Cílem je návrat do reprezentace, hlásí uzdravený Ronaldo

Brazilští fanoušci na tamních prvoligových stadionech brzy znovu uvidí útočníka Ronalda. Bývalý fotbalista Barcelony, Interu Milán, Realu Madrid a AC Milán se zotavil po zranění ruky a je připraven znovu vyběhnout na trávník v dresu Corinthians. Cíl má jeden - vrátit se do reprezentace...

V Corinthians už se těší na hubeného Ronalda

Brazilec Ronaldo bude po prodělané liposukci ještě větším postrachem soupeřů Corinthians než dosud, předpovídají jeho spoluhráči. Někdejší nejlepší hráč světa si nechal odsát z břišní oblasti 700 mililitrů tuku v tomto týdnu během operace zlomené ruky.

Ronaldo si zlomil ruku a čeká ho pauza

Ani při angažmá v brazilské lize se bývalé fotbalové hvězdě Ronaldovi nevyhýbají zranění. Někdejší nejlepší hráč světa si v nedělním zápase Corinthians proti Palmeiras zlomil levou ruku a bude svému týmu chybět podle odhadů čtyři až pět týdnů.

Ronaldo s Ronaldinhem chybějí v nominaci na Pohár FIFA

Brazilský kouč Carlos Dunga nevyslyšel přání fanoušků i médií a nezařadil do nominace na Pohár FIFA útočníka Ronalda, který v Corinthians oživil v minulých týdnech pověst kanonýra.

Ronaldo se ještě na návrat do brazilské reprezentace necítí

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldo se ještě necítí na návrat do brazilské reprezentace, za niž hrál naposledy před třemi lety na mistrovství světa v Německu. Dvaatřicetiletý útočník ožil po návratu do Brazílie a je nejlepším střelcem svého celku Corinthians.

Dunga: Ronaldo má dveře do reprezentace otevřené

Až oznámí trenér brazilské reprezentace Carlos Dunga 21. května nominaci před pokračováním kvalifikace o postup na mistrovství světa, není vyloučeno, že už mezi vyvolenými bude i Ronaldo.

Brazilský klub chce o Ronaldově návratu natočit film

Výkony útočníka Ronalda po návratu po těžkém zranění nadchly představitele brazilského klubu Corinthians natolik, že chtějí o znovuzrození slavného kanonýra natočit film.

Ronaldo dalším gólem posunul Corinthians do finále státní ligy

Hvězdný brazilský fotbalista Ronaldo předložil další důkaz, že má po těžkém zranění kolena blízko k bývalé formě. Dvojnásobný mistr světa v dresu Corinthians už šestým gólem zpečetil postup svého týmu do finále mistrovství Sao Paula.

V Brazílii zvolili Romária

Do nebezpečného úkolu se pustila brazilská stanice Globo TV. Na svých internetových stránkách totiž vyzvala experty a fanoušky, aby zvolili, zda je lepší Romário, nebo Ronaldo. V hlasování, do kterého se zapojilo více než půl milionu hlasujících, nakonec uspěl Romário, když El Fenomena překonal o pár desítek tisíc hlasů.

Ronaldo nabídl pomocnou ruku frustrovanému Adrianovi

Hvězdný fotbalista Ronaldo nabídl pomocnou ruku svému krajanovi Adrianovi, s nímž vytvořil útočnou dvojici v brazilské reprezentaci na mistrovství světa v Německu 2006. Sedmadvacetiletý Adriano ve čtvrtek oznámil, že si dává od fotbalu pauzu a není jisté, zda se na trávníky ještě vrátí.

Ronaldo už nechce hrát v Evropě, ale rád by na MS

Trojnásobný nejlepší fotbalista světa Ronaldo chce ukončit kariéru v rodné Brazílii, o dalším působení v Evropě neuvažuje. Dvaatřicetiletý útočník, který se na začátku března po roční pauze vrátil na trávníky v dresu Corinthiansu, by si však rád zahrál příští rok na mistrovství světa.

Podle Pelého brali Ronaldo s Robinhem drogy

Šok způsobilo v Brazílii prohlášení legendárního Pelého, že dvě hvězdy brazilského národního týmu Ronaldo a Robinho měli problémy s drogami. Oba hráči samozřejmě senzační obvinění odmítají. Problém je v tom, že Pelého slova se v Brazílii rovnají takřka Božímu přikázání.

Může se Ronaldo vrátit do reprezentace? Dunga neříká ne

Hvězdný útočník Ronaldo se vrátil na trávník po těžkém zranění kolena a připsal si první gól. V Brazílii už fanoušci začínají myslet na jeho návrat do reprezentace. Trenér Brazílie Carlos Dunga to nevyloučil, Ronaldo se ovšem musí dostat do bývalé formy.

Ronaldo oslavil návrat gólem už ve druhém zápase

Ve svém druhém utkání po návratu k fotbalu dal bývalý nejlepší hráč světa Ronaldo gól. Dvaatřicetiletý útočník dnes hlavičkou ve třetí minutě nastavení zařídil Corinthians remízu 1:1 v lize státu Sao Paulo. Blízko k brance měla někdejší hvězda AC Milán, Interu či Barcelony už v 78. minutě, kdy trefila břevno.

Ronalda při návratu na trávník vystrašilo šílenství novinářů

Bývalý nejlepší hráč světa Ronaldo přiznal, že šílenství, které kolem něj ve středu po jeho návratu na trávník po roční pauze rozpoutali brazilští novináři, ho pořádně vystrašilo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele