Další články

Kluivert se zadlužil sázkami na fotbal a vydírali ho gangsteři

Bývalý nizozemský reprezentant Patrick Kluivert se kvůli sázení dostal do vysokých dluhů a čelil vydírání kriminálního gangu. Podle listu De Volkskrant někdejší útočník Barcelony splatil část dluhů ve výši zhruba jednoho milionu eur, ale gangsteři po něm chtěli uhradit celou částku. Vyhrožovali mu zveřejněním nahrávky, na které o dluhu mluví.

Kluivert v létě jednal s Ajaxem, ten nakonec upřednotnil Bosze

Patrick Kluivert se v červenci stal novým sportovním ředitelem Paris Saint-Germain, jeho kariéra se však mohla odvíjet po docela odlišné trajektorii. Bývalý skvělý útočník dnes prozradil, že dříve jednal s Ajaxem o možnosti nahradit Franka De Boera, amsterdamský klub však ve finále cítil, že Kluivert nebyl na takovou výzvu připraven...

Kluivert opouští mládež Ajaxu a jde dělat ředitele do PSG

Patrick Kluivert nakonec juniorku Ajaxu do příští sezony nepovede, této role vzdává jen dva měsíce po oznámení spolupráce. Místo toho bývalý nizozemský kanonýr skáče po velké příležitosti dohlížet mimo jiné na přestupy ambiciózního Paris Saint-Germain...

Bývalý kanonýr Kluivert bude asistentem trenéra v Bredě

Bývalý obávaný nizozemský kanonýr Patrick Kluivert vzdal svou snahu vrátit se k hráčské kariéře a soustředí se již jen na trenérské povolání. Nově se stane asistentem trenéra fotbalistů Bredy, s níž se dohodl na roční smlouvě.

Kluivert chce po trenérském angažmá znovu začít hrát

Bývalý nizozemský útočník Patrick Kluivert se chce po roce stráveném v roli asistenta trenéra vrátit k fotbalu jako hráč. A to i přesto, že má nabídku na trenérský post v PSV Eindhoven. Uvedl to v rozhovoru pro nizozemský deník AD Sportwereld.

Kluivert se přihlásil na trenérský kurz

Bývalý nizozemský reprezentant Patrick Kluivert se chystá na kariéru fotbalového kouče. Útočník francouzského Lille se spolu s někdejšími spoluhráči z národního týmu Michaelem Reizigerem a Phillipem Cocum přihlásil u Nizozemského fotbalového svazu na trenérský rychlokurz pro bývalé hráče.

Kluivert hodlá ukončit kariéru v Ajaxu

Ještě minimálně jeden přestup plánuje Patrick Kluivert. Nizozemský útočník na sobě měl již řadu dresů a jeden z nich by rád oblékl ještě jednou - tečku za svou kariérou totiž chce udělat v Ajaxu Amsterdam...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele