Robinho se opět stěhuje, tentokrát do AC Milán

31.08.2010, 18:00
Aktuality
Největší přestup posledního přestupového dne je zpečetěn. AC Milán na svých oficiálních webových stránkách potvrdil, že podepsal čtyřletou smlouvu s brazilským záložníkem Robinhem, který přichází z Manchesteru City.

Přesně dva roky poté, co si Robinho vytrucoval přestup z Realu Madrid a za 32.5 milionu liber se upsal Manchesteru City, se hbitý štírek stěhuje znovu. Za silně sníženou cenu - a to 18 milionů liber - ho totiž získal italský AC Milán.

"AC Milán s radostí oznamuje, že získal Robinha z anglického Manchesteru City. Hráč podepsal s Rossoneri čtyřletý kontrakt," stojí na webu AC.

Všeobecně se přitom předpokládalo, že Robinho odejde do Itálie pouze na roční hostování. "Jsem opravdu šťastný, že jsem zrovna v Miláně. Doufám, že získám co nejvíce trofejí. AC je velice silný tým a já doufám, že mu svou kvalitou pomohu k co nejlepším výkonům," sdělil po přestupu sám hráč, jenž se trefil v dresu Citiziens šestnáctkrát během třiapadesáti zápasů.

Robinho strávil část minulé sezony na hostování v brazilském Santosu, kde s fotbalem začínal.

Autor: Anna-Marie Kroupová / sport.co.uk

Komentáře (541)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele