Zlínský Jiráček dokonale zvládl záskok na jiném místě v sestavě

24.11.2018, 20:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Beči

Nečekal jsem, že něco podobného někdy napíšu, ale on Bílek opravdu není špatný trenér. Na klubové úrovni své kvality ukazuje ve velmi dobrém světle.

Reagovat
smazaný uživatel

tos zjistil brzy....s ním jsme měli v podstatě poslední úspěch a před ním zase dlouhou dobu nebyl...

nemám moc rád srovnávání generací v repre, ani to, že už se třeba nerodí hráči jako dřív...já si myslím, že se rodí, ale ne úplně ideálně s nimi zacházíme...na druhou stranu jsem názoru, že i když nejsou zrovna hráči ve formě, pořád máme dostatek kvalitních hráčů, z kterých lze vybírat...takže pak řeči spousty trenérů, že není forma apod., jsou jen jejich alibi...když ví, že nemá formu, tak má možnost sáhnout po jiném...

Nebo takhle to vidím alespoň já, ze svého pohledu...trenér je zodpovědný za každou nominaci, kterou provede, on a jeho trenérský tým ty hráče vybírá...

Reagovat
smazaný uživatel

Bílka v podstatě skoro zničilo, že ho kamarád Hašek protlačil na místo repre trenéra a tak dostal nálepku protekčního trenéra, který si repre nezasloužil. Přitom tady zase tolik trenérů s lepším životopisem nebylo. Přitom podle mě to byl trenér, který se nebál nepříjemných rozhodnutí a hráči za ním stejně celkem stáli. Třeba na poslední chvíli před Eurem vyměnil v kádru Pudila za mladého neozkoušeného Daridu, a ten tam byl pak jeden z našich nejlepších hráčů. Pro Pudila to bylo současně dost asi dost krutý, když 4 roky před tím přišel o Euro taky na poslední chvíli i když kvůli zranění. Myslím si, že spousta repre trenérů před nebo po Bílkovi by na to koule neměla.

Reagovat
luismiksak

Jiracek měl být stejně jinde než ve Zlíně ..... kde byla chyba ?

Reagovat
meno

Není to fotbalista, ale atlet. Takovej o malinko lepší Dostál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček špatný fotbalista není, když hrál za repre na EURU, kde patřil k tahounům, dále si zahrál LM a Bundesligu. Já si myslím, že na něj toho v tý životní sezóně bylo příliš, ještě rok před tím co postoupil s Plzní do LM, tak hrál v Sokolově, potom co přišel do Plzně titul, poté postup do LM, zanedlouho postup na EURO, přestup do Wolfsburgu a dobrý výkon na EURU. Po tom EURU už to šlo s výkonností dolů no a co do Wolfsburgu přišel Magath. Asi opravdu za ten rok a půl toho na něj bylo tenkrát moc, respektive hodně rychlý vzestup na vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ve výsledku hrál nejlíp pod Bílkem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele