Ronaldo si klub vybere až po zotavení, myslí i na reprezentaci

Ronaldo se úspěšně zotavuje po vážném zranění kolena a už začíná přemýšlet, čí dres že to bude při svém návratu na zelené trávníky oblékat. V tuto chvíli podle svých slov nepomýšlí jenom na Manchester City a Flamengo, jeho tajným přáním je rovněž reprezentace...

Ronaldo vypovídal o aféře s transvestity

Pět hodin vypovídal slavný brazilský fotbalista Ronaldo před soudcem v případu své aféry s transvestity. Mistr světa z roku 2002 si letos v dubnu dovedl do motelu tři prostitutky a až tam poznal, že jde o převlečené muže.

Ronaldo prý stále jedná s Manchesterem City, zájem by měl i o PSG

Dlouhodobý marod Brazilec Ronaldo stále jedná s vedením Manchesteru City o případném angažmá. Pro francouzský deník L'Equipe přiznal, že by se mu působení v Premier League zamlouvalo. Vedení klubu však před několika dny oznámilo, že kvůli špatnému zdraví 31letého útočníka od námluv ustoupilo.

Aktualizováno: Citizens už o Ronalda nestojí

Brazilský mistr světa Ronaldo měl relativně blízko k angažmá v Manchesteru City, nového zaměstnavatele si ale bude muset hledat i nadále. Citizens měli o zkušeného útočníka zájem, jenomže od transferu odstoupili po shlédnutí dokumentace o hráčově zdravotním stavu.

Ronaldo by měl zhubnout, říká lékař

Zraněný brazilský fotbalista Ronaldo by měl zhubnout, než se plně zapojí do tréninku. Radí mu to jeho lékař, jenž dohlíží na rekonvalescenci po operaci kolena. To si Ronaldo poškodil v únorovém utkání italské ligy, kdy ještě hrál za AC Milán. V červnu mu poté vypršela smlouva a po zotavení by měl nastupovat za Flamengo.

Ronaldo nejspíš zamíří do Flamenga

Nezaměstnaný a zraněný útočník Ronaldo by se měl stát posilou brazilského klubu Flamengo. Jeho prezident Marcio Braga již potvrdil, že se dohodl s hráčovým agentem. Ronaldo nehraje kvůli těžkému zranění kolena od letošního února, na konci června mu navíc skončila smlouva v AC Milán, který mu další prodloužení nenabídl.

Ronaldo dostane další šanci

Brazilský útočník Ronaldo dostane v AC Milán další šanci, přestože v posledních letech trpí na zranění a nadváhu. Informaci zveřejnil klub ve středu na svých stránkách.

Ronaldo je bez smlouvy, od AC Milán čekal více

Hodně nejistý je další osud Ronalda. Brazilský útočník se v současné době zotavuje po vážném zranění kolena, navíc se stal volným hráčem. Vedení AC Milán mu zatím nenabídlo nový kontrakt a sám hráč je postojem klubu velmi zklamán...

Brzy začnu znovu běhat, hlásí spokojený Ronaldo

Návrat Ronalda na zelené trávníky se blíží každým dnem. Brazilský útočník si v únoru vážně poranil koleno a mluvilo se dokonce i o možném konci kariéry, sám hráč ovšem zatnul zuby a začal bojovat. Jeho stav se rapidně zlepšuje a již za dva týdny by měl začít vyklusávat...

Ronaldo po operaci ztloustnul

Brazilský kanonýr Ronaldo během léčení operovaného kolena bojuje s nadváhou. Podle vlastních slov ale chce nadbytečných osm kilogramů během měsíce shodit.

Je to absurdní, říká o Ronaldově skandálu Scolari

Slova kritiky se poslední dobou snášejí na hlavu Ronalda. Útočník AC Milán chtěl pondělní noc strávit ve společnosti tří prostitutek, na hotelu ovšem zjistil, že "lehké dívky" jsou ve skutečnosti převlečení muži. Celou situaci se mu navíc nepodařilo utajit, za což si do něho rýpl i Luiz Felipe Scolari...

Ronalda vyšetřuje policie kvůli transvestitům

Brazilská policie v pondělí oznámila, že zahájila vyšetřování brazilské fotbalové hvězdy Ronalda na základě výpovědi tří transvestitů. Ti tvrdí, že je hráč italského klubu AC Milán ohrožoval poté, co je vzal do motelu v Riu de Janeiro, píše dnes agentura Reuters.

Ronaldo by se mohl vrátit již v listopadu

Ronaldo si před několika týdny vážně poranil koleno a zpět na trávníky se měl podívat až v roce 2009, poslední předpovědi jsou ale daleko optimističtější. Podle nich by brazilský útočník mohl k dalšímu utkání vyběhnout dokonce již v listopadu...

Ronaldo se možná půjde rozehrát do Flamenga

O Ronaldovi se opět mluví v souvislosti s Flamengem a tentokráte jsou tyto spekulace vyvolány prohlášením brazilského útočníka. Nejlepší střelec v historii světových šampionátů si před několika týdny vážně poranil koleno a je možné, že se před návratem do kádru AC Milán půjde rozehrát do Jižní Ameriky...

Ronaldo už po operaci chodí sám a chce se vrátit

Brazilský fotbalový útočník Ronaldo už po operaci kolena odložil berle. Zavrhl i myšlenky na konec kariéry a začíná s rehabilitací, po níž by se chtěl v závěru roku vrátit na trávník.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele