Chelsea prodloužila smlouvu s Oscarem

10.11.2014, 15:52
Aktuality
Další dobrou zprávu dostali fanoušci Chelsea. Londýnský klub podle očekávání prodloužil smlouvu se záložníkem Oscarem, který je nyní na Stamford Bridge vázán do roku 2019. Doposud přitom měl brazilský reprezentant u Blues kontrakt o dva roky kratší...

Celým jménem Oscar dos Santos Emboaba Júnior přišel do Chelsea před dvěma roky z brazilského Internacionalu, který tehdy za nadějného záložníka inkasoval 25 milionů eur. Od té chvíle za CFC nastoupil celkem do 126 soutěžních zápasů, ve kterých zaznamenal 27 gólů.

Pod vedením manažera Josého Mourinha je Oscar pravidelným členem základní sestavy, neměl tak sebemenší důvod váhat nad prodloužením vzájemné spolupráce. "Jsem opravdu šťastný. Rád nastupuji za Chelsea a také život v Anglii se mi líbí," řekl po podpisu smlouvy Oscar.

Kromě toho je odchovanec São Paula pravidelným členem brazilské reprezentace, se kterou se účastnil nedávného světového šampionátu, kde s domácím výběrem nakonec skončil na čtvrté příčce. Za národní tým stále teprve třiadvacetiletý středopolař odehrál 48 zápasů.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (847)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele