Horváth považuje za výhodu začít s Jerevanem venku

Lídr plzeňských fotbalistů Pavel Horváth se už těší, až s Viktorií v úterý vstoupí na hřišti Pjuniku Jerevan do druhého předkola Ligy mistrů. Za výhodu považuje, že Západočeši začínají v Arménii a že odvetu sehrají na domácím stadionu ve Štruncových sadech, který prochází velkou rekonstrukcí.

Plzeň si dělá starosti s cestováním

Náročné cestování, možná i složité klimatické podmínky, přesto by to neměl být nepřekonatelný soupeř. Tak reagovali fotbalisté Viktorie Plzeň po dnešním losování druhého předkola Ligy mistrů, které jim přisoudilo arménský Pjunik Jerevan. Výhodou může být totiž i domácí odveta, v níž se dá hodně napravit.

Horváth v Japonsku pookřál, dnes by nejraději vyběhl na trávník

S reprezentací odletěl do Japonska, s reprezentací se po týdnu zase vrátí domů. Záložníka Pavla Horvátha ale nezavály do Asie fotbalové povinnosti, jen si užíval dovolenou v místech, kde před lety rok a půl působil.

Horváth: Jsem dojatý, titul s Plzní pro mě znamená nejvíc

Několikrát si promnul ruce, jak moc se těšil na to, až z rukou svazového předsedy Ivana Haška sám přebere pohár pro mistra ligy. Plzeňský kapitán Pavel Horváth trofej s hurónským řevem zvedl nad hlavu a pak netajil, jak moc jej vytoužený okamžik "dostal". I vyhlášený šprýmař pak s vážnou tváří líčil, že dnes v podvečer zažil nejhezčí moment kariéry.

Horváth je přesvědčen, že Plzeň poslední krok zvládne bez nervů

Kapitán Plzně Pavel Horváth je přesvědčen, že mužstvo využije hned první mečbol a už po sobotním utkání 29. ligového kola s Baníkem Ostrava bude slavit premiérový titul. Podle šestatřicetiletého záložníka nemá klopýtnutí Viktorie nikdo čekat i proto, že jde o zkušený tým, který se v rozhodující chvíli psychicky nerozsype.

Bakoš: Titul je blízko, ale také daleko

Po výhře nad Mladou Boleslaví vedou fotbalisté Plzně ligu tři kola před koncem stále o čtyři body a mají titul na dosah. Podle hráčů se sice mistrovská trofej přiblížila, ale ještě pořád je hodně daleko.

Kapitána Plzně Horvátha trápí svalové zranění

Kapitán plzeňských fotbalistů a klíčový hráč vedoucího týmu první ligy Pavel Horváth má problémy se stehenním svalem. Ohrožen je jeho dnešní start v utkání 26. kola v Brně a zatím není ani jasné, jestli pak stihne závěrečné čtyři zápasy sezony. Vedení plzeňského klubu však věří, že šestatřicetiletý záložník bude brzy v pořádku.

Pavel Horváth, osobnost ligy, si odvezl koňmi deset sudů piva

Deset sudů plzeňské jedenáctky si dnes odvezl z Plzeňského Prazdroje záložník prvoligové Plzně Pavel Horváth, jehož kluby vybraly letošní Osobností Gambrinus ligy. Povozem taženým koňmi měl vyjet jen před bránu pivovaru, ale nakonec odmítl z kozlíku slézt a odvezl si padesátilitrové sudy až na stadion FC Viktorie.

Horváth se dalšího penaltového selhání nebál a věřil si

Kapitán Pavel Horváth načal cestu fotbalistů Plzně za hladkým vítězstvím 3:0 v předehrávce 24. ligového kola v Příbrami. Zkušený středopolař poslal favorita po sedmnácti minutách z pokutového kopu do uklidňujícího vedení a napravil tak penaltové zaváhání z minulého utkání s Jabloncem.

Hráčům Plzně prý vyloučení soupeře spíše ublížilo

Ačkoli hráli plzeňští fotbalisté s výhodou jednoho muže v poli, nakonec jim to k výhře nad Jabloncem nepomohlo. Naopak Severočeši i v oslabení srovnali na konečných 1:1. Podle hráčů Viktorie se přesilová hra ukázala spíše jako nevýhoda, ale litovat prý mohou hlavně zahozených šancí v závěru pátečního utkání.

Horváth mírní euforii, ale jídlo za odměnu si užívá

Fotbalisté Plzně získávají v boji o titul v Gambrinus lize stále větší převahu, ale víc než na konkurenční Spartu se zjevně soustřeďují na to, aby příliš nepropadli euforii. To jediné, co se zatím v kabině změnilo, je jídlo, řekl novinářům po vítězném zápase na půdě Ústí nad Labem kapitán Pavel Horváth.

Horváth: Za tak důležitou výhru nad Spartou jsme moc šťastní

Kapitán Pavel Horváth v ostře sledovaném šlágru se Spartou zase dokázal svoji nepostradatelnost pro plzeňský tým. Přímou bitvu o první místo rozhodl svým poměrně kuriózním gólem, kdy míč po jeho trestném kopu a odrazu od břevna jen o pár centimetrů překročil brankovou čáru.

Horváth: Se Spartou to bude velký zápas, ale nic se nerozhodne

Ve Spartě vyrostl, před čtyřmi lety s ní oslavil zisk "double", aby za další sezonu v nepříliš dobrém i kvůli špatným vztahům s tvrdým jádrem fanoušků odešel do Plzně. "Ale na Spartu žádnou pifku nemám," upozorňuje nyní Pavel Horváth.

Horváth během dovolené ani nevečeřel, aby na jaro zhubnul

Po páté hodině si zakázal přístup do kuchyně, manželka nesměla vystavovat vánoční cukroví a v době rodinných večeří raději vyrazil s kamarády hrát hokej. Takový režim si naordinoval během prosincové dovolené kapitán Plzně Pavel Horváth, aby dokázal snížit o tři kilogramy svoji hmotnost.

Horváth: Myslím, že můj návrat do reprezentace je sci-fi

Kapitán plzeňských fotbalistů Pavel Horváth považuje svoji kariéru v reprezentaci za uzavřenou a případný návrat do národního týmu označil za sci-fi. Středeční vyjádření českého trenéra Michala Bílka, že už na mezinárodní úroveň nemá, ho přesto zdravě nabudilo. Prý bude chtít na jaře dokázat, že je na tom stále dobře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele