Petr Jiráček Články

Přidat hráče do záložek

Jiráček: Moje zahozená šance? Minela, takové věci musím dávat

Stadion Ference Puskáse jen nevěřícně zašuměl, když Petr Jiráček v utkání proti Maďarsku na začátku druhé půle ze tří kroků neuvěřitelně přestřelil prázdnou branku. "Balon před tebou skočil, co?" dobíral si po utkání Jiráčka David Limberský. Sám Jiráček byl ze svého faux pas rozmrzelý.

Jiráčka připravila o návrat do základní sestavy střevní chřipka

Český reprezentant Petr Jiráček měl v sobotu poprvé od října nastoupit v bundeslize v základní sestavě, o duel s lídrem tabulky Bayernem Mnichov ho ale připraví střevní chřipka. Záložník Hamburku měl nastoupit nezvykle na pozici levého obránce.

Uzdravený Jiráček vyhlíží svůj první letošní ostrý zápas

Od konce října nehrál Petr Jiráček kvůli zranění třísel ostré utkání, teď se před ním rýsuje možnost nastoupit hned ve dvou zápasech v jednom týdnu. Uzdravený šestadvacetiletý záložník by nejprve ve středu mohl zasáhnout do přípravného duelu české reprezentace v Turecku a v sobotu by poprvé na jaře mohl obléknout dres Hamburku.

Čech zaútočí na rekordní šesté vítězství ve Fotbalistovi roku

Brankář Petr Čech nechybí mezi deseti hráči, kteří se ucházejí o vítězství ve 48. ročníku české ankety Fotbalista roku. Pokud gólman Chelsea uspěje, připíše si už šestý triumf, což se ještě nikomu nepodařilo. S dosavadními pěti výhrami se Čech dělí o rekord s dalším brankářem Ivem Viktorem.

Jiráček podstoupil operaci třísel, v lednu má stihnout přípravu

Reprezentant Petr Jiráček dnes podstoupil oboustrannou operaci třísel. Šestadvacetiletý záložník za Hamburk nehrál od konce října. Pokud vše půjde podle plánu, měl by se na začátku ledna zapojit do zimní přípravy německého týmu.

Jsem totálně zničený, naříká nad zraněním Jiráček

Totálně zničený se cítí český reprezentant Petr Jiráček ze svého zranění třísla, kvůli kterému už měsíc nehraje a v prosinci bude muset na operaci. Příčinu svých zdravotních problémů vidí ve velkém fyzickém nasazení ještě v dobách působení v Plzni a poté po přestupu do Německa. Přesto věří, že bude schopen se už v lednu zapojit do přípravy Hamburku.

Záložník Jiráček půjde v prosinci na operaci třísla

Český reprezentant Petr Jiráček podstoupí na počátku prosince operaci zraněného třísla, po níž ho čeká čtyřtýdenní rehabilitace. Oznámil to dnes jeho klub z Hamburku. Trenér Thorsten Fink doufá, že se šestadvacetiletý záložník bude moct v lednu zapojit do zimní přípravy a na jaře bude znovu hrát.

Jiráček si kvůli zranění v Hamburku na podzim už nezahraje

Český reprezentant Petr Jiráček si kvůli zranění třísel na podzim už nezahraje. Záložník Hamburku sice podle německého tisku nepůjde na operaci, o níž se hovořilo, čeká ho ale čtyřtýdenní klid, než se bude moct vrátit k tréninku. Trenér Thorsten Fink s ním proto počítá až pro jarní část bundesligové sezony.

Welt: Jiráček patří k nejhorším přestupům podzimu

Přestup českého reprezentanta Petra Jiráčka z Wolfsburgu do Hamburku patří mezi nejméně vydařené transfery nového ročníku bundesligy. Myslí si to německý deník Die Welt, který v dnešním vydání sestavil seznam deseti přestupových propadáků podzimu.

Jiráček musí s třísly na operaci, tři týdny má být mimo hru

Zranění třísel českého reprezentanta Petra Jiráčka je vážnější, než se původně zdálo. Záložník bundesligového Hamburku se brzy podrobí operaci, ale tři týdny po ní by už mohl hrát. Nutnost drobného chirurgického zákroku potvrdilo dnešní podrobné vyšetření, které v tříslu odhalilo drobnou trhlinu.

Jiráček si poranil třísla, v pátek možná nebude hrát

Záložník Petr Jiráček z Hamburku si poranil třísla a bude mít krátký tréninkový výpadek. Ohrožený je jeho start v pátečním duelu s Augsburgem. Pro jednu z opor české reprezentace je ale povzbudivá zpráva z pondělního vyšetření, které vyloučilo vážnější zranění.

Jiráček si návrat do Plzně užil, teď už myslí na Bulhary

Petr Jiráček si v pátek užil návrat na stadion Viktorie Plzeň, kde před svým odchodem do Německa tři roky působil. Kvalifikační zápas s Maltou splnil všechna jeho očekávání, protože český tým zvítězil (3:1) a měl i podporu fanoušků.

Jiráček věří, že to špatné už má za sebou

Petr Jiráček věří, že překonal těžké období v kariéře a jeho situace se definitivně obrátí k lepšímu. 26letý záložník si za poslední půlrok prožil zranění, komplikovaný letní přestup z Wolfsburgu do Hamburku i červenou kartu hned ve druhém startu za nový tým. V sobotu se však vrátil do základní sestavy HSV a užívá si zlepšení formy německého klubu.

Jiráček: Je to těžké, když hrajete pořád v jiné sestavě

Evropský šampionát začal na pozici defenzivního středopolaře, pak ho trenér Michal Bílek přesunul na pravý kraj a v sobotním kvalifikačním duelu v Dánsku pro změnu hrál ve středu zálohy na postu zraněného Tomáše Rosického. Petr Jiráček jako by symbolizoval rotace v sestavě národního týmu.

Jiráček jen vyklusával, naplno trénovat má začít ve středu

Česká reprezentace dnes trénovala na kvalifikační utkání s Dánskem stále ještě bez Petra Jiráčka. Záložník Hamburku s nakopnutým nártem jen 20 minut vyklusával, poté pokračoval v rehabilitaci. Ve středu už by ale měl trénovat naplno.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele