Gallas: Na Euru se ukázalo, jaký je Nasri ve skutečnosti

Bývalý reprezentant Francie William Gallas přispěl ke kritice svého bývalého spoluhráče z londýnského Arsenalu i národního týmu Samira Nasriho, který na mistrovství Evropy po vyřazení Francie vulgárně nadával novinářovi. Tento moment podle Gallase pouze dokládá opravdový charakter pětadvacetiletého záložníka.

Nasri lituje svého výlevu vůči novináři na ME

Záložník Samir Nasri lituje toho, že po vyřazení francouzské reprezentace ve čtvrtfinále mistrovství Evropy hrubě urazil jednoho z novinářů a vyhrožoval mu fyzickým napadením. Za incident mu dál hrozí vyřazení z národního týmu, vedení federace se má kauzou zabývat v pátek.

Nasrimu a dalším hrozí tresty

Záložníkovi Samiru Nasrimu hrozí kvůli konfliktu s novinářem vyřazení z reprezentace. Francouzský svaz podle listu L'Equipe zvažuje, že pětadvacetiletého fotbalistu Manchesteru City za incident po prohraném čtvrtfinále mistrovství Evropy se Španělskem (0:2) vyloučí na dva roky z národního týmu.

Nasri nadával novináři, trenér i svaz ho odsoudili

Francouzský reprezentační záložník Samir Nasri se po sobotním vyřazení ve čtvrtfinále mistrovství Evropy nechal unést emocemi a vulgárně nadával jednomu z novinářů. Odsoudili ho za to trenér Laurent Blanc i národní fotbalová federace.

Nasri gólem proti Anglii odpověděl kritikům z médií

Velkou satisfakci cítil po vstřelené brance francouzský reprezentant Samir Nasri, který v pondělním zápase mistrovství Evropy s Anglií zařídil remízu 1:1. Svou trefou chtěl umlčet kritiky z řad médií.

Wenger za odchody hráčů z Arsenalu nemůže, tvrdí Nasri

Záložník Samir Nasri, který minulý týden přestoupil z Arsenalu do Manchesteru City, odmítá, že by za odchody hráčů z londýnského klubu měli fanoušci vinit kouče Arséna Wengera. Podle francouzského reprezentanta si londýnský celek nemůže dovolit drahé hráče kvůli stavbě nového stadionu.

Ferguson se zastal Wengera. To je moderní fotbal, míní

Cesc Fàbregas již střílí branky za španělskou Barcelonu, jiný kreativní záložník Samir Nasri si zase na fanoušky svého bývalé zaměstnavatele stěžuje z vyhřátého místečka v Manchesteru City. Kritizovaného manažera Arséna Wengera se však zastal alespoň trenér konkurenčního Manchesteru United - sir Alex Ferguson.

Záložník Nasri se upsal Manchesteru City na čtyři roky

Francouzský středopolař Samir Nasri zpečetil svůj přestup z Arsenalu do Manchesteru City, s kterým podepsal smlouvu na čtyři roky. Londýnský klub za čtyřiadvacetiletého záložníka podle britských médií dostane 25 milionů liber (691 milionů korun).

Manchester City dojednal příchod Nasriho z Arsenalu

Už jenom poslední hodiny dělí Samira Nasriho od přestupu z londýnského Arsenalu do Manchesteru City. Oba kluby se už na přestupu dohodly a Kanonýři tak po Cescu Fabregasovi v krátké době ztratí dalšího důležitého člena základní sestavy...

Wenger chce rychlá řešení ohledně Nasriho a Fabregase

Londýnskému Arsenalu se každoročně nedaří udržet pohromadě kádr z předcházející sezony a ani letošní léto není výjimkou. Do Manchesteru City už odešel francouzský obránce Gaël Clichy a dvě mnohem citelnější ztráty londýnský klub ještě dost možná postihnou...

Agüero by mohl nahradit Téveze. City chtějí i Nasriho

Manchester City má nekonečně finanční možnosti a dost možná se schyluje k dalším velkým rošádám. Manažer Roberto Mancini totiž přiznal, že si velmi dobře dokáže ve svém týmu představit Sergia Agüera a nevzdává se ani případného angažování Samira Nasriho z Arsenalu. Zároveň přiznal, že respektuje jakékoliv rozhodnutí Carlose Téveze, který je na odchodu...

Nasri k nám zřejmě nepřijde, uvedl Ferguson

Samir Nasri je momentálně jedním z hlavních terčů přestupových spekulací na Britských ostrovech, o francouzského záložníka Arsenalu totiž stojí oba manchesterské kluby. Slavnější United ale dalším Nasriho působištěm pravděpodobně nebudou, což naznačil jejich manažer Alex Ferguson...

Wenger potvrdil Gervinha. Nasriho s Fabregasem chce udržet

Fanoušci Arsenalu se mohou těšit na první velkou letní posilu, manažer Arsene Wenger potvrdil, že Gunners posílí Gervinho z Lille. Wenger rovněž udělá všechno pro setrvání hvězd Ceska Fabregase a Samira Nasriho, o kterých se často mluví v souvislosti s odchodem z Emirates Stadium.

Pro Nasriho setrvání uděláme vše, říká Wenger

Fanoušky Arsenalu v posledních letech často znervózňují spekulace o odchodech opor a během letošního léta to zatím není jiné. Zvlášť propíraným jménem je Samir Nasri, s nímž se londýnský klub zatím nedohodl na nové smlouvě, manažer Arséne Wenger ale neskládá zbraně...

Jednání s Nasrim se zadrhla, přiznává Wenger

Budoucnost Samira Nasriho v Arsenalu je nejistá. Francouzský reprezentant sice je klíčovým hráčem Gunners, jenže smlouvu má jen do příštího léta a jednání o nové zatím neskončila dohodou. Manažer Arsene Wenger ujistil fanoušky, že Nasriho neprodá do Manchesteru United.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele