Další články

První Ronaldův stadion v Riu prohlásili za historické dědictví

Stadion tradičního brazilského klubu San Cristováo, na kterém fotbalově vyrůstal trojnásobný nejlepší hráč světa Ronaldo, byl prohlášen za kulturní a historické dědictví. Na mimořádném zasedání o tom rozhodla městská rada Ria de Janeiro.

Brazilec Ronaldo podle médií koupí španělský klub Valladolid

Slavný brazilský fotbalista Ronaldo se podle médií stane majitelem a prezidentem prvoligového španělského klubu Real Valladolid. Dvojnásobný mistr světa by v nejbližších dnech měl získat majoritní podíl za zhruba 30 milionů eur (asi 771 milionů korun).

Brazilec Ronaldo byl hospitalizován na Ibize

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldo byl hospitalizován na Ibize s dýchacími potížemi se zápalem plic. Jednačtyřicetiletý Brazilec je na jednotce intenzivní péče na soukromé klinice. Přijat do nemocnice byl na španělském prázdninovém ostrově v pátek, v pondělí by měl být propuštěn.

"Fenomén" Ronaldo nastřílel i přes častá zranění stovky gólů

Fenomén - takovou přezdívku si vysloužil jeden z nejlepších útočníků historie Brazilec Ronaldo. Technicky i rychlostně skvěle vybavený hráč se smrtícím střeleckým instinktem a vynikající orientací v pokutovém území nastřílel během své kariéry i přes častá zranění 484 gólů v 688 soutěžních zápasech.

Brazilec Ronaldo popřel, že by uvažoval o návratu

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldo popřel, že by uvažoval o návratu na trávník. Z rozšíření lednové zprávy o tom, že chce začít trénovat a zahrát si za tým Fort Lauderdale Strikers, jehož je menšinovým spoluvlastníkem, obvinil sociální sítě.

Ronaldo potvrdil, že bude hrát za Fort Lauderdale Strikers

Především fanoušci ve Spojených státech amerických se mohou znovu těšit na kousky Brazilce Ronalda. Již 38letý útočník v polovině ledna oznámil, že zvažuje možnost k návratu na trávníky, dnes pak vše potvrdil...

Brazilec Ronaldo zvažuje návrat v nižší americké soutěži NASL

Čtyři roky po ukončení hráčské kariéry koketuje někdejší brazilský útočník Ronaldo s návratem na hřiště. Osmatřicetiletý kanonýr se v prosinci stal menšinovým vlastníkem amerického klubu Fort Lauderdale Strikers z nižší soutěže North American Soccer League (NASL) a nyní zvažuje, že by se alespoň na několik zápasů vrátil na hřiště.

Ronaldo nadchl gólem v prvním zápase na novém Maracaná

Brazilci mají od sobotního večera opět svůj fotbalový chrám. Po téměř tříleté generální rekonstrukci byl exhibicí bývalých hvězd otevřen legendární stadion Maracaná.

Ronaldo se rozloučil výhrou, mrzely ho zahozené šance

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldo se s brazilskou reprezentací gólem nerozloučil. Čtyřiatřicetiletý útočník odehrál čtvrthodinu v závěru prvního poločasu v úterním přípravném utkání s Rumunskem, které pětinásobní mistři světa porazili 1:0. Jediný gól zápasu dal v 21. minutě Fred, který pak uvolnil místo v sestavě právě Ronaldovi.

Ronaldo si užije posledních 15 minut slávy proti Rumunsku

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldo se necelé čtyři měsíce po ukončení kariéry rozloučí také s brazilskou reprezentací. Čtyřiatřicetiletý útočník odehraje čtvrthodinu v úterním přípravném utkání s Rumunskem. Na hřiště stadionu v Sao Paulu má dvojnásobný mistr světa nastoupit v 30. minutě a strávit na trávníku zbytek prvního poločasu.

Ronaldo odehraje rozlučkový zápas za brazilskou reprezentaci

Slavný útočník Ronaldo, který v polovině února ukončil kariéru, ještě jednou oblékne dres brazilské reprezentace. Podle agentury AP se čtyřiatřicetiletý kanonýr s fotbalem definitivně rozloučí v červnu v přípravném utkání s Rumunskem.

Groznyj se snaží přesvědčit Ronalda, aby nekončil s fotbalem

Těrek Groznyj se snaží přesvědčit brazilského útočníka Ronalda, aby si rozmyslel konec kariéry. Ruský klub podle agentury AFP nabízí čtyřiatřicetiletému fotbalistovi osmnáctiměsíční smlouvu na osm milionu dolarů (asi 142 milionů korun).

Ronaldo bez práce nezůstal, bude organizovat MS

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldo má jen tři dny po skončení hráčské kariéry novou práci. Guvernér státu Sao Paulo Geraldo Alckmin mu nabídl pozici v regionálním přípravném výboru pro mistrovství světa 2014.

Ronaldův fotbalový konec urychlily zdravotní komplikace

Hlavním důvodem konce kariéry Brazilce Ronalda byly zdravotní problémy. Trojnásobný nejlepší hráč světa na dnešní tiskové konferenci řekl, že kvůli nim a také vinou zranění a s tím souvisejících problémů s kondicí už neměl šanci se dostat do někdejší formy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele