Jsme v kritické situaci, řekl kapitán Busquets po prohře Barcelony s Benficou

30.09.2021, 09:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (152)

Přidat komentář
Y.N.W.A

jasný, že Barca teď má nižší kvalitu, změny v kádru navíc tým ovlivní i tím, že dříve upozadění hráči teď mají větší role s větší zodpovědností, ke který potřebujou čas... na druhou stranu ten tým není zase tak vybrakovaný, aby s ním schopný trenér ukázal aspoň bojovnost a nějakej systém, což Koeman neukázal... dobrej trenér dokáže uplácat kuličku i z hovna (opakovaně třeba u nás Vrba a trpišovský, když dokázali látat díry po odchodech, ale systém fungoval a jen do něj dávali hráče) a to Koeman evidentně neumí

Reagovat
kilobyte

Jenže systém v Barceloně byl "přihrajte to Messimu". Závislost na tomhle systému vedení řešilo tím, že vzali 100+ mega a koupili hráče, který se u nich trápil, protože ideální místo pro něj by bylo Messiho místo.

Reagovat
Beči

Reagovat
Y.N.W.A

bohužel poslední roky jo, ale právě proto, že tam žádnej systém od Valverdeho nebyl, těch 6 let za Bartomeua je strašná doba temna, kterou právě genialita Messiho osvětlovala, ale bylo jasný, že to rupne...

Reagovat
Ranoth

presne tak... aj ked to uz nieje Barca s Messim, Xavim a Iniestom tak furt tam je nejaka kvalita a nie, ze oni za 2 zapasy LM maju nielen 0 bodov, 0 golov ale este ktomu aj 0 striel na branu ved take statistiky moze mat v LM nejaka Žilina a nie Barcelona

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Pěkný úpadek teda.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

je vybrakovany! Ved z utocnikov neostal nikto (zo zdravych), inak nas ma drzat nad vodou 19 rocny Fati (ktory bol zraneni skoro celu sezonu), Depay, ktory prisiel zadarmo, Aguear - zadarmo, ktory je poslednu dobu viac zraneny nez na place a k tomu lazar Dembele, ktory je zraneny furt (a stale nenaplnil ocakavania, o cene je zbytocne sa bavit).

Luuk de Jong nehral zaklad ani v Seville, ta sa ho rada zbavila a vcera to bolo vidiet, 2 super-sance zakoncil hrozne.

Zaloha: 33 rocny Busquets, ktory sa vie dostat do formy na par mesiacov za sezonu. Vdaka za to, ze minulu sezonu sa do nej dostal a hned sa na nas dalo lepsie divat. Kazdym rokom straca rychlost, pohyblivost, vie vykuzlit paradne pasy, lenze zatial niet na koho.

Roberto - no commet, sledujem ho od jeho nastupu s Rafinhom do A-timu - pomaly alibista, ktory nevie zabranit jedinemu centru ak hra beka, smerom dopredu takisto k nicomu, 2 centre vcera, ked ho dobre vyzval Pedri prihravkou do volneho priestoru pokazil. Najviac ho limituje pomalost a nechut k agresivnejsiemu pressingu (co mi vadi aj na Puigovi).

Potom uz su tam vsetko mladi hraci.

Frenkie de Jong - bojovnik s hernou inteligenciou, obavam sa, ze ho neudrzime.

Pedri - 18r. - spolu s DJ dvojica zaloznikov s buducnostou, ktori maju aj na Ligu Majstrov.

Dalsi mladasi pod 20 r. na ktorych by TOP klub nemal stat teraz, ale pocitat s nimi do buducnosti. Gavi - 17r, Nico - 19r, ....

Puig - 24r hype, ktory nepresvedcil ani 1 z 3 trenerov, ze je lepsi nez ostatni hraci. Ma rychlost, pekne vedenie lopty, lenze smerom dozadu je slaby ako caj a az na vynimky vzdy po strate 'vypne' a kym sa restartuje a zacne klusat dozadu branit je uz neskoro. Navyse aj smerom dopredu mu to moc nejde, aj ked ma aj smolu. Navyse vynasal informacie zo satne a v klube su silne tlaky na trenerov aby hraval. Co potom vyzera tak, ze aj Fati po gole sa radsej obrati od neho a oslavuje s inymi.

Coutinho - v srackach so sebavedomim, najhorsia kupa Barcy ever. Nechapem, preco klub neinvestuje do psychologov, ktori by sa mu exkluzivne venovali. Pri jeho plate a investiciach do neho by mohol mat okolo seba suitu specialistov za zlomok tej ceny.

Beci - keby Dest hral napravo, tak to vyzera ovela lepsie, len tam musel hrat 3. kapitan Roberto ... a na lavo mame zranenych Albu s Baldem.

Jedine stoperov mame pkkt, ale 100% sa da spolahnut jedine na Arauja. Pique bude pomaly odchadzat, Umtiti trucuje a pobera najvacsi plat v klube, Lenglet mal velmi zlu poslednu sezonu, EG je mlady a potrebuje cas.

Navyse situacia v klube je ZLA a ovplyvnuje to aj A-tim.

https://www.goal.com/en/news/barcelona-salary-limit-dramatically-reduced-to-one-eighth-of/1cfr3jnjmwdxd1can3nlwopl4a

Nas budget na sezonu je za Bilbaom ci Sockami a zufalci tuzia po Martinezovi, ktoreho bude treba vykupit, vyplatil Koemana a dostaneme trenera, ktory mal priblem dosahovat s Belgickym superkadrom adekvatne vysledky. Ked prijde do Barcy a uvidi, kolko penazi mame na platy (nieto posily), tak sa rovno moze otocit a odist.

Xavi by mohol pomoct v tejto situacii, ale mozno sa Koeman najviac hodi na zapracovanie mladych hracov do timu. To mu ide a nic ine nam ani neostava. Za 2-3 roky z nich mozu vyrast borci, ktori nas znovu vratia tam, kde patrime.

Momentalne sme srackach, lenze tie nevznikli na ihrisku, ale vo vedeni, z kade potom metastazovali do celeho klubu.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Antalab

Pekne zhrnute.

Reagovat
LAM

Jinak k Frenkiemu.Ten má smlouvu až do 2026,takže v poho.

Reagovat
Jordi Alba

To je sice hezký, ale jenom to ho tu neudrží.

Reagovat
dextroza_m

Sorry, ale Puig dozadu rozhodne spatny neni...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

umtiti si taky nechal snizit plat ne? po te ostudne sikane medii a fanousky

Reagovat
Eichel

stále sa písalo len, že si plánuje ale zatial si nemyslím, že k tomu skutočne došlo

Reagovat
pantondavo

Viděl si ten zápas? Já jen souhrn, ale dyť mohli dát aspoň 8 gólů, neřekl bych, že scházela bojovnost, sppíš měli obránci a golman životní formu, stejně jako Sheriff proti Realu, to byl větší průser.

Reagovat
Gazdo

Ty sa zastavas Barcelony??

Reagovat
pantondavo

O mrtvých jen dobře

Reagovat
Gazdo

My teda mrtvi ani zdaleka nie sme. Skor sme momentalne na muciacom stole a niekto nam do guli pribija klince

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Pace to P.M.

Reagovat
Mercury

Koeman je za mě nejhorší trenér Barcelony za poslední dvě dekády. Ponechávám teď stranou kvalitu kádru, ale prostě musí dokázat pracovat i s tím co má. A pochopit, že někteří zasloužilí hráči už prostě nemůžou hrát základ, když nestíhají tempo současného fotbalu. Zas tak špatný ten tým na papíře není, ale Ronaldovy sestavy, taktické schopnosti, střídání a další věci jsou prostě tristní až bezradné. Díky a už si dál nekaž reputaci a svůj status v rámci klubu. Groningen volá.

Reagovat
Beči

Reagovat
Y.N.W.A

už Valverde to pohřbíval, ta jeho neschopnost v LM s takovým týmem byla děsivá

Reagovat
Mercury

To je pravda, ale tam to spíš než herní a trenérská neschopnost byl nedostatek dynamiky, fyzického fondu a hlavně mentální blok. Ty výbuchy v LM byly hrůzné, ale vyjma nich ta hra celkem dávala smysl.

Reagovat
Kokesh

Hráli jsme dobře a měli držení míče 40:60. A vovovovovo tom ten fotbal přece je, to dá rozum.

Reagovat
valloire

Reagovat
anonym

Že tě tu s valoirem člověk vidí zrovna po Tiraspolu

Reagovat
Lemiux66

Poté, co stáhl Frankieho dozadu, jsem taky přestal věřit na jakékoli větší, taktické dovednosti trenéra.

Reagovat
bobis21

Frenkie se poprvé do áčka Ajaxu prosadil jako stoper a odehrál tam celou sezonu. Několikrát i hrála stoperská dvojice de Ligt - de Jong (např. když jednomu bylo 18 a druhému 20 v pohodě ubránili tehdy rozjeté PSV). Je to úplně normálně jeho pozice, v Ajaxu téměř nehrál jinde než jako stoper nebo defenzivní záložník.

Reagovat
Beči

Nejdříve si zjisti informace, než začneš plácat moudra. De Jong v Ajaxu na stoperu mnohokrát nastoupil a neměl s tím problém. Koeman to určitě ví a proto se nebál ho tam stáhnout.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
EaP

Hej, ale keď tam hral Frenkie ( v Ajaxe ) tak záloha bola Zyjiech, De Beek, a pod. Ale včera on s Pedrim ( v prvom polčase ) boli jediný , kto dokázal dať tej hre myšlienku. A on ho posunie na stopéra. Mal tam Minguezu ktorý by to zahral rovnako ak nie lepšie na tej pozícii . A tak odrovnal jak obranu tak aj útok a zálohu jedným ťahom . Gaviho poslal na práve krídlo miesto Róberta ktorý ten zápas ani nemal dohrať a keď už chcel stiahnuť Róberta do zálohy mal dať hore Demira a Fatiho ….. atd

Reagovat
Reggie

Pointa možná byla v tom, že včera náš jediný nebezpečný hráč (díky náběhům) musel hrát CB a rozehrávat od brány, pak to bylo tuplem marný.

Reagovat
SunFells

Že tam alternoval v Ajaxu je nyní fakt bezvýznamné. Nejdůležitějšího hráče pro přechod do útoku (náběhy jsou vedlejší) prostě nebudeš limitovat na stoperu.

Reagovat
Reggie

přesně tak. Nemluvě o tom v zápase, kdy od začátku prohráváš a potřebuješ vyrovnat

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
LAM

Reagovat
Lemiux66

No ještě, žes mi to prozradil.

Bavim se, samozřejmě, pouze v souvislosti s vývojem utkání…

Reagovat
smazaný uživatel

Smáli jste se Realu na podzim 2018, v jakých byl sračkách, teď si to pořádně vyžerte zpátky

Reagovat
Ranoth

oni budu este v daleko vacsich srackach nez vy

Reagovat
Kenneth

V utery jsme zazili dalsi historickou blamaz. Budeme bojovat o postup ze skupiny tak jako Barca. Z tech sracek nejsme venku...

Reagovat
CHONG

Ostudný, ale smolný zápas, ze skupiny postoupíme v suchým triku

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

ale pls

Reagovat
king23

jak toto může napsat fanoušek Realu, kor v sezoně, kde jsme prohráli porvé, to nechápu

Reagovat
Kucka

Reagovat
pantondavo

Kdyby Inter vyhrál, tak ok, ale takhle je to pořád na začátku, Sheriff si vybral svoje štěstí a budou rádi za 3. místo.

Reagovat
madridcan

Z tých sračkách sme vonku. Nechápem, že byť Real Madrid znamená bojovať na všetkých frontoch. Tri Ligy Majstrov za sebou mne osobne stačia a chcem len ligu. Náš futbal ma baví viac ako centre do vápna hoc odišiel človek, ktorý ma k Realu doviedol. Ligu Majstrov budem chcieť keď toto, čo Carlo formuje bude mať kvalitu Mourinhovského Realu 2012 a vtedy ju budem čakať. Úplne jednoduché.

Camavinga sa cbytá, Thibo si vie usporiadať obranu, Militao bude líder po Ramosovi, Valverde prebere byť líder zálohy.

Ži s Realom 20 rokov a nebudeš nenažraný. Sme najlepší tím v tej súťaži, ale pomaly začína krívať liga. Nie, vážne už nie sme Zidane, Figo, Ronaldo.

Reagovat
janinho

vysledok toho zapasu je hanba, ale ak vyhras na strely 30:4 a hra sa 70% casu pred 16tkou supera, tak je to trosku ina kava, nez sucasna barca, ktora za 180 minut nevystrelila ani raz na branu. urcite mame aj my VEEELMI daleko k idealnemu stavu, ale to co Barto napachal v barcelone, to je normalne na atentat.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Dody10

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Lemiux66

abyste z ty skupiny nakonec postoupili hele

Reagovat
Y.N.W.A

Barcelona spadne na větší dno než nedávno Real, ale díky tomu zase vybuduje dobrej tým odchovanců, zkrátka historie se po 20 letech bude opakovat

Reagovat
Neutron

Nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Prvne vsak musi prijit v Evropske lize remiza v Puchove.

Reagovat
Y.N.W.A

ou jé, pamatuju

Reagovat
messi80
Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ranoth

hola hola Martinez vola

Reagovat
The Krupy

A to som si ešte nedávno myslel, že Juve je vo väčších sračkách než Barcelona.

Reagovat
DelPiero137

Mozeme byt este radi

Reagovat
Jkb

Barcelona první musí uklidit ten bordel co tam má, zbavit se zbytečných hráčů s velkými platy, potom vybudovat nový tým. Jejich současná situace je jen důsledek špatného vedení klubu posledních 6 let, možná víc. I když vyhodí Koemana, někdo je dočasně pozvedne ale za rok budou zase ve stejných problémech, čím častěji budou měnit trenéry, tím déle jim potrvá najít stabilitu.

Reagovat
milan78

Reagovat
Beči

Reagovat
EaP

To som si dosť dlho hovoril aj ja. Ale ak nieje schopný po zápase s Levante pochopiť, že hrať priposrato sa neoplatí a ani to nevedia, tak nieje otcom. V nedeľu hrali mladý, behavi chlapci ktorý stihali ako útočiť tak aj brániť a malo to grady . A príde zápas kedy si to vyslovene pýta behavu zálohu a on tam jebne LdJ, Róberta a Busquetsa. Miesto perfektne a rýchlostne vybaveného Minguezu pošle Erica ktorý ma rýchlostný deficit. Pedriho super hneď nech sa okamžite odjebe fyzicky a Frenkieho ako najnebezpečnejšieho záložníka presunie na stopéra . Toto je už ale fakt diletanstvo

Reagovat
südkurve

Ty by jsi mohl být politik. Tisíc slov o ničem:

uklidit ten bordel

zbavit se zbytečných hráčů

vybudovat nový tým

důsledek špatného vedení

někdo je dočasně pozvedne

najít stabilitu

Už ti tam chybí jenom důchodová reforma a máš volební program.

Reagovat
Jkb

Za těmi slovy musí být práce, kterou někdo trošku schopný odvede a nějaký čas to zabere, to je fakt. Já jen říkám, že pro Barcu tam není zkratka. Každý klub si tím prochází, je jedno jestli je to Juventus, AC Milán, Inter, Real nebo Barca. Ale je mi jasný, že většina fanoušků nemá trpělivost a chtějí všechno hned.

Reagovat
EaP

Nemyslím si, že chceme všetko hneď . Ale jednoducho nemôžme akceptovať 3:0 od súpera ktorý nemá taký kvalitný káder . Toto ide za Koemanom ktorého , mimochodom , som dlho obhajoval. Ale včera opäť takticky zlyhal proti súperovi , pri všetkej úcte , druhého sledu.

Reagovat
Jkb

Máš pravdu, že nemají úplně nejlepší mužstvo, na druhou stranu to mají velice dobře poskládané pro to co chtějí hrát. Letos ještě neprohráli 11 vítězství a 2 remízy, loni 33 vítězství, 9 porážek a 11 remíz. Barca má několik zraněných hráčů a do ideální formy daleko.

Benfiku bych nepodceňoval.

Reagovat
dextroza_m

Uz pri pocatecni sestave mi bylo na grcku..

Reagovat
Selänne

Reagovat
Y.N.W.A

jo, ale ten trenér je taky klíčovej a Koeman na to nemá

Reagovat
Free_player

asi čekal, že to pude samo ... ukazuje se dost neschopně zatím

Reagovat
janinho

z velkej casti mas pravdu, ale koeman proste na to aj tak nema. co on dosiahol ako trener? ved aj v tom evertone hral velke hovno.. to ze bol skvely hrac a klubova legenda z neho automaticky nerobi dobreho trenera.

navyse je to totalny saso a tie jeho tlacovky su viac trapne nez zaujimave. tam by potrebovali podla mna niekoho ako ten hag, ktory aj s malym rozpoctom dokazal poskladat velmi kvalitny tim v ajaxe, ktory prisiel len o minuty o finale LM ked dokazali vyklepnut aj real a juve.

Reagovat
Csaplárova past

Polovicni platy, polovicni vykony

Reagovat
johan14

Reagovat
PH8

Inspirujte se Arsenalem.

Reagovat
Csaplárova past

Kdyby se inspirovali Arsenalem, tak současné postavení v lize a Evropě není žádná kritická situace

Reagovat
Beči

Fanoušci Barcelony, sundejte růžové brýle a začněte se na situaci dívat realisticky. Koeman absolutně nenese zodpovědnost za současnou situaci Barcelony.

Barca už prostě není ten tým jako před pár lety a dlouho ještě nebude, potřebuje kompletní přestavbu a Koeman dělá, co může. Snaží se zapracovávat mladé hráče, dává jim šance se ukázat mnohdy je i staví na úkor slavnějších jmen. Nic jiného mu ani nezbývá, klub nemá prachy a nikoho mu koupit nemůže, takže vaří z toho, co má. Nehledě na to, že má i spoustu zraněných hráčů, kteří by jinak pravděpodobně hráli základ (Agüero, Dembelé, Alba apod.), což je v této situaci také obrovská komplikace.

Kecy typu, že musí hrát skvěle i s tím co má jsou nesmysly. Ten kádr prostě hraje přesně to na co má a to je realita. Naivně si zřejmě myslíte, že kdyby Koemana vyhodili a přišel by např. ten Xavi, tak by se situace zlepšila. To je hrozná hloupost. Možná by to dalo krátkodobý impakt, ale poté by se klub dostal ještě do větších sraček, než teď. Otevřete oči...

Reagovat
Mercury

Koeman dělá co může, ok. Tohle je úplná hloupost, ten tým má pochopitelně svůj strop, který je logicky mnohem níž než kádr z před 5 nebo 10 let, ale Koeman je jako trenér, který tomu má dát nějaký řád a myšlenku, naprosto clueless. Otevři oči...

Reagovat
Beči

Samozřejmě se najde dost lepších trenérů, než je Koeman. Ale kdo z nich by reálně šel do současné Barcelony, která se celkově jako klub topí v obrovských sračkách? Nikdo.

Reagovat
südkurve

Má vůbec barca peníze na vyplacení Koemana a zaplacení noveho trenera?

Reagovat
Gazdo

Verim tomu ze keby nevyhodili Pimientu a zobrali ho ako trenera Acka tak si jednak nebude pytat raketu plat a jednak by ta hra vyzerala lepsie ale to uz nezistime

Reagovat
Salfovic

Spíš jestli by ho mohli zaregistrovat.

Reagovat
Largo

Reagovat
Y.N.W.A

nesouhlasím, ok, ten tým hrát skvěle nemusí, ani nemůže, to je logický, protože oslabil... ale bojovnost týmu, systém a smysluplná střídání a vedení zápasu, za to už trenér zodpovědnej je a Koeman toto neumí...

absolutní nesouhlas s tím, že když přijde Xavi, bude to krátkej impact a pak větší sračky, naopak, spíš si myslím, že to bude ze začátku špatný, ale bude vznikat nějaká herní tvář a pak půjde tým nahoru dlouhodobě... pod Koemanem jsem si ještě nevšiml, co by chtěla Barca hrát

Reagovat
Mercury

Reagovat
Beči

Proč si to myslíš? Myslím to s Xavim.

Už jsme viděli, že tyhle věci u klubu ve sračkách nefungují. Viz. Pirlo, Lampard, Seedorf, Henry a podobné pokusy.

Reagovat
Y.N.W.A

jj, spousta jich nefunguje, viz Pirlo, Henry, Seedorf... naopak Lampard či Gerrard ukazují, že to jde, nemluvě o Enriquem, Zidanem či Guardiolovi.... Xavi na mě i z rozhovoru působí, že ví, co chce a fotbalově takticky je vyspělý (pravda, jako třeba Pirlo), navíc si dal od Barcy časově velký odstup a sbírá zkušenosti jinde (pravda, pouze v Asii, kdyby si prošel béčkem Barcy co nejdříve, stejně jako Guardiola či Enrigue, bylo by to lepší)... jo, mýlit se můžu, může to bejt trenér kvalitní jako Pulpit, ale teď není čas ho zatracovat, teď je naopak čas to vyzkoušet

Reagovat
ttopi

"Podle deníku Marca by se mohl stát novým trenérem Xavi Hernández, současný kouč katarského celku Al Sadd, který má být prioritou Barcelony.

V cestě však stojí několik překážek včetně té, že bývalý skvělý středopolař nechce s klubem začít jednat ve chvíli, kdy je Koeman stále hlavním koučem. Xavi tvrdí, že nechce „zradit“ někoho, jako je Koeman. Také by vedení Barcelony muselo dnes 41letou legendu přesvědčit, aby opustil Katar, kde se usadila jeho rodina a je zde velmi spokojená. Mezi varianty patří také Roberto Martínez, Antonio Conte či Phillip Cocu."

S Xavim to dle výše citovaného nebude jednoduché, ale kde je vůle, tam je cesta. Mně by nevadil ani Conte. Jestli si u někoho můžeme být jisti, že umí hráče srovnat do latě, tak u Conteho. Kam přišel, tam slavil, což určitě není náhoda.

Reagovat
Beči

Conte je pro Barcu v současné situaci nesmysl. Je to vynikající trenér, ale striktně požaduje některé věci, která mu momentální Barca dát nemůže. Například koupi přesně těch hráčů, které se on vyhlédne. Barca mu ale v současnosti nemůže pořídit vůbec nikoho. A víme, že Conte nemá žádné skrupule s tím, aby z klubu odešel ihned, jakmile to nejde podle jeho představ.

Reagovat
Beči

A Martíneza či Cocu vůbec nekomentuji. To už je vyloženě vtip.

Reagovat
Y.N.W.A

ok, tak to se nedivím, že se Xavi nehrne... no a na ty ostatní fakt teď nejsou prostředky, jak píše Beči, plus vykoupit Koemana... asi se to musí vydržet a hledat smysluplná spolupráce s Koemanem - dávat mladý, což dělá, a dát tomu nějakou tvář (což dle mýho nedělá, ale tak já nevidím dovnitř no)

Reagovat
Gazdo

No ono my ani nemame moc co stratit. Horsie to nebude a pokial to vyjde tak dobre len pre nas. Nas jedine co moze zabrzdit je to ze mozno ani nebudeme mat na to vyplatit Koemana

Reagovat
smazaný uživatel

xavi je totalna picovina, vsak trenuje v horsej lige ako je preboha naša. Navyše má team čo mal najvyššiu hodnotu do príchodu Jamesa. Barcelona nemala od odchodu Rijkarda poriadneho trenera, Pepa ten sa na top vypracoval v Barce.

Je čas na Conteho. Sekeru, trenera čo pošle do pice rad radom kazdeho a urobi bordel v kadri.

Reagovat
Gazdo

Akoze keby si mam vyberat medzi Xavim a Contem tak tiez beriem Conteho bez zavahania ale narazal som len na to ze namiesto Koemana tam moze byt aj cvicena opica a horsie to nebude. Conte je za mna uplne v pohode kandidat ja zas nie som nejak neni fanatik na tikitaka mne staci fotbal kde budeme nebezpecny cely zapas. Ci uz budem mackat supera na jeho 16 ako citron alebo budeme zo zabezpecenej obrany podnikat jeden smrtiaci protiutok za druhym je mi jedno hlavne nech sa u toho bavim

Reagovat
Neutron

Bordel v kadri snad uz vacsi nepotrebujete

Reagovat
Reggie

Koeman stojí úplně za hovno. To, že staví mladý je logický, pokud se ten tým má někam během pár sezón posunout, protože hráčů jakou Coutinho nebo Umtiti se stejně potřebujeme zbavit. Navíc tam moc alternativ není.

Opakovaně staví Luuka de Jonga, kterýmu se mimo vápno i spoluhráči bojí přihrát (to bylo včera krásně vidět), protože ten má do fotbalisty hodně daleko a Roberta, kterej včera neudělal snad jedinou věc dobře a to už je teda jinej extrém.

Proti Levante se hrálo 4-3-3 a podle výsledku to fungovalo (zápas jsem neviděl a ano Levante asi nebylo úplně meřítko) a mohlo se od toho aspoň trochu odpíchnout, místo toho tam zase nasere Roberta na pravej kraj a hraje 5-3-2? To jako do píči profesionální TRENÉR nevidí, že to tak kurva nejde??? Nebudu ho tady urážet, ale ať jde pryč.

Reagovat
Lemiux66

Když už nic jinýho, aspoň je s tebou sranda.

Reagovat
LyEX

Strašná bieda, väčšina hráčov pešie tempo, odkedy je F. De Jong tak lenivý hráč, v Ajaxe mi prišiel o dosť živší. Garcia som tak rád, že odišiel zo City, nechápem kto na ňom čo videl, že si ho chcel Guardiola nechať.

Reagovat
smazaný uživatel

to vobec neni o kvalite , tá tam stále je sice su tam mladsi hrači ale to neznamena ze nemaju kvalitu problem je len vo vedení ktore ich nevie zapracovať no proste klasická barcelona s hlupym manazmentom

Reagovat
valloire

Až přijde Xavi, tak to bude válec z tý Barcy.

Reagovat
Y.N.W.A

cítím ironii a zatuchlost

Reagovat
Salfovic

To bude bláto na hřišti.

Reagovat
Baronne

To z něj cítíš SPD

Reagovat
valloire

to je svěží vítr

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Free_player

To, že tam skončí jednou skončí éra Messiho a dalších hráčů s tím se muselo počítat i s jejich současnou finanční situací to se ze dne na den prostě nestalo ... tak není moc čemu se divit

Na druhou stranu ten tým sice vypadá extrémně bídně v porovnání s minulostí, ale na druhou stranu by se měl ukázat trenér jak si s tím poradí - těch mladších, šikovných hráčů tam je mraky tak nebrečíme

Reagovat
eder

Ty jsi v kritické situaci posledních deset let, ty Buqvice...

Reagovat
Reggie

Koeman stojí úplně za hovno. To, že staví mladý je logický, pokud se ten tým má někam během pár sezón posunout, protože hráčů jakou Coutinho nebo Umtiti se stejně potřebujeme zbavit. Navíc tam moc alternativ není.

Opakovaně staví Luuka de Jonga, kterýmu se mimo vápno i spoluhráči bojí přihrát (to bylo včera krásně vidět), protože ten má do fotbalisty hodně daleko a Roberta, kterej včera neudělal snad jedinou věc dobře a to už je teda jinej extrém.

Proti Levante se hrálo 4-3-3 a podle výsledku to fungovalo (zápas jsem neviděl a ano Levante asi nebylo úplně meřítko) a mohlo se od toho aspoň trochu odpíchnout, místo toho tam zase nasere Roberta na pravej kraj a hraje 5-3-2? To jako do píči profesionální TRENÉR nevidí, že to tak kurva nejde??? Nebudu ho tady urážet, ale ať jde pryč.

Reagovat
Antalab

To, ze zacinas svoj komentar slovami "Koeman stojí úplně za hovno" a koncis ho slovami "Nebudu ho tady urážet" vypoveda o kvalite tvojich argumentov dostatocne aj bez ich podrobnejsej analyzy.

Reagovat
Reggie

Jo, to jsem si pak všiml, že mě uteklo trošku . Ale jsem rád, že z takový kraviny jsi vydedukoval, jak kvalitní mám argumenty . Budeš asi dobrej. Klidně argumentuj, jestli máš čím a můžeme se tu kvalitu zjistit.

Reagovat
Igli

Pirlo do barcy?

Reagovat
dextroza_m

Tak tam uz by jen chyběl Okamura místo Laporty

Reagovat
smazaný uživatel

Bartoš by byl ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten by tam postavil kompaktni multikulturni tym a postaral by se o dokonalou travu na stadionu.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Bakary3

Mára Vít

Reagovat
Unai

No Braithwaite, no fun

Reagovat
Maximm9

Ja osobne si to treba uzivam. Nekdy jsem mel pocit, ze si barcelonsti mysli, ze jejich zlata era nemuze nikdy skoncit, ze Messi nikdy neodejde a bude hrat do 50 a vlastne se prestavba tymu nikdy nebude muset konat.

Reagovat
fabec1222

Jste v prdeli

Reagovat
Rich

Je jasný, že Barcelona je v háji a bývalé vedení doslova vytunelovalo klub... Navíc utrácení za hráče, který má cenovku 100 a více je šílený... Včera se mi líbil názor Straky. Nebudu ho přesně citovat, ale co si Barcelona pomůže, když odvolá Koemana? Prostě ten tým je úzký, zranění tam jsou... Coutihno tuším zase střídal... Chápu frustraci fanoušků Barcelony, ale koho reálně by chtěli na post trenéra, aby s tím polepeným kádrem něco udělal?

Reagovat
Jordi Alba

Celkem se nabízí to pustit Kyjevu a vyhnout se pak ještě nějakýmu trapnějšímu vypadnuti z EL.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
vceradnesazitra

Karma za koupený zápas proti čelzí 2009. Shořte v pekle https://www.youtube.com/watch?v=TFWOrY_kd9c

Reagovat
rominhoFCB

Rozhodca v tom zapase urobil chyby a urobil ich asi v prospech Barcelony, ale keby to bolo kupene zo strany Barcelony, tak by urcite piskol ruku Ballacka v 8. minute zapasu, ktora predchadzala vsetkym spornym situaciam na druhe strane. Zaroven by nezmyselne nevylucil Abidala.

Reagovat
Benfica

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včera som zrovnal čítal, že platový strop na túto sezónu má Real vyše 700 mil. eur a Barcelona necelých 100 mil. eur

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno, kdo to bude trénovat. Chce to dávat šance mladíkům a prodat ty šašky natahaný za miliardy dokud mají ještě nějakou cenu. Takovej Fati strci do kapsy Dembeleho s Coutinhem raz dva.

Reagovat
südkurve

Myslíš Ansu Fati? Ten co za poslední dva roky jeden rok promarodil?

Reagovat
Pace to P.M.

Nech Vam to vydrží

Reagovat
Remt

OT: Kluci poradil by někdo s výběrem/nákupem lístků na Evropskou ligu? Rádi bychom s kamosem jeli na Rapid Vídeň - West Ham, pokud ještě sezeneme listky. Kde kupujete tyto listky za nejakou fér cenu? Budu rád za rady, dekuji:-)

Reagovat
Remt
Reagovat
Remt

Případně přes ofišl web West Hamu? dá se? případně jen členové klubu/ permanentkáři?

Reagovat
Maximm9

viagogo muzu jen doporucit. Nikdy jsem s tim nemel zadny problem pres web West Hamu podle me nemas sanci si koupit listek, jestli nejses pernamentkar.

Reagovat
Remt

oka, diky, nikdy jsem takhle na zapase LM nebyl, takze netusim zda toto jsou ok ceny, nebo jsou lacine, nebo jsou drahe a daji se sehnat i levneji, nemam v tomto poneti. Tak pokud to stihnem, objedname odsud

Reagovat
smazaný uživatel

Určítě bych doporučil ofiko stránky Rapidu viz. odkaz. https://www.rapidshop.at/spticket/sk-rapid-wien-dinamo-zagreb-europa-league-gruppenphase-2021-22-gruppenphase.htm

Vždycky kupuji vstupenky pouze přes ofiko weby, Viagogo apod. ze zkušenosti známých spíše nedoporučuji.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Remt

Dokonce když jsem tuto stránku teď zkusil nanečisto použít, tak mi to naslo lístky za bránu za 31 euro, 2 za 62, tj cca 1500, to je méně než za polovinu než na viagogo, díky za radu, možná jsi mi ušetřil par kil Uvidím jestli tam dal nebudou ještě nějaké poplatky

Reagovat
Visca el barca

Koeman musí skončit hned. Nejhorší trenér co pamatuju. Ona ta hra do střídání Piqueho dávala i smysl. Ale co předvedl pak? Jeho klasika, opět rozjebal celý tým. O Luukovi a Robertovi se nechci ani bavit. Ti na moderní fotbal absolutně nemají.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele