Keane po konci v zámoří zvažuje štaci v rodném irském městě

23.11.2016, 19:55
Aktuality
Do svého rodného města Tallaght by se mohl vrátit dohrát kariéru Robbie Keane. Šestatřicetiletý střelecký rekordman irské reprezentace v minulém týdnu oznámil konec v Los Angeles Galaxy a podle všeho už jedná o spolupráci se 17násobnými irskými mistry, Shamrockem Rovers...

Robbie Keane se po šesti letech, 104 gólech, třech pohárech MLS a jedné ceně pro nejužitečnějšího hráče soutěže rozloučil s Los Angeles Galaxy, a i přes údajnou nabídku na pokračování v zámoří od Atlanty United by se mohl odhodlat k načnutí jedné poslední, zbrusu nové kapitoly.

Bývalý kanonýr Tottenhamu sám prohlásil, že právě teď uzrál čas na novou výzvu, a podle informací britských médií by se mohlo jednat o výzvu skutečně zajímavou: pokusit se pozvednout prestiž irské nejvyšší soutěže v barvách jejího nejúspěšnějšího klubu.

Shamrock Rovers se pyšní 17 mistrovskými tituly a 24 triumfy v národním poháru, od roku 2011 a účasti ve skupinové fázi Evropské ligy se však další trofeje ne a ne dočkat.

Loni se na sklonku kariéry Shamrock pokoušel devíti starty inspirovat bývalý fotbalista Chelsea Damien Duff, jenž dle svých slov celý svůj plat věnoval charitě, nyní by na jeho odkaz mohl navázat další rodák z provincie Jižní Dublin.

Autor: Tomáš Daníček / dailymail.co.uk

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pojď, synu

Reagovat
Zajda

Hned bych se na něj skočil podívat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul07

Irsko

Reagovat
Zajda

Reagovat
Raul07

nejseš náhodou ten týpek, co tam teď pracuje/žije? Měl bych pár dotazů Jestli ne, tak sorry..ale chtěl bych se tam na pár měsíců vydat, tak potřebuju nějaké informace

Reagovat
Le Gunner

Je to on.

Reagovat
Raul07

Díky moc, snad mi na to odepíše

Reagovat
Le Gunner

Za málo. Zkus i soukromou zprávu (jestli jsi již tak neučinil).

Reagovat
Zajda

Máš zprávu. Sorry nevracel jsem se sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

a v LA Galaxy se po Keaneovi a Gerrardovi začíná dělat prostor pro Rooneyho?

Reagovat
Briggus

Člověk by neřekl, že tam byl tak dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

asi jedinej útočník Spurs, kterýho jsem si ve 21. století oblíbil

Reagovat
Kovi81

Berba

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej hipster

Reagovat
H.N.T.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele