Ronaldinho se vrací do brazilské reprezentace

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho se po delší době vrací do brazilské reprezentace. Trenér Mano Menezes jednatřicetiletého záložníka nominoval pro přípravný zápas s Ghanou, který se uskuteční v Londýně 5. září.

Ronaldinho při debutu vedl Flamengo jako kapitán k vítězství

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho má za sebou úspěšnou premiéru v dresu Flamenga. Do utkání proti Nova Iguacu nastoupil s kapitánskou páskou a týmu pomohl k výhře 1:0.

Ronaldinho se ve Flamengu dočkal většího přivítání než Zico

Ronaldinho se ve Flamengu dočkal většího přivítání než legendární Zico. Na bývalou hvězdu Barcelony a AC Milán se ve středu podle agentury Reuters přišlo podívat dvacet tisíc lidí.

Ronaldinho se stěhuje z AC Milán do Flamenga

Ronaldinho se s definitivní platností stěhuje z AC Milán a vrací se do Brazílie, někdejší hráč PSG a Barcelony přestoupil do Flamenga. Tam se pokusí navázat na Adriana, který v dresu tohoto klubu znovu nastartoval svou kariéru...

Milán se dohodl s Flamengem na odchodu Ronaldinha

Bývalého nejlepšího fotbalistu světa Ronaldinha dělí od návratu do Brazílie už jen velmi málo. Podle viceprezidenta AC Milán Adriana Gallianiho se italský klub dohodl na přestupu třicetiletého útočníka do Flamenga.

Ronaldinho dostal svolení k odchodu z AC Milán

Odchodu bývalého nejlepšího fotbalisty světa Ronaldinha z AC Milán už nic nebrání. Vedení italského klubu sice popřelo, že by se s třicetiletým brazilským útočníkem dohodlo na ukončení smlouvy, dalo mu však svolení jednat s případnými zájemci.

V Blackburnu věří, že získají Ronaldinha

O bývalého nejlepšího hráče světa Ronaldinha se zajímá také anglický Blackburn. Za třicetiletého útočníka údajně nabízí AC Milán 6,2 milionu liber (180 milionů korun) a hráči pak tříletou smlouvu na 20 milionů. Vedení Blackburnu zájem potvrzuje.

Dohodu s Ronaldinhem oznámilo také Flamengo

Situace kolem Ronaldinhova návratu do vlasti se začíná zamotávat. Třicetiletý záložník již opustil soustředění milánského AC a v Brazílii měl dotáhnout do konce svůj přestup do Grêmia, dohodnuté s hráčem na podmínkách smlouvy je však podle prezidenta klubu i Flamengo...

Ibrahimovičovi je líto odchodu Ronaldinha a vítá Cassana

Zlatanu Ibrahimovičovi se přes Vánoce v útoku AC Milán vyměnili kolegové. Nadále už ho nebude podporovat Brazilec Ronaldinho, nýbrž Antonio Cassano. Švédská hvězda si nyní posteskla, že Ronaldinho odchází, Cassana na druhou stranu vítá.

Ronaldinhův odchod z Milána se blíží, už opustil tým

Brazilský fotbalista Ronaldinho je na odchodu z AC Milán. Bývalý nejlepší hráč světa už podle italských médií opustil týmové soustředění v Dubaji a je na cestě do rodné Brazílie, kde by měl hrát za svůj bývalý klub Gremio.

Jsme již s Ronaldinhem dohodnutí, hlásí prezident Grêmia

Ronaldinhovy dny v milánském AC se pomalu chýlí ke konci a odchod bývalého brazilského reprezentanta z města módy se zřejmě uskuteční již v průběhu ledna. Třicetiletý záložník se pravděpodobně vrátí do mateřského Grêmia, jehož prezident Paulo Odone již oznámil dohodu s hráčem...

Ronaldinho by se mohl do Brazílie vrátit už v lednu

Slavnému Ronaldinhovi se letos nedostává v sestavě AC Milán tolika prostoru, a tak je možné, že Serii A opustí ještě před vypršením smlouvy. Současný kontrakt třicetiletému Brazilci končí na konci sezóny, ale kvůli malé herní vytíženosti možná odejde již v lednu.

Ronaldinho je v Miláně spokojený, odcházet nechce

Ronaldinho je poslední dobou často spojován s odchodem z AC Milán, čemuž hodně pomáhá i fakt, že mu současná smlouva vyprší po letošní sezoně. Brazilský reprezentant s podpisem nového kontraktu příliš nepospíchá, to ovšem rozhodně neznamená, že má v úmyslu z italského klubu odejít...

Ronaldinho se po roce a půl vrací do brazilské reprezentace

Útočník Ronaldinho se po osmnáctiměsíční pauze vrací do brazilské fotbalové reprezentace. Trenér Mano Menezes nominoval hráče AC Milán k přípravnému utkání s Argentinou, které se uskuteční 17. listopadu v Dauhá.

Ronaldinho chce s fotbalem skončit až po čtyřicítce

Brazilský útočník Ronaldinho se inspiroval u bývalého spoluhráče z AC Milán Paola Maldiniho a s fotbalem chce skončit až po čtyřicítce. Může za to bývalý trenér "Rossoneri" Leonardo, pod jehož vedením našel bývalý nejlepší hráč světa opět formu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele