Manchester City je prý ochotný uvolnit Nasriho

Nové angažmá si zřejmě bude hledat Samir Nasri. Ten po příchodu nového manažera Pepa Guardioly byl kritizován za nadváhu, načež se Citizens podle posledních zpráv nebudou bránit jeho odchodu...

Manchesteru City bude tři měsíce chybět Nasri

Hodně dlouhou pauzu má před sebou Samir Nasri. Ten se od vítězného utkání s Bournemouthem potýká se svalovým zraněním, které ho bude držet mimo hru až do února...

Srpnová Premier League v kostce

Od začátku letošní sezóny anglické nejvyšší soutěže vám Eurofotbal přináší novou rubriku s názvem Premier League v kostce, která má za úkol shrnout v pokud možno stravitelné formě uplynulý víkend. Jako bonus k pravidelným článkům po každém kole dostanete po skončení každého měsíce ještě "nášup". Aby se informace neopakovaly, budou měsíční kostky trošku o něčem jiném...

Premier League v kostce (3. kolo)

Anglická liga nadále pokračuje ve vysokém tempu. Uplynulý víkend se hrálo v brzkých odpoledních hodinách i pozdě večer, hrálo se za deště i za tropických paren. I přesto nebyla nouze o výjimečné výkony, krásné góly či (a především) oslňující zákroky brankářů. K vidění byl také první hattrick v nové sezóně.

Manchesteru City do konce sezóny vypadl Nasri

Samir Nasri už si do konce letošní sezóny nezahraje. Francouzský záložník odehrál ze zápasu s Tottenhamem, kam nastoupil jako střídající hráč, pouze tři minuty, následně si zranil stehenní sval...

Nasri: Na Chelsea není nic zvláštního, můžeme ji dohnat

Podle záložníka Manchesteru City Samira Nasriho není na lídrovi anglické ligy Chelsea nic zvláštního. Sedmibodovou ztrátu obhájce titulu nepovažuje francouzský fotbalista za rozhodující a věří, že "Blues" ve zbývajících 13 kolech dříve či později klopýtnou.

Nasri potvrdil svůj reprezentační konec

Samir Nasri se nevešel do francouzské nominace na mistrovství světa v Brazílii a nyní prohlásil, že už se pod současným koučem Didierem Deschampsem ve francouzském dresu neukáže...

Francouz Nasri prodloužil smlouvu s Manchesterem City

Francouzský záložník Samir Nasri podepsal novou pětiletou smlouvu s Manchesterem City. Sedmadvacetiletý fotbalista je u anglického mistra vázán do roku 2019.

Deschamps zažaloval Nasriho přítelkyni, která mu nadávala

Trenér francouzské reprezentace Didier Deschamps zažaloval přítelkyni Samira Nasriho. Partnerka hráče Manchesteru City se na koučovu adresu nevybíravě vyjádřila na twitteru poté, co ho nenominoval na mistrovství světa do Brazílie.

Nasri je kvůli zranění kolena na dva měsíce mimo hru

Záložník Manchesteru City Samir Nasri má poškozený vaz v levém koleně a čeká ho přibližně dvouměsíční pauza. Francouzský reprezentant, jenž utrpěl zranění v nedělním zápase na hřišti Newcastlu po faulu soupeře, věří, že do letního mistrovství světa bude v pořádku.

Podle Nasriho je City na domácím hřišti nejlepší tým v Evropě

Domácí prostředí na Etihad Stadium je pro Manchester City velkou výhodou. To potvrzuje i záložník Samir Nasri, který se dokonce domnívá, že v zápasech na vlastním stadionu je City možná nejlepším týmem v Evropě. Se spoluhráči se to bude snažit potvrdit i ve středečním utkání Ligy mistrů proti Plzni.

Stojíme za Hartem, shodují se v Manchesteru City

Jednička anglické reprezentace Joe Hart je pod palbou kritiky. Nepovedl se mu ostře sledovaný zápas s Bayernem Mnichov, v němž si při dvou brankách nepočínal zcela stoprocentně. Jeho spoluhráči za ním však stojí, stále jej považují za elitního brankáře a věří, že se brzy vrátí zpátky na vrchol.

Domenech v knize kritizuje své bývalé svěřence

Bývalý trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech napsal o svém šestiletém působení u "Les Bleus" knihu. Vyřizuje si v ní účty se svěřenci, s nimiž měl největší kontroverze - nešetří především Francka Ribéryho, Samira Nasriho a Nicolase Anelku.

Nasri a další potrestáni

Na tři reprezentační zápasy byl potrestán francouzský záložník Samir Nasri za nevhodné chování vůči novináři během červnového mistrovství Evropy. Po vyřazení ve čtvrtfinále s fotbalisty Španělska hrubě nadával redaktorovi a vyhrožoval mu fyzickým napadením. Později se sice omluvil, jenže disciplinární trest ho neminul.

Čtveřice Francouzů půjde před disciplinární komisi

Stejně jako po mistrovství světa 2010, také letos Francouzská fotbalová federace musí řešit pořádné nepříjemnosti. Před disciplinární komisi pro nevhodné chování bude muset předstoupit hned kvarteto reprezentantů; jmenovitě jde o Nasriho, Méneze, M’Vilu a Ben Arfu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele