Redknapp Keana z Tottenhamu nepustí

Robbie Keane byl zvyklý hrát v Tottenhamu vždy jednu z klíčových rolí. Letos však řadu minut proseděl pouze na lavičce náhradníků, a tak se začalo spekulovat nad jeho odchodem. Kouč Harry Redknapp ale o prodeji nechce vůbec slyšet.

Crouch chápe, jak se cítí Keane

Anglický reprezentant Peter Crouch vyjádřil podporu Irovi Robbie Keanovi, který v pondělí po neslavném angažmá opustil Liverpool a vrátil se do londýnského Tottenhamu. I osud vytáhlého fotbalisty Portsmouthu hodně ovlivnil Liverpool, konkrétně manažer Rafael Benítez.

Keana k návratu přemlouvat nemuseli

Robbie Keane se přiznal, že jej ani nemuseli moc přemlouvat, aby se vrátil do Tottenhamu. Sen, který e mu splnil přestupem do Liverpoolu, se poměrně rychle proměnil v noční můru.

Keane se po půl roce vrací do Tottenhamu

Robbie Keane přestoupil v létě z Tottenhamu do Liverpoolu, nyní je na cestě zpět. Osmadvacetiletý útočník se v kádru Reds naplno neprosadil a manažer Benítez jej poslední dobou opomíjel, irský útočník se tak vrací na White Hart Lane...

Keane zůstane v Liverpoolu, ujistil Benitez

Robbie Keane po přestupu z Tottenhamu do Liverpoolu zůstává hodně za očekáváním a v anglických médiích se již začíná spekulovat o jeho možném návratu na White Hart Lane. K tomu ovšem nedojde, všechny o tom ujistil manažer Reds Rafael Benitez...

Útočníci Liverpoolu nedávají branky, Benitez z toho vědu zatím nedělá

Liverpoolu v letošní sezoně zatím patří v tabulce Premier League třetí příčka, na Anfield Road ale moc dobře vědí, že to mohlo být ještě lepší. Reds zatím chybějí branky útočného dua Fernando Torres, Robbie Keane, manažer Rafael Benitez si ale s něčím podobným zatím hlavu neláme...

Keane definitivně hráčem Liverpoolu

Robbie Keane s definitivní platností končí své působení v Tottenhamu a stěhuje se do Liverpoolu, který celý přestup potvrdil na svých internetových stránkách. Irský útočník na Anfield Road podepsal čtyřletou smlouvu a Tottenham za něho může dostat až 20,3 milionu liber...

Keane na dosah Liverpoolu

Další letní přestupová sága pomalu končí. Podle zpráv z Anglie by totiž měl být přestup Robbieho Keana z Tottenhamu do Liverpoolu hotov během následujících 24 hodin. Irský kapitán už do města Beatles odcestoval na zdravotní prohlídku, po které by měl následovat podpis smlouvy.

Alonso zůstane v Liverpoolu, Arbeloa odchází

Španělský záložník Xabi Alonso se chystá vyjednávat s Liverpoolem o nové smlouvě, která by mu měla zajistit další setrvání na Anfield Road. Podle posledních zpráv má ale k odchodu nakročeno obránce Alvaro Arbeloa.

Tottenham si stěžuje na Liverpool a Manchester

Tottenham si vedení anglické Premier League stěžuje na Manchester United a Liverpool. Londýnskému celku se nelíbí chování obou klubů, které se prý snaží "nechutnými" praktikami získat útočníky Dimitara Berbatova a Robbieho Keana.

Benitez: Villa ne, Keane možná ano

Manažer Liverpoolu Rafael Benitez hledá nového útočníka a v úvahu přicházela především dvě jména - David Villa a Robbie Keane. Španělský kormidelník nyní vyloučil příchod svého krajana z Valencie, přestup irského kanonýra Tottenhamu naopak zůstává reálný...

Nemůžeme si dovolit ztratit Keana, říká Poyet

Zájem Liverpoolu o útočníka Robbieho Keana překvapil asistenta manažera Spurs Gustavo Poyeta. Podle něho si Tottenham irského útočníka nesmí dovolit ztratit. Poyet věří, že v klubu zůstane i Dimitar Berbatov.

Keane zahodil pásku, zaplatí vysokou pokutu

Útočník Tottenhamu Robbie Keane ve víkendovém utkání s Manchesterem City neunesl, že se ho manažer Ramos rozhodl vystřídat, a vzteky zahodil kapitánskou pásku. Irský reprezentant za své chování dostal od španělského kouče vysokou pokutu ve výši 120 tisíc liber.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele