Anelka má dveře do reprezentace otevřené

Nicolas Anelka dostal po hádce s trenérem Domenechem na mistrovství světa od francouzského svazu zákaz startu v osmnácti zápasech národního týmu a následně prohlásil, že už nechce reprezentovat. Přesto by se mohl vrátit. Asistent trenéra Alain Boghossian dal najevo, že vše záleží na útočníkovi Chelsea.

Anelka považuje trest za hádku s trenérem za směšný

Francouzský útočník Nicolas Anelka považuje své vyloučení z reprezentace na 18 zápasů za směšné. Svaz prý útočníka Chelsea potrestal jen proto, aby si zachoval tvář.

Anelka dostal za roztržku s trenérem na MS trest na 18 zápasů

Nicolas Anelka nesmí po roztržce s trenérem na mistrovství světa v Jihoafrické republice nastoupit v 18 zápasech za francouzskou reprezentaci. Potrestáni dnes byli i další hráči, kteří po vyřazení útočníka Chelsea z týmu odmítli trénovat.

Anelka: Neustále se zlepšujeme

Francouzský útočník Nicolas Anelka věří, že Chelsea se poučí z předešlých chyb a do dalších utkání budou předvádět stále lepší výkony. Blues v Hamburku místním HSV podlehli 1-2 a připsali si třetí porážku v přípravě v řadě. Anelka však poukazuje na první hodinu hry, v níž byl prý jeho tým lepším a soupeře přehrával.

Anelka přirovnal napětí v reprezentaci k časované bombě

Nicolas Anelka se konečně vyjádřil k rozepři s trenérem Domenechem během mistrovství světa v JAR. Útočník Chelsea přirovnal napětí mezi hráčským kádrem a koučem k časované bombě, která explodovala v utkání s Mexikem.

Anelka v Chelsea prodloužil do léta 2012

Nicolas Anelka nezažil šťastné mistrovství světa. O poločase utkání s Uruguayí se pohádal s francouzským reprezentačním trenérem Raymondem Domenechem a tím pro něj turnaj skončil. Přesto se však francouzský útočník nemusí o svojí budoucnost bát. Londýnská Chelsea s ním o rok prodloužila smlouvu.

Francouzi bojkotovali trénink, aby podpořili vyřazeného Anelku

Ve francouzské reprezentaci vládne napjatá atmosféra i po sobotním vyřazení útočníka Nicolase Anelky, který při čtvrtečním duelu s Mexikem vulgárně napadl kouče Raymonda Domenecha. Mužstvo dnes v jihoafrické Knysně odmítlo trénovat, aby prý Anelkovi na dálku vyjádřilo podporu. Na svoji pozici vzápětí rezignoval vedoucí týmu Jean-Louis Valentin.

Domenech vyčítá Anelkovi jen to, že se nechtěl omluvit

Trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech dnes potvrdil, že Nicolas Anelka mohl v týmů zůstat, kdyby se za svůj slovní útok na trenéra omluvil. Pro samotný hráčův výbuch v poločase zápasu s Mexikem prý ale má pochopení a lituje, že se aféra dostala na veřejnost.

Máme v týmu zrádce, reagoval na poslední události Evra

Francie předvádí na světovém šampionátu bídné výkony a před posledním zápasem základní skupiny je na pokraji vyřazení. Navíc celou reprezentací otřásá aféra Nicolase Anelky, který vulgárně urážel trenéra Domenecha. Kapitán Patrice Evra však vidí problém jinde. "Musíme najít zrádce," říká.

Anelka vulgárně urážel kouče Domenecha, MS pro něj skončilo

Pro francouzského fotbalistu Nicolase Anelku mistrovství světa v Jihoafrické republice skončilo. Útočník Chelsea při prohraném čtvrtečním utkání s Mexikem vulgárně urážel kouče Raymonda Domenecha a dnes byl vyřazen z týmu.

Anelka se bojí, že bude opět chybět na mistrovství světa

Nicolas Anelka debutoval ve francouzské seniorské reprezentaci před více než jedenácti lety, přesto mu tři světové šampionáty unikly. A pokud tým trenéra Domenecha nezvládne blížící se baráž s Irskem, bude Anelka na největší fotbalové události opět chybět.

Ancelotti chválí Drogbu s Anelkou. Mám nejlepší útok, říká

Manažer Chelsea Carlo Ancelotti si pochvaluje své útočníky. Dvojice Didier Drogba, Nicolas Anelka je podle italského kouče nejlepší v anglické lize.

Anelka plánuje, že v Chelsea se konečně usadí

Nikolas Anelka potvrdil, že je připraven spojit svoji budoucnost v Chelsea a nevyloučil, že v londýnském klubu setrvá až do fotbalového důchodu. Anelka měnil za svou pestrou kariéru klubový dres hned osmkrát, nyní si ale dokáže představit, že na Stamford Bridge se konečně usadí.

Anelka: S Drogbou můžeme vytvořit skvělé duo

Nicolas Anelka prohlásil, že společně s Didierem Drogbou mohou utvořit nejobávanější útočné duo v Evropě a umlčet tak slova kritiků, kteří jim tolik nevěří.

Anelka: Chelsea je větší klub než Arsenal

Do polemiky v souvislosti se srovnáváním kvalit dvou různých týmů se zapojil i útočník Chelsea Nicolas Anelka. Třicetiletý fotbalista totiž oznámil, že Arsenal nedosahuje takových ambicí ani kvalit jako jeho londýnský konkurent ze Stamford Bridge.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele