Ronaldo dostal po návratu mikrofonem do oka

Návrat k fotbalu po třinácti měsících skončil pro slavného brazilského útočníka Ronalda bizarním zraněním oka, které mu způsobil jeden z novinářských mikrofonů. Dvaatřicetiletý Brazilec naskočil ve středu v dresu Corinthians do utkání prvního kola Brazilského poháru.

Trenéra Corinthians trápí Ronaldův divoký noční život

Ačkoli hvězdný brazilský fotbalista Ronaldo ještě neabsolvoval svůj debut v Corinthians, už dělá svému novému týmu starosti. Bývalého trojnásobného nejlepšího hráče světa podle ankety FIFA totiž vyfotili o víkendu v šest hodin ráno před nočním klubem.

Aktivním kanonýrům vládne Williams, ze známých je pátý Larsson

Podle Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) je nejlepším kanonýrem mezi aktivními fotbalisty hráč velšského klubu CPD Porthmagog Marc Loyd Williams, který nastřílel 291 branek. Ze známých jmen je na tom nejlépe pátý Henrik Larsson ze švédského Helsingborgu s 261 úspěšnými trefami.

Fanoušci Corinthians přivítali Ronalda s nadšením, i když nehraje

Brazilský fotbalista Ronaldo se dočkal vřelého přijetí od fanoušků Corinthians. Dvojnásobný mistr světa, který se stále dostává do formy po téměř roční pauze zaviněné zraněním kolena, se příznivcům klubu ze Sao Paula poprvé představil před sobotním přípravným utkáním s argentinským celkem Estudiantes.

Ronaldova premiéra v Corinthians se odkládá

Premiéra slavného útočníka Ronalda v dresu brazilského celku Corinthians se odkládá. Dvaatřicetiletý trojnásobný nejlepší fotbalista světa, který nehrál od loňského února kvůli vážnému zranění kolena, se stále nedostal do potřebné kondice. Na hřišti se objeví možná až v březnu.

Ronalda přivítalo v Corinthians 6000 fanoušků

Brazilský útočník Ronaldo byl dnes oficiálně představen v týmu Corinthians, kde ho při prezentaci přivítalo 6000 fanoušků. Dvaatřicetiletý trojnásobný nejlepší fotbalista světa bude pobírat podle údajů místních médií zhruba 127 tisíc eur, tedy čtvrtinovou mzdu, na niž byl zvyklý v dobách největší slávy.

Ronaldo žádá fanoušky Flamenga, aby mu odpustili

Slavný útočník Ronaldo se pokusil usmířit fanoušky Flamenga, kteří mu mají za zlé, že podepsal smlouvu s jiným brazilským klubem Corinthians. Dvaatřicetiletý fotbalista totiž s Flamengem po vážném zranění kolena dlouho trénoval, ale nakonec odešel ke konkurenci.

Fanoušci Flamenga povolali na Ronalda čarodějnici

Brazilského fotbalistu Ronalda nečeká v týmu Corinthians jen těžký boj s nadváhou, ale také s černou magií. Dvojnásobný mistr světa totiž naštval odchodem ke konkurenci fanoušky Flamenga, se kterým po zranění kolena trénoval, a ti ho proto chtějí pomocí voodoo proklít.

Ronaldo se dohodl na smlouvě s Corinthians

Slavný útočník Ronaldo bude hrát za brazilský Corinthians. Dvaatřicetiletý fotbalista, který kvůli vážnému zranění kolena od února nehraje, se s klubem dohodl na roční smlouvě.

Agent vyloučil Ronaldův příchod do Sieny

Jedním z klubů, které mají zájem o brazilského útočníka Ronalda, je Siena, v jejím kádru ale nejlepší střelec historie světových šampionátů s největší pravděpodobností neskončí. Naznačil to hráčův agent, podle něhož je Siena pro Ronalda až příliš malým klubem...

Siena chce Ronalda, za jeden gól mu nabízí miliony

Italská Siena se snaží do svého týmu zlákat slavného útočníka Ronalda. Dvaatřicetiletému Brazilci, který se již téměř zotavil po vážném zranění kolena, chce platit pouze za góly a za každou vstřelenou branku mu nabízí 100.000 eur (asi 2,4 milionu korun).

Ronaldo se chce vrátit k fotbalu v týmu Flamenga

Brazilský útočník Ronaldo se chce po zranění kolena vrátit k fotbalu v týmu Flamenga. Pokud by dvojnásobnému mistrovi světa angažmá v klubu z Ria de Janeiro nevyšlo, je připraven ukončit kariéru.

Ronaldův agent jednal se zástupci PSG

Ronaldo si po zotavení z vážného zranění kolena užívá první lehčí tréninky ve Flamengu a pomalu může začít pomýšlet o tom, čí dres bude v následujících měsících oblékat. Jedním z adeptů na angažování zkušeného Brazilce je PSG, Ronaldův agent se zástupci francouzského klubu dokonce již jednal...

Ronaldo by mohl pokračovat v Itálii

Brazilský mistr světa Ronaldo, který se od února zotavuje po vážném zranění kolena, by se mohl vrátit k fotbalu v Serii A. Dvaatřicetiletý útočník má prý nabídku od jednoho nejmenovaného klubu z nejvyšší italské soutěže.

Ronaldo by měl do měsíce opět hrát

Brazilský mistr světa Ronaldo, který se od února zotavuje po vážném zranění kolena, by měl do měsíce začít hrát. Prohlásil to fotbalistův lékař Bruno Mazziotti.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele