žádné rozhodnutí neučinil. "Ještě vám nemůžu nic říct, protože se nic neuskutečnilo. Vše jsou jen fámy," říkal Sergio Busquets. "Nic není rozhodnuté. Uvidím, jak se tahle sezóna bude vyvíjet. Je jasné, že mi už není dvacet a je přede mnou poslední rok smlouvy. Zprávy, které se jeví jako oficiální, nejsou pravdivé."

Autor: Patrik Sandev / football-espana.net

Komentáře (32)

Přidat komentář
Gazdo

Repre pauzy su uplne idealne na zranenia zrusit prosim celu repre a bude klud

Reagovat
Diskostu

Tak nebude mat Barca titul v Marci ale až v Apríli to je toho...

Reagovat
madridcan

Predbehnem Chonga a za všetkých merengues Ti veľmi pekne ďakujem, ty naše srdiečko...

...takže už potrebujem Real sledovať len cez týždeň

Reagovat
Eichel

Je to uplne choré. Zranený je Koundé na 4 týždne, Araujo na 6-8, Dembelé a De Jong s otáznikom, Depay zranený... ja netuším, ćo tam s nimi robia ale je to choré. Celkovo ma vytáčajú tieto repre pauzy v tak nahustenom programe. Zároveń v tých zápasoch o nič nejde a nevedia pošetriť hráčov, ktorí očividne melú z posledného. Aspoň, že Pedriho tam nenechal 90 minút, o neho sa fakt bojím. A očividne nás čaká stopérska dvojica García - Christensen, ktorým bude chrbát kryť Piqué... Aspoň, že ten Eric sa túto sezónu dosť zlepšil, lebo keby mal minusezónnu formu tak to je na dva inkasované góly na zápas.

Reagovat
Gazdo

Ono to aj tak bude dost priechodak. Z pravej strany pokial sa nevzchopi Bellerin tak nas budu jednoducho likvidovat lebo uz tam nebude ani zachranna brzda v podobe Arauja

Reagovat
Eichel

Bude to prúser. Kto tam vôbec môže nastúpiť v obrane? Na stopérovi len García, Christensen s jeho psychickými problémami a Piqué, ktorý už nehrá futbal a na RB Bellerín? To bude ťažký mesiac.

Reagovat
Gazdo

To budu tazke tri mesice… necakam ze Kounde bude hned po zraneni v prvy mozny den hrat full zapas na plny vykon a Araujo je taka klasika ked si proste neodpustil kazdorocne zranenie a tiez neocakavam ze do MS sa este nejako vyraznejsie zapoji. A Bellerin proste bude musiet obzivnut inak sa musime spoliehat na to ze bude super tahat utoky po svojich pravych kridlach a bude narazat na Baldeho a Albu

Reagovat
Seydou Doumbia

co tam s ními robia...jednoduchý ono to je stejný jako když se zranili hráči po změně angažmá (sadiq, aguerd...) prostě jiné tréninky, jiná intenzita, jiná regenerace, vše na co si zvyklý z klubu je jinak jak na tréninku tak i v zápasech...

Reagovat
Eichel

No dúfal by somv to, že si reprezentácie vedia usledovať v akej kondícií tí hráči prichádzajú na zraz a kto je schopní odohrať plných 90 minút a kto príde z klubu v stave, že ledva ťahá nohy. Ten počet zranení je pre mňa neúmerne vysoký.

Reagovat
Gazdo

Ja som minimalne cakal ze ked uz su ti ludia vyborne plateni za to ze robia kazde dva mesiace tak budu mat prehlad aj o to ake ma aky hrac treningove navyky z klubu a budu to jednotlivo diskutovat s hracmi a s trenerskym stabom z klubu aby k tymto veciam nedochadzalo. Respe aspon u tych top repre by som to cakal je mi jasne ze na svk to tak nefunguje ale vo vyspelych krajinach by myslim malo

Reagovat
Jordi Alba

Kdyby aspoň v zápasech, kde o něco jde, ale v blbých přátelácích typu liga národů.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak zase jde o to, aby trenéři měli kde sehrát své mužstva že...a ted prostě mimo přátelaku a fake přátelaku v podobě LN to nemáš jak udělat

Reagovat
Manik...

Za tu dobu si to všichni strašně pamatují .. Hrají spolu jednou za čtvrt roku a ještě kolikrát v jiné sestavě. Tomu říkám sehranost. Má se udělat 14 dní před šampionátem kemp, kde se sehrají a hotovo.

Reagovat
Seydou Doumbia

no to jo ale někde si ty hráče musíš během sezony otestovat taky...ne že vezmeš na kemp 50 hráčů...každý do všeho půjde v zápasech a tréninku na plno, polovina se navzájem zraní a je to taky v prdeli

Reagovat
Manik...

Na tom něco bude

Reagovat
2miguel1

Pokud Sergio Busquets odejde z Barcelony, katalánský klub prý bude okamžitě cílit na kvalitní zástup. Španělský záložník má smlouvu jen do konce této sezóny, nahradit by jej mohli Rodri z Manchesteru City nebo Joshua Kimmich z Bayernu.

Tak Kimmich by bol snový. Robert, prehovor ho na novú výzvu!

Reagovat
Gazdo

A kupime ich za?

Reagovat
Billy McClane

No problemo, aktivujete dalsiu paku

Reagovat
Kluivert9

Z toho co se vydělá?

Reagovat
rominhoFCB

RAC1: BOMBSHELL: Barcelona have a pre-agreement with Marco Asensio

Reagovat
sokar

načo?

celú dobu som nechápal ako sa stále drží na súpiske Realu, a potom ma prestúpiť do Barcy

Reagovat
misinho7

no tak raz za cas streli totalne wonder goal..ale hej ani ja, veril som mu ale ta jeho nekonzistentnost je moc velka..5zap nic tak drbne gol sezony a tak zas nic..

Reagovat
patas92

To by bylo docela funny, kdyby ten Zlatý míč dostal v dresu Barcelony.

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
misinho7

Reagovat
Cracker10

Dyt je to srac

Reagovat
Phillipinho

To je vtip ne Asensio je krome skvely levacky prumery hrac, ktery se kdysi z nepochopitelnych duvodu nehorazne hypoval.

Reagovat
vilp

Reagovat
Eichel

Je to blbosť, aj keby to bol kvalitný hráč, čo on moc nie je, tak by bol absolútne zbytočný. Na krídlach je tam Fati, Torres, Raphinha, Dembelé, Abde... on by si fakt nekopol a očividne hrať chce. Kvalitatívne má akurát na rozšírenie kádra.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele