Hrošovský bude kapitánem Slovenska v přípravě s Jordánskem

07.06.2019, 11:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hroch kapitánom?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, už chápem. Prečítal som si predpokladanú zostavu s akou nastúpime proti Jordánsku: Rodák - Hrošovský - Šatka, Vavro, Niňaj, Mazáň - Stoch, Hrošovský, Bero, Haraslín - Mráz, Boženík

Pri tých hráčoch, ktorí toho za nároďák veľa nanakopali a tento zápas je pre nich skôr šanca ukázať sa Hrošovský naozaj núka ako správna voľba na kapitána, keďže viac ako on toho za repre odohral len Stoch, ktorý ale vzhľadom k jeho disciplinárnym prehreškom z minulosti asi nemôže byť kapitánom

Reagovat
smazaný uživatel

uz som sa zlakol, ze hroso bude hrat niekde nejakeho Libera... no to zas bude zapas, ale horsie ako s Gibraltarom to snad nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfajme že nie, viacerí z našich hráčov tohto "druhého sledu" majú momentálne celkom formu, aj keď je fakt ťažko odhadnúť reálnu silu Jordánska. Na Ázijskom pohári sa ukázali v dobrom svetle...

Reagovat
Majk91

dúfam že v základe nastúpi Benes. Na neho a Haraslína som pomedzi všetkých tých nováčikov ktorých Hapal nominoval najviac zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Na trávnik sa Bénes v tomto zápase určite dostane. Ak aj nie na prvý polčas, tak na druhý určite...

Reagovat
messi80

Ak benesovi vydrží zdravie ,s čím mal zatiaľ problémy tak ten chlapec nám bude ešte robiť dlho radosť v reprezentácii...chodím pravidelne na ligu do Žiliny a hráča s takým talentom aký má on som asi v našej lige ešte nevidel...pre mňa väčší talent jak skriniar.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne Hamšík?

Reagovat
smazaný uživatel

nebude v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík a iní kľúčoví hráči sú šetrení na kvalifikačný zápas. Proti Jordánsku v priateľáku nastupujeme tak povediac s béčkom. Pre viacerých nádejných hráčov z druhej vlny je to ideálna šanca ukázať. Ja sa osobne najviac teším na dvojicu z Eredivisie Bero - Niňaj, ale aj na Haraslína či Mráza.

Reagovat
Ferguson6

No neviem či pri Ninajovi a Mrazovi sa je na čo tešiť, ale môžu len prekvapiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Niňaj mám rád ešte z éry našej úspešnej 21tky, keď podával spoľahlivé výkony. Mráz má určite potenciál a naplniť by ho mohol práve v takomto prípravnom zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Bero je lepší než Matěj Vydra.

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Že ses lekl oznámení přestupu, když si viděl jeho foto

Reagovat
Blasphemer

Já jo.

Reagovat
db18

Ne, ne... do Jordánska bych s tím nepočítal. A navíc si myslím, že už ho předržujeme a jestli se chce někam ještě dostat, tak by měl využít i toho mezikroku v Belgii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to naopak preju. Dokud tu bude, tak nedostanou sanci dalsi a on si ten prestup zaslouzi.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

"Další" by si to zasloužili klidně přes jiný hráče, místo letošního Hořavy mohl kopat alespoň půl sezóny někdo jinej a horší by to nebylo.

Ale souhlas, s tím, že si to zaslouží. Jestli někoho pustit, tak on je na prvním místě toho pomyslnýho seznamu, komu by to mělo být umožněno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tech dalsich mame hodne. Janosek, Bucha, Sulc, Herc, Cermak..

Reagovat
Blasphemer

Tak Čermák docela hrál, když byl zdravý.

Reagovat
Kucka

Hrošo i Suk by měli jít ven, mají nejvyšší čas

Reagovat
Blasphemer

Současnej Hamšík by mu měl maximálně leda tak zavazovat kopačky.

Reagovat
KingMaster13

Tak ty vole česká liga je o parník před tou čínskou

Reagovat
ratusek

Nejen před čínskou

Reagovat
twelwer

Tie kraje obrany to je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Zo Šatku nemám ani ja dobrý pocit... My v repre po odchode Pekyho budeme zanedlho mať na RB podľa mňa problém asi. Mazáňovi na LB verím viac, dnes som čítal rozhovor s ním, kde okrem iného hovoril, že má záujem sa rámci repre popasovať s Hanckom o LB a presvedčiť trénerov nároďáku o svojich kvalitách, po tom čo Hubočan ukončil repre kariéru.

Reagovat
twelwer

no ked skonci Pekarik tak neostane ziaden krajny obranc. Mazan zatial nikde nic neukazal okrem pol roka az roka kedy sa mu trochu zadarilo v ziline, Hancko tam hraval skor stopera a vo fiorentine nehral nic, ale tak mozno z neho lavy obranca dakedy bude. Napravo po pekarikovi je to rovnako. Mozno ak bude zdravy a chyti sa v polsku ten Kadlec, nejake extra dobre ine meno ma nenapada

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte možno Martin Valjent, ktorý je síce primárne stopér a na tomto poste momentálne aj v Mallorce hráva, no v predchádzajúcej sezóne v Ternane či v úspešnej Hapalovej 21tke hrával pravého beka a nie zle... Nemám síce moc rád, keď hráča v repre stavajú na iný post než na akom hráva v klube, ako sa to u nás dlho robilo v Hubočanovom prípade, no alternatívou na kraj obrany by Valjent bol...

Reagovat
netopier

"Co se týká přípravy na zápas, jsme spolu pět dní a probíhá v podstatě stejně jako během minulých srazů. "

Čiže sa boli znovu natrtkať pred zápasom

Reagovat
twelwer

A sli aj zo samorina do senca ?

Reagovat
Ferguson6

800 predaných lístkov v Trnave To je vcelku úbohé na reprezentáciu a zároveň nechápem, prečo to nedali do nejakej Nitry alebo Popradu, kde by predsa len záujem o repre byť mohol.

Reagovat
zgeroTT

Pretože to je nas zvaz. Dlhodobo odtrhnuty od reality.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

je to oficiálny medzištátny zápas. Myslím že spomínané štadióny nesplňjau kriteria ani kat. 3 bez úprav. To sa im neoolati, v TT najom neplatia.

Reagovat
zgeroTT

Fakt nie? Ved pred par rokmi sme hrali v senci alebo zlatych.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Poprad neviem, ale ked som sa pýtal či by sa v NR mohlo prípadne hrať Euro21 tak mi povedali, že aktuálne nie lebo... a Poprad mi príde dosť podobný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele