Plzeň prodloužila smlouvy s osmi hráči včetně kapitána Hubníka

Vedení Plzně prodloužilo smlouvy s osmi oporami najednou. Kapitán Roman Hubník se upsal do roku 2020, brankáři Matúš Kozáčik a Aleš Hruška spolu s Patrikem Hrošovským, Martinem Zemanem a Tomášem Hořavou do roku 2021 a Lukáš Hejda s Radimem Řezníkem podepsali nové kontrakty až do roku 2022.

Hrošovský s Řezníkem si přáli za soupeře právě Sporting

Plzeňské hráči přivítali s radostí, že se v osmifinále Evropské ligy potkají se Sportingem Lisabon. Potěšilo je, že narazí na atraktivního soupeře a zároveň se vyhnou nepříjemné zimní cestě do Ruska. Patrik Hrošovský s Radimem Řezníkem si dokonce ze všech 15 možných soupeřů přáli právě Sporting.

Postup máme ve svých rukou, těšilo Hrošovského po Luganu

Plzeňští potvrdili formu z tuzemské nejvyšší soutěže a po výhře 4:1 nad Luganem poskočili na druhou příčku skupiny G Evropské ligy. Záložníka Patrika Horšovského těší, že Západočeši mají před zbývajícími dvěma utkáními šanci na postup do jarní fáze ve svojí moci a nemusí se tolik ohlížet na výsledky svých soupeřů.

Dostali jsme hloupé góly, litoval Hrošovský po prohře s FCSB

Záložníka Patrika Hrošovského po čtvrteční porážce 0:3 na hřišti bukurešťského FCSB mrzelo, že hráči Plzně v úvodním utkání skupiny Evropské ligy udělali hodně chyb a dostali hloupé góly. Herně přitom podle slovenského reprezentanta nepropadli.

Máme rumunský syndrom, přiznal Hrošovský po debaklu s FCSB

Podle záložníka Patrika Hrošovského mají fotbalisté Plzně po debaklu 1:4 s FCSB rumunský syndrom. Svěřenci Pavla Vrby totiž nezvládli středeční odvetu 3. předkola Ligy mistrů a doma prohráli i třetí utkání se soupeřem z této země.

Plzeňští hráči věří, že Slavia s Brnem na Strahově zaváhá

Hráči Plzně zůstali až do závěrečného ligového kola ve hře o titul, ale situaci nemají ve vlastních rukách. Přesto hráči Viktorie věří ve šťastný mistrovský scénář - že v sobotu doma porazí Jihlavu a Slavia v azylu na Strahově klopýtne s Brnem.

Hrošovský chce výhrou na Spartě oslavit 100. start a narozeniny

Plzeňský Patrik Hrošovský by si přál výhrou v nedělním ligovém šlágru na Spartě oslavit dvě osobní jubilea. Čeká ho 100. zápas v české nejvyšší soutěži a den před utkáním bude mít 25. narozeniny. Je mu jasné, že Západočeši nesmějí zaváhat, aby se udrželi před Slavií v čele tabulky.

Hejda s Hrošovským se na Slavii těší, vypjaté zápasy mají rádi

Sice půjde o souboj prvního s druhým týmem prvoligové tabulky, plzeňští fotbalisté Lukáš Hejda a Patrik Hrošovský ale nervozitu před nedělním ligovým šlágrem na hřišti Slavie necítí. Oba mají náročné zápasy ve vypjaté atmosféře rádi a vyhledávají je.

Dva roky nic, pak dal Hrošovský gól s příchutí titulu

Dva roky čekal plzeňský fotbalista Patrik Hrošovský na to, až se bude moci radovat z ligového gólu. Slovenský záložník se dočkal ve 27. kole, kdy proměněnou penaltou nasměroval Viktorii k vítězství 2:0 nad Baníkem Ostrava. I jeho trefa tak přinesla mistrovské oslavy.

Hrošovský věří, že jeho gól po 18 měsících bude ještě důležitý

Téměř rok a půl čekal Patrik Hrošovský na to, až bude moci v dresu plzeňských fotbalistů znovu slavit vstřelený gól. Dočkal se ve čtvrtek v duelu Evropské ligy na hřišti Rapidu Vídeň, ovšem jen zmírnil prohru na 2:3. Přesto věří, že v konečném účtování skupiny bude mít jeho trefa ještě význam.

Záložník Hrošovský v Plzni prodloužil smlouvu do roku 2017

Talentovaný záložník Patrik Hrošovský v Plzni prodloužil smlouvu do června 2017. Jednadvacetiletý slovenský fotbalista působí na západě Čech již pátým rokem, ale do prvního týmu úřadujícího mistra se začal prosazovat až v posledních týdnech.

Hrošovský cítí důvěru trenéra a drží si vítěznou bilanci

Plzeňský fotbalista Patrik Hrošovský v posledních deseti dnech dvakrát vytlačil ze základní sestavy kapitána Pavla Horvátha a drží si stoprocentní vítěznou bilanci. Ve všech třech zápasech, v nichž hrál od začátku, Viktoria vyhrála.

Plzni se zranil Hanousek, ze Znojma povolala Hrošovského

Plzeňský Marek Hanousek si na soustředění na Kypru pravděpodobně obnovil zranění zkříženého vazu v koleni a několik měsíců si nezahraje. Úřadující mistr ligy proto zpět do týmu povolal slovenského záložníka Patrika Hrošovského, který měl původně na jaře dál hostovat ve Znojmě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele