Další články

Ronaldinho bude brzy propuštěn z domácího vězení v Paraguayi

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho se zřejmě v nejbližší době dočká po více než pěti měsících propuštění z vazby v Paraguayi. Čtyřicetiletý Brazilec a jeho bratr Roberto de Assis, kteří do země začátkem března přicestovali na falešné pasy, by měli vyváznout s pokutou.

Tvrdá rána, něco nepředstavitelného, řekl Ronaldinho o vězení

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho poprvé od uvěznění v Paraguayi, kde čelí podezření z falšování dokladů a praní špinavých peněz, promluvil do médií. Čtyřicetiletý Brazilec si nikdy nedokázal představit, že se dostane do podobné situace, a kriminál vnímal jako tvrdou ránu. Doufá, že už brzy bude volný.

Díl 2. Samba v podání tria "R": Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho

Psal se 30. červen 1999 a na trávník stadionu Antonia Arandy v Ciudad del Este vybíhá v 70. minutě utkání Copy América mezi Brazílií a Venezuelou supertalentovaný ofenzivní záložník Ronaldo de Assis Moreira, známější pod přezdívkou Ronaldinho. Trenér Vanderlei Luxemburgo tak činí střídání již za rozhodnutého stavu, Brazílie vedla 4:0 a o jejím vítězství nebylo pochyb.

Ronaldinho si v domácím vězení krátí čas triky s míčem

V luxusním prezidentském apartmá v hotelu v Asunciónu tráví domácí vězení bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho, který v Paraguayi čelí podezření z falšování dokladů a praní špinavých peněz. Čtyřicetiletý Brazilec si krátí čas chozením do hotelové posilovny a triky s míčem ve svém pokoji.

Ronaldinho se v Paraguayi dostal na kauci z vězení

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho, který v Paraguayi čelí podezření z falšování dokladů a praní špinavých peněz, byl propuštěn z vazby na kauci do domácího vězení. Soudce oznámil, že někdejší brazilský útočník bude na uzavření vyšetřování čekat v luxusním hotelu v Asunciónu.

Ronaldinho může být zapleten do kauzy praní špinavých peněz

Kauza bývalého brazilského fotbalisty Ronaldinha, který je ve vazbě v Asunciónu, nabrala nový směr s podezřením na praní špinavých peněz. Vyšetřovatelé začnou prověřovat data z mobilních telefonů někdejšího nejlepšího fotbalisty světa, jeho bratra i manažera Roberta Assise a jejich případné spojení s obchodnicí, na jejíž pozvání údajně přicestovali do Paraguaye.

Paříž jednou Ligu mistrů vyhraje, je přesvědčen Ronaldinho

Fenomenální brazilský záložník Ronaldinho, který nedávno ukončil kariéru je přesvědčen o tom, že Paris Saint Germain, jeden z jeho bývalých klubů, dříve nebo později ovládne nejprestižnější evropskou klubovou soutěž.

Ronaldinho dva měsíce po konci kariéry vstoupil do politiky

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho dva měsíce po konci kariéry vstoupil do politiky. Sedmatřicetiletý mistr světa z roku 2002 se v úterý stal členem Brazilské republikánské strany (PRB). Svou popularitou jí má pomoci v říjnových volbách a podle spekulace médií se sám možná bude ucházet o křeslo v Senátu.

Ronaldinho definitivně uzavřel kariéru a plánuje oficiální rozlučkové turné

Konec aktivní hráčské kariéry podle očekávání oznámil Ronaldinho. Ten naposledy před více než dvěma lety oblékal dres Fluminense a nyní vyběhne na trávník už jen při rozlučce...

Příští rok asi ukončím kariéru, říká Ronaldinho

U konce je kariéra někdejšího nejlepšího fotbalisty planety Ronaldinha. Bývalý brazilský reprezentant si na profesionální úrovni naposledy zahrál před více než dvěma roky, aktuálně je dlouhou dobu bez angažmá a v brzké době se dá očekávat oficiální prohlášení ohledně ukončení aktivní činnosti...

Ronaldinho je připraven k návratu, prohlásil jeho agent

Ronaldo de Assís Moreira, nejen fotbalovému světu známý jako Ronaldinho, by měl v příštích měsících znovu rozdávat radost na zelených pažitech. Bývalý brazilský reprezentant má po dlouhé pauze znovu v plánu hrát na profesionální úrovni a nechá se očekávat podpis s některým z jihoamerických klubů, jak prozradil jeho zástupce...

Ronaldinho příští rok skončí s fotbalem a bude se věnovat hudbě

Šestatřicetiletý fotbalový virtuos Ronaldinho v emotivním rozhovoru oznámil svůj plán pověsit příští rok kopačky na hřebík. Bývalá hvězda Barcelony aktuálně po konci ve Fluminese nikde nehraje, pro nadcházející měsíce má ale nasmlouvané projekty ve světě kopané i hudby...

Ronaldinho bude nastupovat za Racing Club de Montevideo

Jasno o svém dalším angažmá má Ronaldinho. Bývalý brazilský reprezentant byl po odchodu z Fluminense volným hráčem, to už však neplatí, neboť se dohodl na roční smlouvě s Racing Club de Montevideo...

Antalyaspor znovu loví mezi zkušenými, chce Pirla a Ronaldinha

Další dva trumfy se chystá vynést na stůl ambiciózní turecký Antalyaspor. Jeho kádr před sezonou posílil Samuel Eto'o a vedení se chystá přivést mu další dva hvězdné spoluhráče - Andreu Pirla a Ronaldinha...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele