Agent vyloučil Ronaldův příchod do Sieny

05.11.2008, 19:33
Aktuality
Jedním z klubů, které mají zájem o brazilského útočníka Ronalda, je Siena, v jejím kádru ale nejlepší střelec historie světových šampionátů s největší pravděpodobností neskončí. Naznačil to hráčův agent, podle něhož je Siena pro Ronalda až příliš malým klubem...

"Není zde žádná možnost, že by hrál za Sienu. Každý si může říkat, co chce, a spousta lidí by byla ráda, kdyby Ronaldo hrál právě za jejich tým. Chceme Sieně poděkovat za projevený zájem, ale se vší úctou k Sieně, Ronaldo nemůže hrát za tým, který bojuje o záchranu," řekl agent Fabiano Farah v rozhovoru pro Globoesporte.com.

Siena nabízela Ronaldovi zajímavou smlouvu, podle níž by se hráčův plat stanovil podle počtu branek. Za každý jeden gól by Ronaldo dostal sto tisíc eur.

Ronaldo je v těchto dnech stále bez angažmá, za což může především jeho vážné zranění kolena. Milánské AC se kvůli němu rozhodlo neprodloužit s fotbalistou v létě smlouvu a Brazilec se tak stal volným hráčem. Vedle Sieny o něho má zájem například PSG, po zotavení nyní Ronaldo trénuje ve Flamengu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Alf da Gama

Škoda, Sieně by mohl hodně pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

On snad doufa ye ho angayuje nejakz klub ve kterem bude hrat o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ronadlo je fotbalově mrtvý

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte Ronyho patřil mezi nejlepší utočníky na světě je to legenda

Reagovat
Tomanatura

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že se ten kluk dá dohromady a zavře hubu všem těm co ho odepisujou.

Reagovat
smazaný uživatel

ja zase doufam ze prestane vypadat jak bečka piva a zacne se trochu snazit

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím prostě talent na střílení golu se nedá zapomenout akorat musí maknout no...Ale já mu věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bude rad kdzž si nekde vubec kopne potom co posledni dobou predvadi, ae zase nerikam ze bych ho treba ve sparte neuvital

Reagovat
božský John

bože můj....řekni mi co podle tebe poslední dobou předvádí...btw.Ronaldo je jenom jeden(ten co má zlatej míč)

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc nic moc předvádět nemůže když je už pár měsíců mimo jestli sis teda všimnul...doufám že se vrátí do evropy a bude zase střílet mrtě gólů moc ti to přeju Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bude to same co Maradona nemyslim fotbalove ale jako tak celkove v zivote

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bude zase dobrej je to přece jen jinej hráč než ta jeho slabá napodobenina C.Ronaldo co se umí prosadit jen v anglický lize a jinde mu ty jeho zbytečný přešlapovačky moc nebaštěj jinak Ronaldo je fotbalově jako Maradona, to bezesporu,

Reagovat
Fedro

Ať se vrátí do Realu, tam zažil skvělý časy

Reagovat
DelPiero137

Never ending story Ronalda Nech uz konecne niekde stabilne hrava, alebo skonci s fotbalom ked ma neustale zranenia.

Uz by ste mohli davat aj ine fotky ako Ronaldo ked ho chytili s gaymi v aute, vyzera tam jak nechutny pasak To nenajdete jeho foto v drese?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele