Kluivert skončil po pěti měsících, první klubové angažmá v Demirsporu nebylo úspěšné

04.12.2023, 21:50
Aktuality
Patrick Kluivert (© AFP)

První angažmá na klubové úrovni v roli hlavního trenéra skončilo pro bývalého útočníka Patricka Kluiverta v Demirsporu po pěti měsících. Vedení tureckého celku, který v lize čeká čtyři zápasy na vítězství a patří mu v tabulce páté místo, dnes oznámilo konec sedmačtyřicetiletého Nizozemce na lavičce.

Kluivert v létě podepsal v Adaně smlouvu na dva roky. Se čtvrtým celkem uplynulé sezony turecké ligy odehrál 14 zápasů, šest vyhrál, v pěti remizoval a tři prohrál. Vítězství naposledy slavil na konci října. Naposledy tým vedl v sobotu při domácí nečekané porážce od zachraňujícího se Samsunsporu.

Kluivert před příchodem k Demirsporu vedl jako hlavní kouč pouze rezervu Ajaxu a reprezentaci Curacaa. Během hráčské kariéry nastupoval mimo jiné za AC Milán, Barcelonu, Newcastle nebo Ajax Amsterodam, se kterým v roce 1995 vyhrál Ligu mistrů.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Witcher

A Fousek nic

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ian.rush

To byl panečku player mého mládí

Reagovat
Kucka

Kluivert v Barce byl můj první dres

Reagovat
Strakosha

Z pátého místa v tabulce Co jako vedení čekalo? Že bude prohánět Galacticos Galatasaray?

Reagovat
Jason_

začať je ťažke o to viac ma udivuje Alonso

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele