Petr Jiráček Články

Přidat hráče do záložek

Další články

Jiráček si hledá angažmá, předčasně skončil ve Zlíně

Záložník Petr Jiráček ještě před letním vypršením smlouvy skončil ve Zlíně. S klubem se dohodl na jejím předčasném ukončení, podle informací serveru iSport.cz jsou za rozchodem spory čerstvě pětatřicetiletého hráče s trenérem Bohumilem Páníkem. Zlínský klub informoval o rozvázání spolupráce na svém webu.

Třetí příprava za rok je zvláštní, říká exreprezentant Jiráček

Už třetí přípravu během jednoho roku prožívá kvůli pandemii koronaviru a přerušeným soutěžím stejně jako další ligoví fotbalisté zlínský záložník Petr Jiráček. Bývalý reprezentant označil současný stav za zvláštní. Čtyřiatřicetiletý čtvrtfinalista Eura 2012 by si ale moc přál, aby se sezona dohrála a jeho tým, který je momentálně čtrnáctý v tabulce, si zachoval prvoligovou příslušnost.

Zlínský kapitán Jiráček prodloužil o dva roky smlouvu

Bývalý reprezentační záložník Petr Jiráček těsně před startem jarní části nejvyšší české soutěže prodloužil ve Zlíně smlouvu o dva roky. Dvaatřicetiletý kapitán aktuálně šestého týmu tabulky zůstane jeho hráčem do roku 2021.

Zlínský Jiráček dokonale zvládl záskok na jiném místě v sestavě

Kapitán Zlína Petr Jiráček v dnešním vítězném duelu proti nováčkovi z Opavy (2:0) dokonale zvládl záskok na jiném místě v sestavě, než je zvyklý hrát. Změnu si vyžádal karetní trest levého záložníka Lukáše Bartošáka. Na jeho místo se posunul ze středu pole tvůrce hry Ševců Jiráček, jenž potvrdil, že mu není cizí ani role defenzívně laděného krajního hráče.

Odehráli jsme nejhorší zápas v sezoně, řekl kapitán Zlína Jiráček

Po sérii čtyř ligových vítězství bez inkasované branky dostali fotbalisté Zlína v domácím prostředí lekci od Baníku Ostrava, který v dnešní předehrávce devátého kola zvítězil 2:1. "Ševci" ztratili oproti předcházejícím zápasům herní lehkost a za svým soupeřem zaostávali i ve fotbalových dovednostech.

Jiráček: Získané body v závěrech zápasů nejsou náhodné

Zlínští už potřetí za sebou v tomto ligovém ročníku rozhodli na domácím trávníku o svém bodovém zisku až v samém závěru utkání. V dnešním duelu pátého kola jim zajistil vítězství 1:0 nad Teplicemi v nastavení Alexander Jakubov a podle kapitána Petra Jiráčka nejde o náhodu.

Jiráček: Šanci na body jsme si pokazili prvním poločasem

Záložníka Petra Jiráčka mrzelo, že v prvním poločase měli hráči Zlína ze Sparty příliš velký respekt. Moravský celek nakonec na Letné prohrál 1:2 a v neúplné tabulce ho dělí od pásma sestupu pouhé čtyři body, navíc předposlední Ostrava má zápas k dobru.

Měli jsme štěstí, že Slovácko naše chyby netrestalo, řekl Jiráček

Kapitán Zlína Petr Jiráček neskrýval radost z vítězství 2:1 v derby se Slováckem. Byl si současně vědom toho, že výkon domácích měl k ideálu daleko. "Ševci" totiž z posledních devíti ligových kol vedle výhry nad posledním týmem tabulky porazili jen předposlední Jihlavu.

Jiráčka mrzelo, že Zlín po vstřeleném gólu neudržel koncentraci

Bývalý reprezentant Petr Jiráček se v české lize po roce dočkal vstřelené branky, ale radost mu kazí, že Zlín na hřišti Bohemians 1905 uhrál jen remízu 1:1. Mrzelo ho, že spoluhráči ztratili koncentraci a už po dvou minutách dovolili Bohemians srovnat.

Zlínský Jiráček: Byl to náš nejlepší zápas v Evropské lize

Třetímu vystoupení fotbalistů Zlína v Evropské lize scházela vítězná tečka. Záložník Fastavu Petr Jiráček po remíze 1:1 s dánským mistrem FC Kodaň tvrdil, že moravský tým podal na hřišti v Olomouci zatím svůj nejlepší výkon v soutěži.

Nemůžeme se dočkat výkopu, řekl před startem EL Jiráček

Nervozita, ale především natěšení panuje v kabině zlínských fotbalistů před čtvrteční premiérou klubu v Evropské lize proti moldavskému šampionovi Šeriffu Tiraspol. Kapitán Petr Jiráček věří, že se spoluhráči může uspět, musí se však vyvarovat chyb.

Jiráček: První poločasy nám nejdou, musíme si situaci probrat

Petr Jiráček vidí po úvodních čtyřech kolech nového ligového ročníku současnou slabinu zlínského týmu v rozdílném výkonu v jednotlivých poločasech. V první části se pravidelně "Ševci" trápí, po změně stran se jejich hra výrazně zlepší. V domácím prostředí dvakrát dosáhli na výhru, venku zatím nebodovali a nedali branku.

Jiráček má vykloubené rameno, chybět bude několik týdnů

Zlínský Petr Jiráček má vykloubené rameno a čeká jej nucená přestávka dlouhá několik týdnů. Jednatřicetiletý bývalý reprezentant si zranění přivodil v nedělním úvodním ligovém kole v Liberci, kde "Ševci" prohráli 0:1. Jiráček se zranil v 74. minutě po pádu na zem, trávník opustil na nosítkách.

Záložník Jiráček přestoupil ze Sparty do Zlína

Zlín získal záložníka Petra Jiráčka. Bývalý reprezentant k účastníkovi příštího ročníku Evropské ligy přišel ze Sparty. Jednatřicetiletý hráč s "Ševci" podepsal dvouletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele