Premier League v kostce (3. kolo)

26.08.2015, 14:56
Názory a komentáře
Anglická liga nadále pokračuje ve vysokém tempu. Uplynulý víkend se hrálo v brzkých odpoledních hodinách i pozdě večer, hrálo se za deště i za tropických paren. I přesto nebyla nouze o výjimečné výkony, krásné góly či (a především) oslňující zákroky brankářů. K vidění byl také první hattrick v nové sezóně.

Postaral se o něj útočník Bournemouthu Callum Wilson, jenž se rovněž postaral o jeden velký milník. The Cherries totiž díky němu zaznamenali historicky první gól v Premier League a po strhující přestřelce s West Hamem i první tři body. Logicky mu díky tomu neunikla ani nominace do ideální sestavy kola.

V ní se potká ještě s jedním spoluhráčem. Dva fotbalisty má v nejlepší jedenáctce víkendu taky obhájce titulu Chelsea, která ve třetím kole konečně poprvé zvítězila. Bez jediné výhry je však poněkud překvapivě Tottenham; naopak díky Sunderlandu už není v tabulce žádný tým bez bodu. Stoprocentní zůstává pouze Manchester City; doposud suverénní Manchester United, Liverpool i Leicester shodně remizovaly.

Zápas 3. kola: West Ham vs. Bournemouth

Utkání Bournemouthu jsou zatím velmi atraktivní. Nováček Premier League působí velmi pozitivním dojmem, ve všech zápasech hrál na vítězství, a i když zabodoval až ve třetím kole, získal si jistě přízeň řady fanoušků anglické soutěže.

Ve zmíněném třetím kole narazili svěřenci Eddieho Howea na West Ham a už od prvních minut navázali na dobré výkony z předchozích duelů. Po fatálních chybách Aarona Cresswella a přesných zakončeních Calluma Wilsona vedli záhy 2:0, a kdyby do přestávky přidali další přesné trefy, nikdo by se nemohl divit.

Po změně stran však West Ham bleskově zareagoval a po sedmi minutách už bylo srovnáno. Divoká přestřelka v Upton Parku ovšem pokračovala i nadále, trefili se Pugh, do třetice Wilson a nakonec Maiga. Carl Jenkinson byl na závěr hanebného výkonu ještě vyloučen. Zkrátka zápas se vším všudy, na jehož konci si zasloužené vítězství 4:3 odvezl Bournemouth.



Gól 3. kola: Samir Nasri

Manchester City vstoupil do sezóny fantasticky, zničil West Brom, Chelsea a zvítězil i do třetice - opět s čistým kontem. Výhru 2:0 na hřišti Evertonu uzavřel střídající Samir Nasri, který připomněl náročným příznivcům Citizens, že minimálně o technické dovednosti nepřišel. Na hranici vápna si narazil s Yayou Tourém, od nějž obdržel delikátní oblouček dovnitř šestnáctky, a dalším lobem překonal i Tima Howarda. Nádhera.



Zákrok 3. kola: Petr Čech

Nový gólman Arsenalu nevstoupil do letošní sezóny Premier League ideálně. Špatným výkonem se podepsal pod porážku s West Hamem a média na něm nenechala nit suchou. Proti Liverpoolu však Petr Čech zářil. Pochytal několik jasných gólových šancí a zachránil Gunners alespoň bod za bezgólovou remízu. Ten nejlepší si schoval proti Christianu Bentekemu, v momentu, kdy už leckdo (včetně manažera Brendana Rodgerse) slavili branku...



Hráč 3. kola: Callum Wilson

O Bournemouthu se v posledních dnech napovídalo i napsalo hodně. A právem. Divoký zápas na hřišti West Hamu ovládli právě svěřenci Eddieho Howea, v jejichž řadách zazářil především útočník Callum Wilson. Mladý Angličan konečně ukázal všechny svoje největší přednosti - rychlost, výběr místa v šestnáctce a zakončení (jeho výkon si můžete prohlédnout výše v sestřihu zápasu kola).

Darrena Randolpha v loňské sezóně pokořil dvakrát - v zápasech proti Birminghamu. V sobotu nové akvizici Kladivářů nastřílel hned tři góly. Při prvním pohybem zmátl Reida a v nesnadné pozici krásně zakončil. Druhý gól mu daroval Cresswell, Wilson však využil dokonalý čich na góly. Hattrick dovršil z penalty; byl ale platný i v mezihře. Zvládal hlavičkové souboje, po jednom z nich naservíroval jasnou gólovku Kingovi. Server WhoScored jeho výkon ohodnotil známkou 9.68.

Břídil 3. kola: Carl Jenkinson

Výkon obrany West Hamu v utkání proti Bournemouthu byl zcela šokující. Stoperská dvojice ani defenzivní štít Obiang nedokázali hru ze zadních řad řídit, Reid s Ogbonnou (či poté Tomkinsem) prohrávali osobní i hlavičkové souboje a nestíhali ani rychlostně. Největší hrůzu však předvedli oba muži na krajích obrany. Aaron Cresswell doslova asistoval u prvních dvou gólů Calluma Wilsona; prvotřídním "failem" byl nicméně výkon jeho kolegy.

Carl Jenkinson už v prvním dějství předvedl dvě minely, jež zůstaly nepotrestány. Po změně stran se pak nechal žákovsky vykoupat před třetím gólem Cherries a to vůbec nejlepší si nechal na konec. Zdánlivě pohodový souboj o míč nepochopitelně prohrál s Gradelem, kterého vzápětí ve vápně stáhl k zemi - penalta, vítězný gól + červená karta k tomu. Šílený výkon, který server WhoScored "ocenil" nevídanou známkou 3.75.

Sestava 3. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří díky Lukáši Recovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Stejně jako minulý týden, i tomuto víkendu vládly především skvostné výkony brankářů. Petr Čech, Tim Krul nebo Costel Pantilimon; všichni se ovšem museli sklonit před famózním představením Jacka Butlanda ze Stoke, jenž pochytal šest pokusů Norwiche, přičemž minimálně čtyři zákroky byly skutečně prvotřídní.

Pravou stranu hřiště ovládl Simon Francis z Bournemouthu - především po ofenzivní stránce. Připravil první gól svého týmu a zoufalého Aarona Cresswella nutil i nadále k chybám. Ani jeden ze tří gólů potom nešel přes něj. Výborně se předvedl i Robbie Brady z Norwiche, který coby levý obránce přichystal hned šest příležitostí svého týmu. Stoperskou dvojici tvoří José Fonte ze Southamptonu a Fabricio Coloccini z Newcastlu, kteří měli lví podíl na čistém kontu svých týmů v zápasech proti Watfordu, respektive Manchesteru United.

Skutečnou hvězdou prozatímního průběhu Premier League je však jednoznačně Riyad Mahrez z Leicesteru. Proti Tottenhamu dal už čtvrtý gól v sezóně, navíc nastřelil tyčku a byl jednoznačně nejnebezpečnějším mužem remízového zápasu. Fantastické výkony předvádí i David Silva, jenž byl hlavní tvůrčí silou při výhře Manchesteru City na hřišti Evertonu. Ani on však nedokázal vstřelit dvě branky jako záložník West Bromu James Morrison. Proti Chelsea se prosadil dvakrát, v obou případech nádherně - v úvodu však neproměnil penaltu, a na porážce 2:3 se tak podílel i negativně.

Bez nadsázky dokonalý debut má za sebou Pedro, který měl na přípravu před utkáním jeho Chelsea proti WBA necelé tři dny. Přesto byl nejlepším hráčem zápasu, byl neustále aktivní, dal gól a na další přihrál Diegu Costovi. I ten kromě vstřelené branky u jedné také asistoval a výrazně se podílel na první výhře Chelsea v sezóně. Hvězdou kola je výše zmíněný "Hattrick Hero" z Bournemouthu Callum Wilson, který doplní ofenzivní trio.

Statistické okénko 3. kola

- náhradní gólman West Hamu Darren Randolph už musí mít z Bournemouthu noční můry; v posledních čtyřech zápasech za Hammers a Birmingham od něj inkasoval celých 20 gólů (3:4, 2:4, 0:8, 2:4)

- Callum Wilson v utkání Cherries na půdě West Hamu zkompletoval hattrick a doložil, že je na venkovní zápasy expertem; od začátku minulé sezóny jich nasázel už 15 - více než kdokoli jiných napříč čtyřmi nejvyššími patry anglického fotbalu

- West Ham se v loňské sezóně probojoval do Evropské ligy díky fair play, po nástupu Slavena Biliće však prvotřídně "prasí"; v osmi zápasech Premier League a zmíněné evropské soutěži dostali Kladiváři už pět červených a osmnáct žlutých karet

- Chelsea měla loni jednoznačně nejlepší obranu v lize, letos však její zadáci předvádí obrovský kontrast; Blues dostali ve třech zápasech hned sedm gólů, víc inkasovali naposledy v úvodu sezóny 1971/72

- Newcastle zuby nehty udržel bezgólovou remízu na Old Trafford; poprvé od 11. února tak dokázal na hřišti soupeře uhrát alespoň bod (po sedmi prohrách v řadě a skóre 1:18)

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (1238)

Přidat komentář
Swarley

wow, Brady tam hraje na levém beku nějak pravidelněji?

Reagovat
fantomas

Startoval tam každej zápas zatim, ale už se řeší, co se bude dít, až se vrátí z marodky Olsson, jestli se posune nahoru.

Reagovat
Swarley

hm, tak to je zajímavé, moc si ho tam nedokážu představit

Reagovat
fantomas

Dyt tam odehrál i první zápasy v PL (jeho asi nejlepší vůbec)...

Reagovat
Swarley

no jo no, moje znalosti jiných týmů...

Reagovat
avicii

a mame to tu

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně udělaný článek

Reagovat
fantomas

Zobrazujou se všem ty gify normálně? Já to mám ořezaný tak nešikovně, že Čecha ani nevidim udělat zákrok.

Reagovat
avicii

u mna je to fajn...

Reagovat
Miguel19

Mně jo..

Reagovat
fantomas

Hah, už se to nějak zázračně spravilo samo

Reagovat
Miguel19

EF

Reagovat
Usty

Když už jsme u zobrazování - obrázek sestavy tentokrát u všech v pořádku?

Reagovat
SunFells

Nn, mně se tam zobrazuje Costa na hrotu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Rarášek

Reagovat
bakasa

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

j

Reagovat
tomasinho

ano

Reagovat
Counter

Mně to nejde vůbec, hodí to jakýsi error

Reagovat
SunFells

Já ani nevím, který myslíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je nejaký gif?

Reagovat
Counter

Napodruhé se to už rozjelo.

Reagovat
Zaschrona

highlighty mi to zobrazuje ok, gol a zakrok nevidim vubec, vubec se to nenacte

Reagovat
Usty

Nechápu, mně to běží normálně na noťasu i na mobilu. Zajímalo by mě, v čem je problém... (nějaký expert s radou?? )

Reagovat
Zaschrona

No, mozna mi to jen v praci blokuje mistni firewall, proste mi to na miste toho, kde maji byt ty gify, ukazuje jen bile nic.

Reagovat
Busby babes

to bude nejspis ono.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Jojo, jen mi prislo divne, ze mi to minule kolo slo bez problemu a ted ne.

Reagovat
tomasinho

V pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě byla událostí kola Pedrova famózní premiéra proti WBA ... v ManUnited si nyní můžou mlátit hlavy o stěny.

Reagovat
Mariano13

Vzdy je tam otazka herneho stylu ... a ani by ho nepostavil LVG ani cez Younga ... nechcel som ho k nam a presne tohto som sa bal ze pojde inde a tam sa mu bude darit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

OT NHL fantasy

Kdo by měl zájem zahrát si NHL fantu na yahoo, napište sem nebo do PM pro více info. Hledáme jen vážné zájemce, které NHL baví a vydrží u hraní fanty po celou sezónu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Měl bych zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

asi bych se taky přidal

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych šel

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych do toho šel

Reagovat
slovaňáák

Zájem by z mé strany byl.

Reagovat
Mariano13

Ja by som sa na to dal

Reagovat
Pospovič

West Ham za 8 zápasu 5 červených? to jsou hovada

Reagovat
smazaný uživatel

uefa fair play award

Reagovat
ManUnited

Reagovat
cristiano.K.

tak trochu kolo golmanů, když Mignolet ani Čech se nevešli do sestavy kola

Reagovat
smazaný uživatel

a taky Krul

Reagovat
Kowe

Ta statistika Randolpha

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
johnik

OT: V Eurolize mi nejde tipnout zápas Xanthi - AEK. Ostatním to jde???

Reagovat
smazaný uživatel

nejde

Reagovat
johnik

Dík, konečně sem se ve 4. článku dočkal odpovědi

Reagovat
Jesse Pinkman

perfektní článek

Reagovat
fenixLFC

inak co ma uz dlhsie zaujima- o anglicku sa hovorii ze tam furt prsi ale na vacsine zapasov to tak nevyzera...ako to je mozne?

Reagovat
johnik

Řekl bych že zrovna vyšlo pěkné počasí

Reagovat
Thelvin

Zápasy se hrají v jedné z anglických zámořských koloniích asi

Reagovat
Counter

Asi záleží jak kde - http://www.metoffice.gov.uk/learning/rain/how-much-does-it-rain-in-the-uk

Velká část Anglie má ročně srážek asi jako my v Česku. Rozdíl může být v tom, že tam mají to počasí takové mírnější, menší vedra, menší slejváky, ale o to vytrvalejší, co já vím.

Reagovat
Talker

Já tam dohromady strávil 5 týdnů (2+2+1 v rozmezí pár let) a pršelo tam snad 2 dny...

Reagovat
Gunnersaurus

na kostičkovom streame to moc nevidno no

Reagovat
smazaný uživatel

ja žijem v Leicesteri a každé dva dni sa to strieda, jeden deň leje a druhý deň krásne

Reagovat
smazaný uživatel

Na fotbal to tu zakázali....jak není fotbal, tak prší...........Ba ne, hele od března do teď tu pršelo tak 10dní abych nepřeháněl.....takže v klidu. Zase vedro bylo asi jen 14 dní, jakože fakt tropy, jinak vůbec.

Reagovat
I am Mancunian

LVG still wants a marquee signing & Bale is the player he craves most. Victory tonight is crucial to landing a star.

bale

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vlastně se Songem, bude hrát v Barceloně, nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Mcmanaman? Ja som teda videl len zostrihy, ale zdalo sa mi, že si tam robil s chlapcami z majstrovskej Chelsey čo chcel. I keď išlo len o niekoľko momentov v zápase.

Reagovat
Usty

Zahrál výborně, ale jenom na jeho postu byli Pedro a Mahrez lepší.

Reagovat
SunFells

Jenkinson se nenechal žákovsky vykoupat u třetího gólu, ale rozhodně chyboval, že dal borcovi v první řadě tolik prostoru.

Reagovat
vrabejka

V týmu kola by měli být minimálně Gomez, Clyne a Coutinho ale asi je autor neobjektivní.

Reagovat
SunFells

Tak už stačilo s tím Gomezem, v ofenzivní činnosti to matlal.

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

trošku jsem nabíral pocit, že hraje jen proto, že mu je 18. to ním nekonečným zasekáváním to Lpoolu hrozně brzdil, dozadu byl ok

Reagovat
SunFells

Dozadu třeba i víc než ok ...ale prostě je strašně vidět, že to je stoper hrající na beku a i od toho beka je potřeba, aby se ofenzivně nějak efektivně zúčastnil. Tenhle když už se k něčemu chtěl odhodlat, tak jen došel Ramseymu odevzdat míč.

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

Chce se to taky občas dívat i na jiný zápasy neurčuje se totiž sestava kola Liverpoolu ale PL pokud ti to ušlo jestli to chceš napsat anglicky tak řekni třeba to líp pochopíš

Reagovat
avicii

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak čo tie voľné miesta na štadióne WBA? Bolo ich celkom dosť a nehralo sa ani v pondelok. Navyše keď prišla Chelsea.

Reagovat
Counter

Právě že prišla Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

tak ono celý zápas dost pršelo a na spodní část tribun tam pršelo, tak se nějak všichni fanoušci asi nahromadili víc nahoru, protože volné sedačky byly jenom právě hned u hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, je to možné, ale myslím, že aj ohlásená návšteva nebola taká aká je kapacita štadióna.

Reagovat
smazaný uživatel

Zevraj sme kupili nejakeho cincunga? (Son).

Vie o nom niekto nieco?

Reagovat
SunFells

Z Leverkusenu?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
SunFells

Tak snad vás řádně natáhnou, toho si tam dost chválí.

Reagovat
Uwe háže buly

Snad ne. Pro vás dobrá posila, pro něj přestup asi jak pro Llorise..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jk

Fakt je tak dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

je to kridlo? aky ma styl hry/prednosti/slabiny?

Reagovat
smazaný uživatel

je to křídlo, přednosti dribling, zakončení.. pokud dá Leverkusen dnes večer LM, tak na něj zapomeňte

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz Bayer postoupi do LM, tak z toho tezko jen neco bude

Reagovat
Counter
Reagovat
r.mrazik

barva rukou/barva obliceje?

Reagovat
Counter

Už to ten můj "zdroj" smáznul, tak to moc pravděpodobně nevypadá no

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
jk

olol

Reagovat
Kowe

Reagovat
Uwe háže buly

už je fakt čas Británii knockoutovat, spojit se proti ní celá Evropa a totálně ten podnárod zlikvidovat omg

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

V životě by mě nenapadlo, že přijde zápas, kdy budu fandit Laziu

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

výborný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, všem sportovním nadšencům, navštivte můj FB profil "Jindřiš Spurs", kde se zabývám sázením. Za necelý měsíc 230 příchozích fanoušku. A bilance? 24 OK a 12 KO tipu. Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
FUnk

to je zase ostudy

Reagovat
off-olda

owny pls

Reagovat
Spalovač šancí

A kolik jsi prodělal?

Reagovat
smazaný uživatel

nic, tie tikety ani nepodal

Reagovat
smazaný uživatel

DONE DEAL: Asier Illarramendi joins Real Sociedad from Real Madrid on a 6-year deal for a fee of around £11.8m (€16m)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kowe
Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, ta sance Bentekeho, co podarene zalozil Bellerin... Tak hlavne, ze se tu semnou nekteri hadali, jestli zrovna v tomhle zapase nemel hrat zkusenejsi Debuchy

Reagovat
SunFells

A přitom měl, na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19
Reagovat
smazaný uživatel

Skoro by jeden řekl, že hrajeme pořád v 10...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, keď sa niekto neustále obháňa štatistikami

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme u toho, tak MU je prý ochoten nabídnout Jonese za Stonese. A pokud ho prodají do Chelsea, má ho nahradit Johny Evans. Obě varianty bych bral...

Reagovat
Zaschrona

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Espn. Prý jsou United ochotní nabídnout dokonce oba. Jonese i Evanse. Espn upozornuje hlavně na to, že Everton má velké problémy s obranou a trade za hráče se zkušenostmi s PL by pro ně byl přijatelnější než velké prachy od Chelsea. Samotný Stones chce ale podle všeho do Chelsea...

Reagovat
Dawon

pokud by se jim podarilo koupit Evanse ve forme cca z pred 2-3 let, tak by to pro ne ve finale mohl byt slusny obchod (samozrejme pokud bysme poradne priplatili)...ale jinak pro ne takovi dva skleneni/z formy hraci tezko neco resi no

Reagovat
Zaschrona

No, kdyz uz by mel byt prodany, tak mnohem radsi za neco tohohle typu, kde je ale Evans zapocitany hodnotou max 5 mega a Jones max 15. Navic mnohem radeji do MU nez do Chelsea po te show, kterou cele leto rozjizdeli, at jde Mourinho do riti... Teoreticky ze vsech spatnych scenaru tenhle je jeste jeden z tech nejlepsich, pokud bude nabidnuta odpovidajici castka...

Reagovat
Busby babes

Evans 5, Jones 15 a doplatek 20?

Reagovat
Zaschrona

Objevilo se par zprav, ze pry mame chtit 45, stejny zdroj, ktery pise o nasem zajmu o Jarmolenka mnohem driv nez to prosaklo do medii typu SkySports. Mozna to je jen snaha z toho vytriskat aktualne co nejvic, nevim... Ale neco typu 25+ti dva, jestli teda je rozhodnuto, ze ma jit, tak bych to asi bral...

Reagovat
Whitemedia

Evans 5, Jones 15 a Stones 40

Reagovat
Zaschrona

- Evans ma rok do konce smlouvy, hrozne casto zraneny a navic v MU nepotrebny hrac jakozto 5. stoper, kolik jako ma stat?

- Jones je casto zraneny a zrejme je v MU ted az 4. stoper, navic progres smerem vpred v poslednich sezonach zrovna moc neukazoval

- Stones je jednicka na stoperu v Evertonu, mlady, klub ho nechce pustit, zadane zbozi

Co je presne k smichu?

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hale Jones + 20 mega by podle mě byl fakt dobrej deal pro obě strany. A vy můžete obratem poslat pár šušní třeba za Fazia, který by určitě měl na to posadit Jagielku - fakt to není žádný tragéd, jak ho tu někteří líčí. K tomu ještě přikoupit Yarmola a být zhruba na nule. Evanse bych do toho radši netahal, to je případ pro Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio do Martinezova systému.

Reagovat
Zaschrona

To uz bych fakt radsi toho Evanse nez Fazia a to nic proti Faziovi... Mladsi, HG, vic by zapadl do stylu hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak...zkusil jsem to Nechci, aby skončil u těch zmrdů z B´hamu, co dělaj ramena na ofiko stránkách, jak nás posílaj do prdele. Evanse bych fakt nebral sežene se kvalitnější sstoper za 5 mega. Evans bude podobnej případ jako Kaboul - tragéd tragédů.

Reagovat
smazaný uživatel

West Bromwich Albion have turned down Tottenham Hotspur’s latest offer for Saido Berahino, worth about £21 million, and there are suggestions that they have increased their valuation of the striker from £25 million to £30 million. The West Midlands club, who have admitted that Berahino could depart, hope to resurrect a deal for Federico Fazio.They could not agree on a relegation clause in the proposed contract with the Tottenham defender last week. However, Everton have made a bid to sign Fazio, while West Brom want Jonny Evans, also a defender, from Manchester United. Everton deny having an interest in him.

[Times]

Reagovat
Zaschrona

Jo, to chapu, fakt se vam ten Fazio nepovedl a hlavne neni potrebny, no. Ale fakt se k nam nehodi, treba takovy NU by ho potrebovalo jako sul. Fakt se mi moc nechce verit, ze zrovna Fazia by Martinez chtel, mnohem spis se k nam typove hodi Evans nez Fazio, alespon pro to, co bychom chteli hrat.

Reagovat
Swarley

nějakej local paper z Manchesteru

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Whitemedia

btw. Fabrizio Romano ‏@FabrizioRomano

One more time: Pogba will not leave Juventus. No Chelsea. #CFC

Reagovat
Miguel19

Však to je jasné. Ale je sympatické, jak se furt snažíme - asi teda..

Reagovat
Pasha

A čo si čakal? Kapsu hríbov? Pogba pôjde o 1-2 roky do Barcelony

Reagovat
Spalovač šancí

No Čech, no bus

Reagovat
kiwwi

s tymto sme bojovali pod Moyesom no..ale pod Mourinhom by som to necakal

Reagovat
Recik

Pokud bych mohl poprosit hlasující (i jiné) v anketě, dejte mmi sem klidně zpětnou vazbu co vylepšit, či jiné podněty, návrhy, připomínky ohledně grafické úpravy sestavy kola. Ať vím/e, kam se ubírat, díky :-)

Reagovat
r.mrazik

tenhle se mi libi vic,nez ten po druhym kole...zkousel jsi misto te svetle cervene za hraci jinou barvu? treba nejaky odstin šedé (nebo treba neco jako stříbrnou?)

Reagovat
Recik

Šedou jsem zkoušel, no zdálo se mi to takový bez života, nevím. Tahle světlá je taková neutrální, aby se nekryla s dresem většiny týmů.

Reagovat
r.mrazik

jojo...vyber barvy chapu...prave "stříbrná" by taky mohla fungovat...

Reagovat
Tomoro

Mi se teda více líbil ten po 2.kole..to obří světlé pole zabírá podle mého zbytečně hodně z trávníku. Ty decentní znaky po 2.kole podle mého dostačovaly. Takhle to zbytečně moc křičí.

Reagovat
smazaný uživatel

ta po druhom kole bola podstatne lepsia

Reagovat
Usty

Možná by stačilo o nějakých 10 - 20 % zmenšit kartičky...

Reagovat
Kowe

to co bylo minule vypadalo jak zpíchnutý na rychlo, tohle je daleko lepší, chválim ten posun vypadá to víc profesionálněji.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to paradne, ale skus vymenit tu otrasnu farbu za hracmi (oranzova ci co to je tam nesedi)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zákrok Čecha nic extra teda, něco takového předvádí Lloris zápas co zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

A aj tak to nestaci.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Nějaký gif proti Leicesteru?

Reagovat
Counter

Nebo proti Stoke?

Reagovat
jk

Kdybys ten zápas viděl tak takovou píčovinu nemůžeš snad ani napsat. I když...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Stoke jich pár bylo, hledej

Reagovat
Counter

Viděl jsem sestřih, kde ho Diouf luxusně trefoval A pak taky tu jeho hrubku samozřejmě.

Reagovat
Counter

Jinak žádný z těch zákroků není na úrovni Čechova proti Bentekemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou samozřejmě vysoko nad Čechovým zákrokem.

Reagovat
Counter

hmm, nepamatuju, kdy s tebou naposledy šlo vést normální debatu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak když to takhle jednoznačně a nepřekvapivě rozsoudíš, tak nemůžeš čekat rozumnou reakci

Reagovat
Usty

od tebe? v žádném případě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prej že United dali £120 milionů na Neymara.

Víte o tom něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, že to nikdy neprejde

Reagovat
smazaný uživatel

včera na skypu se o tom nezmiňoval

Reagovat
r.mrazik

120 ale jenom na plat...ofiko nabidka byla 240 mega liber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

vela aj ked je to world class player ale neviem ci by v anglicku nemal vela zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně proč by kdokoli kdo hraje v základní sestavě a to místo má prakticky jisté odcházel z Barcy.

Reagovat
minoLFC

v bráne mal byť Mignolet

Reagovat
Carrick

Raději mohli dnes na STV2 dávat Leverkusen - Lazio.

Reagovat
habinity

United nacom davaju? Zase ct sport?

Reagovat
minoLFC

na stv

Reagovat
Busby babes

O2

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

hele na STV budu dávat i skupiny LM?

Reagovat
Uwe háže buly

jo

Reagovat
samson192

ano ale len v stredu

Reagovat
Dray

V úterý ČT Sport, ve středu STV2 (a ZDF doufám). Aspoň něco, když už nám v ČR ovládlo Ligu mistrů O2.

Reagovat
Infernoqt

já měl celou dobu od o2 tv flexi a tomu ted o víkendu zrušili O2 sport, protože byl jen v testovací fázi, a až nové balíčky nabízí tento kanál, tak dneska jsem si kvůli tomu O2 sport pořídil O2 TV L, abych večer viděl zápas

když si člověk jednou navykne sledovat zápasy v HD na velké LCD, tak se těžko přechází ke streamu, což bych takhle ocenil i u NHL jednou

Reagovat
nani92

necítiš sa už trápne?

Reagovat
I am Mancunian

skurveny troll

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
smazaný uživatel

hej Oľo, bol si v piatok aj na hokej?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, preco?

Reagovat
smazaný uživatel

A tak, reku čo hovoríš na Nitru, ale keď si nebol, tak potom nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

paradne sme hrali..po 1tretine som len kukal, ze ci to naozaj hra Nitra..skoda tych nepremenenych tutoviek, mali sme na remizu

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Carrick

Co jako? Očekávám, že to bude mnohem zajímavější zápas.

Reagovat
kiwwi

cize keby to davali na nejakom druhom programe co mas, tak budes pozerat Leverkusen - Lazio hej?

Reagovat
Carrick

Nejspíš jo, tak nějak bych to sledoval obojí, ale čekám tam o mnoho zábavnější fotbal.

Reagovat
kiwwi

keby som to mal brat takto, tak uz asi 2 roky nevidim nazivo United, pretoze vzdy by sa dalo najst nieco zabavnejsie

ja to takto neviem brat proste...aj keby hrali ligovy pohar s druholigistom, tak by som to uprednostnil pred el classicom alebo hocijakym inym zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

jj, my vieme. Si najvernejší fanúšík MU na svete. Už s tým daj pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a s tebou sa kto bavi ty komediant?

Reagovat
Mariano13

Tak futbal to nebol zly akurat poslednych 25 min. bolo len o tom ci da Chicha gol kedze bruggy vypustili a ManU im nechcel nalozit

Reagovat
smazaný uživatel

Reliable Dutch paper says Van Gaal to spend up to £73m on star attacker

Dutch newspaper De Telegraaf have been pretty good on Manchester United and Louis van Gaal since he took over at the Premier League club. Indeed, De Telegraaf were the first with the news that Van Gaal was actually taking over at Manchester United and all the claims about who his back room staff would be. They were excellent, almost stalking the process and the people involved in it. When Ryan Giggs travelled to Holland for talks with the Manchester United manager-to-be, it was De Telegraaf who were following his every step.

They gained much credit last summer with their stories on Daley Blind and this summer they reported Manchester United would have three extra new signings on their U.S. tour just a few days before the plane took off.

Tak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte prosím někdo, jestli dávají MU dnes večer v TV? Díky

Reagovat
Counter

O2 dává všecky přenosy, ČT žádný.

Reagovat
smazaný uživatel

bratia to davaji na stv

Reagovat
smazaný uživatel

Díky chlapi

Reagovat
habinity

Reagovat
SpecialOne

Wolves odmítli 10 milionů liber za Afobeho od Norwiche, mazec jaký cash odmítne druholigový tým. Myslíte, že by Vlci mohli mít na postup letos?

Reagovat
fff

Maju Oja, nie? Tak potom urcite

Reagovat
Gunner14

Nemaj důvod prodávat jejich nejlepšího hráče . Určitě jo , ikdyž ten start nic moc no .

Reagovat
Infernoqt

Nicolás Gaitan has rejected a move to Al-Ahli in favour of a transfer to Manchester United. (Source: Daily Star)

Reagovat
Busby babes

s takovym velkoklubem o nej musime bojovat, jo?

Reagovat
habinity

Sejkovia vies dokazu ho tiez zaplatit..chudak gaitan nemu sa musi aj o united snivat...mozno by tam chcel hrat, ale nikdy united neponukol united ani libru

Reagovat
nani92
Reagovat
Pasha

??? Však to je remake

Reagovat
Swarley

zajo verí všemu

Reagovat
nani92

len tebe nie..

Reagovat
Swarley

dobre robíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

sice sa ti smeju, ale pri tom trollizme, ktory tu predvadza spolu s Mancunianom je to radsej lepsie napisat

Reagovat
smazaný uživatel

Trollizmus je po naivizme novy smer, co tupelko?

Reagovat
smazaný uživatel

ako hlavny propagator by si to mal vediet najlepsie

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super fotky

Reagovat
SunFells

Nemyslíš Strahov?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Goodison Park dnes stále vyzerá ako za starých dobrých čias.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten Stamford Bridge bude nejaký fake, veď Chelsea vznikla, podotýkam umelo, v roku 2003, predtým neexistovala

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu. Na to, jak nová ta umělotina je, má fakt hnusnej stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba po čase zase o United.

Paul Pogba on United: "I'm impatient. It was the feeling I had. The coach had faith in me but he said I was too young." [fft]

Reagovat
smazaný uživatel

"He told me my time would come and it never did. But it does not mean I will speak ill of #mufc. I love the club." [fft]

Reagovat
EXoRcIsT

on mal vzdy dobre vyjadrenia o United a vobec by som mu nezazlieval ani keby prisiel do tej Chelsea

Reagovat
madridcan

Vyber golov v prvom kole Spanielskej ligy- https://www.youtube.com/watch?v=aiAmAcaDQrM

Reagovat
Hokaido

sice trapný, ale alespon jsi vybral binaurální audio. Pokud někdo nezná, tak je to asi budoucnost, co se zvuku týká. Moje oblíbený video třeba tady: https://www.youtube.com/watch?v=u163wC6mP2A

Slucháta nutnost!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Sestřih Eibaru?

Reagovat
smazaný uživatel

Chjo. To je zas respektu. Leverkusen nás nazývá infekcí, Saints pro změnu žaludeční potíží

https://twitter.com/bayer04fussball/status/636189262606692352?s=09

https://twitter.com/alex_crook/status/636568141951336449

Reagovat
jk

Reagovat
Counter

Jsou ještě mírní. A vy očividně moc respektu nezasloužíte, když takovým hráčům pletete hlavu planými sliby

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou nahrávku na smeč dostaneš jednou za uherskej rok a ty jí takhle pošleš do autu

Reagovat
Counter

Pf, já tu smečuju v jednom kuse.

Reagovat
FUnk

do autu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Romero, Darmian-Smalling-Blind-Shaw, Carrick-Herrera, Mata-Januzaj-Depay, Rooney

Reagovat
Busby babes

takze jdem na jistotu, jedina zmena Herrera. Za nej Januzaj dalsi sanci.

Reagovat
Busby babes

subs: Johnstone, McNair, Schneiderlin, Schweinsteiger, Young, Fellaini, Chicharito.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ako uznat sa to musi, ako troll proste nemas konkurenciu

Reagovat
I am Mancunian

uz som lepsi ako ivan ?

Reagovat
kiwwi

preco nanho reagujes, sak on ma nejaku poruchu osobnosti

Reagovat
I am Mancunian

postupne ju bude mat coraz viacej ludi, ale ty nikdy

Reagovat
Busby babes

na rovinu, co se ti nezda?

Reagovat
I am Mancunian

chcel som vidiet andera na am

Reagovat
Busby babes

CM je jeho prirozenejsi pozice. svym pohybem odtud muze precislovat soupere.

Reagovat
kiwwi

ja neviem preco ho tak vela ludi berie za AM...ten najvyssie posobiaci v systeme 4-3-3, to rozhodne, ale v systeme 4-2-3-1 jednoznacne na pozicii CM

Reagovat
Busby babes

me prijde, ze spis chteji aby ho tam LVG zkusil, nez ze by ho brali za AM. Teda aspon doufam, protoze na AM to moc neodehral, pokud vubec neco.

Reagovat
Pagy

Herrera Januzaj pokud nějak neohromí dneska, měla by se vyřídit hostovačka v nějakém týmu v PL ať co nejvíc hraje a nezabírá místo u nás

Reagovat
r.mrazik

Proc ho davat na nejaky pochybny hostovani,kdyz hraje normalne u nas??

Reagovat
Pagy

třeba protože se mi nelíbí jak hraje nemyslím, že by byl nějaký přínosný pro nás a bylo by pro něho lepší, kdyby pravidelně hrál 90 minut někde v PL nebo aspoň dostal co nejvíc minut

Reagovat
smazaný uživatel

ty jeho movementy jsou náhodou dobré. Když už hrajeme s Matou a Rooneym co pohybem obranu neprolomí, tak tam musí být někdo kdo hodně běhá

Reagovat
mithro

ten jeho pohyb je uplne vphode, prihravky ma super, len tazko, ked ide do breaku a hraci, kt by ho mali podporit, ho nevedia ani predbehnut bez lopty. chby robi, straca lopty ale aspon nabieha a hybe sa vpredu.

Reagovat
Swarley

u něj mrzí ty naprosto zbytečný ztráty, kterých pár v zápase udělá...kdyby to bylo v nějaké situaci 1vs1, která by měla někoho přečíslit, ale on to zašlápne u lajny, zkouší někoho vykoupat, když se mu to povede, tak to zase zastaví a znova cosi zkouší...

jinak absolutně nemám problém s tím, ať je drzej a zkouší to, ale smysluplně...tam je zatím největší rozdíl mezi ním a Depayem, ten tohle má urovnáno a je v tomhle smyslu vyhraný...tohle Januzajovi chybí i když talent má klidně porovnatelný...

Reagovat
Pagy

když si vezmeš, že jsou od sebe Depay a Januzaj věkově jen o rok a podíváš, že Depay měl loni odehranejch 3166minut, dostane letos Januzaj tolik ? rok předtím Depay v 19 letech 3656minut. Januzaj loni necelou tisícovku minut, pod Moyesem něco málo přes 2000minut ... Januzaj potřebuje hrát a my zas potřebujem výsledky, radši bych tam místo něho viděl makat někoho jiného a on ať si cvrnká někde jinde a vrátí se až bude schopný ustát osobní souboje a aspoň nějaký vyhrát

Reagovat
Swarley

tak záleží, co má za plány LVG...já pro něj chtěl taky celou dobu hostování, ale zase na druhou stranu, pokud mu bude LVG věřit a bude ho stavět stejně jako teď v začátku sezóny, pak s tím zase až takový problém mít nebudu, když zůstane...pokud ho ale pak plánuje posadit, bude to škoda a bylo by lepší to hostování...

Reagovat
mithro

pises Januzaj, myslis Rooney?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

se divím, že zrovna dneska dostává šanci Herrera na CM, čekal bych nějaký domácí zápas v lize a nebo to, že ho postaví na AM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

mas poruchu osobnosti

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobre, ze mu veri a da ho aj do takeho zapasu

Reagovat
Swarley

to hej, jen mě to překvapilo, že tu šanci dostane zrovna dnes, ve venkovním zápase, kdy se asi až tak cpát dopředu nebudeme

Reagovat
wild

no neviem ci mu zrovna LVG veri uz ho niekolkokrat odsunul na lavicku napriek tomu ze je nas najlepsi zaloznik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

nasa situacia v zalohe sa zmenila, Ander nie je nas najlepsi zaloznik..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
wild

o tom sa mi dohadovat nechce, snad sa zhodneme aspon na tom, ze patri do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Deno, neviem, preco by mal mat Ander automaticky isty zaklad, prisiel Schweini a Schneiderlin, top kvalitni hraci, na AM hraje Januzaj, pri ktorom sa tiez plakalo, ze nehraje a ako Gaal hovoril, budu sa rotovat v tej zalohe, ale pri menach ako Carrick, alebo Schweini nemozes povedat, ze Ander ma mat jasny zaklad, respektive zasluzi si ho tak, ako aj ostatni hraci. Uz vidim ako sa bude plakat, ked nebude hrat Schweini atd, stale dookola, svoju sancu dostane, mame konecne top zalohu a ja som tomu rad a nebudem tu vyplakavat pred kazdym zapasom

Reagovat
wild

Pali, tak podla mna Ander v minulej sezone niekolkokrat ukazal, ze si ten zaklad zasluzi. Hej, prisli skvele posily do zalohy Basti a Morgan + je tam Carrick ale tito traja su futbalovo velmi podobni hraci, kdezto Ander je odlisny typ hraca. Je z nich najkreativnejsi a najofenzivnejsi zaloznik, nieco co mi v tej nasej hre chyba. A stve ma, ze Ander znovu sedava a zatial nedostal este sancu. Az dnes v zaklade..ani v priprave nebol ani raz v zaklade, tak mi to prislo ze ho LVG znova odstavil co ma mrzi..

Co sa tyka Januzaja, mna zatial nijako nepresvedcil, ze by si prave on zasluzil ten zaklad na ukor napr Herreru. Alebo aj Mata..tiez nehra nejak oslnivo..to miesto v zostave pre Andera by sa urcite naslo a som presvedceny ze si ho zastane..Ved uvidime o niekolko minut

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mna Januzaj nejak zatial nepresvedcil, ale vies jak, keby nehral dlhsie, tak sa bude plakat, ze nehraje, nikdy nebude spokojnost

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
Tomanatura

Dneska uz se musi Adnan probrat a vyuzit tu sanci, on mu evidentne hodne veri.

Reagovat
Swarley

nehraje úplně špatně, ale v té konkurenci musí ukázat víc, aby si ten základ udržel...ale LVG mu věří dost, obrovský obrat oproti loňské sezóně...

Reagovat
Busby babes

trosku mi prislo, ze loni nebyl uplne spokojeny z jeho pristupem. Letos ocividne uz maka jak ma.

Reagovat
Swarley

je to dost možné, ale i tak, pokud bude dělat ty svoje kraviny a lacině ztrácet míče, tak ho LVG nejspíš z toho základu vypere

Reagovat
Tomanatura

Vsak prave.

Reagovat
kiwwi

keby hral Adnan tak ako pod Moyesom, tak ma pod LVG neposaditelny status

Reagovat
Swarley

to rozhodně a co není může být, pořád platí, že ten talent tam je obrovský a ukazuje to, sem tam si dokonale někoho povodí...ale musí hrát víc s rozumem...

Reagovat
Uwe háže buly

slabota..

Reagovat
smazaný uživatel

Stones v základu Evertonu proti Barnsley

Reagovat
smazaný uživatel

Barnsley ani nemusi nastupit

Reagovat
Zaschrona

Vyuziju tveho hloupeho nepovedeneho trollingu a jen zminim, ze Barnsley dneska asi do nej nebude moc chtit chodit, maji asi 15% z jeho dalsiho prestupu, by je asi majitel zabil, kdyby ho dnes nejaky hrac Barnsley zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Budou kolem něj udržovat perimetr.

Reagovat
I am Mancunian

Tottenham considering ending interest in Saido Berahino but in talks with Bayer Leverkusen to sign Korean forward Heung-Min Son #THFC #WBA

Reagovat
smazaný uživatel

why not to have both?

Reagovat
vrabejka

Tvl Spurs. Měsíc chcou koupit Berahina pak vytáhnou z rukáva plán B a koupí absolutně o 2 levely lepšího hráče za 20 mega Škoda muj oblíbený hráč co jde do nenáviděného klubu.

Reagovat
Uwe háže buly

bohužel je to prodejná děvka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jebe ti?

Reagovat
fenixLFC

ved vas pochvalil

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi Voller sa to ešte snaží zakrývať

Reagovat
jk

Gomez ho 17.10. vyzmizíkuje neboj.

Reagovat
jk

Každopádně nechápu to tvoje překvapení.. Myslel sem že budeš mít nějaké inside info už aspoň týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Na MUTV byl právě rozhovor s Darmianem. Neuvěřitelné jak se v angličtině posunul za ten měsíc. Hráči jako Tevez nebo Angel mu mužou jen závidět

Reagovat
SunFells

Takoví se to nenaučili, protože to maj na párku, to závistí nezavání.

Reagovat
Pagy

zajímalo by mě jak spolu komunikují na tréninku tihle jižani s angličanama

Reagovat
kiwwi

myslim ze na treningoch musia aj medzi sebou komunikovat po anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

Na moje narodeniny hrá Manchester United, Herrera je v základe, k tomu ešte víťazstvo po dobrom výkone a budem maximálne spokojný

Reagovat
Pigeon

vše nejlepší přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

tak alles gute (jak by mozna rekl Basti)

Reagovat
smazaný uživatel

Danke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JIMMY-PO

prenasas tlak na seba?

Reagovat
kiwwi

vsetko najlepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

sice si to naznacil nenapadne, ale vsetko najlepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem

Reagovat
Infernoqt

pozveš mě někam? pivko by bodlo

jo a vše nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si cestu uhradíš sám

ďakujem

Reagovat
r.mrazik

Chtel jsi jen pozornost vid? Tak vse nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasné, že hej Ďakujem za gratulácie chalani

Reagovat
smazaný uživatel

Berahino has unfollowed @WBAFCofficial

Reagovat
Kowe

Berahino, Son i Njie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se teďka definitivně přetrhávaj pouta.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
kiwwi

Tier 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/GXbtlBv.jpg

to je proste parada

Reagovat
JIMMY-PO

to isto robil Vahostav

Reagovat
kiwwi

keby to robil Vahostav, tak by to neslo dalej pod vodu, len by to tam proste skoncilo

Reagovat
wild

Reagovat
JIMMY-PO

islo, ale len na faktúre

Reagovat
wild

Reagovat
kiwwi

a zivnostnici by mali zaplatene len po prvy pilier

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že tohle je všude stejný.

Reagovat
JIMMY-PO

podla mna fotky takychto projektov ma Siroky v zlozke Porno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

a k čemu je to dobré to takhle postavit?

Reagovat
smazaný uživatel

jezis neotravuj

Reagovat
Pigeon

taky me to celkem zajima

Reagovat
smazaný uživatel

Ekonomičtější, než kdyby se kopal celý tunel, bezpečnější (jízda v tunelu je rizikovější)a samozřejmě, kdyby byl jenom most, muselo by se řešit proplouvání lodí.

Reagovat
patas92

Já to taky nechápu třeba, ten tunel je jen 10m pod hladinou a větší lodě mají určitě větší ponor.

Reagovat
patas92

Tak je to kvůli letišti, které je hned na pobřeží

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

V suchym triku řekl jistý itálský kapitán na můstku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

i ten seriál, který se tam odehrává.

Reagovat
Busby babes

co se tam odehrava za serial?

Reagovat
Uwe háže buly
Reagovat
Jeňa

Skvěle Můj oblíbeny. Příběh je fantastický a rozebírá i nějaký sociální věci. A Sága Norenová je nejlepší postava co znám. Hanibal je oproti bronen sračka

Reagovat
Uwe háže buly

Tak obě postavy sou tam dost dobrý, ten Martin zezačátku takovej sympaťáček a pak se ukáže trošku jak zmrdeček chvílema

Sága je skvělý, jak je mimo realitu.. navíc i docela kočanda.

Reagovat
Jeňa

Sága jeji naprosto asociální vystupování je super. Zbožňuju tu scénu jak Martin přijde do jejího bytu a ona tam má toho chlapa. ,,Kdo to je?" A Sága s úplně klidnou tváří řekne : ,,To je Anton občas spolu

Reagovat
Jeňa

Spíše.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
jk

seriál most

Reagovat
A Seleção

Moc me zajima co to je a jaky to ma ucel.

Reagovat
A Seleção

Uz jsem to zoomnul kde to je.

Reagovat
patas92

Mezi Kodaní a Malmo

Reagovat
smazaný uživatel

The Oresund Bridge spojuje Kodan a Malmo, cesta trva cca 30 minut.

Reagovat
Uwe háže buly

A jednorázová cena za průjezd je cca 50 éček za motorku (0.0 hovno zátěž) dokonce 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se dival. Ale 17000 aut denne + dalsich x tisic lidi vlakem..

Reagovat
EXoRcIsT

to je medzi svedskom a danskom

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

tade som omylom isiel, som nastupil na zly vlak z Kodanskeho letiska. Som chcel ist smerom do Danska, namiesto toho som sa ocitol vo Svedsku

Reagovat
I am Mancunian

LvG on why Herrera starts: “Has showed that at a few times that he came in and he did good and also in the training sessions he did good."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

takže v neděli lavička

Reagovat
niflheim

Ať jdou Canaries do řiti s těmi nabídkami za Benika

Reagovat
I am Mancunian

No attacking drill for #mufc, it's keep-ball instead. Only Herrera & Carrick wearing green bibs, which highlights importance of their roles.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Voller už potvrdzuje práve na ZDF, že Son jedná so Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

a jak jsem to tu odpoledne psal, tak jsem byl zase za šaška

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
A Seleção

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak De Bruyne ma City stat 74 mega euro plus dalsich 6 ako bonusy

Reagovat
Busby babes

coz bude nejak okolo tech 50 mega liber, ne?

Reagovat
kiwwi

tak aj s tymi bonusmi by to bolo uz 59m libier

Reagovat
Busby babes

nevim, v dnesni dobe celkem odpovidajici cena mi prijde.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

no nevim, podle me KdB cenu okolo 50 mit bude. je to asi trochu vic, ale ne zas o tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

a my ho prodali za 22 mega a ještě se plácáme po ramenou, jak jsme skvěle zpeněžili lenochoda

Reagovat
pa3ce

Presne to ma napadlo

Reagovat
vrabejka

On narozdíl od Sterlinga tu cenu nad 50 mega má

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Nemá, je o 3 roky starší a kvalitativně jsou na tom podobně, co se týče přínosu pro tým v dosavadní kariéře.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Uwe háže buly

Nemá jí ani jeden, ale De Bruyne je té ceně daleko blíž.

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EXoRcIsT

ale je to super hrac a hlavne nenormalne produktivny nato ze je zaloznik

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli byste se nám solidně vysmát, kdybychom aktuálně nelákali Pogbu.

Reagovat
SpecialOne

To můžou i tak, většinou v druhé polovině sezony, když při pohledu na Oscarovy výkony nepomůžou ani růžové brýle.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vrabejka

Balotelli was found smoking in Melwood. [James Pearce]

Pak se nedivte že mu Brendo nedal šancu

Reagovat
lucius6

Kouření neni problém, když to neomezuje hráčův výkon, Mancini mu to toleroval a Balotelli hrál v City svůj nejlepší fotbal, takže problém bych hledal jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

This eventually happened when Manchester United had to go through the ‪UCL‬ qualifying rounds in 1998/99 ...

http://bit.ly/1KNRbh1

Reagovat
lucius6

OT: Dva velmi důvěryhodné zdorje právě potvrdili, že KdB do City je done deal, jde o Kicker a noviny z Wolfsburgu s názvem WAZ, takže sna konečně Welcome

Reagovat
smazaný uživatel

Silva,DeBruyne,Sterling - Aguero? Slušný.....

Reagovat
lucius6

zdroje,potvrdily *

Reagovat
wild

Dneska da Wazza gol

Reagovat
Pospovič

Čekal jsem více lidi na Barnsley - Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Teším sa na hodnotenie našej hry takým expertom akým je Lacko Borbély.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

„Van Gaal je hyper asertívny tréner“

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Shawík bude skvělej

Reagovat
kiwwi

Laci vysvetluje trollom o co ide

Reagovat
I am Mancunian

ze. ud ich bude rotovat, alebo jedneho stredaka preda

Reagovat
smazaný uživatel

troll Mancunian sa v tom hned nasiel

Reagovat
I am Mancunian

lacko povedal to iste, preco tu ja nadavam, nevyslo, ale nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Toto byl Depayův faul.

Reagovat
iamek

Herrera za 9 min dve ztraty ve stredu hriste :-!

Reagovat
Swarley

3. zbytečná ztráta Herrery?

Reagovat
I am Mancunian

hra hrozne, presne toto sa dalo od neho cakat dnes

Reagovat
Swarley

proto jsem se divil, že je v základu zrovna dnes a na CM no

Reagovat
I am Mancunian

no bud rad, ze si este za to nedostal aj vynadane

Reagovat
smazaný uživatel

LVG si hlada dovod, ako ho odstavit ; ten sa vrati do Athletica, z kt. prestupi do LFC

Reagovat
Swarley

odstavit by ho právě neměl, máme ten střed výborně vyvážený různými typy hráčů...všichni čtyři jsou jiní a každý se dá využít jinak, ale musí se správně vybrat...dnes podle mého prostě udělal LVG chybu a měl ho zkusit v jiném zápase...

Reagovat
I am Mancunian

ty si trufas chlapce

Reagovat
Swarley

to je ještě hovno oproti tomu, že by mi LVG musel vykat...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jk

ustál to

Reagovat
Miguel19

LVG ví proč Herrera nehraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Že by to věděl trenér líp, než my experti na EF, to je divný

Reagovat
Infernoqt

nemá zápasové tempo a celkově souhru v novém rozestavení

Reagovat
Infernoqt

tak Herrera si zase dlouho nekopne po dnešku

Reagovat
iamek

Herrera okamzite dolu. Co tam ten kaspar predvadi? Ctvrta ztrata behem chvilky.

Reagovat
Pigeon

Anderko o polocase asi dolu

Reagovat
Zaschrona

McGeady

Reagovat
Pigeon

tomuto sa hovori ze zadarmo

Reagovat
Infernoqt

ještě že se Ed kouká a přivede někoho do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Edo sprehladom aj sedi

Reagovat
Busby babes

Ander je dneska fakt strasnej zatim. Snad se zvedne.

Reagovat
Infernoqt

nakonec vždy Herrera hrál vpravo poblíž Maty na CM, ted je nepochopitelně vlevo

Reagovat
Infernoqt

už se prohodili... očividně

Reagovat
wild

Merciak ved tomu never

Reagovat
Infernoqt

Depaye už sralo, jak jsme dlouho drželi míč, tak to zakop.

Reagovat
KnoxXx

zatial je to skor nepodarena parodia na futbal (v ofenzive)

Reagovat
Infernoqt

tak od Brug nemůžeš čekat moc

Reagovat
Busby babes

a my tam prijeli postoupit, takze to asi zadna slava dopredu moc nebude. Proste budem cekat na chybu. chtelo by to gol...

Reagovat
Busby babes

dobre ja.

Tak jeste jednou: chtelo by to druhej gol.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Swarley

Reagovat
KnoxXx

Depay

Reagovat
Pigeon

goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ROOONEY

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Memphis Wazza konečne

Reagovat
Swarley

Wazzííínek, nice

Reagovat
Swarley

hroťácky vyřešeno, prý to nemá v sobě

Reagovat
I am Mancunian

wazzinkooo

Reagovat
iamek

Depayko a Rio Smalling jsou jinde.

Reagovat
vrabejka

Tvl Wazza umí dávat goly

Reagovat
smazaný uživatel

máte nějaký slušný stream?

Reagovat
Switchback

Depay > Hazard

Reagovat
Matić

Quaresma > Hazard

Reagovat
Pigeon

Krejčí > Hazard

Reagovat
Dawon

konecne zemiak!!!!! a memphis zase parada, poprosil bych aby takhle hral i v PL

Reagovat
Busby babes

Wazzaaa!!!!!!!!! Tak, ted to protrhl, tak jeste tri dneska. Memphis paradni prihravka.

Reagovat
smazaný uživatel

wazzaaaaaaa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronei dnes hattrick! tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Januzaj nie je dobry proste, zase.

Reagovat
wild

jj, dalsi zapas lavicka

Reagovat
Pigeon

ten druhy komentator na stv je nejaky karoch?

Reagovat
KnoxXx

s tym rozdielom, ze Karoch ma slovnu zasobu kojenca

Reagovat
Pigeon

ale dobry psycholog amater kdyz predpoklada ze rooneymu gol pomuze

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, on má dobrou slovní zásobu, akorát mele hovadiny.

Reagovat
Swarley

takovej slabší lobánek, ale i tak díky Wazzo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pospovič

Everton

Reagovat
Zaschrona

Byla by uplna klasika dneska vypadnout, zatim to je bida.

Reagovat
SunFells

A další

Reagovat
Pospovič

No ja jim pořad věřím

Reagovat
Busby babes

Zatim jediny pozitivum toho, ze hraje Adnan je, ze na tom podhrotu nehraje Memphis.

Reagovat
Wat

Depay.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Ander Ten uz to moze zabalit .

Reagovat
smazaný uživatel

A Laci zase trosku odkaz pre trollov Mancunianov

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobry mimon Palo

Reagovat
I am Mancunian

dalsi trapas palo

Reagovat
Swarley

je super, že ta spolupráce Wazza a Depay začíná dobře fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

Laco dobre vidi prvýkrát mancs a mudruje o Herrerovi a Merciak ho dobre odpisaá ; ten sa vyzna ako fanusik

Reagovat
I am Mancunian

vidiet, ze merciak nam fandi, dobre to lackovi vysvetlil

Reagovat
Pigeon

at jde s tema sestkama uz do prdele

Reagovat
Zaschrona

5 - Before tonight, Everton had been eliminated in each of their last five League Cup away games, last winning at Hull in 2009. Stuck.

Reagovat
T44v3tt1

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
Zaschrona

Joel

Reagovat
Zaschrona

Fakt priste nechat chytat Stanka, dost mozna je z tech vsech golmanu nejlepsi...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
VdV

proč to vy tataři nekomentujete pod ten zápas, ale pod PL?

Reagovat
Busby babes

protoze tam se nam do toho serou ostatni zapasy.

Reagovat
VdV

neserou, vpravo máš zápas a pod ním tipy, tak tam

Reagovat
Miguel19

Brání ten Stones vůbec?

Reagovat
SunFells

Postavil si hlavu.

Reagovat
Busby babes

rolf Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

FreeStones

Reagovat
Pospovič

2:0 jsem teda nečekal

Reagovat
SunFells

O Stonesovi se baví i při zápase Manchesteru, to je prostě fenomén.

Reagovat
Zaschrona

Co tam povidaj?

Reagovat
SunFells

O jeho možném odchodu do Chelsea a že se do toho třeba i účka vloží.

Reagovat
Zaschrona

Ctou EF.

Reagovat
SunFells

To by zmínili, že United ho nechtěli.

Reagovat
SunFells

Nebo na to je možná brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by si cakal?

Reagovat
Zaschrona

Ze cesky fanousek EFC si prestup nepreje.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ze napises precenovanie ako Ty

Reagovat
Miguel19

https://vine.co/v/ejjqmqrTnhT

Hopsajdá, hupsajdá...40 mega

Reagovat
Infernoqt

takhle se říká o přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa dialo? Shawík sa smial

Reagovat
Pigeon

rekl bych ze nejaky exibicionista

Reagovat
Busby babes

honili tam nejakyho blazna a poradatel co ho vyvadel prej podklouz a rozbil si hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

Classic moment. Fan runs on pitch and steward slips attempting to detain him.#mufc fans then chanted ''Are you Gerrard in disguise?' at the steward.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Depay

Reagovat
Busby babes

Depay. nepriuhraje a neprihraje...

Reagovat
SunFells

Ta snaha profi fotbalistů všechno střílet přes hráče

Reagovat
Dawon

Memphisi proboha

Reagovat
iamek

Smalling je neuveritelny. Kdybych sledoval Ria v nejlepsich letech.

Reagovat
SunFells

Snad se tak představí i na repre úrovni, někdo dominantní vzadu Albionu dlouho chybí. Z Cahilla to není cítit.

Reagovat
Pospovič

Naismith čekal na co jako?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Načo Memphis

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevyjde Pogba ani Stones, tak budem vypadat jako hrozní kreténi, teda United.

Reagovat
Busby babes

slaby. I na tebe.

Reagovat
Swarley

i na jeho ostatní nicky

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou nicky

Reagovat
Miguel19

Však Pogba už je jasný že nepřijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle jednoho novináře...

Reagovat
Miguel19

Di Marzio, Romano...

Nikdo "prověřený" o jeho příchodu nepíše... Všechno o přestupu píší bulváry či osoby co chtějí být zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by se to jindy potvrzovalo, důležitý je, že jednáme, do tý doby je naděje vždycky a náš vyjednávací tým je jindy schopný.

Reagovat
Miguel19

Kdyby to dotáhli, tak té ženské dojedu postavit sochu před SB...

Reagovat
T44v3tt1

Tak s Pogbou kdybysme se rozhoupali dřív, šance by byla větší ho ulovit. Ani jeden nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že to tu za oba schytáme.

Reagovat
Miguel19

Že nepřivedeme předraženého stopera za 40 mega, který by ani nebyl v základu? Nebo že nedáme za hráče rekordní přestupovou částku?

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsme se marně snažili jako United o hráče co jsme ani nechtěli.

Reagovat
wild

omg, ked ma strielat tak vymysla a ked ma prihrat tak vystreli

Reagovat
I am Mancunian

depay to riesi ale priserne opat

Reagovat
smazaný uživatel

Ander

Reagovat
wild

Andeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera je zdeptany

Reagovat
Swarley

co to tam teď Ander jako udělal?

Reagovat
KnoxXx

chudak Herrera

Reagovat
I am Mancunian

ander sa potkne lvg ho znicil chuj

Reagovat
Busby babes

Ander.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mu tam Adnan krásně přihrál na střelu z první a on to nedá, Depay...

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera ty kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nestrapnuj sa tu

Reagovat
Pigeon

ander, adnan out... basti, big fella in

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Busby babes

ok, tak jen Evanse, bez doplatku.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Tomanatura

Snad podrzi aj Andera a necha ho cely zapas. Hraje kataatrofalne

Reagovat
Pigeon

uz ma kartu, zbytecny risk a at ho radeji postavi na cely v PL.

Reagovat
Tomanatura

asi jo

Reagovat
I am Mancunian

pojde dole, o toto mu islo

Reagovat
Busby babes

dal ho do zakladu v dulezitem zapase, protoze vedel, ze bude hrat tuzku... tak urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo stred Carrick-Herrera v dolezitom zapase je priam genialne riesenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano staci to na postup, ale z pohladu sucinnosti defenzivy a vyhoveniu si tej dvojice je to nic moc stred, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako povedal LVG minule; tomu stredu chyba balanc a on ho postavi znovu no

Reagovat
smazaný uživatel

TO vyzerá tak, že sa LVG sám vytroloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Oľo, tvoje no ma vytáča

Reagovat
Busby babes

ehm... a proc ne? Carrick zajisti tu obrannou fazi a Ander vetsi kreativitu. Teoreticky by to fungovat melo v pohode. Bohuzel Ander dneska nema svuj den no.

Reagovat
smazaný uživatel

Viac príspevok na trolla Palina.

Reagovat
kiwwi

To je kokot ten LVG ze ho tam nasadil, však?

Reagovat
I am Mancunian

Swarley26.08.2015 21:30

Reagovat
Dawon

Shaw je zase vyborny

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze tieto situacie ukazuju jasne, ze mat v zostave Schneiderlina je pre nas nevyhnutne.

Reagovat
Swarley

je fakt zvláštní, proč ho dnes na to CM postavil...zápas, kdy Bruggy nemají co ztratit, budou se snažit útočit a my to budeme potřebovat v tom středu hlavně dobře zavřít...on nasadí Herreru, který by se hodil přesně na opačný zápas, kdy budeme třeba doma hrát proti nějakému slabšímu soupeři a bude potřeba jeho pohyb a rozehrávka...

Reagovat
Swarley

fakt si v tomhle ohledu myslím, že to prostě mělo být opačně, Ander měl hrát doma proti Newcastlu a dnes měl hrát vedle Carricka Morgan...

Reagovat
Busby babes

hele to ale neomlouva to, co tam obcas predvadel... teoreticky mel zajisti vetsi kreativitu,bohuzel se dneska nepotkal s formou no.

Reagovat
I am Mancunian

ako moze mat formu, ked nehraval ani v priprave ?

Reagovat
Busby babes

ty vole, tohle jsem presne cekal... neni rozehranej, protoze jen stridal. Proste Ander at udela cokoliv, tak za to muze LVG. ok.

Reagovat
Swarley

jako jasný, to už je věc druhá, ale jen mi to prostě přijde jako zvláštní varianta, která mi moc nedává smysl...že to Anderovi nesedlo už je něco jiného, prostě se chce moc ukázat a ono to pak je na škodu...ale znova, kdyby to byl jinej zápas, domácí, poklidnější, mohlo to být vhodnější prostředí pro lepší výkon Andera...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne nevadi, ze hraje Ander, co ked budu v sezone zranenia alebo co, on bude musiet hrat taky zapas? Len nech hraje, on musi podavat daleko lepsi vykon, ako to co predvadza dnes. Ale ja ho nekritizujem, skor je iba krasne vidiet dolezitost Schneiderlina pre nasu hru

Reagovat
Swarley

však já v tomhle ohledu nějak nechci nadávat na Andera, je pro něj právě naopak těžké, se v takovém zápase ukázat...jako nic se neděje, vedeme, ale takový zápas Anderovi nepomůže...je vidět, že se strašně snaží, ale nevychází to...

Reagovat
Busby babes

prave, je to takovy moc urputny, chybi mu ta jeho lehkost.

Reagovat
iamek

Herrera wtf? To je hruuuza. Shaw dneska skvelej ale.

Reagovat
r.mrazik

Sice to anderovi nejde,ale postup je jisty,tak ho tam snad necha...

Jinak ted Blindak prvni chyba po delsi dobe

Reagovat
Busby babes

blby ze uz ma kartu. a je premotivovanej. Snaha tam je videt.

Reagovat
r.mrazik

Ta karta je blby

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Romero hohohoho

Reagovat
smazaný uživatel

Romeroooo

Reagovat
wild

Romero

Reagovat
SunFells

Ježiš, dělá tomu jménu ostudu.

Reagovat
Infernoqt

Blind zase 2x pozičně mimo upe

Reagovat
smazaný uživatel

cela nasa obrana potrebuje pred sebou Schneiderlina

Reagovat
Busby babes

neskutecne zvedl tu nasi obrannou fazi

Reagovat
smazaný uživatel

řikám si, že tam šel trochu na blind

Reagovat
I am Mancunian

toto robil aj v priprave

Reagovat
kiwwi

2x?

Reagovat
Infernoqt

mno, 3x, ale jednou jsem mu to odpustil

Reagovat
kiwwi

Co to melies?

Reagovat
Pigeon

Romero

Reagovat
Swarley

Romero pohoda

Reagovat
I am Mancunian

romero tomu sa zatial musim ospravedlnit, chyta spolahlivo zatial

Reagovat
I am Mancunian

*+zatial

Reagovat
Swarley

nechytá vůbec špatně, jen to čekání s rozehrávkou, za to bych ho mlátil

Reagovat
iamek

Bylo jasne, ze to bude skvela posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Si precti co jsem psal pod clankem kdy prisel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze bude kvalitna dvojka

Reagovat
iamek

David who?

Reagovat
Busby babes

Kdo je De Gea?

Reagovat
smazaný uživatel

de Geu prodat, za 5m, Romero

Reagovat
kiwwi

Romero s prstom v nose

Reagovat
Tomanatura

Blind uraduje

Reagovat
Busby babes

Ano, Blind to posral. Tak udella jednu chybu, to je toho.

Reagovat
kiwwi

Sak na tu 1 chybu čakali 5 zapasov, nechaj ich nech sa vyblaznia...

Reagovat
r.mrazik

No dneska je trochu vic mimo

Reagovat
SunFells

Zaschu ty sleduješ Everton?

Reagovat
Zaschrona

Na to se neda divat.

Reagovat
Busby babes

my ten LC loni taky vypustili, nic si z toho nedelej.

Reagovat
SunFells

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem, že do druhého polčasu naskočí Basti namiesto Andera. Ak nie, LvG ukáže, že nie je až také hovädo, aké z neho niektorí robia.

Reagovat
iamek

Bylo by fajn ho podrzet, ale ta zluta ...

Reagovat
Dawon

Co to tam ted ta obrana vymyslela poslednich 5 minut? Romero to teda famozne ustal ale, to zase jo

Reagovat
r.mrazik

Jeste...nechapu jednu vec...ander hral skvele s matou a valenciou a on ho dneska hodi nalevo od carricka...

I s ohledem braneni to je divny,kdy na jedne strane jsou vysoci carrick a smalling a na druhe mensi ander a blind

Hmmm

Reagovat
I am Mancunian

ja ti to vysvetlim, mas poruchu osobnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si neuveritelne trapny clovek, vsak s tym prestan uz

Reagovat
r.mrazik

Diky, jsi skvely letad

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jj, to je jediny, prohodil bych je. S Matou jim to slo a hlavne i Mata pak hodne vyrostl, kdyz si to tam mohl narazit s Herrerou.

Reagovat
Dawon

je pravda ze loni to anderovi s matou klapalo paradne

Reagovat
kiwwi

to uz je moc táto analýza

Reagovat
r.mrazik

Rekl bych ti to slovensky,ale bojim se,ze bys to stejne nepochopil...

Reagovat
kiwwi

To máš fakt pravdu

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

everton

Reagovat
Pospovič

everton je sice o chlup lepsi (proti týmu ze 3. Ligy to neni kompliment) ale musí teda zabrat o dost více jestli nechcou hned vyletět

Reagovat
Dawon

Adnan je dneska zase moc spatny, kolikrat ztrati mic pri jednoduchem pokusu o dribling...achjo...jsem sice rad, ze mu LVG dava poradnou sanci, ale jestli se to rychle nezlepsi, tak se zas brzo trvale ubytuje na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

on nie ze je spatny, on nie je ziadny...skusil by som ho prehodit s Matom, Adnan to AM proste nedava

Reagovat
smazaný uživatel

nema legs na to hraval v top klube..má geniálnu myšlienku, techniku, ale je proste strašne pomalý na to tempo...mata je niečo podobné akurát v lepšom, preto sa ho vlastne v Chelsea zbavili...

Reagovat
Dawon

tak legs rikas, jo?

Reagovat
Kowe

Tak pokud ušiješ systém na míru tak to jde i bez pohyblivosti jako právě Mata. Jen by se na ten level musel Januzaj dostat.

Reagovat
Dawon

jo do toho bych taky sel no...podle me je na kridle o dost lepsi, stejne jako mata je lepsi na stred...LVG se asi boji, ze to adnan na kridle neodbrani, jiny duvod me asi nenapada

Reagovat
Tomanatura

Nebyla ta sance Brugg spis chyba Darmiana? Videl jsem jen jednou nekvalitni zaznam, ale zdalo se mi, ze se tam zapomnel on, jinak by to byl offside.

Reagovat
smazaný uživatel

When the Italian striker asked what a team-mate was holding, he was informed it was the new iPhone 6. Balotelli, not yet in possession of Apple’s latest smartphone, was visibly irked according to observers.

Moments later he trooped out on to the training field to take part in the warm-up but within minutes he pulled up complaining of discomfort in his hamstring. Staff sent him straight back inside to be checked out by the medics.

When the Liverpool squad returned to the dressing room at the end of the session 90 minutes later, they were surprised by what greeted them.

There was a beaming Balotelli sat in the corner, with a new iPhone 6 in his hand and a few spares boxed up next to him. One of his minions had been hastily dispatched to do some shopping. The pain in his hamstring had miraculously eased.

It’s one of countless anecdotes which explain why Liverpool were so desperate to get Balotelli out of the door this summer.

Reagovat
Zaschrona

Naprosto fenomenalni polocas. Takovou sracku uz jsem fakt nechutne dlouho nevidel. McGeady je traged nejvetsiho kalibru, Naismith nema v klubu PL co delat a Robles neni schopnej ani chytit rymu... a Stones tohle musel pustit schvalne, jinak to neni mozny. V tehle chvilich me mrzi, ze neziju v Severni Koreji. Cela jedenactka by byla vystridana a zastrelena a zaslouzene... Jesteze tuhle soutez bereme dle slov manazera velmi vazne, jinak si ani nedokazu predstavit, kolik golu by jsme pak dostali ze dvou strel na branku...

Reagovat
smazaný uživatel

však Stones sa chcel vyhnúť tečovaniu, ktoré často končí vlastným gólom

Reagovat
Zaschrona

Tohle musi odkopnout do pice...

Reagovat
SunFells

Jak hrál Crowley sis všiml?

Reagovat
Zaschrona

Hodne solidne, lip jak kdokoli od nas. Zkousel tam neuspesne i rabonu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Koukám, že i právě vrátil vedení

Reagovat
alcantara

"V tehle chvilich me mrzi, ze neziju v Severni Koreji."

WTF

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Stones vážne preskočil cez loptu, ktorá šla na bránu? Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Transfer request no

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to charakter. Zapadne.

Reagovat
SunFells

Jako laňka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by hral v kazdom time

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, tak mi ho berem jako 4. stopera, časem by se zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

mi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

malicky diametralny rozdiel

Reagovat
wild

Ander na AM ?

Reagovat
Swarley

dobré střídání, snad si tam napraví náladu

Reagovat
wild

Reagovat
Swarley

a ta levá strana je boží, mladí, draví...budoucnost

Reagovat
Infernoqt

dobře lvg, zapojil mozek

Reagovat
I am Mancunian

herrera na AM

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera se vykartuje i guarantee it!

Reagovat
Busby babes

Zelva. Adnan, bohuzel no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurde, tak to vypadá, že máme poločas na podpis Sona. Pojď, synu!

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Nekouká někdo na |Leverkusen? Urvou to?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Hned po přestávce 2:0. Lazio má potenciál být nebezpečné, ale první půlku to spíše tlačili do osobních soubojů

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jim teď na postup stačí gol, hrozně ošemetný tohle.

Reagovat
Spalovač šancí

Leverkusen teď mačká, chtějí dát třetího. Ale je to otevřený, dostanou fíka a ...

Reagovat
iamek

Paradni stridani

Reagovat
I am Mancunian

wazza

Reagovat
Swarley

jasná penalta

Reagovat
Busby babes

zas tak jasne bych to teda nevidel...

Reagovat
Swarley

já nakonec taky ne

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

nie je o com

Reagovat
I am Mancunian

padal skorej

Reagovat
Swarley

tak bylo vidět, že si pro to jde, ale ten obránce ho vzal

Reagovat
Busby babes

jj, dotknul se ho, ale tohle bych asi fakt nepiskal.

Reagovat
Pigeon

argument jak prase. kdyz vidim ze do me jede hrace tak budu stat vzprimene jak strom a cekat az mi zajede do holene?

Reagovat
Busby babes

Wazza prestan se hadat a hraj kurva. Basti.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf wazza

Reagovat
KnoxXx

konecne je to zlozene tak, ako malo byt hned od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Basti je frajer <3

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAA NADHERAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
KnoxXx

a hned to prinasa ovocie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Ten obranca loptu ani nevidel... Penalta

Gooooooooool wazza!

Reagovat
iamek

Naaaadheraaaaa

Reagovat
Pigeon

ander

Reagovat
Swarley

nádhernej ťukec, Wazzenka

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOOOOOOOONEY

Reagovat
smazaný uživatel

Nic v zlom proti Adnanovi, ale ak Ander sa zapacil Gaalovi na tom AM, to by mohlo byt idealne riesenie na nasledujuce zapasy

Reagovat
I am Mancunian

uz sa ti ani nebudem smiat, niekomu to pride skorej, niekto je len pomalejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Samo, prosim, ukludni sa

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho, trpí rozdvojenou osobností

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

presne toto som ti pisal pred zapasom..on tam proste musi byt miesto neho

Reagovat
Dawon

ANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Busby babes

Andeeeeeeeeer!!! No krasne si napravuje reputaci. Depay i Wazza.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan: "Herrera nema hrat na AM"

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

tak jo, a ted najdi, kde to napsal.

Reagovat
kiwwi

Citácia jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

anderkooooo

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko bude vysílat ligu mistrů každou středu na STV2? A i někde jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

len stv

Reagovat
Sali5

To je nakonec fajn, úterý na ČT a ve středu na STV.. lepší než loni, kdy vysílali oba ve středu a ještě většinou ten stejný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

díky, aspon tak

Reagovat
smazaný uživatel

wazzzaaaaa ta akce

Reagovat
smazaný uživatel

A jak hovoril tusim Swarley, ak ta ofenziva bude fungovat, tak Wazza tie goly davat bude, o tom sa ani netreba bavit

Reagovat
stiflerovamama

doklepavac

Reagovat
Swarley

jako je otázka, jestli z něj nedokážeme vytěžit víc v tomhle systému na AM...celou dobu jsem předpkládal, že se bude hrát 4-3-3 a tam je to jasné, že Wazza bude na hrotu...takhle se zbavujeme ještě té Wazzové rozehrávky a to je docela škoda...

a jinak Wazza je tutovka, tam fakt není o čem pochybovat

Reagovat
Busby babes

no dobre, jeste tyden mu ve fante dam...

Reagovat
Swarley

co hraju fantu, tak jsem ho nikdy pryč nedal...každý rok stejný tah, založit fantu, první hráč - Wazza

Reagovat
Kowe

a vždycky to stojí ze začátku sezony za hovno

Reagovat
Swarley

jo jo, to musíš přetrpět

Reagovat
Kowe

nebo ho vzít až v pátým kole?

Reagovat
Swarley

tak samozřejmě by to dávalo mnohem větší smysl, ale tak nějaké tradice by se snad měly dodržovat, ne?

Reagovat
Dawon

a neni to prave trosku problem? nelisi se timhle prave kvalitni utocnici od tech uplne nejlepsich?...RVP v mistrovske sezone nepotreboval, aby fungovala ofenziva, proste se rozhodl ze da gol a dal ho z niceho...tohle ja cekam od utocnika Rooneyho formatu

Reagovat
smazaný uživatel

rooney s depayom podla ocakavani hviezda zatial proti brugám v LM, lebo v PL su obaja v lese zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
KnoxXx

jeden faul za druhym a rozhodca s pohladom pokeroveho hraca

Reagovat
Infernoqt

jo kdyby byl Mata o něco rychlejší, doběhne s tím až před golmana

Reagovat
Spalovač šancí

Ovšem ten Everton nějak pohár nedává

Reagovat
Zaschrona

No konecne Kevinko

Reagovat
Spalovač šancí

Jsem to zakřikl

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

Roney je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

hej no, proti týmu, kterej potřebuje od začátku dohnat dva góly

Reagovat
Pigeon

wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
Swarley

ízy pízy

Reagovat
Busby babes

Wazza.

Reagovat
Wat

Wau, celá ofenzivní trojka áčko, produktivní.

Reagovat
Wat

Mata. ♥

Reagovat
C0br

to je kanón

Reagovat
iamek

Ten Herrera je tam skvelej. Ozil Mata, Roo a navic Depayko,

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil prestoupil?

Reagovat
r.mrazik

Mata super

Reagovat
KnoxXx

podla niektorych uz mal tak 2 zapasy sediet na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

sak v lige sa zasa vrati do svojho normalu

Reagovat
KnoxXx

t.j. ze aj tam zacne strielat goly?

Reagovat
smazaný uživatel

Old Trafford No.726.08.2015 21:06

Ronei dnes hattrick! tutovka

[reagovat]

super kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Tento dátum si všetci pamätajte

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

napis Wazzovi na twitter, treba ti posle dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

ta obrana super ma uplne v rici

Reagovat
EXoRcIsT

*supera

Reagovat
Tomekcz

Wazza is back LVG ven

Reagovat
smazaný uživatel

James Pearce: "Jedného dňa po príchode do tréningového centra LFC na jeden z tréningov, bol Mario Balotelli prekvapený, čo drží jeho spoluhráč v ruke - nový iPhone 6. Tento najnovší smartfón ešte nemal taliansky útočník, čo ho očividne podľa ostatných dosť naštvalo. O chvíľu neskôr sa vydalo mužstvo von na rozcvičku, no po pár minútach sa začal Balotelli sťažovať na bolesť hamstringu - tréning opustil a išiel do opatery lekárov. Keď sa za 90 minút tréning skončil, v šatni čakalo na tím prekvapenie - Balotelli sedel v šatni s novým iPhonom 6, ktorý mu bol kúpiť jeho kamarát. Jeho hamstring sa zázračne vyliečil... Je to jeden z mnohých príbehov, kvôli ktorým sa ho Liverpool snažil toto leto poslať preč."

Reagovat
Pasha

Reagovat
kiwwi

skoda ze ten Rooney uz na to nema

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomuješ si doufám, že proti slabšímu celku už letos hrát nebudete?

Reagovat
Swarley

tak vy nebudete určitě útočnější než Bruggy, toho bych se zase nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a zatim ani o moc lip nebrani...

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ved vytriezvejú

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

tohle potreboval jak sul. Jeste, ze jsou Bruggy marny.

Reagovat
kiwwi

ja neviem, ale pride mi, ze kazdy kto proti nam zatial hral bol marny...a mam taky pocit, ze to bude dost casto tuto sezonu...to ze my nepustime supera totalne k nicomu neznamena, ze super je tragicky, ale nieco ine

Reagovat
smazaný uživatel

ALe no tak nemůžeš brát soupeře z prdelákova v předkole jako bérnou minci pro vývoj sezony....

Reagovat
kiwwi

ja som nieco take urobil?

Reagovat
smazaný uživatel

ne neurobil ani nenaznačil, omlouvám se

Reagovat
Busby babes

ne, dneska od toho druhyho golu se uplne sesypali. Vubec neprani, uplne se jim rozpadla organizace hry.

Jinak treba proti Tottaci a AV to souhlasim, tam to bylo podle me hlavne tim, jak jsme hrali, ze jsme jim nic nedovolili.

Kazdopadne i dneska Wazza 4 sance, 3 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ani sliepky ste v prvom polčase k ničomu nepustili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

meli jendu sanci. pak nic.

Reagovat
vladis271

Rooíney dá hattrick v rozhodnutom dvojzápase (s najslabším možným súperom, ktorého ste mohli schytať do playoff. A to nie je žiadny hate, o tom sa vedelo už pred žrebom) a ty tu ideš niečo skúšať. Wau.

Reagovat
kiwwi

ja nic neskusam Vlado, len popisujem momentalnu situaciu, nezatvaraj si pred tym oci

Reagovat
vladis271

dobrú noc.

Reagovat
kiwwi

no ja budem mat dobru...ty sa snad nepocikas od strachu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak to?

kiwwi 29.08.2011 17:58

tak pozrel som si teraz zapas a musim povedat ze Young je proste uzasny a Rooney je najkomplexnejsi futbalista akeho som kedy videl hrat...je neuveritelny, nevymenil by som ho ani za Ronalda spolu s Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

teraz mi povedz, ci to naozaj myslis vazne s tymto komentom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ne ako vazne...bo toto je dost trapas z tvojej strany

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš z tvojí, když to nechápeš.

Reagovat
kiwwi

ako, bolo tu tie dva dni super, ked si mal ban ale aj tak skusim...ze co?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň jsem ti posílal zprávy, aby ti to nebylo líto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Wat

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Vlado uz pusta bobky

Reagovat
vladis271

A ten Herrera ako?

Reagovat
nani92

Trollovia 1:0 burani

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Ted na hristi naprosto idealni sestava stim co mame. Snad to zelva vidi.

Reagovat
KnoxXx

a ani Young namiesto Matu nie je na skodu

Reagovat
smazaný uživatel

Az teraz

Reagovat
I am Mancunian

este mozno miesto carricka schniederlin

Reagovat
Infernoqt

snad LVG vidí ten rozdíl mezi oběma poločasy v předvedené hře a nebude s tím zase vymejšlet číčoviny v dalším utkání

Reagovat
Pagy

Reagovat
Swarley

Young napravo, na to jsem taky zvědavej

Reagovat
minoLFC

Rooney...to si zaslúži zvýšenie platu

Reagovat
Zaschrona

Deulofeu hraje paradne, ocividne je Martinez umi servat, hezky jezded a nese to plody

Reagovat
Pigeon

anderkoooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

konečně Ander, tomu jsem to přál

Reagovat
wild

Andeeeeeeer

Reagovat
KnoxXx

Ander zasluzene za druhy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

HERRERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...SCHWEINI GENIUS

Reagovat
Swarley

Anderkooooo, v druhé půli super

Reagovat
Bayern +

Zapol som v 55. minúte, Bruggy

Reagovat
EXoRcIsT

Herrera nabeh uz od polky

Reagovat
r.mrazik

To byla kolmice jak svin...schweine :

Reagovat
iamek

Ten pas ty voleee. Letos famozni posileni.

Reagovat
wild

Basti

Reagovat
Pospovič

Do rici odejdu na 5 minut a everton dá 2 góly, ja přijdu a oni dostanou na 3:2

Reagovat
I am Mancunian

anderkoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Barnsleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Basti

Reagovat
Zaschrona

uzasne braneni, Crowley gol Suniku, hezka akce Barnsley

Reagovat
Busby babes

V suchym triku..

Reagovat
Matić

Ta obrana Brugg

Reagovat
C0br

bruggy na to ale dobře mrdaj o víkendu zase dáme přinejlepším jednoho hudlana

Reagovat
Tomekcz

proc nevyhodi rooneyho uz si dal 3 goly wtf, kkt

Reagovat
Pigeon

giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera; rozumiem futbalu, no

Reagovat
smazaný uživatel

Keby dal gól ešte aj Basti To už by ma dojalo k slzám.

Reagovat
Dawon

Herrera ukazuje, ze jako ten treti do zalohy je proste vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz budeme cakat na zostavu do nedele strasne, co to bude

Reagovat
Dawon

ja mam proste pocit, ze Ander tam misto druheho utocnika proste dodava ten "balance" o kterem LVG porad mluvi...idealni to doplnuje dopredu i dozadu, spoustu toho odmaka, umi dat i goly

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

jsem zvedavej na dalsi zapas,jestli tam bude on nebo zase januzaj

Reagovat
Busby babes

Adnan po dnesku asi tezko. tomu neverim.

Reagovat
wild

Verim tomu, ze da Herreru na AM miesto Januzaja

Reagovat
Busby babes

jeste bych proti Swansea veril, ze by tam mohl byt Big Fella.

Reagovat
I am Mancunian

chapem, ze chce dat zahrat aj nahradnikom, ale anderovi mohol na tom amku nechat cely polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ma kartu. radsi ze ho stahl. jeste by se vykartoval na pul skupiny. Jinak bych ho tam taky nechal. Druhej polocas skvelej.

Reagovat
KnoxXx

nadherna volej

Reagovat
Swarley

wow, trošku jiná akce

Reagovat
nani92

Takze Herrera nieje nas najlepsi zaloznik hej? Ok.

Reagovat
I am Mancunian

ty si neuveritelne trapny clovek

Reagovat
kiwwi

co ma byt zase toto?

Reagovat
nani92

Rozptylenie po hroznom hokeji..

Reagovat
wild

neviem, naco sa tam furt jebete

Reagovat
nani92

To ani ja..

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Redka To jsou komedianti ti fašouni Tak snad si to Son nerozmyslí...

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda že to píšeš, fašouni byli vlastně spíš v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si facku až na to přijdeš. A druhou za mě.

Reagovat
smazaný uživatel

tys to nepsalů na němce? Jsem zvyklej, že se fašouni píše na němce.

Reagovat
jk

Reagovat
lucius6

Drž hubu prosimtě, nějakej debilní kido tady bude psát o věcech kterým nerozumí, radši se starej o svůj tým a nepiš nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Yiddo, hňupe.

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje vůbec větší odpad, než klub zkorumpovaných fašistů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Ja toho Darmiana tak zeru

Reagovat
eder

Tak snad to Bruggy ještě otočí.

Reagovat
Busby babes

Tak a ted jeste jeden gol pro Chicarita bych prosil...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný Herrera je proti gustu LVG, který ho vidí na lavičce, tak ho radši hned stáhnul. Tipuju, že v neděli bude zase sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam sa ukáže, či je LVG fakt debil alebo nie.

Reagovat
Infernoqt

ted Romero zase nastartoval něco jako akci blbej a blbější

Reagovat
Dawon

Ted jen doufat, ze Rooney nakopne svoji serii 5-7 zapasu, kdy bude nezastavitelny a v ramci toho sestreli Swansea a scousery

Reagovat
Busby babes

900. pro Ligu mistru na Old Trafford.

Reagovat
Swarley

byla to neskutečná ostuda pro LM, že se tam loni nehrála

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Spalovač šancí

Vyhovuje ten stadion vůbec předpisům na základní skupinu LM?

Reagovat
smazaný uživatel

David De Gea ‏@D_DeGea 14m14 minutes ago

@WayneRooney a tri lopticky no

Reagovat
smazaný uživatel

Doumbia bojuje za CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

Memphis, kopni to

Reagovat
smazaný uživatel

Pod si Wazza po stvrty

Reagovat
smazaný uživatel

ooo tak Javier

Reagovat
Swarley

trošku ručka

Reagovat
KnoxXx

Chicha

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nech Chico... a koukam, ze to penalta nebyla. ale uz je to fuk no.

Reagovat
Infernoqt

tak a Chicharito jde na konec seznamu

Reagovat
Swarley

Terryho finta

Reagovat
smazaný uživatel

Na Troll Footbale písali že Costa sa chce vrátiť do Atletica po sezóne.

Reagovat
Pospovič

Lukaku

Reagovat
Busby babes

Fair play. pro Chicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pohľad na Giggsa

Reagovat
wild

takze Chicharito na koniec zoznamu

Reagovat
kiwwi

lol ten pohlad LVG na Giggsa

Reagovat
smazaný uživatel

Gaal a Ryan

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez asi konec co?

Reagovat
Zaschrona

Deulofeua je sice casto strasne frustrujici sledovat, ale tu finalku a kreatitivu proste ma, jako pomalu jediny hrac v kadru...

Reagovat
iamek

To je sulin. Toho uz neprodame

Reagovat
Dawon

...a rooney se zase pomalicku posouva vzhuru po nasem penaltovem seznamu

Reagovat
Busby babes

v 26. kole si mozna kopne.

Reagovat
Infernoqt

to dřív, my penalty nedáváme docela často

Reagovat
Busby babes

ale taky jich posledni roky moc nekopem.

Reagovat
Dawon

kazdopadne nesmyslna penalta no, tohle by se piskat nemelo

Reagovat
Kaze

Gaal

Reagovat
smazaný uživatel

To je v háji, teď už by muselo CSKA dát 2

Reagovat
Tomekcz

hernandez strasny kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v sestavě 5 Angličanů

Reagovat
kiwwi
Reagovat
SunFells

Reagovat
Dawon

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

a kupime Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

Na ně mluví někdo zezadu :)

Reagovat
kubys

Kdo? Stín?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Spalovač šancí

Jim někdo současně strčil do zadku prst ...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FUnk

Reagovat
EXoRcIsT

to Borbely tak funi do toho miktorfonu ?

Reagovat
frank

And who is ''Gerrard in disguise" now?

Reagovat
Spalovač šancí

Bellarabi

Reagovat
smazaný uživatel

Brandt

Reagovat
Spalovač šancí

Dobrá značka domácích spotřebičů. Jsi jejich obchodní zástupce?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekouká někdo na CSKA? to bylo 2:2 teď 3:1? WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaka wtf situace po rohu, kdy nepochopitelne neuznal gol Sportingu. Jinak ted je CSKA pekne rozebrali a jsou kousek od postupu

Reagovat
smazaný uživatel

LOL on to režíruje Královec

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol Sportingu padl potom, co míč vyletěl ze hřiště, takže dobře udělal, že ho neuznal Ale mrzí mě, že Sporting vypadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chicharito je strašně marný, nic nezpracuje, kolik toho posere, snad tam dá Wilsona už nebo Fellu.

Reagovat
Swarley

kulihrášku, co je?

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez

Reagovat
Infernoqt

Chicharito je moc skromný dneska.

Reagovat
kiwwi

omg Chicha

Reagovat
nani92

Yoooooung

Reagovat
smazaný uživatel

No, Javier sa odpisuje sam teda

Reagovat
SunFells

Jak van Gaal asi reagoval na tohle

Reagovat
Swarley

ho zmlátí

Reagovat
wild

Chicharito pokracuje presne tam, kde skoncil ked od nas odchadzal..uz to neni vobec ten golovy hrac

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

žiaľ..na gol by potreboval veľa šancí ako v Reale..ale u nás ich mať nebude, potrebuejeme Chicu za eru SAFa kde premienal čo prišlo..

Reagovat
kiwwi

van Gaal ho znicil

Reagovat
nani92

Moyes

Reagovat
Busby babes

ty vole, co chce vic???

Reagovat
Tomekcz

looooool, to je lempl

Reagovat
Dawon

Jezis Chicho

Reagovat
Kaze

Oh Chicha

Reagovat
Dominator

Reagovat
Tomanatura

Ty vole Javi

Reagovat
Swarley

strašná škoda, pohyb zase super, ale co z toho

Reagovat
KnoxXx

vyzera to, ze nabuduce uvidime Wilsona

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Chalani, ďakujem

Reagovat
SunFells
Reagovat
Swarley

tak to je vole fakt profi zásah

Reagovat
SunFells

Mně se líbí, jak to toho borce vůbec nevzrušilo

Reagovat
Swarley

on to tak nějak celkově měl celou dobu v paži

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

byt ot u nas, tak tam dobehne nejaky mlady pako a zkusi mu jeste tam nalozit...

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

To ho naučili v Realu...

Ba ne, dneska to nebylo rozhodující, až bude potřeba, trefovat to bude.

Reagovat
Busby babes

v obou zapasech 4 goly, pekny. Wazza se probral, Ander v druhe puli super, Memphis velmi dobrej, Romero jeden super zakrok. Spokojenost.

Reagovat
KnoxXx

+ Shaw

Reagovat
Busby babes

jj, oba kraje hrajou vyborne celou sezonu.

Reagovat
Dawon

gomez to sice neni, ale svoje si odehraje

Reagovat
Maresma

Reagovat
Busby babes

fakt jsem musel chvili premyslet o kom mluvis...

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Garbicz

Hrášek už hned po příchodu hrál se strašnou nechutí....

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak chicharito chytl neskutečné manýry z Realu, ten ubrečený obličej a ještě do toho ty nové vlasy, dejte tam našeho odchovance!

Reagovat
celeb

Hernandez dakde do Turecka snad, nech nebude na ociach. Nielen koncovka, on bol strasny aj v medzihre.

V Reale to vyzeralo ovela lepsie. Toto bola katastrofa.

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/MufcSongs/status/636623054601351168

niekde som minule cital, ze na odchode Falcaa je najhorsie to, ze s nim odisiel aj chant...prdlajs

Reagovat
samson192

link na EFC?

Reagovat
nani92

Borbelly

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
captain18

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Rooney has scored his first European hat-trick since his United debut against Fenerbahce in 2004.

Reagovat
Pospovič

Jsou hned penalty nebo je prodloužení?

Reagovat
Tomoro

prodlouzeni

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Do sestavy kola bych jinak ještě asi uvažoval o Dunnovi, Coqualinovi a Azpilicuetovi.

Reagovat
nani92

neskáč nám do reči

Reagovat
smazaný uživatel

Laco Borbély: „Javier Hernandez je rezistentný na futbalovú terapiu“

Reagovat
elChe

Lol co za curaka je na stv? To se neda poslouchat...

Reagovat
SunFells

Laco

Reagovat
monkej

dnes bol Laco celkom vo forme

Reagovat
kiwwi

ono ked sa zapocuvas a dlho zamyslis (ale musis fakt dlho) tak zistis ze on hovori k veci a fundovane furt

Reagovat
monkej

tak on je ako pedagog docela velka kapacita, len ludia z neho robia komicku postavicku

Reagovat
kiwwi

ako on si o to vyslovene pyta ale futbalu rozumie asi tak 10x viac jak my vsetci dokopy

Reagovat
monkej

on sam raz svoje komentovanie vysvetloval tym, ze ma rad erudovane, emocionalne zive a doxograficky fundovane komentovanie

Reagovat
elChe

Coze? Tohle byla forma?

Reagovat
KnoxXx

vo forme by si mu nerozumel ani pol slova

Reagovat
Zaschrona

Deulofeu treti acko... aneb co se deje, kdyz je na hristi nekdo s finalni prihravkou...

Reagovat
Zaschrona

uznano jako vlastnak, tak beru zpet

Reagovat
Gunnersaurus

škoda chcel som predlženie

Reagovat
Gunnersaurus

teda penalty ...

Reagovat
Pospovič

Však uz je

Reagovat
Pospovič

Škoda, ze vlastnak Jinak neznáte někdo nějakou aktuální tabulku kde je přehled týmu premiér league a jejich příjmy? (TV, sponzoři, vstupné, apodobne)

Reagovat
Pospovič

Sice to neni přesně to co jsem hledal ale i tak díky

Reagovat
kiwwi

pozeram zostrihy a De Vrij taka hrubka, ze keby ju urobil u nas Blind, tak ho tu asi upalia

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pospovič

Proč tam řvou Jose Mourinho?

Reagovat
Zaschrona

"Fuck off Jose Mourinho"

Reagovat
Pospovič

Ach tak to jo, díky

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Shaw byl skvělej, a to se Mourinho ofrňoval, ten kluk má před sebou velkou budoucnost, když ho teda nebudou kosit zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw Terry Zouma/Stones Azpilicueta

Reagovat
pingla

O tom si můžeš honit celou noc

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je neskutočné zviera..Rýchly, silný, obratný, reagujúci, pasujúci do protiútokov. Proste iný level než Benteke

Reagovat
Zaschrona

Prvni hodinu byl dneska uplne tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a první dotek s míčem má jak hráč v přípravce...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tak snad se Bentekemu aspon někdy přibliží

Reagovat
smazaný uživatel

Origi > Lukaku

Reagovat
raduinho

APOEL banda čůrákůůůůů !!!

Reagovat
Coutinho10

tiket

Reagovat
Tomoro

presne 2 litry v pici

Reagovat
Infernoqt

borci, tak koho chceme do LM?

Reagovat
nani92

PSG

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

prečo neuznali gol Sportingu?

Reagovat
smazaný uživatel

vraj lopta bola mimo ihrisko

Reagovat
Tomoro

to taky nevim.. jedine co me napadlo, ze by mic zakroutil tak, ze opustil pri rohu hriste.. protoze to slo zcela z pokynu asistenta.. ale pri opakovacce se mi to teda nezdalo.. nebo mel proste vsazeno

Reagovat
kiwwi

Louis van Gaal asked if he is worried about drawing Bayern or Barcelona: "I don't think they want to draw us!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

to je celkom logické hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
wild

Reagovat
Swarley

Reagovat
FUnk

to bude vylagos

Reagovat
kubys

*Világoš

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je proste TOP. Z mnoho sračiek ktoré Jose urobil táto vyčnieva nad všetkými

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně protože tohle urobil on.

Reagovat
FUnk

+kevin

Reagovat
smazaný uživatel

Reporter: "Where will you watch the draw?"

LvG: "I'll watch the second team because we have eight players playing against Ajax."

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pospovič

Reagovat
SunFells

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak Barnsley - Everton skvelej match....jeste ze Novasport koupila ty prava na Capital One Cup

Reagovat
Zaschrona

Ale jo, byla to skvela zabava, nenudil jsem se. Pro fanousky Evertonu ale fakt hororovy prubeh.

Reagovat
Coutinho10

jo to verim ja byl od 2. polocasu nezaujatej (1. pol. jsem mel na vas) ....ale celkove dobrej fotbal nahoru dolu s plno sancema...co vic si prat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Mali by kúpiť práva aj na Premier League, pretože cez deň samý záznam

Reagovat
Zaschrona

Martinez: "John Stones is a massive part of our future. Sometimes money can't buy everything."

Reagovat
Zaschrona

"Money can't buy you everything in life. Stones is not for sale, not at all"

Hmm, vyhoda Martinez. Kenwright na podani.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sa nedá brániť

Reagovat
Zaschrona

Andy Hunter ‏@AHunterGuardian

Roberto Martinez says #efc will reject John Stones' transfer request in the morning. Didn't today because team was focusing on Barnsley.

Reagovat
nani92

len tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Sám víš, jakou hodnotu mají tyhle prohlášení.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak dlouho mu to vydrží, když bude Stones pokračovat v přeskakování míčů

Reagovat
kiwwi

jo tak ta "chyba" Blinda bolo vlastne zabudnutie sa Darmiana

Reagovat
nani92

takže zase nula

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

uz ho nechaj, dnes dostal slusnu cocku

Reagovat
nani92

treba sa zmieriť, sme na jednej lodi, ktorá sa plaví do neznáma

Reagovat
kiwwi

http://gfycat.com/KaleidoscopicPaleHookersealion

pekne ho vystavil od "ofsajdu" - z hrubky je nakoniec vyborna pozicna hra

Reagovat
Mastný Chobot

ked sem nabudúci týždeň prídem, tak chcem vidieť podpísaného Benzemu alebo Rémyho vyfoteného v drese Arsenalu na Emirates. Sevas.

Reagovat
nani92

to Masopust zvládne vo phoroshope za pár minút

Reagovat
smazaný uživatel

já s ním neumím vůbec

Reagovat
nani92

máš nato týždeň..to je výzva

Reagovat
smazaný uživatel

já nemám rád výzvy

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
nani92

zápasy PL v piatok nebudú nejak pravidelnejšie? teraz by tam Villu kľudne mohli hodiť..

Reagovat
Dawon

az od pristi sezony, tohle bylo jen kvuli nake demostraci v birminghamu nebo co

Reagovat
nani92

aha, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

LoL United dostat maličko lepší tým tak vyhoří jak papír. Až vás dostanem za dvě kola v PL tak vám ještě ukážeme.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš myslet seriozně.

Reagovat
Infernoqt

Seriozně, že ty sis pořídil přes léto kabelovku. Nějakej chytrej, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš interesantní logiku.

Reagovat
Busby babes

s kym, ze jste to loni vypadli?

Reagovat
Whitemedia

To je fakt vocas, postřílí reportérku, kameramana a kvůli němu mi posunou poslední díl Mr. Robota na příští týden..

Reagovat
nani92

ktovie či aj ten strelec nieje fanušikom Mr.Robota..teraz by to určite ľutoval

Reagovat
Whitemedia

Ten se stejně sám zabil... a to, že tu skvělou show posunul o týden je mu už jedno..

Reagovat
I am Mancunian

mas link na to video ?

Reagovat
Whitemedia

Na novinky.cz bylo, ale je tam stejně prd vidět..

Reagovat
smazaný uživatel

kokot vyjebaný

Reagovat
Whitemedia

Jako kdybych měl střílet každého, kdo mě někdy nějak urazil... a k čemu to, když se stejně nakonec sám zasebevraždí..

Reagovat
I am Mancunian

vdaka

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/0bR9qwn.gif tu je to z jeho pohledu těsně předtím než začal střílet

Reagovat
kubys

Asi se to nehodí, ale nutno říct, že to natočil, jako by to bylo z nějakýho FPS.

Reagovat
Arbiter

já jsem hlavně nepochopil, jak si toho ti tři vůbec nevšimli, když s tou pistoli od nich stoji jen pár metrů...

Reagovat
kubys

Špatné AI...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kaze
Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Whitemedia

tihle dva jsou boží

Reagovat
smazaný uživatel

z čeho to je?

Reagovat
Whitemedia

Mr. Robot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

11xx. pre meškajúce lety

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mariano13

Super clanok statistiky bohove a este aj ten gol Nasriho mi pripomenul Kopunka proti talianom na MS

Reagovat
smazaný uživatel

1200. pre Football genius - Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Serg!o

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele