V nominaci na nejlepšího hráče Premier League je i Adam

Evropské ligy se blíží ke svému konci a je tak pomalu čas začít s vyhlašováním nejlepších hráčů. Užší nominace už je známa v anglické Premier League, tamní FA dnes odtajnila jména sedmi nejlepších hráčů sezony 2010/2011...

Nasri se stal francouzským Fotbalistou roku

Záložník Samir Nasri z Arsenalu byl zvolen francouzským Fotbalistou roku. V hlasování odborného časopisu France Football skončil druhý další ofenzivní hráč Florent Malouda z Chelsea a třetí byl brankář Hugo Lloris hájící barvy Lyonu.

Blanc již ve svém týmu nevidí žádné velké hvězdy

Francouzi už podle reprezentačního trenéra Laurenta Blanca nemají žádné velké hvězdy. Čtyřiačtyřicetiletý mistr světa a Evropy proto vyzval mladé hráče, aby dali přednost vlastnímu zlepšování před rychlým výdělkem.

Ben Arfa nevěší hlavu. Vrátím se ještě silnější, tvrdí

Se zlomeným kotníkem, přesto s chladnou hlavou. Záložník Newcastlu United Hatem Ben Arfa podstoupil operaci poraněné nohy, k níž přišel v nedělním utkání s Manchesterem City. Už ve čtvrté minutě do něj zajel známý brousek Nigel de Jong a neštěstí bylo na světě. Mladý Francouz ale zůstává nad věcí a věří v brzký návrat.

Nasri si kvůli zraněnému menisku asi měsíc nezahraje

Start Samira Nasriho do nové sezony velice rychle přibrzdilo zranění menisku. Francouzský fotbalista se zranil v prvním utkání nového ligového ročníku s Liverpoolem (1:1). Nasri bude trenérovi Arsénu Wengerovi chybět zhruba v pěti zápasech, včetně úvodního duelu Arsenalu v Lize mistrů 14. září.

Nasri si zlomil nohu a přijde o začátek sezony

Tomáš Rosický je po dlouhé pauze konečně fit a znovu hraje, na marodce Arsenalu ho ale nahradil jiný záložník. Francouzský reprezentant Samir Nasri si během tréninku v Rakousku zlomil levou lýtkovou kost a mimo hru bude možná až tři měsíce...

Anglický komentář no.1 - Umíněný Wenger

Vydařil se Touré, povede se to i s jinými. Jako by si Wenger nedokázal připustit, že každý jsme nějaký a zároveň jiný, po celou sezonu několik svých klíčových svěřenců tvrdohlavě dosazoval na místa v sestavě jim úplně cizí. Přitom předělat veskrze hotového hráče je pochopitelně oříšek, který se povede rozlousknout jen tomu pravému mistru svého řemesla. A Wenger jím evidentně není.

Nasri: Moje budoucnost je v defenzivním záložníkovi

Samir Nasri je připraven přebudovat své návyky a stát se v kádru Arsenalu defenzivním záložníkem. V londýnském celku ze začátku sice nastupoval coby levý záložník, ale Arsene Wenger pro něj našel místo právě uprostřed záložní řady.

Nasri se chytil lépe, než jsem doufal, těší Wengera

Když v létě kupoval manažer Arsenalu Arsene Wenger z Marseille záložníka Samira Nasriho, chystal se mu poskytnout půl sezóny na aklimatizaci. Mladý reprezentant ale nic takového nepotřeboval a okamžitě se zařadil k oporám Gunners.

Lepší debut jsem si ani nemohl přát, řekl šťastný Nasri

Velice povedený debut v anglické Premier League za sebou má Samir Nasri. Letní posila londýnského Arsenalu včera nastoupila k utkání proti West Bromwichi Albion a hned si na své konto připsala branku. Ta byla hodně důležitá, žádná jiná totiž na Emirates Stadium nepadla...

Nasri může konkurovat Rosickému, bude hrát na křídle

Příchod francouzského záložníka Samira Nasriho do Arsenalu by přece jen mohl znamenat konkurenci pro kapitána české reprezentace Tomáše Rosického. Přestože Nasri v poslední době hrával v Marseille ve středu zálohy, trenér Kanonýrů Arséne Wenger ho údajně bude stavět na křídle, kde před zraněním hrával i Rosický.

Arsenal dotáhl přestup Nasriho

Londýnský Arsenal po dlouhých vyjednáváních dotáhl přestup jednoho z nejtalentovanějších záložníků Evropy. Hráčem Kanonýrů se stal nyní již bývalý středopolař Marseille Samir Nasri, za něhož opačným směrem putuje suma pohybující se okolo čtrnácti milionů eur...

11.07.2008 Aktuality 184 komentářů
Zaujalo nás

BBC: Nasri podepíše Arsenalu

Manažer Arsenalu Arsene Wenger by fanouškům londýnského klubu měl již brzy představit jednu posilu. Na Emirates Stadium má namířeno Samir Nasri, jehož přestup z Marseille je podle informací BBC prakticky hotovou věcí...

Nasri s přestupem do Arsenalu nespěchá

Záložník Marseille Samir Nasri se zatím novou posilou Arsenalu nestal. Kanonýři sice s mladým francouzským reprezentantem jednají, na přestupu se však zatím nedohodli. Nasri navíc má nabídky i z dalších klubů.

Arsenal získá první posilu. Samira Nasriho z Marseille

Manažer Arsenalu Arsene Wenger by měl během dneška získat pro svůj tým první posilu. Podle francouzských médií míří ke Kanonýrům záložník Samir Nasri, za něhož dostane Olympique Marseille kolem 12 milionů liber. Mladý Francouz by měl nahradit nespokojeného Alexandra Hleba.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele