Další články

Šance na postup jsou stále vyrovnané, míní plzeňští záložníci

Výsledek 0:0 není špatný, hlavní je, že se podařilo neinkasovat. Šance na postup jsou tak stále otevřené. Tak hodnotí plzeňští středopolaři Lukáš Kalvach a Patrik Hrošovský dnešní úvodní duel druhého předkola fotbalové Ligy mistrů proti řeckému vicemistrovi Olympiakosu Pireus. Důležité podle nich bude zvládnout začátek odvety, která se bude hrát za týden v Řecku.

Brabec chtěl Hrošovského udržet v Plzni, Genk mu nedoporučil

Plzeňský obránce Jakub Brabec nedoporučil Patriku Hrošovskému odchod do svého bývalého klubu Genku, protože chtěl, aby slovenský záložník pokračoval ve Viktorii. Šestadvacetiletý reprezentant však věří, že se Hrošovskému bude v Belgii dařit.

Hrošovský odejde do Genku, Plzni nejdřív zkusí pomoct do pohárů

Plzeň opustí hlavní opora Patrik Hrošovský. Slovenský reprezentant přestoupí z týmu ligového vicemistra do Genku, s nímž podepsal čtyřletou smlouvu s následnou roční opcí. K belgickému šampionovi se sedmadvacetiletý záložník připojí v srpnu, předtím ještě za Viktorii odehraje kvalifikaci pohárů. Plzeň o tom informovala na svém webu, dohodu potvrdil i David Zíka ze společnosti Global Sports, která hráče zastupuje.

Hrošovský bude kapitánem Slovenska v přípravě s Jordánskem

Plzeňský záložník Patrik Hrošovský bude kapitánem slovenské reprezentace v pátečním přípravném utkání proti Jordánsku. Sedmadvacetiletý fotbalista pásku dočasně převezme po středopolaři Marku Hamšíkovi, který dostal volno.

Hráčem sezony bude Hrošovský, Souček, nebo Komličenko

V nominaci na nejlepšího hráče první ligy jsou záložníci Patrik Hrošovský z Plzně, Tomáš Souček z mistrovské Slavie a útočník Nikolaj Komličenko z Mladé Boleslavi. Vítěz ankety Ligové fotbalové asociace (LFA) bude oznámen v pondělí na galavečeru v Národním domě na Vinohradech.

Hrošovský: Rozhodl první gól, šance na titul je už jen teoretická

Podle plzeňského záložníka Patrika Hrošovského o prohře 1:3 ve šlágru se Slavií rozhodla první branka domácích z 81. minuty, po níž se hra Viktorie prakticky rozpadla. Slovenský reprezentant nyní považuje boj o mistrovský titul za téměř rozhodnutý, protože svěřenci Pavla Vrby tři kola před koncem prvoligové nadstavby v tabulce na pražského lídra ztrácejí už pět bodů.

Je to šance, vše je v našich rukou, řekl Hrošovský před Slavií

Plzeňský záložník Patrik Hrošovský je rád, že hráči Viktorie mají před nedělním šlágrem na hřišti Slavie situaci ve vlastních rukou a pražského rivala mohou vystřídat v čele tabulky. Podle trenéra Pavla Vrby je zápas druhého kola prvoligové nadstavby důležitější pro Plzeň, protože Slavia by se v případě výhry výrazně přiblížila titulu.

Bylo to vítězství obětavosti, řekl plzeňský střelec Hrošovský

Viktoria Plzeň vyhrála na Slovácku ve 27. kole prvníligy svým typickým výsledkem 1:0. Tři body takto brala v tomto ročníku podesáté. Dnes o tom rozhodl Patrik Hrošovský, který proměnil pokutový kop, nařízený až po konzultaci hlavního arbitra s videosudím.

Hráčem s nejvyšší tržní hodnotou v lize je Hrošovský

Specializovaný server transfermarkt.de zrevidoval tržní hodnoty hráčů v české nejvyšší soutěži. Nejvyšší aktuální cenu už nemá rumunský záložník Sparty Nicolae Stanciu, ale předstihla ho hned trojice fotbalistů v čele s Patrikem Hrošovským z Plzně.

AS Řím nám to kvůli jistému postupu neulehčí, řekl Hrošovský

Přestože hráči AS Řím už mají v Lize mistrů zajištěný postup do osmifinále, záložník Viktorie Patrik Hrošovský nepředpokládá, že by středeční závěrečné utkání skupiny G v Plzni jakkoli vypustili a domácím ulehčili situaci.

Hrošovský: Doma můžeme s Realem uhrát lepší výsledek než venku

Plzeňský záložník Patrik Hrošovský věří, že pokud hráči Viktorie ve středečním domácím zápase Ligy mistrů proti Realu podají výkon na hranici možností, mohou s favoritem uhrát ještě lepší výsledek než v Madridu. Tam čeští šampioni před dvěma týdny i díky brance slovenského reprezentanta prohráli pouze 1:2.

Hrošovský dal za 14 měsíců druhý gól a hned na Realu Madrid

Za posledních 14 měsíců měl na kontě jediný gól a ten druhý si slovenský fotbalista Patrik Hrošovský schoval na hřiště Realu Madrid. Svou trefou sice pro Plzeň neodvrátil porážku 1:2, ale alespoň korunoval brankou vydařený výkon českého mistra na půdě favorizovaného soupeře.

Real si proti nám bude chtít zastřílet, tuší Petržela

Plzeňští fotbalisté Milan Petržela a Patrik Hrošovský před úterním zápasem Ligy mistrů v Madridu nepovažují za výhodu, že se Real trápí a pět soutěžních utkání nevyhrál. "Bílý balet" oba záložníci stále považují za jeden z nejlepších týmů světa.

Hrošovskému se v zápase s Opavou vyplatil trénink penalt

Záložník Patrik Hrošovský v utkání 8. ligového kola s Opavou v 87. minutě udržel nervy a proměněnou penaltou rozhodl o vítězství domácí Plzně 1:0. Slovenský fotbalista v týdnu před zápasem pokutové kopy trénoval a byl předem rozmyšlený, kam svůj pokus umístí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele