Nemyslím si, že Lewandowského rekord bude někdy překonán, řekl Kimmich

Záložník mistrovského Bayernu Mnichov Joshua Kimmich je přesvědčený, že historický zápis spoluhráče Roberta Lewandowského, který 41. gólem v bundesligové sezoně překonal rekord Gerda Müllera ze sezony 1971/72, už nikdo nepřekoná. Stejně jako odcházející trenér Hans-Dieter Flick považuje počin polského kanonýra i za týmový úspěch.

Lewandowski se vrací po zranění a bude útočit na Müllerův rekord

Nejlepší fotbalista světa za loňský rok Robert Lewandowski se po téměř měsíční pauze zaviněné zraněním kolena vrací do hry. V sobotu by měl polský útočník Bayernu nastoupit v německé lize proti Mohuči v zápase, po němž může mnichovský tým slavit další titul.

Bayernu Mnichov bude čtyři týdny chybět Lewandowski

Robert Lewandowski si na měsíc odpočine od fotbalu. Útočník mnichovského Bayernu si na reprezentačním srazu poranil kolenní vazy...

Lewandowski přijde kvůli zranění kolena o duel s Anglií, nejistá je i účast v LM

Polský kanonýr Robert Lewandowski si v nedělním kvalifikačním utkání o mistrovství světa s Andorrou poranil vazy v pravém koleni a bude muset vynechat středeční šlágr proti Anglii. Zřejmě také přijde o sobotní bundesligový duel na hřišti Lipska a nejistý je jeho start i příští týden ve čtvrtfinále Ligy mistrů s Paris Saint Germain.

Lewandowski může zaútočit na Müllera. Padesátiletý rekord ale neřeší

Polský útočník mnichovského Bayernu Robert Lewandowski by mohl v této sezoně zaútočit na téměř 50 let starý rekord legendárního kanonýra Gerda Müllera v počtu branek vstřelených za sezonu v německé bundeslize. Müller v sezoně 1971/72 nasázel ohromujících 40 gólů.

Lewandowski má cenu Globe pro hráče roku, Ronaldo za století

Polský útočník Robert Lewandowski přerušil nadvládu Cristiana Ronalda v anketě Globe Soccer Award. Ocenění přidal k nedávnému zvolení nejlepším hráčem světa podle mezinárodní federace FIFA. Ani šestinásobný vítěz Ronaldo z Juventusu Turín ale nepřišel na galavečeru v Dubaji zkrátka, protože byl vyhlášen nejlepším hráčem tohoto století.

Lewandowski vyhrál cenu FIFA pro nejlepšího fotbalistu světa

Cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu světa podle Mezinárodní federace fotbalových asociací (FIFA) poprvé získal polský útočník Robert Lewandowski z Bayernu Mnichov. V hlasování předčil Cristiana Ronalda z Juventusu a loňského vítěze Lionela Messiho z Barcelony. Kvůli pandemii koronaviru se slavnostní ceremoniál uskutečnil virtuálně.

Lewandowski: Teď není dobré období, nemáme dost času na přípravu

Útočník Bayernu Mnichov Robert Lewandowski sice prožívá nejlepší období v kariéře, trápí ho však, že kvůli neustálému koloběhu zápasů nemá jeho tým ideální podmínky pro trénink. Dvaatřicetiletý kanonýr, který bude na dnešním vyhlášení cen The Best FIFA favoritem na zisk ocenění pro nejlepšího fotbalistu za rok 2020, přesto dělá vše pro to, aby se v dobré střelecké formě udržel co nejdéle.

Nejlepším fotbalistou FIFA bude Ronaldo, Messi, nebo Lewandowski

O cenu Best pro nejlepšího fotbalistu světa podle FIFA se ucházejí Cristiano Ronaldo z Juventusu, loňský držitel ocenění Lionel Messi z Barcelony a Robert Lewandowski z Bayernu Mnichov. Složení finálové trojice zveřejnila Mezinárodní fotbalové federace FIFA, vítěz bude oznámen 17. prosince.

Mé góly by byly zbytečné, kdyby Bayern nevyhrál, řekl Lewandowski

Útočníka Bayernu Mnichov Roberta Lewandowského potěšilo, že středečním zásahem do sítě Salcburku (3:1) vyrovnal historický zápis Španěla Raúla, když zaznamenal 71. gól v zápase fotbalové Ligy mistrů. Polský kanonýr je nyní v pořadí střelců na třetím místě za Cristianem Ronaldem (131 gólů) a Lionelem Messim (118).

V nominaci na fotbalistu roku jsou Messi, Ronaldo i Lewandowski

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2020 podle Mezinárodní fotbalové federace FIFA jsou loňský vítěz Lionel Messi, Cristiano Ronaldo nebo Robert Lewandowski, který prožil skvělý rok s Bayernem Mnichov. Do jedenáctičlenného výběru se dostali ještě Thiago Alcantara, Kevin De Bruyne, Sadio Mané, Kylian Mbappé, Neymar, Sergio Ramos, Muhammad Salah a Virgil van Dijk.

Lewandowski už má v Lize mistrů na dohled třetího Raúla

Polský kanonýr Bayernu Mnichov Robert Lewandowski má díky dvěma gólům v úterním utkání Ligy mistrů se Salcburkem (6:2) v historické tabulce nejlepších střelců soutěže na dohled třetí místo. Se 70 brankami zaostává za Španělem Raúlem o jedinou trefu. Dvaatřicetiletý kapitán polské reprezentace věnoval oba góly svému předchůdci v dresu Bayernu Gerdu Müllerovi k jeho úterním 75. narozeninám.

Lewandowski je nejlepší útočník na světě, prohlásil Boateng

Robert Lewandowski stanovil v sobotním 5. kole německé ligy proti Frankfurtu nový rekord soutěže. Polský kanonýr zaznamenal tzv. perfektní hattrick, když se postupně trefil levačkou, hlavou i pravačkou, čímž přispěl k drtivé výhře Bayernu 5:0. Jako první hráč v historii bundesligy vsítil v úvodních pěti kolech deset branek. Podle spoluhráče Jeromea Boatenga je nejlepším útočníkem na světě.

Lewandowski je nejlepším hráčem roku podle UEFA

Nejlepším hráčem Evropy za sezonu 2019/20 se stal v anketě Evropské fotbalové unie UEFA polský útočník Bayernu Mnichov Robert Lewandowski. Ocenění získal poprvé v kariéře. V hlasování předčil klubového spoluhráče brankáře Manuela Neuera a záložníka Manchesteru City Kevina de Bruyneho.

Nejlepším hráčem sezony v Německu byl zvolen Lewandowski

Nejlepším fotbalistou sezony v Německu byl poprvé v kariéře zvolen útočník Bayernu Mnichov Robert Lewandowski. Polský reprezentant v anketě časopisu Kicker jasně předčil spoluhráče z Bayernu Thomase Müllera a Joshuu Kimmicha.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele