Robinho přemýšlí o Chelsea. Real si ho neváží

Agent Brazilce Robinha potvrdil, že se o hráče Realu Madrid zajímá londýnská Chelsea. Robinho přestup do Anglie nevylučuje, nelíbí se mu totiž, že Real je připraven z jeho prodeje financovat přestup Cristiana Ronalda.

01.07.2008 Aktuality 195 komentářů
Zaujalo nás

Real prý prodá šest hráčů, aby měl na Ronalda

Real Madrid má velký zájem o hvězdu Manchesteru United Cristiana Ronalda. Pokud se Portugalec rozhodne do Španělska přestoupit, zaplatí za něj Real veliké peníze. Podle španělských médií se chystá zahojit prodejem šesti hráčů.

22.06.2008 Aktuality 181 komentářů
Zaujalo nás

Robinho zůstává, ujistil Mijatovič

Robinhův odchod z Realu Madrid se v létě konat nebude. Přestože fotbalovými kuloáry za poslední dobu proletělo mnoho spekulací o zájmu několika předních evropských klubů, sportovní ředitel madridského celku Predrag Mijatovič teď veškeré zvěsti popřel.

Robinho má nabídku od Chelsea

Brazilský útočník Robinho potvrdil slova svého agenta, že se o něj vážně zajímá londýnská Chelsea. Fotbalista Realu Madrid už prý má na stole nabídku, agent Wagner Ribeiro navíc prozradil sumu - 35 miliónů eur.

Neodcházím z Realu, ujišťuje Robinho

Real Madrid slaví další ligový titul, přispěl k němu i Brazilec Robinho. Míčového kouzelníka však v průběhu sezóny ze sestavy vytlačil Arjen Robben, Robinho přesto o odchodu vůbec neuvažuje. Chce vyhrávat trofeje s Realem.

Robinho zvažoval přestup do Arsenalu

Robinho zažívá vynikající sezonu a má velký podíl na vedení Realu Madrid v tabulce španělské nejvyšší soutěže, nechybělo ale zase tolik a vše mohlo být úplně jinak. Brazilský reprezentant v loňském ligovém ročníku neměl jisté místo v základní sestavě a uvažoval o přestupu do Arsenalu, který o něho měl zájem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele