Ancelotti chválí Ševčenka za přínos mužstvu

06.04.2009, 11:51
Aktuality
Ukrajinský reprezentant Andrej Ševčenko, který se z působení v londýnské Chelsea vrátil do AC Milán, si vysloužil slova chvály od trenéra Carla Ancelottiho. Podle kouče má Ukrajinec pro tým velký přínos.

Ševčenko ve včerejším ligovém zápase proti Lecce začínal jen na lavičce náhradníků. Na trávník se dostal až v 77. minutě, kdy nahradil Brazilce Kaká. Svým výkonem hru oživil a po jeho centru zvyšoval Inzaghi na konečných 2:0 pro domácí.

"Ano viděl jsem ten transparent," reagoval Ancelotti na jeden z vyvěšených vzkazů fanoušků směrem k Ševčenkovi. "Je pravda, že lidé jsou tady Ševčenkovi stále velice oddaní, ale musím říct, že já také. Má pro mužstvo obrovský přínos," podotkl Ancelotti.

Tento útočník však mnoho příležitostí na hřišti v AC Milán nedostává. Ancelotti ale naznačil, že po takových výkonech, jaký předvedl včera, by se to mohlo změnit. Ani další hvězda týmu Ronaldinho nedostal trenérovu důvěru od začátku zápasu a na hřiště přišel až v průběhu druhé půle. Svým gólem v nastavení však rozhodl celý zápas.

"Chceme, aby tady Ronaldinho zůstal i v příští sezoně. Mám radost z toho, v jakém stylu se vrátil po zranění. Je to také stále mladý hráč, který si našel své místo v týmu," sdělil trenér Ancelotti.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (39)

Přidat komentář
GEGE

Doufám Shevo,že v takových výkonech budeš pokračovat a přidáš k tomu ještě nějaké goly.

Reagovat
smazaný uživatel

K nám neměl vůbec chodit( CFC ) a měl zůstat v AC. Tam mu to sedí. Hodně štěstí Andreji.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak zas sheva u nas nehral zas az tak spatne jen uz to nebyl mega star

Reagovat
smazaný uživatel

Mě osobně zklamal....a proto mě to mrzelo,protože sem jeho přestup vítal. Spíš sem byl nadšen a .....

Reagovat
georgeo

není to vzadu na fotce Sivok ještě v dresu Udine?

Reagovat
smazaný uživatel

To už se tady jednou řešilo. Je to Volpi.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Volpi každého zajímá

Reagovat
smazaný uživatel

no vypadá tak,ale nevím,nesedí mi tam ten dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze kvoli jednemu dobremu zapasu ho nekupia naspet do AC sice a toho sa obavam pri Galianim je mozne vsetko a jeho nakupy su nocna mora fanusikov..................cim skor snim prec a radsej stiahnut mladeho Paloschio

Reagovat
smazaný uživatel

s Paloschim bych to zatím nepřeháněl. pokud Parma postoupí, nejlepší by nejspíš bylo, kdyby si tam střihnul ještě jednu sezonu (pokud budou mít v Parmě samozřejmě zájem).

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sleduješ Parmu častěji, hoď mi sem pls ideální sestavu + 2-3 náhradníky. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem jen pár zápasů, páč v pátky večer nebývám doma a v soboty se mi to kryje se Serii A, ale statistiky se snažím sledovat a tenhle víkend jsem koukal na duel s Bari:

3-5-2:

Pavarini - Troest, Lucarelli, Paci - Zenoni, Morrone, Mariga, Budel, Castellini - Paloschi, Vantaggiato

..., ale Paloschi bývá jinak spíš první náhradníkem, obzvlášť po zimním příchodu Vantaggiata (kterej vypadá nadějně), základ s ním hrává C.Lucarelli. pak jsou tam do ofenzívy ještě připravení Reginaldo a Leon..., záložníků mají celkem málo, navíc žádná sláva, takže tam není koho (proto nejspíš ti beci na krajích) a v obraně můžou ještě zaskočit M.Rossi, nebo Falcone.

btw.: pokud ses vzhlédl v Kjaerovi, tak by se Ti mohl líbit Troest, kterej má podobnej styl, jak už zmínil Trewinn

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Ten útok je na Serii B super, s Reginaldem a Leonem by šlo hrát i 3-4-3, pokud chybí trequartista. Docela mě zaráží, že Rossi není v základu a Morrone tam teda pěkně hnije, i když na lepší už asi nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

tak trošku jsem si představoval, jak by jejich letošní calciomercato mohlo vypadat, páč ten postup vypadá opravdu nadějně (podle mě postoupí z prvního místa..., teď si podali i Bari a mají formu). za předpokladu, že neprodají opory, by se měli zaměřit na golmana (Pavarini by byl na Serii A dobrá dvojka, ale jedničku bych s ním neriskoval) a zálohu, protože to je jejich nejslabší řada. Morrone ujde, ale Budel s Marigou na Serii A podle mě nemají (respektive ucházející náhradníci). obrana je kvalitní, ten Troest roste, Rossi by mohl dostat víc příležitostí, k tomu Lucarelli, kterej dodá zkušenosti a na kraje (pokud by se Guidolin vrátil k čtyřčlenné obraně) mají parádní Zenoniho s Castellinim, kteří to případně oběhají v záloze no. možná by to chtělo ještě jednoho stopera, protože Falconeho čas už se nejspíš chýlí ke konci. útok je prvoligovej už teď (C.Lucarelli, Vantaggiato, Paloschi, Reginaldo, Leon). nápady, názory ?

Reagovat
smazaný uživatel

Paloschi tam je jen na hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

spoluvlastnictví...

Reagovat
smazaný uživatel

To moc nechápu, jaké jsou z toho výhody?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden klub koupí 50% práv na hráče druhého klubu, dohodnou se u koho bude hrát a na jak dlouho (většinou rok). po uplynutí spoluvlastnictví se buď dohodnou na prodloužení (což bych rád u Paloschiho), nebo dojde k takové "aukci naslepo", kdy oba kluby vyřknou částku, za kterou by rády získaly zbylých 50% hráče..., částky se posléze porovnají a klub s vyšší nabídkou samozřejmě získává hráče.

spoluvlastnictví je výhodou hlavně v tom, že jistý klub nemusí platit okamžitě celou pálku za hráče. jen si ho za polovinu jakoby vyzkouší a po roce (nebo déle, to záleží na dohodě) buď doplatí zbytek, nebo nenabídne nic, přičemž když nic nenabídne ani druhej klub, tak myslím hráč zůstane u týmu, kde odehrál poslední sezonu (nebo je to možná napsáno ve smlouvě, nevím jistě). v Itálii celkem běžnej jev posledních let..., jelikož kluby šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

Na první pohled to vypadá jako nějaký nechutný "kšeftování" s hráči..

Reagovat
smazaný uživatel

Mariga mě taky celkem mile překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

já mu moc nepřišel na jméno..., ale proti Bari hrál slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Castellini a Zenoni mě teda moc neberou, na ligu to stačí jen o fous. Podle mě je pravděpodobný přechod na 4-3-1-2, k Morronemu se určitě dají najít slušné posily. Napadají mě třeba Barreto, Almiron, Barone, Milanetto, možná Donadel... Pokud na to Leon nebude mít, což asi nebude, protože mi přijde, že neustále přešlapuje na místě, tak bych skočil po Brienzovi. Ale hlavně Lucarelli musí pálit, jinak to budou mít těžké. Jo a do branky třeba Lupatelli nebo Mirante, s Dorií měli vždy dobré vztahy. Teda pokud jim to Bucci odmítne .

Reagovat
smazaný uživatel

Bucci , to by byl vrchol...

Reagovat
smazaný uživatel

jéééj Ševo, kéžby ses vrátil aspoň do jakés takés formy z posledních let v Miláně..., byl bych šťastnej, ale zatím platí, že jedna vlaštovka jaro nedělá. zas TAKOVEJ přínos to teda nebyl..., ale Carletto právě Ševu s Dinhem chváli kdy se dá no. jednak z "politických" důvodů a jednak proto, že se potřebujou dostat do psychické pohody.

držím samozřejmě palce..., MAGICO SHEVA

Reagovat
smazaný uživatel

Co povies na kacicu okolo KAKA a Realu +60 mega???

Reagovat
smazaný uživatel

Že to je kačica ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když neodešel do City za cenu, která přesahobala 100 mega, tak nevidím důvod, přoč by teď měl odejít skoro za polovic.

Reagovat
smazaný uživatel

no další epizoda nápadníků o Rickyho..., ať už pravdivá, nebo smyšlená. vedení samozřejmě tvrdí, že Kaka' zůstane (ještě před touto zprávou). jen doufám, že tam fakt není nějakej problém, kterého by mohli potencionální zájemci využít.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze vedenie keby mohlo tak uz ho davno preda lebo Galiani vsade sermuje s tym ze je kriza ja t oberiem ale zas musi tu prist urcita systemova prestavba kadra a hore si to snad uz uvedomuju ze v sucasnosti naj hrac je Pato a ten ma 18-19 rokov a aby nemuseli rozbit prasatko tak hladaju ako spenazit KAKA lebo okre mneho tam niet hraca za ktoreho by utrzili vecsi peniaz ak neberiem Pata ale to je buducnost

Reagovat
smazaný uživatel

tak vedení si hlavně uvědomuje (s ohledem na tu kauzu ManCity), že by je tifosi prodejem Kaka' rozcupovali..., proto ty neustálá prohlášení, že zůstane a zůstane ještě hodně dlouho. ohledně Rickyho musí být velice opatrní, nekoukat jen na ekonomické hledisko... a když, tak si uvědomit, že Kaka' je hráč, který táhne fanoušky na stadion. záležet bude taky na něm..., trošku u něj vymizela radost ze hry, uvidíme. já samozřejmě chci, aby zůstal...

Reagovat
smazaný uživatel

No ono fanusikovia uz teraz maju Galianiho v zuboch a uz minule mu pomahali policajti tak uvidime ja by som si prial aby osta lale zas urcite rataju v AC ze ma 26 a o rok dva jeho cena bude polovicna vid R80 t oby som skor akceptoval jeho predaj ale hlavne o co sa tu jedna je chvala na Shevu ktory celu sezonu nic nehraje a myslim si ze si nezasluzi ho kupovat aj ked je t ohistoria AC

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani si za to může sám, i když jej v tom tak trošku nechává plavat samotnej Silvio, kterej poslední dobou skrblí. hlavně tito dva koneckonců milánské tifosi namlsali trofejema začátkem 90.let a znovu v období 2002-2007, takže se není co divit, že jim Senderosové, Emersonové, Oliveirové a podobní nejsou po chuti a chtějí znovu vyhrávat, vidět ve svém týmu čerstvé hvězdy a neposlouchat neustálé zvěsti o odchodu jednoho z nejmilovanějších hráčů současného AC. mají samozřejmě pravdu, AC Milan si takové parametry zaslouží..., namlsanost, nenamlsanost.

Reagovat
smazaný uživatel

OK namlsanost namlsanost zober ze AC bol v tom obdobi koniec 90 a 2002-07 jeden z naj muzstiev ale je tu tradicia a meno a ked nemaju na hotovych ako real alebo city tak nech idu cestou ako arsenal a nie platanie zostavy hracmi na dva roky oni maju skusenost aj nieco so seba dostanu ale je t odocasne liecenie to ako ked by si chce lchripku liecit vitaminom C su tu dve cesty budto kazdych par rokov rotovat trenerov alebo hracov vid priklad MU a doplnat ho mladou co je dravost lebo u AC pozorujem niekedy az profesorsky fotbal a aj vcera ozaj bolo sa radost pozerat na PAta sice kazil ale bojoval neviem a to u muzstva kde sa vyhralo skor ovsetko c osa dalo tazko hlada motivacia..........................

Reagovat
smazaný uživatel

však píšu namlsanost, NEnamlsanost, jakože by se na to neměl brát ohled a tifosi správně tlačí na pilu. jak řek před pár lety Maldini: "My jsme AC, my musíme chtít vyhrát úplně všechno" a né se spokojit se třetím místem..., přestože nás to kvantum zranění samozřejmě silně ovlivnilo.

Reagovat
Sosi

jsem si zatím nějak nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

ševu mám rád :) nechápu akorát ten přestup do chelsea, kdyby tam nešel tak teď by mohl skončit s profesionálním fotbalem na vrcholu bohužel taky pro blues :( nemuseli ho tak draze koupit

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že sheva začne zase střilet goly a ac vyhraje v přištím roce titul

Reagovat
smazaný uživatel

toto je nekvalitní komentář

Jedině modro černá kamaráde

Reagovat
smazaný uživatel

ac milan oléé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele