Další články

Oscar by rád reprezentoval Čínu

Bývalý záložník Chelsea Oscar by rád reprezentoval Čínu, kde od roku 2017 působí v týmu Šanghaj SIGP. Osmadvacetiletý fotbalista si od odchodu do Číny nezahrál za reprezentaci rodné Brazílie, ale protože v jejím dresu v minulosti nastoupil téměř v pěti desítkách zápasů, podle současných pravidel FIFA už změnit národnost nemůže.

Rád bych se jednou vrátil do Anglie, hlásí záložník Oscar

Další změnu dresu začíná pomalu vyhlížet Oscar. Ofenzivní brazilský záložník si loni pod stromeček nadělil transfer z Chelsea do čínského klubu Shanghai SIPG, do budoucnosti pak rozhodně nevylučuje návrat do anglické Premier League a ideálně do londýnského celku...

Oscarův přestup do Šanghaje je upečen, SIPG zaplatí přes 50 milionů

Brazilský středopolař Oscar se s definitivní platností připojí ke krajanům Hulkovi a Elkesonovi v Šanghaji SIPG. Chelsea již potvrdila jeho prodej za domnělých 52 až 60 milionů liber, což následně doprovodila také čínská strana hráčovou fotkou před vánočním stromečkem s červeným dresem na sobě...

Oscar má z Chelsea za 60 milionů liber přestoupit do Šanghaje

Záložník Chelsea Oscar podle britského listu Daily Telegraph v zimě odejde do Šanghaje SIPG. Čínský klub, který od listopadu vede bývalý trenér "Blues" André Villas-Boas, má za brazilského fotbalistu zaplatit až 60 milionů liber (asi 1,93 miliardy korun).

Brazílii bude na Copě Américe chybět zraněný Oscar

Brazílie bude na červnovém mistrovství Jižní Ameriky chybět klíčový záložník Oscar. Třiadvacetiletý hráč Chelsea se zranil na tréninku nového anglického šampiona.

Chelsea prodloužila smlouvu s Oscarem

Další dobrou zprávu dostali fanoušci Chelsea. Londýnský klub podle očekávání prodloužil smlouvu se záložníkem Oscarem, který je nyní na Stamford Bridge vázán do roku 2019. Doposud přitom měl brazilský reprezentant u Blues kontrakt o dva roky kratší...

Pro Oscara možná skončila sezóna. Nechce přijít o domácí MS

Chelsea včera prohrála s Atléticem 1:3 a přišla o šanci zahrát si finále Ligy mistrů. Do utkání kvůli zranění vůbec nezasáhl Brazilec Oscar, který už je mimo hru dva týdny. Kvůli bolavému boku si možná v letošní sezóně už za Blues nezahraje - prioritou je pro něj stoprocentní stav pro mistrovství světa.

Mourinha i hráče oslňovali laserem

Trenér Chelsea a dva hráči londýnského klubu byli při středečním zápase Ligy mistrů oslňováni laserem. Divák si vedle Josého Mourinha vybral za terč i Brazilce Oscara a dalšího záložníka Belgičana Edena Hazarda. Londýnská policie muže s laserem zadržela a odvezla na stanici.

Oscar: Žádnou soutěž neobětujeme

Velice náročný program čeká na Chelsea. Ta odehraje v devíti dnech čtyři zápasy ve třech různých soutěžích, ale brazilský záložník Oscar věří, že žádnou z nich Blues neobětují ve prospěch druhé...

Chelsea dokončila přestup záložníka Oscara

Chelsea hlásí další výraznou posilu, z Internacionalu získala dvacetiletého záložníka Oscara. Ten chtěl původně o své budoucnosti rozhodnout až po olympijských hrách, nakonec ale neotálel a na nabídku Blues kývnul. Chelsea za něj údajně zaplatila 25 milionů liber.

Kluby jsou dohodnuty. Oscar o Chelsea rozhodne po olympiádě

Chelsea je s Internacionalem Porto Alegre dohodnuta na přestupu záložníka Oscara. Ten ale zatím neví, zda nabídku londýnského klubu přijme. Rozhodne se po olympiádě, kde chce s brazilským týmem vybojovat zlaté medaile.

Chelsea údajně získala z Internacionalu záložníka Oscara

Britský portál Skysports se nechal slyšet, že londýnská Chelsea uspěla s nabídkou ve výši 25 milionů liber za mladou brazilskou hvězdičku Oscara. 20letý ofenzivní hráč, který přiletí do Londýna v úterý s favorizovaným výběrem Brazílie na přípravu před Olympijským turnajem, by se měl k týmu připojit právě po skončení Her.

Damião i Oscar odmítají možný přestup do Tottenhamu

André Villas-Boas je sice veden v pozici hlavního kouče Tottenhamu zatím jen pár dnů, přesto už na přestupovém trhu hýří aktivitou. Svou pozornost nyní údajně upnul na dvojici z brazilského Internacionalu Leandro Damião-Oscar. A nevypadá to, že by měl pochodit...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele