Lewandowski: Není důležité, kdo střílí góly, hlavní jsou tři body

Barcelonský kanonýr Robert Lewandowski věnoval hattrick v 1. kole skupiny Ligy mistrů proti Plzni své manželce, která v den zápasu oslavila narozeniny a nechyběla v hledišti. Čtyřiatřicetiletý polský útočník byl nadšený, jak jemu i týmu vyšel první duel v prestižní klubové soutěži po letním příchodu z Bayernu Mnichov. Po vysokém vítězství 5:1 pochválil spoluhráče za přihrávky.

Lewandowski si v Barceloně polepší, může vydělat až 1,3 miliardy

V přepočtu téměř 1,3 miliardy korun čistého si vydělá polský kanonýr Robert Lewandowski díky čtyřleté smlouvě s Barcelonou, kam přestoupil v létě z Bayernu Mnichov a ve středu se v jejím dresu postaví v Lize mistrů Plzni. Své bankovní konto může dvojnásobný nejlepší fotbalista světa obohatit ještě o bonusy za týmové úspěchy. Detaily jeho kontraktu zveřejnila španělská rozhlasová stanice Cadena Ser na svém webu.

Je požehnání mít Lewandowského v týmu, pochvaluje si Xavi

Trenér Xavi vnímá působení kanonýra Roberta Lewandowského v Barceloně jako požehnání. Čtyřiatřicetiletého kapitána polské reprezentace považuje za výjimečného hráče a přirozeného lídra. Letní posila z Bayernu Mnichov vstřelila ve španělské lize podruhé za sebou dvě branky a v nedělním třetím kole přispěla k domácí výhře "Blaugrana" 4:0 nad nováčkem z Valladolidu.

Lewandowského na Camp Nou přivítalo téměř 60 tisíc fanoušků

Polský reprezentant Robert Lewandowski se oficiálně představil fanouškům Barcelony po červencovém přestupu z Bayernu Mnichov. Třiatřicetiletého kanonýra na stadionu Camp Nou přivítalo téměř 60.000 příznivců.

Lewandowski se byl po přestupu do Barcelony rozloučit v Bayernu

Dvojnásobný nejlepší fotbalista světa Robert Lewandowski se dnes osobně rozloučil se spoluhráči a funkcionáři Bayernu Mnichov, odkud v červenci přestoupil do Barcelony. Poté, co se původně obě strany nerozešly v dobrém, polský útočník i šéfové bavorského klubu uvedli, že se dnešní návštěvou vyčistil vzduch.

Lewandowského přestup je dokončen, Barceloně se upsal na čtyři roky

Kanonýr Robert Lewandowski je už oficiálně hráčem Barcelony. Bývalá hvězda Bayernu Mnichov podepsala v Katalánsku smlouvu na čtyři sezony. V novém působišti už polský fotbalový útočník prošel zdravotní prohlídkou, což oznámil španělský klub na svém webu. Sedminásobný nejlepší střelec bundesligy se k týmu Barcelony připojil už v neděli v Miami.

Barcelona se domluvila s Bayernem, za Lewandowského zaplatí 50 milionů eur

Přestupu kanonýra Roberta Lewandowského z Bayernu Mnichov do Barcelony nic nebrání. Dohodu už potvrdily oba kluby a s podpisy smluv se čeká jen na zdravotní prohlídku.

Lewandowski prý nebude na představení Bayernu a nepojede ani na turné

Očekávaný odchod Roberta Lewandowského z Bayernu Mnichov se zřejmě blíží. Podle portálu Sportbuzzer nebude polský kanonýr na sobotním představení týmu německého mistra pro novou sezonu a v pondělí s ním neodcestuje ani na zámořské turné. Důvodem je vylepšená nabídka od Barcelony, kam má třiatřicetiletý útočník namířeno.

Lewandowski se po dovolené vrátil do Bayernu, který stále touží opustit

Polský fotbalista Robert Lewandowski se po několikatýdenní dovolené vrátil do Bayernu Mnichov, kde absolvoval zdravotní prohlídku a fyzické testy a ode dneška začne trénovat. Třiatřicetiletý kanonýr stále chce přestoupit do Barcelony, ale bavorský klub se ho zdráhá pustit.

Bayernu jsme dali nabídku na Lewandowského, řekl šéf Barcelony

Barcelona učinila Bayernu Mnichov nabídku na hvězdného kanonýra Roberta Lewandowského, který německému mistrovi pomohl k osmi titulům. Sedminásobný nejlepší střelec bundesligy se rok před vypršením smlouvy rozhodl z Bayernu odejít a katalánský fotbalový klub se navzdory velkým dluhům snaží hvězdného útočníka získat.

Můj příběh v Bayernu skončil, prohlásil kanonýr Lewandowski

Polský fotbalista Robert Lewandowski považuje své angažmá v Bayernu Mnichov za uzavřenou kapitolu a nedovede si představit další úspěšnou spolupráci. Třiatřicetiletý hvězdný útočník apeluje na vedení bavorského velkoklubu, aby ho v létě pustilo jinam. Smlouva s německým mistrem Lewandowskému vyprší za rok, nejvíce se spekuluje o jeho přestupu do Barcelony.

Lewandowski obhájil Zlatou kopačku, Schick je mezi elitními střelci šestý

Útočník Bayernu Mnichov Robert Lewandowski obhájil Zlatou kopačku pro nejlepšího střelce evropských lig. Na šestém místě skončil český reprezentant Patrik Schick, který dal v německé lize za Leverkusen v právě skončené sezoně 24 gólů. V tabulce bundesligových střelců obsadil druhé místo právě za Lewandowským, jenž nastřílel 35 branek.

Lewandowski je na odchodu z Bayernu, odmítl prodloužit smlouvu

Kanonýr Robert Lewandowski podle médií definitivně odmítl prodloužit smlouvu s Bayernem Mnichov. Polský fotbalista by tak měl v létě německého mistra opustit. Údajně chce odejít do Barcelony.

Barcelona odmítla spekulace, že jednala s agentem Lewandowského

Barcelona odmítla spekulace médií, že se kvůli možnému letnímu přestupu setkala se zástupci polského kanonýra Roberta Lewandowského z Bayernu Mnichov.

Lewandowski si myslí, že dekádu trvající nadvláda Bayernu se ocení až časem

Bayern Mnichov se v sobotu zapsal do historie jako první tým z top pěti evropských soutěží, který dokázal domácí soutěž ovládnout desetkrát po sobě. Ve všech případech u toho byli brankář Manuel Neuer a útočník Thomas Müller, pro něhož je zisk titulu nejkrásnější věcí na světě. Kanonýr Robert Lewandowski si zase myslí, že dekádu trvající nadvláda bavorského velkoklubu se ocení až s odstupem času.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele