Petr Jiráček Články

Přidat hráče do záložek

Lepší vstup do sezony jsme si představovat nemohli, těší Jiráčka

Dva zápasy, dvě výhry. Fotbalisté Jablonce zvládli nevyzpytatelný vstup do sezony a v úvodních dvou kolech porazili oba nováčky Karvinou i Hradec Králové. Lepší začátek si podle záložníka Petra Jiráčka ani představovat nemohli.

Jiráček odešel ze Sparty na hostování do Jablonce

Jablonec posílí záložník Petr Jiráček. Do severočeského klubu přichází na roční hostování ze Sparty. Bývalý reprezentant, který zazářil na minulém evropském šampionátu, nahradí v kádru Jána Greguše, jenž přestoupil do Kodaně. Transfer potvrdila Sparta na svém webu.

Sparťana Jiráčka v Plzni zavrhli fanoušci i bývalí spoluhráči

Horší návrat do Plzně, kde získal mistrovský titul a nakročil do velkého fotbalu, si Petr Jiráček asi mohl těžko představit. Devětadvacetiletý záložník se Spartou prohrál ve Štruncových sadech 1:2, navíc na něj celý zápas 12. ligového kola pískali fanoušci a dokonce ho zavrhli i bývalí spoluhráči.

Jiráček se poprvé od příchodu do Sparty postaví proti Plzni

V Plzni strávil záložník Petr Jiráček tři roky a pomohl jí k mistrovskému titulu. Po návratu z bundesligy však devětadvacetiletý fotbalista zamířil místo na západ Čech do Sparty a v neděli se poprvé postaví proti bývalému klubu.

Jiráček věří, že se Spartou se mu bude na Schalke dařit lépe

Na konci srpna přestoupil Petr Jiráček z Hamburku do Sparty a po necelých dvou měsících se do Německa znovu vrací. S letenským klubem dnes odcestoval ke čtvrtečnímu duelu Evropské ligy proti Schalke do Gelsenkirchenu, kde během bundesligových angažmá ve Wolfsburgu a Hamburku nevyhrál ani jeden ze tří zápasů.

Jiráček zachránil Spartu od pohárové blamáže v Králově Dvoře

Záložník Petr Jiráček zachránil pražskou Spartu od blamáže ve třetím kole poháru na hřišti třetiligového Králova Dvora. Devětadvacetiletý fotbalista nejprve v 90. minutě vyrovnal na 1:1 premiérovým soutěžním gólem po srpnovém příchodu z Hamburku a pak uspěl i ve vítězném penaltovém rozstřelu.

Vím, že mohu hrát lépe, řekl Jiráček po premiéře za Spartu

Záložník Petr Jiráček dnes po čtyřech letech opět nastoupil v české lize. Devětadvacetiletý fotbalista si odbyl premiéru v dresu pražské Sparty, která remizovala 1:1 v Jablonci. Bývalý hráč Plzně na Střelnici odehrál 72 minut, načal druhou stovku prvoligových startů a přiznal, že může hrát lépe.

Jiráček věří, že Spartě pomůže a vrátí se do reprezentace

Záložník Petr Jiráček doufá, že přestup z Hamburku do Sparty mu pomůže k návratu do reprezentace, za kterou si mimo jiné zahrál ve čtvrtfinále mistrovství Evropy v roce 2012. Devětadvacetiletý fotbalista je také přesvědčen, že i když dal před Viktorií přednost letenskému rivalovi, tak jeho přestup nebude budit přehnané vášně.

Sparta získala záložníka Jiráčka z Hamburku

Záložník Petr Jiráček přestoupil z Hamburku do Sparty. Devětadvacetiletý bývalý fotbalista Plzně s pražským klubem podepsal smlouvu na čtyři roky a dnes byl na Letné představen jako nová posila. Do české ligy se vrací po třech a půl letech.

Jiráček podle Bildu jedná o odchodu z Hamburku do Sparty

Petr Jiráček by mohl odejít z Hamburku do Sparty. Podle deníku Bild už devětadvacetiletý záložník začal s pražským klubem jednat a možnost hráčova odchodu potvrdil pro server kicker.de také trenér německého celku Bruno Labbadia.

Jiráček dostal od HSV svolení odejít a s agentem řeší budoucnost

Záložník Petr Jiráček dostal od Hamburku svolení k přestupu. Devětadvacetiletý fotbalista, který má smlouvu do 30. června příštího roku, se svým agentem Daliborem Lacinou řeší budoucnost. Návrat do Čech ještě před vypršením kontraktu prý není reálný.

Jiráček si po záchraně oddychl a chce v HSV bojovat o místo

Petr Jiráček dorazil na rozlučkový zápas Pavla Horvátha do Plzně v dobré náladě, protože v pondělí jeho Hamburk v odvetě baráže v Karlsruhe se štěstím udržel bundesligu. Devětadvacetiletý záložník zůstal jen na lavičce a nepříliš velké herní vytížení ho trápilo po většinu sezony, na odchod ale nemyslí. V německém přístavním městě má ještě rok smlouvu a chce o své místo bojovat.

Po Rosickém se Olympiakos údajně zajímá i o Jiráčka

Reprezentační kapitán Tomáš Rosický není jediným českým fotbalistou, o kterého se zajímá Olympiakos Pireus. Podle serveru gazzetta.gr by aktuálně druhý celek řecké ligy rád získal i záložníka Petra Jiráčka z Hamburku.

Jiráček by po třech měsících mohl být v základní sestavě HSV

Český reprezentant Petr Jiráček by mohl v sobotu po třech měsících nastoupit za Hamburk od první minuty. Sedmadvacetiletý záložník byl podle německého deníku Bild na tréninku za zavřenými dveřmi v rozlišovacím trikotu určeném hráčům základní jedenáctky. HSV zakončí podzimní část bundesligy domácím zápasem s Mainzem.

Jiráček věří, že po nezdarech Hamburku bude hrát víc

Český záložník Petr Jiráček není příliš spokojený se svou současnou pozicí v bundesligovém Hamburku. O tom, že by změnil působiště, ale vůbec neuvažuje a chce se o návrat do základní sestavy poprat. Řekl to v rozhovoru s ČTK po sobotní prohře HSV s Herthou 0:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele