Další články

Bývalý irský kapitán Keane bude hrát v Indii

Bývalý kapitán irské reprezentace Robbie Keane si vyzkouší angažmá v indické lize. Sedmatřicetiletý útočník posílí v příští sezoně úřadujícího mistra země Atlético de Kalkata.

Keane do Spojených arabských emirátů? Dnes trénoval s Al-Ahli

Do Spojených arabských emirátů se nakonec možná vydá Robbie Keane. Zkušený útočník je od listopadu bez angažmá a aktuálně už pobývá v Dubaji, dnes se zúčastnil tréninku s tamním Al-Ahli...

Keane po konci v zámoří zvažuje štaci v rodném irském městě

Do svého rodného města Tallaght by se mohl vrátit dohrát kariéru Robbie Keane. Šestatřicetiletý střelecký rekordman irské reprezentace v minulém týdnu oznámil konec v Los Angeles Galaxy a podle všeho už jedná o spolupráci se 17násobnými irskými mistry, Shamrockem Rovers...

LA Galaxy opouští i Keane, hledá novou výzvu

Irský kanonýr Robbie Keane po pěti letech opouští Los Angeles Galaxy, s nimiž třikrát vyhrál severoamerickou ligu MLS. V 36 letech bude hledat poslední velkou výzvu. Do kterého klubu má namířeno, zatím neprozradil. Už před pár dny oznámila odchod z Galaxy jiná hvězda, anglický záložník Steven Gerrard.

LA Galaxy: Chceme udržet Gerrarda s Keanem

Steven Gerrard a Robbie Keane mají s Los Angeles Galaxy, které ve čtvrtfinále play-off nestačilo na Colorado Rapids, po sezóně. Oběma navíc končí smlouvy, zámořský celek je však chce nadále udržet...

Rekordman Keane končí v irské reprezentaci

Historicky nejlepší střelec irské reprezentace Robbie Keane končí v národním týmu. Objevoval se v něm 18 let a nyní šestatřicetiletý útočník oznámil, že poslední zápas odehraje příští středu v přípravě s Ománem.

O'Neill do irského výběru začlenil i zraněné McCarthyho s Keanem

Martin O’Neill nakonec obě své zraněné opory riskne - jak nejlepší kanonýr týmu Robbie Keane, tak klíčový středopolař James McCarthy do Francie odcestují, ačkoliv včera před přátelským utkáním s Běloruskem byli schopni pouze lehce potrénovat. Naopak pro zranění z nominace vypadl Harry Arter...

Kapitán Irska Keane může kvůli zranění lýtka přijít o Euro

Kapitánovi irských fotbalistů Robbiemu Keaneovi hrozí, že přijde o mistrovství Evropy. Pětatřicetiletý útočník Los Angeles Galaxy si na sobotním tréninku poranil lýtko.

Keane je po operaci kolena, Euro by ale stihnout měl

Irský veterán Robbie Keane se musel podrobit operaci pravého kolena a před blížícím se mistrovstvím Evropy ho čeká čtyři až šest týdnů dlouhá pauza. Pětatřicetiletého útočníka Los Angeles Galaxy nyní čeká boj, aby se stihl před červnovým začátkem šampionátu vrátit do formy.

Gerrard se v MLS uvedl gólem, asistencí a vyhranou penaltou

Bývalý kapitán anglické reprezentace Steven Gerrard ozdobil svůj debut v severoamerické MLS jednou brankou, jednou gólovou nahrávkou a jednou vyhranou penaltou. Výrazně tak přispěl k výhře Los Angeles Galaxy nad San Jose Earthquakes 5:2. Dalším hrdinou takzvaného "kalifornského Clásika" byl Robbie Keane, jenž podruhé za sebou zkompletoval hattrick.

Los Angeles popáté vyhrálo MLS, rozhodl kanonýr Keane

Los Angeles Galaxy popáté vyhrálo severoamerickou ligu MLS a stalo se historicky nejúspěšnějším týmem soutěže. V nočním finále play off porazilo New England Revolution 2:1 po prodloužení, o jeho triumfu rozhodl ve 111. minutě kapitán irské reprezentace Robbie Keane.

Keane byl zvolen nejužitečnějším hráčem MLS

Zámořskou MLS o víkendu čeká finále mezi Los Angeles Galaxy a New England Revolution, před nímž byla udělena cena pro nejlepšího hráče letošního ročníku. Nejužitečnějším fotbalistou celé soutěže byl zvolen útočník celku z L.A. Robbie Keane...

Byla to jenom otázka času, říká o nové smlouvě Robbie Keane

Kapitán irské reprezentace Robbie Keane bude pokračovat v týmu Los Angeles Galaxy. Podle agentury AP se třiatřicetiletý útočník dohodl s klubem MLS na prodloužení smlouvy, detaily ale vedení nespecifikovalo.

Robbie Keane prodloužil smlouvu s Los Angeles

Kapitán irské reprezentace Robbie Keane bude i nadále hrát za Los Angeles Galaxy, kterému v posledních dvou sezonách pomohl k vítězství v zámořské soutěži MLS. Dvaatřicetiletý hráč s klubem podepsal novou víceletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele