Fanoušci AC Milán vyvedli Ronaldinha z diskotéky

Fanoušci AC Milán se starají o dobro svého klubu za každé situace. Podle italského deníku Gazzetta dello Sport potkala skupina příznivců na diskotéce v centru města Brazilce Ronaldinha. Místo žádostí o podpis a společnou fotografii ale donutili bývalého nejlepšího hráče světa podnik opustit, aby byl připravený na příští trénink.

Budu lídrem Milána, slíbil Ronaldinho

Ronaldinha čeká druhá sezóna v dresu AC Milán. V té první hvězdný Brazilec dobře začal, jenže postupem času se ze sestavy úplně vytratil. Ronaldinho věří, že bude patřit k týmovým oporám.

Leonardo věří, že dokáže vrátit Ronaldinha do formy

Nový trenér AC Milán Brazilec Leonardo věří, že dokáže oživit uvadající kariéru svého krajana Ronaldinha. Bývalý nejlepší fotbalista světa po loňském odchodu z Barcelony do italského velkoklubu nenavázal na někdejší výkony a v závěru sezony jen střídal. Podle Leonarda se však příští rok vrátí do své vrcholné formy.

Ronaldo s Ronaldinhem chybějí v nominaci na Pohár FIFA

Brazilský kouč Carlos Dunga nevyslyšel přání fanoušků i médií a nezařadil do nominace na Pohár FIFA útočníka Ronalda, který v Corinthians oživil v minulých týdnech pověst kanonýra.

Ronaldinho by mohl změnit dres. Do Brazílie ale nepůjde

Ronaldinhovi angažmá v AC Milán nevychází podle představ, zatím není takovou hvězdou, kterou býval před lety v Barceloně. Italská média proto neustále spekulují o jeho odchodu. Ronaldinhův agent ale vyloučil návrat do Brazílie.

Ancelotti chválí Ševčenka za přínos mužstvu

Ukrajinský reprezentant Andrej Ševčenko, který se z působení v londýnské Chelsea vrátil do AC Milán, si vysloužil slova chvály od trenéra Carla Ancelottiho. Podle kouče má Ukrajinec pro tým velký přínos.

Nejošklivějším hráčem všech dob byl zvolen Dowie

Anglický deník The Sun zveřejnil ve svém dnešním vydání žebříček deseti nejošklivějších fotbalistů všech dob. Na první místo Angličané posadili Iana Dowieho, na dalších místech figuruje i několik současných hráčů v čele s Dirkem Kuytem z Liverpoolu a Ronaldinhem z AC Milán.

Nový rok pro nás bude úspěšný, věří Ronaldinho

AC Milán momentálně nabírá v Dubaji formu na druhou polovinu sezóny, ve které bude chtít útočit na italský titul a triumf v Poháru UEFA. Brazilec Ronaldinho věří, že to je v silách jeho týmu. Podle něj bude rok 2009 pro AC Milán úspěšný.

Ronaldinhovi vykradli dům

Dům brazilské hvězdy Ronaldinha v italském Galliate Lombardo nedaleko Milána vykradli zloději. Podle agentury SID si v pondělí v noci z domu hráče AC Milán odnesli šperky a hodinky v hodnotě několika desítek tisíc eur. Ronaldinho v době loupeže v domě nebyl, protože o pár hodin dříve odletěl na dovolenou do Brazílie.

Kaká je nespokojený. Po příchodu Ronaldinha málo útočí

AC Milán má po loňské nepovedené sezóně za úkol vyhrát ligu, k čemuž mají pomoct noví hráči jako Ronaldinho. Jenže na úkor hvězdného Brazilce trpí hra jeho krajana Kaká, který je nespokojen se svým místem na hřišti.

Ronaldinho je pro Dungu nenahraditelný

Ronaldinho se po utrápeném konci angažmá v Barceloně opět vrací do formy a potvrdil to i ve čtvrtek, kdy nádhernou brankou rozhodl utkání Poháru UEFA mezi jeho AC Milán a Bragou. Ani dobré výkony v dresu Rossoneri brazilskému fotbalistovi nevynesly pozvánku do reprezentace, o své místo v národním týmu se ale nemusí bát...

Ronaldinho se prý s Beckhamem o standardky podělí

Brazilský fotbalista Ronaldinho, který má v AC Milán na starosti rozehrávání přímých kopů, se příchodu vyhlášeného exekutora standardních situací Davida Beckhama do italského klubu nebojí. S anglickým záložníkem, jenž bude v Itálii do března hostovat z Los Angeles Galaxy, se chce při zahrávání přímých kopů střídat.

Ronaldinho věří, že bude zase nejlepší

Ronaldinho si po přestupu z Barcelony do AC Milán zvyká na nové prostředí, sám přiznává, že jeho výkony jsou stále nevyrovnané. Brazilská hvězda nicméně věří, že nalezne svou bývalou formu a bude patřit k nejlepším světovým hráčům.

Ronaldinho a Anderson se stýkali s drogovým dealerem

Jména hvězd Ronaldinha a Andersona se objevila v Brazílii v kriminálním případu obchodníků s drogami. Policie má podle agentury AP nahrávku odposlechu jejich rozhovoru, při kterém se slavní Brazilci domlouvají na schůzce s drogovým dealerem. Richard Alex Martins byl na útěku před zákonem a byl zadržen v Andersonově bytu v Porto Alegre.

Deco: Starý dobrý Ronaldinho se vrátí

Bývali tahouny Barcelony, ale stali se přebytečnými a nyní oba hájí barvy jiných klubů. Deco už v Chelsea prokazuje, že je stále prvotřídním fotbalistou a ihned se stal důležitým hráčem, totéž pak prorokuje Ronaldinhovi, jenž se v létě upsal AC Milán.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele