Robbie Keane se letos do Evropy nechystá

Robbie Keane se v letošním roce nepředstaví fanouškům v Evropě. Irský útočník působí v Los Angeles Galaxy a přestávku v zámořské MLS si nevyplní hostováním v nějakém anglickém klubu tak, jak tomu bylo před dvanácti měsíci, kdy si ho vypůjčila Aston Villa...

Pokusíme se zbořit předsudky, vyhlašuje Keane

Irsko se poprvé od roku 1988, kdy na evropské scéně debutovalo, probojovalo do hlavní části Eura. Výhra nad Anglií a remíza se sovětskými finalisty tehdy znamenala dobrý počin. Kapitán outsidera skupiny C Robbie Keane na 24 let starý turnaj rád vzpomíná a chtěl by podobný úspěch zopakovat i coby hráč.

McLeish: V Premier League by byl o Keana pořád zájem

Robbie Keane si snad ani nemohl přát lepší debut v základní sestavě Aston Villy. Irský útočník v birminghamském klubu hostuje z Los Angeles Galaxy a včera výraznou měrou přispěl k výhře 3:2 na půdě Wolverhamptonu, když po změně stran vyrovnal a na konci i zajistil Villans tři body...

Keane hostuje v Aston Ville, ta dnes vše potvrdila

Robbie Keane si po několika měsících znovu zahraje anglickou Premier League. Irský útočník v průběhu loňského roku zamířil do Los Angeles Galaxy, nyní bude do 25. února hostovat v Aston Ville, která dnes dopoledne vše potvrdila...

McLeish potvrdil, že chce do Aston Villy Keana

Manažer Aston Villy Alex McLeish potvrdil, že se snaží z Los Angeles Galaxy získat na dvouměsíční hostování Robbieho Keana. Kluby by se měly dohodnout během víkendu, McLeish déle čekat nechce. Keane by se do Premier League vrátil po půl roce.

Robbie Keane bude hrát v zámoří, přestoupil do LA Galaxy

Robbie Keane opouští Evropu a na živobytí si bude v následujících letech vydělávat v Los Angeles Galaxy. Zámořský klub na svém webu oznámil dohodu s Tottenhamem, za irského útočníka by měl do Londýna poslat asi 2,5 milionu eur. Transfer se stihl dotáhnout na poslední chvíli, než se v USA uzavřelo přestupové okno.

Keane půjde kamkoliv, kde bude hrát

Robbie Keane vyhlíží odchod z Tottenhamu. Irský reprezentant hledá marně místo v sestavě Spurs, poté co se vrátil z krátkého angažmá v Liverpoolu. Keane popírá, že chce hrát jedině v některém z londýnských klubů. Podle svých slov bude působit, kdekoliv bude pravidelně nastupovat.

Keane věří v záchranu a těší se na budoucnost ve West Hamu

West Ham United si v letošní sezoně zle zahrával a dlouho se topil až na dně tabulky anglické nejvyšší soutěže, v posledních týdnech se ale zlepšil a nakročil k záchraně v Premier League. Jistou jí ještě nemá, v kabině londýnského klubu ale nikdo nepochybuje, že si Hammers příslušnost mezi anglickou elitou udrží...

West Ham dotáhl příchod Keana, zatím na hostování

West Ham konečně získal vytouženou posilu do útoku a z Tottenhamu přivedl zkušeného Robbieho Keana. Irský reprezentant bude v novém působišti zatím jen hostovat do konce sezóny, poté však budou mít Hammers možnost jej získat natrvalo...

West Ham se pokusí získat tottenhamského Keana

West Hamu hrozí v anglické lize sestup a vedení se snaží v zimě tým co nejvíce posílit. Kladiváři už přivedli tři nové hráče a zřejmě ještě neskončili. Nyní se West Ham snaží získat tottenhamského útočníka Robbieho Keana.

Keane a Woodgate jsou na odchodu z Tottenhamu

Irský útočník Robbie Keane je na odchodu z Tottenhamu. Londýnský klub podle trenéra Harryho Redknappa opustí i anglický obránce Jonathan Woodgate, který se teprve nedávno vrátil po více než roční pauze k tréninku.

Redknapp předpokládá zimní odchod Keana

Tottenham prožívá poměrně vydařenou podzimní část sezóny, téměř žádný podíl na tom ale nemá jeho někdejší opora Robbie Keane. Ten letos nastoupil od začátku pouze ke dvěma soutěžním zápasům a manažer Harry Redknapp očekává, že v lednu londýnský klub opustí...

Keane: Hostování v Celtiku nikdy litovat nebudu

Robbie Keane se po čtyřech měsících, které strávil v Celtiku, vrací do týmu Tottenhamu. Během krátkého působení v Glasgowě se stal oblíbencem tamních fanoušků a uvedl, že svého hostování ve Skotsku ani v nejmenším nelituje.

Moravčík radí Celtiku, aby se pokusil udržet Keana

Robbie Keane na jaře hostuje z Tottenhamu v Celtiku a v klubu, kterému odmala fandí, se mu zatím daří. Podle legendy Celtiku Ľubomíra Moravčíka by měl skotský klub vyvinout veškéré úsilí, aby Keana udžel, a měl by vybudovat nový tým právě kolem něho.

Robbie Keane odchází z Tottenhamu do Celtiku

Tottenham na půl roku přijde o kapitána Robbieho Keana. Irský útočník nebyl členem základní sestavy, a tak se Spurs dohodli na hostování s Celtikem. Keane bude představen jako nová posila na půlnoční tiskové konferenci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele