Zlatý míč bych dal sám sobě, neostýchal se Lewandowski

Kanonýr Bayernu Mnichov Robert Lewandowski prohlásil, že sám sobě rozhodně udělil Zlatý míč za rok 2020. Polák se svým týmem vyhrál domácí ligu i pohár a v dohrávce přidal také triumf v Lize mistrů. Navrch v sezoně 2019/20 nastřílel 55 gólů ve 47 zápasech. France Football však už dříve oznámil, že kvůli pandemii trofej za rok 2020 udělovat nebude.

Bayern po vyřazení Chelsea v Lize mistrů velebí Lewandowského

V Bayernu po suverénním postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů přes Chelsea velebí útočníka Roberta Lewandowského, který v sobotní osmifinálové odvetě zařídil dvěma góly a dvěma asistencemi domácí vítězství 4:1. Podle záložníka mnichovského týmu Thomase Müllera může polský fotbalista ve čtvrtfinále s Barcelonou zodpovědět otázku, zda je v současnosti komplexnějším ofenzivním hráčem než kapitán katalánského mužstva Lionel Messi.

Králem sezony v Německu je Lewandowski

Polský kanonýr Robert Lewandowski byl podle hlasování bundesligových fotbalistů jasně nejlepším hráčem uplynulé sezony. V tradiční anketě magazínu Kicker, do níž se zapojilo 270 hráčů, obdržel útočník mistrovského Bayernu od svých kolegů 42,6 procenta hlasů. Brankářům vévodil jeho mnichovský spoluhráč Manuel Neuer.

Lewandowski podle Flicka položil základy k zisku Zlatého míče

Kanonýr Bayernu Mnichov Robert Lewandowski podle trenéra Hanse-Dietera Flicka položil základy k zisku Zlatého míče pro nejlepšího hráče světa. Jednatřicetiletý Polák pomohl v sobotním finále Německého poháru dvěma góly k výhře 4:2 nad Leverkusenem a v součtu všech soutěží zaznamenal v aktuální sezoně ve 43 zápasech 51 gólů.

Bayern Mnichov bude čtyři týdny postrádat kanonýra Lewandowského

Zhruba čtyři týdny se Bayern Mnichov bude muset obejít bez kanonýra Roberta Lewandowského. Jednatřicetiletý Polák utrpěl podle klubového webu v úterním úvodním osmifinálovém duelu Ligy mistrů na hřišti Chelsea zlomeninu holenní kosti v levém kolenním kloubu. Tahoun bavorského celku bude mít deset dnů nohu v sádře a poté začne s rehabilitací.

Lewandowski byl poosmé vyhlášen nejlepším fotbalistou Polska

Kanonýr Bayernu Mnichov Robert Lewandowski byl poosmé vyhlášen nejlepším fotbalistou Polska. Jednatřicetiletý útočník se vrátil v tradiční anketě časopisu Pilka Nožna na trůn po roční pauze, kdy jeho nepřetržitou sérii sedmi triumfů ukončil reprezentační gólman Łukasz Fabiański.

Lewandowski hned po sobotním zápase půjde na plánovanou operaci

Kanonýr Bayernu Mnichov Robert Lewandowski se bezprostředně po sobotním závěrečném utkání tohoto roku s Wolfsburgem podrobí plánované operaci třísla. Vše je nachystáno tak, aby polský reprezentant nepřišel o žádný zápas. Kapitán polské reprezentace si stěžuje na problém s tříslem již delší dobu a lékaři považují zákrok za nezbytný. Po něm by měl deset až čtrnáct dní odpočívat.

Jsem na střílení branek závislý, uvedl kanonýr Lewandowski

Polský kanonýr Robert Lewandowski potvrdil v úterním zápase Ligy mistrů na hřišti Crvene Zvezdy své jedinečné schopnosti. Fotbalistům Bayernu Mnichov pomohl k výhře 6:0 čtyřmi brankami v rekordním časovém rozmezí 14 minut a 31 vteřin. Druhý čtyřgólový večer v soutěži prožil jako druhý hráč v historii po Lionelu Messim z Barcelony.

Kanonýra Lewandowského čeká menší operace a nejméně týden pauza

Nejlepšího bundesligového střelce Roberta Lewandowského z Bayernu Mnichov čeká drobná operace třísla a po ní pauza dlouhá deset dnů. Zákroku by se měl podrobit během reprezentační pauzy pro evropskou kvalifikaci, proto německý fotbalový mistr doufá, že jeho kanonýr nezmešká žádný zápas.

Lewandowski se upsal Bayernu. Prodloužil o další dva roky

Robert Lewandowski podepsal novou smlouvu s Bayernem Mnichov. Polský útočník prodloužil kontrakt do léta roku 2023.

Lewandowski by měl prodloužit v Bayernu. Je to na 95 procent hotové, řekl

Útočník Bayernu Mnichov Robert Lewandowski potvrdil, že jednání o prodloužení smlouvy s bavorským velkoklubem jsou těsně před finišem. "Na 95 procent je to hotové," řekl Lewandowski.

Bayern jedná o nové smlouvě s Lewandowskim, nákup Mandžukiće neplánuje

Bayern Mnichov začal s přestavbou kádru a k několika změnám už došlo v defenzivní linii, žádné velké posuny se ovšem minimálně pro tuto chvíli nedají očekávat v útoku. Nejvýraznějším posunem by mohl být podpis nového kontraktu s Robertem Lewandowskim, vyloučen je naopak návrat Maria Mandžukiće...

Lewandowski má nabídky z PSG a Man United

Podle německého magazínu Kicker by polský útočník Robert Lewandowski mohl v létě opustit Bayern Mnichov. Třicetiletý kanonýr má údajně na stole nabídky od dvou velkoklubů - francouzského Paris Saint Germain a anglického Manchesteru United.

Lewandowski zkritizoval taktiku proti Liverpoolu. Byli jsme moc defenzivní

Polský útočník Bayernu Mnichov Robert Lewandowski se po vyřazení v osmifinále Ligy mistrů s Liverpoolem nebál ostrých slov a v podstatě podrobil kritice taktiku, kterou proti anglickému soupeři zvolil trenér Niko Kovać. Podle Lewandowskiho byla příliš defenzivní.

Lewandowski plánuje ukončit kariéru v Bayernu. Je to pravděpodobné, řekl

Útočník Robert Lewandowski prohlásil, že kariéru by mohl ukončit v Bayernu Mnichov. V létě byl přitom polský střelec jedním z nejžhavějších artiklů na přestupovém trhu a mocně se spekulovalo o jeho odchodu z Bavorska do Realu Madrid. Teď už ale třicetiletý fotbalista na změnu dresu nemyslí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele