Kluivert hodlá ukončit kariéru v Ajaxu

28.02.2008, 13:45
Aktuality
Ještě minimálně jeden přestup plánuje Patrick Kluivert. Nizozemský útočník na sobě měl již řadu dresů a jeden z nich by rád oblékl ještě jednou - tečku za svou kariérou totiž chce udělat v Ajaxu Amsterdam...

"Pokud by to záleželo jenom na mně, ukončil bych kariéru v Ajaxu. Lidé s tuto pravomocí snad budou mít stejný názor a budou souhlasit, že je fantastické, když chci tečku za kariérou udělat v Amsterdamu," nechal se slyšet Kluivert.

Právě v dresu Ajaxu vstoupil Kluivert na velkou fotbalovou scénu a poprvé o sobě dal vážněji vědět v roce 1995, kdy jediným gólem rozhodl finále Ligy mistrů proti AC Milán. O rok později přestoupil k Rossoneri a zahrál si i za Barcelonu.

Poslední tři angažmá Kluivertovi nevyšla a příliš se mu nedařilo v Newcastlu, ve Valencii ani v PSV Eindhoven. Před letošní sezonou odešel zkusit štěstí do Lille a v nedávném utkání s Rennes ukázal, že branky střílet ještě nezapomněl. Ve Francii mu smlouva vyprší na konci sezony a zatím nic nenapovídá tomu, že by si vedení klubu chtělo Kluiverta uchovat.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
fantomas

Reagovat
One-Real

Mě by se líbilo kdyby se takhle hráči vraceli víc Koller řikal že jedině do Bohemky tak proč ne,Berger do Slavie proč ne a Nedvěd do Sparty s Řepkou by si rozuměli

Reagovat
smazaný uživatel

ano ,ale neviem ci by si zahral v zaklade kluivert

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd, Koller, Pospěch, Š. Kučera, Gabriel, Fukal, Blažek, Lokvenc a Sionko zpět do Sparty a ostatní si už ani neškrtnou!

Reagovat
One-Real

pospech odesel pred kratkou dobou a uz by jsme ho hnali spatky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nedvěd snad do hradce ne?

Reagovat
M11

kdyz uz tak do Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz tak do Skalne

Reagovat
smazaný uživatel

nedvěd ten se do ligi nikdy nevrátí možná jako manager Kluivert si myslim že by měl jít do ajaxu stejně hunteelar zachwíli určitě někam přestoupí a Kluivert si myslim že by se hodil kotel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele