Další články

Barcelona není neporazitelná, shodují se útočníci Betisu

Dalším mužstvem, které se pokusí přibrzdit Barcelonu v její spanilé jízdě za španělským titulem bude sevillský Real Betis. Jeho útočné duo Sergio Garcia - Ricardo Oliveira si myslí, že Barca rozhodně není neporazitelná a pokusí se její úžasnou sérii přerušit.

Nejsem spasitelem, varuje fanoušky Betisu Oliveira

Ricardo Oliveira v minulosti úřadoval v dresu španělského Betisu, nyní barvy tohoto klubu bude hájit znovu. Brazilský útočník do Sevilly přestoupil z Realu Zaragoza a fanoušky týmu varuje, že rozhodně není žádným spasitelem...

Oliveira v hledáčku Lyonu, přestupu se nebrání

Ricardo Oliveira před letošní sezonou řadu fanoušků překvapil, když zavrhl možnost hrát nějakou elitní soutěž a přestoupil do Zaragozy. Brazilský útočník tak není příliš na očích, to se ale může hodně brzy změnit. Zájem o jeho služby má Lyon a sám Oliveira by stěhování do Francie bral...

Zaragoza překvapila. Oliveiru od AC Milán koupila

Real Zaragoza sice sestupuje z Primera División a hrozí mu finanční trable, klubové vedení přesto dnes udělalo velký obchod. Využilo opce ve smlouvě Ricarda Oliveiry, který v Realu letos hostoval, a Brazilce získalo za 10 milionů eur z AC Milán na trvalý přestup.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele