Anelka: Neustále se zlepšujeme

05.08.2010, 14:47
Aktuality
Francouzský útočník Nicolas Anelka věří, že Chelsea se poučí z předešlých chyb a do dalších utkání budou předvádět stále lepší výkony. Blues v Hamburku místním HSV podlehli 1-2 a připsali si třetí porážku v přípravě v řadě. Anelka však poukazuje na první hodinu hry, v níž byl prý jeho tým lepším a soupeře přehrával.

"Hráli jsme dobrý zápas, nebylo to snadné, máme za sebou hodně těžkou sérii téninků, je to namáhavé," vysvětluje Anelka. "Je to škoda, protože jsme nehráli špatně, nicméně jsme udělali dvě hloupé chyby a dostali dva hloupé góly. Myslím si ale, že se každým zápasem zlepšujeme a doufám, že v neděli proti Manchesteru United budeme ještě lepší," přeje si muž s 39 na zádech. Manchester United včera porazil poslepovaný výběr irské ligy 7:1.

Anelka v zápase odehrál první poločas v pozici středního útočníka, poté tuto pozici přenechal příchozímu Drogbovi a sám se odebral na kraj útoku, v 67.minutě pak byl vystřídán krajanem Kakutou. "Myslím, že do dvou týdnů budeme připraveni na dlouhou sezonu, pracujeme tvrdě, trénujeme na sto procent a to se musí projevit. Když hrajete takhle těžký zápas přímo po tvrdých trénincích, je to vždy strašně náročné. Jsem si jistý, že do sezony budeme dokonale připraveni," míní Anelka.

"Hamburk má dobrý tým, hrají výborný fotbal. Navíc se hrálo na pěkném hřišti před báječným publikem, takže jsem názoru, že to byl perfektní zápas pro oba týmy před novým ligovým ročníkem."

Již tuto neděli nás čeká Community Shield proti Manchesteru United ve Wembley a podle slov Carla Ancelottiho by na tento zápas měla vyběhnout totožná sestava jako do střetnutí s Hamburkem. Pro Anelku to znamená, že bude upřednostněn před spoluhráčem Drogbou, jež se zřejmě ještě stoprocentně nedostal z pooperačních problémů a úplně fit tak bude až na další zápasy.

Autor: Marek Ustohal / chelseafc.com

Komentáře (257)

Přidat komentář
Kokesh

Vím, že je to jen příprava, ale ty jejich výsledky jsou fakt strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo vyhraje v neděli vyhraje PL

Reagovat
raduinho

v podstate ano, nikdo jiny na titul myslet nemuze, nez my a United

Reagovat
smazaný uživatel

to si myslim aj ja.....ako fanušik chelsea by som chcel aby vyhrala chelsea...ale myslim ze bude mat navrch UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanouškovi Arsenalu se mi to tu píše těžko, ale myslím, že titul letos připadne Chelsea, moc bych to přál mojim chlapcům ... ale nevím nevím ... a zároveň si taky myslím, že letos Manchester bude až za Chelsea a AFC ... můžete s tím nesouhlasit ... ale to je tak všecko co můžete ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sice PL prakticky nesleduju, ale nějak všichni zapomínáte na Man City, podle mě vážný adept na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Takmer istý účastník budúcoročnej LM ale titul? Kdeže.

Reagovat
KnoxXx

na titul nemaju ani omylom

Reagovat
raduinho

titul v zadnem pripade

Reagovat
herbage

Stačilo mi vidět, jak s nima vytřela prdel Borussie. Navíc Mancini je děsnej kašpárek

Reagovat
smazaný uživatel

víš že bych to přál AFC, i když to vyzní psychoticky (můj special výraz) tak je mi arsenal sympatický hrou a rád se na něj dívám, navíc jako velkoklub dlouho nevyhrál, tak proč ne ligu škoda jen AW averzi vůči zkušenosti

Reagovat
vladis271

Mňa už manU vs. Chelski brutálne unavuje

Nuda, nuda a nuda, čo takto Liverpool vs. Arsenal? Alebo ešte lepšie Liverpool vs. Everton? Miestni mufani by určite krochkali blahom ak by nás o titul pripravili karamelky

Reagovat
smazaný uživatel

tak okej fandíš live, ale tady jde o prestiž, btw taky o pohlednej fotbal

Reagovat
vitasrp

Tak to zhodnocení výletu hodím ještě sem, v diskuzi u Ramirese to stejnak asi moc lidí nezaznamenalo..

Wow.. Tak jsem se po tom včerejším cestování konečně probudil a musím říct, že se mi stále některý okamžiky ze zápasu objevují před očima, jako kdyby se odehrávali teď.. Byl to neskutečný zážitek, měli jsme místa hnedka za lavičkou Chelsea, asi tak v páté řadě a odtamtud byl vážně úžasný výhled.. Carletto stojící před naší lavičkou od nás byl tak maximálně deset metrů, dokonce občas byly slyšet i pokyny, co dával na hřiště.. :) Co jsem tak pochytil, tak snad nejčastěji řval na Mikela, na něj tam neustále mával rukama a vyčítal mu, co dělá špatně a jak by to mělo být správně.. :)

Jinak jsem měl s sebou dres i šálu Chelsea a zpočátku jsem měl i strach, jestli se mi něco nepřihodí, protože jsme seděli na tribuně plný Němčourů a netušil jsem, jak budou nést, když se tam někdo bude radovat při gólu CFC.. naštěstí v tý naší řadě byli další dva fandové Chelsea oblečeni do dresů, což mě dostatečně uklidnilo.. A při vstupu na stadion jsme procházeli okolo vchodu do Away sektoru, před kterým stáli naši fandové, a když spustili Chelsea till I die nebo Didier Drogba tra la lala la, běhal mi docela slušně mráz po zádech.

Co se týče atmosféry, byla opravdu parádní, Němci si zápas s Anglickým mistrem dokázali užít naplno, na začátku zápasu měl každý na svém místě vlajku HSV a při vstupu hráčů na hrací plochu s nimi všech těch 50tisíc lidí začalo mávat, to bylo nádherný.. A o jejich chorálech, které zpívají prakticky po celý zápas se taky nedá říct ani jedno křivé slovo.. Atmosféra v Německu se té v Anglii fakt vyrovná..:)

Samotnou hru hodnotit nedokážu, na to jsem byl až moc v euforii z toho, že Chelsea zase konečně vidím naživo. Jenom musím vyzdvihnout Lamparda, ten přehled, s jakým hraje, to je vskutku něco náramnýho, ze stadionu to ještě mnohem víc vynikne než z televize.. Neustále ví, co se kde děje a téměř vše hraje v maximální rychlosti z prvního doteku, nářez..:) A Ashley je nehorázná motorová myš, v jakém tempu on zápas po lajně odjezdí, na to bych snad potřeboval čtyry páry plic..:) No a ještě vynikl Malouda, když přesně před našimi místy krásně vycvičil asi tři hráče HSV..:) Jinak ty dvě obdržené branky byly zase dost komediální, hrubky jak z okresního přeboru, hlavně ta Zhirkovova malá domu byla exkluzivní..:) Ale tak aspoň jsem se zasmál.:D Hlavně ať se nám tohle nestává v mistrácích a věřím, že to bude dobré, protože předváděná hra rozhodně špatná nebyla..

Reagovat
raduinho

Hej kamo celkem dost ti to zavidim

Kolik stoji takovy vyjezd?

Reagovat
vitasrp

45 Euro vstupenka + jedno tankování nafty v Německu, což stálo nějakejch 57 Euro..

Reagovat
herbage

45 euro vstupenka? Na přátelák?

Reagovat
vitasrp

Ano, nekecám.. Ale říkám, byla to ta nejdražší možná, na hlavní tribunu, hned za střídačky a s excelentním výhledem.. Jinak se lístek dal pořídit i za nějakých 20 Euro, akorát že místo na stadionu by bylo daleko horší..

Reagovat
herbage

Ale tak jasný, za kvalitu se platí, i když nevím jestli místa za lavičkou jsou tak dobrá? Byl alespoň dobrý výhled, respektive nebyli jste moc nízko? Já jsem zvyklý na Gambáč liga ceny, lístek na PlzeŇ hlavní tribunu 100Kč. Taky kvalita fotbalu odpovídal ceně, skončilo to 0:0 Asi jako na muziku. Koncert v místním klubu: 80-150Kč, fesťák s MUSE - 1500Kč

Reagovat
vitasrp

Výhled byl právěže OK, já se před zápasem docela obával, abychom kvalitně viděli i druhou stranu hřiště, ale nakonec to na pátou řadu bylo úplně OK.. Přeci jenom ty tribuny nejsou stavěný stejně jako v Angii, kde máš prakticky první řadu sedaček v linii s trávníkem, tadyhle je to přeci jen o dost výš..

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš o tom knihu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krásně napsaný, škoda jen že ti chelsea nepřichystala jinou podívanou, viz, wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že týmto článkom dnes rozprava o Čelski nekončí

Reagovat
M0rb1D4S

A kolik jste tak platili za ten výlet ? Kolik stála vstupenka ? Atp..

Reagovat
vitasrp

Vstupenka stála 45 Euro(nejdražší možná, každopádně ale za ty prachy určitě stála) + na cestu připadlo jedno tankování nafty v Německu, asi 57 Euro.. nic víc platit nebylo třeba..

Reagovat
M0rb1D4S

Tak jestli ty nejlepší lístky stály jen 45 euro, tak to je potom paráda..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea x podlehla 2:1 s týmem z BL a Liverpool 2x 1:0také s týmem z BL + BvB - Man. City 3:1 zatím nádhera

Reagovat
raduinho

Tymy Bundesligy jsou trosku v jine fazi pripravy,liga jim zacina uz tento tyden, takze bych jejich vitezstvi v pratelacich neprecenoval.

Reagovat
herbage

Zatímco Premier League začíná až za měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

za týden? 1. zápas 1. kola se hraje 20. srpna DFB Pokal za 14 dní... jinak HSV měl např. Jansena, Aoga, Mathijsena na dovolené po MS a do tréninku vstoupili až začátkem srpna...

Reagovat
herbage

Vidíš, i mě zmátnul. Já myslel, že Bundesliga začíná jako Premier League za dva týdny, on píše za týden a ono dokonce za 3 týdny, tedy týden po začátku PL. Tím ten jeho argument padá

Reagovat
smazaný uživatel

tím se jeho argument dokonce obrátil proti němu

Reagovat
raduinho

Premier League-14.srpna

a mate pravdu

stejne ale vitezstvi v pratelacich nic neznamena

Reagovat
smazaný uživatel

jak pro koho... Panathinaikos by už měnil trenéra

Reagovat
raduinho

tak to jsou magori

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka je TOP útočník. Rychlý, technicky skvěle vybavený, silný, zkušený, důrazný, kreativní, týmový a především gólový před rokem a víc sem ho neměl rád. divil sem že takovýho tragéda mají v chesea. ale svými výkony mě umlčel. a uznávám že je to mimořádně kvalitní hráč. Kdo sleduje Chelsea ví.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

a zapoměl sem že je skvělý hlavičkář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A navic respektuje sve trenery.

Reagovat
smazaný uživatel

viď Domenech

Reagovat
Kokesh

Neudělej se z něho. K fotbalu potřebuješ i mozek, to on nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Týmový?........tak to teda nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley prý do Wiganu

Reagovat
Chazy

To by dávalo smysl, Koumas šel pryč a jeho působení ve Wiganu je na konci. Na druhou stranu to potvrzuje, že De Ridder základ hrát spíš nebude.

Reagovat
hefy

Tohle vychovávání talentů se mi nelíbí.

Reagovat
Chazy

McCarthy, Nzogbia, Rodallega a tuto bude čtvrtej křídelník. To bych neviděl jako problém.

Reagovat
hefy

V tom případě dopadne jako Sinclair.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmie!

Reagovat
hefy

Mně se to taky nelíbí, měl by buď zůstat v United a postupně dostávat šance za A-tým a nebo zas do Champu do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si napr ešte kým lexess drtil ( ) myslel, že ho bude mať aj u vás. Ja viem akým typom je Rodallega, ale keby bol ten lempl na hrote prípadne najlepšie prečo, tam by mal byť Moses, tak Cleverley naľavo, Insomnia napravo, v strede McCarthy, pod nimi Watson a Diamé/Thomas. Keby sa rotovalo, zahrá si dosť. McCarthy má čas, dajte šancu Cleverovi

Reagovat
hefy

Tyvole, dyt jsou stejně starý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za MU hrá len jeden!

Reagovat
hefy

Reagovat
Chazy

Právěže nejsou, Cleverleymu je za pár dnů 21. To je prostě hráč na lavičku a v budoucnu pro Championship.

Reagovat
Chazy

To mi ani trochu nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

a podle mě se dostane do základu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A zostava celkovo?

Reagovat
hefy

Kirkland - Maynor, Alcaraz, Caldwell, Stam - Rodallega, Watson, Diame, McArthur, N'zogbia - Boselli

Reagovat
Chazy

A misto Watsona pripadne McCarthy.

Reagovat
hefy

A nebo Jordi. Podle mě ho zas začne ze začátku Bob využívat.

Reagovat
Chazy

Tak je levnej platově a nestál tolik, proč ne. Ale musí se zlepšit, hodně zlepšit. A najít si místo v sestavě, zatím točil všechno v záloze krom pravý strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Á tak Mosesa beriem späť na Boselliho som zabudol. Nuž, chce to popraviť Rodallegu a bude to

Reagovat
vodka

nevidím důvod, proč by se Cleverley nedostal přes Rodallegu... Cleverley je šikovný, rychlý a dokonce narozdíl od Rodallegy při fotbale myslí... Jeden na jednoho nemá problém, přesně centruje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslím, že aj hefy s Chazym by boli určite spokojnejší. Keby to Martinez vzal ako Coyle Wilshera, proste pozdvihnúť kvalitu na úkor posadenia hráča, ktorému slušne platí a v tíme ho má už dlhšie (Taylor). Ja v to taktiež verím, s Welbeckom je to už horšie, viď naša krátka diskusia s hrubasom pod Klasničom.

Reagovat
hefy

To teda ne, já chci aby hrál hráč Wiganu. A když už to má být mladík, tak at hraje McCarthy nebo Moses, kterí jsou na tom kvalitativně stejně a James dost možná i výš.

Reagovat
smazaný uživatel

...myslel som si, ja to chápem, ale vieš...

Reagovat
Chazy

Cleverley nemá žádnou pořádnou zkušenost, typicky overrated talent velkoklubu, uvidíš že bude jako Sinclair, takže bych neměl strach ani trochu. Mancs věřili i Fraizerovi u Spurs a Rossimu u Magpies, to jsou vždycky komický naivky u těch svých supertalentů.

Reagovat
hefy

Overrated. Takovej baseball výraz.

Já si nemyslim, že jsou na tom se Sinclairem stejně. Sinclair přece jen nikde moc neuchvátil, za to na Cleverleyho šla z Watfordu velká chvála.

Reagovat
Chazy

No typickej výraz by bylo prospect, to je fakt jen baseballová záležitost ..

O tom nemluvím. Jde mi o to, jakou úlohu bude mít ve Wiganu a jakou má naději se prosadit. Tam na tom bude jako Sinclair.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, vy ste dobrí, ako keby prospect a overrated boli výrazy len v baseballe

Reagovat
Chazy

No co se týče prospecta, tak to původně byl vyraz v USA využívaný jen v baseballe, nečetl jsi o NFL, NBA a NHL prospectech....

Reagovat
smazaný uživatel

Pôvodne áno, ale dnes? "nečetl jsi o NFL, NBA a NHL prospectech...." - čo je toto?

Reagovat
Chazy

To jsou další americký sportovní ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

No nehovor. Ak to mala byť otázka, tak tam mal byť otáznik. Odpoveď. samozrejme, že videl, presne preto na to narážam tým posmeškom

Reagovat
Chazy

Zadna otazka, to bylo jen rozvinutí toho, že se to v USA používalo výhradně u basu, proto to jde považovat za baseballový výraz a je dost problematický ho třeba jen překládat do češtiny. Hlavně nešetři těma " " smajlíkama ty mysliteli.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, kto tu myslel, myslivče, ale ja som to rozvíjať nemienil. Momentálne (čo je jediné podstatné) to žiaden IBA baseballový výraz nie je a rozširovať takto obzory môžeš 15ročným deckám, nie mne, tak sa mierni. beztak to bola zbytočná reakcia "na doplnenie".

Reagovat
Chazy

No počkej, jen baseballových výrazů je dost

Reagovat
smazaný uživatel

Jes...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, že aspoň niekto rozmýšĺa mozgom. Porovnávať Sinclaira a Cleverleyho. Keď sme uź pri Rossim, to nie je žiaden overrated player, akurát nemá na PL, tam je tiež to porovnanie odveci. Campbell nesklamal nikde. U Spurs nemal šancu, pod Brucom ju pomaly dostáva. V Hulle žiaril a nezostal v tíme len vďaka politike vedenia, čo je u veĺkoklubu vec bežná.

Reagovat
Chazy

A ve Wiganu ji Cleverley taky nedostane, takže je na tom stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Povieme si neskôr a ak, tak je to síce vaša vec, ale pokojne to môže byť i vaša hlúposť.

Reagovat
Chazy

Proboha proč, ten hráč má 21 let a nemá ani zápas v PL. To není ani trochu jako Wilshere. Tenhle hráč pokud jde do Wiganu, tak jen doplnit sestavu. Právě že je to totálně jako se Sinclairem, právě po tom, jakou roli měl v klubu on by ti mělo být jasný, proč přijde Cleverly jestli přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

A koľko ich mal pred príchodom proboha Wilshere... O tom nakoľko je pre káder potrebný, to už je iná vec, tam neodporujem. Myslím, že si nepochopil, prečo by ste to MOHLI (nie mali) ľutovať. Pokiaľ predsa hráč hrá nad možnosti ostatných, je to len v prospech veci. McCarthy má ešte dva roky manko, by´t to je moźno väčší talent, čo hodnotiť nemienim.

Reagovat
Chazy

Wilshere je mladší, takže ani žádný mít nemohl, Cleverley je ve věku, kdy už je absence prvoligových zápasů ukázkou nedostatku talentu.

Reagovat
smazaný uživatel

môže byť, nie je. Nikdy nič nie je automatické, to by si sa mal naučiť a to ako u príchodov hráčov spoza La Manche, tak i u mladíkov. Navyše tam to platí dvojnásobne. Môžeš byť talentovaný ako chceš, všetko sa ukáźe až časom. Dozrievanie je individuálne, podobne hranica kde končí. Si to predstavuješ príliś jednoducho, alebo o tom aspoň len tak diletantsky hovoríś.

Reagovat
Chazy

Automaticke je, že každej talent juniorky MU je obrovskej talent, Liam Miller byl novej Keane, tohle je hráč co vyšoupne McCarthy ze základu Wiganu a Corry Evans novej Scholes. Pravda je taková, že MU žádný velký talenty neprodukuje. Tohle bude další Eagles.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoja sebaistota hraničí s duševným stavom nepriaznivým pre tvoju osobu. Nemieniš podľa podobných indícií pravidelne predikovať aj kompletné výsledky troch najvyšších súťaží na ostrovoch? Máš na to predpoklady, bola by škoda to nevyužiť. Môže z neho byť čokoľvek. Že ešte PL nekopal neznamená, že to nie je typ, ktorý by sa mohol jednoducho vypracovať. Aj keby mnohé svedćalo o opaku, tie tvoje priame závery si môžeš zatiaĺ strčiť vieš kam. Ako obvykle.

Reagovat
Chazy

Insua a Mascherano jsou už oba na odchodu, moje závěry bývají správné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale neviem o akých záveroch (to sú tipy, ty uzáver) to hovoríš.

Reagovat
Chazy

No když píšeš "jako obvykle", takže máš o mých fotbalových závěrech přehled, měl by sis aspoň něco pamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

Už si videl človeka, ktorý si pamätá niečo čo nevidel a ani o tom nepočul? Wow

Reagovat
Chazy

Tak s kým jsem to pak ale toho Insuu a Mascherana řešil. :/ Asi tomasinho nebo danicek.

Reagovat
smazaný uživatel

No so mnou určite nie.

Reagovat
tomasinho

Tuším, že s oběma.

Reagovat
Chazy

Já si právě říkal kdo je ten druhej. A Getzo tu dohlíží snad na každou diskuzi, tak jsem to bral jako jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

To je zbytecny, chaz ho nikdy nevidel, soudi jen podle odehranejch minut za MU, proto si ho zaradil jako Sinclaira. Ja netvrdim, ze z Cleverleyho bude jednou hvezda PL, ale rozhodne ma potencial bojovat ve Wiganu o zakladni sestavu. Kdyz tam muze hrat Jordi...

Reagovat
Chazy

Viděl jsem ho teď v tom přáteláků proti MLS, to je o zápas víc než kolikrát ho viděli místni zastánci

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem o tom, že by som sa rátal za miestneho zástancu, ale videl som ho 3x, tak sa z toho pos... Ako u detí, bože...

Reagovat
Chazy

nechápu jak stíháš sledovat všechny ligy evropy, ale teda respekt si to zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, ale všetko fakt nestíham ani zďaleka. Btw. spojitosť s Cleverom?

Reagovat
Chazy

No očidivně jsi musel vidět třikrát Watford, to musel být boj najít stream. A nebo teda všechny přípravný zápasy, ale na základě nich určitě Cleverleyho nesoudíš, tak povrchně hodnotím jen já.

Reagovat
smazaný uživatel

1Watford, príprava. Ponaučenie: nikdy nesúď povrchnosť človeka, ktorého nepoznáš

Reagovat
Chazy

Ještě na sobě musíš hodně pracovat abys měl nárok poučovat

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bol jeden z tých nepodarených

Reagovat
Chazy

Jé, ty si myslíš že to byl vtip, to je roztomilý.

Reagovat
Chazy

Jordi není v základní sestavě, doplň si znalosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja netvrdim, ze je

Reagovat
Chazy

Vyznělo to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Že práve ty chceš niekoho poúčať o tom, čo ako vyznieva

Reagovat
smazaný uživatel

U vas se na tom levym kridle hraci relativne tocili, napravo to mel Nzogbia predplaceny, kdyz byl zdravej. Cleverley je hodne podobnej typ jako Charlie, + taky dokaze zahrat po cele sirce ofenzivni casti zalohy, ten vas predstiranej odpor k nemu je uplne zbytecnej, ja videl Cleva v priprave i loni na hostovani a myslim, ze jsem schopnej poznat sikovnyho hrace

Reagovat
Chazy

Já k němu nemám žádnej odpor, je to uplně ideální čtvrtej nebo pátej křídelník, to jsem psal na začátku už. Mám odpor ke snu, že se dostane do základu, protože je to fakt směšně naivní. Nikdo nebude dávat do hry talenta jinýho týmu bez klauzule naúkor svých talentů.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten zaklad proste ma, a zapasu je dost. Mel by ses radovat, ze prijde na hostovani kvalitni hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Presne toto celý čas tvrdím.

Reagovat
Chazy

Neraduju se, pokud to znamená konec De Riddera.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. tam si mi s tým Ajaxom nejak neodpovedal, nezdá sa ti? Ja mám také echo.

Reagovat
Chazy

No, je to hlavní spekulace. Jemu se ale chtělo do toho Izraele.

Reagovat
smazaný uživatel

De Ridder nebude dusledek prichodu Cleva, spis bych to videl naopak.

Reagovat
Chazy

Tak jsem to taky myslel, jeho příchod by potvrdil Daniho konec.

Reagovat
hefy

Jenže je blbost aby hrál, když na šanci čeká stejně kvalitní McCarthy, kterej je navíc prověřenej v PL a je hráčem Wiganu. A je tu ještě Moses.

Reagovat
Chazy

Právě, jeho účast v základu je naprosto vyloučená, protože by z toho Wigan nic neměl. Bude v pozici Sinclaira, je to doplnění. MU je hloupý, pokud ho pošle sem. Blackpool by byl ideál, tam by si zahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejste Villa, abyste hrali 35 zapasu porad stejnou sestavu. Pod hrotovym utocnikem muze hrat ofenzivni trojice Clev-James-Charlie, a nerikam ze porad, ale je to varianta. Bob nehraje porad s tema stejnejma.

Reagovat
Chazy

Blbost, Bob hraje pořád s těma stejnýma, je to nejzásadovější manažer co ve Wiganu byl. McCarthy se do hry tlačil půl roku i když na to měl a Moses se do konce neprotlačil i když na to měl, Gomez hrál půl roku než přestal.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to blbost, jen sis nasel argumenty, abys mi to jakoze vyvratil.

Reagovat
Chazy

Napsal jsi že nehraje pořád s těma stejnýma, na to není potřeba hledat argumenty, stačí jeden, Martinez sestavu netočí. Proto přeci chtěl odejít Koumas, Watson a dlouho si nezahrál McCarthy. To se dá bezproblému podepřít odehranýma minutama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi ukaz odehrany minuty techto hracu: Watson, McCarthy, Nzogbia, Moses, Hugo, Jordi.

Reagovat
Chazy

Watson 336 - nahradil Scharnera na poslední ctyri zapasy, jinak nehral vubec

Moses 442 - jednou v zakladu a pravidelne stridal

McCarthy 1632 - Cela druha polovina sezony zaklad

Rodallega 3311 - Celej rok zaklad

Nzogbia - 3031 - Celej rok zaklad

Jordi - 1271 - Prvni polovina sezony zaklad, nahrazen McCarthym

Sedi to dohromady dokonale. Moses byl jen zolik a nedostal vubec sanci, Gomez a McCarthy se vymenili, Charles a Hugo vyjma zraneni a karet nikoho do hry nepustili.

Reagovat
Chazy

Bramble - 3110

Melchiot - 2941

Boyce - 2034 (presne pul sezony a zapasy Melchiota)

Figueroa - 3087

Diame - 2857

Hendry - 2333 (Zapasy co nehral Scharner v prvni pulce, Diame a pripadne Boyce (Diame CB a Hendry CMF)

Najdi mi jakýhokoliv zásadovějšího manažera, proti Martinezovi je Villa slabej odvar. Nejhorší místo pro cizího talenta. Viz Sinclair a jeho 356 minut.

Reagovat
hefy

A to naskočil do 18ti ligových zápasů.

Reagovat
Chazy

Chudáci náhradníci fakt Však v půlce sezony chtěl Nzogbia pryč, protože byl moc zápasově vytížený. Jako Bob fakt napíše sestavu a půl roku nemění

Reagovat
smazaný uživatel

Clev by mu s tou porci minut bez problemu pomohl.

Reagovat
Chazy

A z toho se mám radovat? :((((

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne by ses z toho mel spis radovat, nez o nem rikat, ze je to hrac pro Championship. V tom pripade je pro Championship 80% kadru Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Já se tak těším na sezonu, až tohle budu moct připomínat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja netvrdim, ze pro Champ je 80% kadru Wiganu, ale to vyplyva z tve uvahy, ze hracem pro Champ je Cleverley. Takze se nemusis stresovat

Reagovat
Chazy

Vždyť nikde jinde jak v champ nehrál, přece to nemůže bejt hráč pro PL na to musí urazit ještě nejakou cestu. On je i za takovým Fletcherem a to je ukázka hráče co to nastartoval hodně pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Potencial na to ma, v mensim klubu bude mit sanci to ukazat. K vam taky chodi hraci ze SPL, ktera je urovni mezi 2. a 3. ligou a nedelas z nich tragedy bez sance na PL

Reagovat
Chazy

To je zas pravda. Ale to ty nepochopíš, protože k vám nechodí hráči na hostování. K těm se snad vždycky fanda staví trošku kritičtěji. Každopádně tu Cleverleyho přeceňujete, o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

A vy podcenujete no, v tom byl ten problem

Reagovat
Chazy

ohrožuje naše talenty a nebudeme z toho mít nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...áno?

Reagovat
hefy

Tuhle pozici převezme bez problémů Moses.

Reagovat
smazaný uživatel

A naľavo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam maji snipera

Reagovat
smazaný uživatel

Ahá

Reagovat
hefy

McCarthy.

Reagovat
smazaný uživatel

A stred Jordi

Reagovat
hefy

Střed je pojištěnej McArthurem a Watsonem, případně McCarthy pokud neni využitej na křídle a nebo Jordi, ale toho bych tam radši neviděl.

Reagovat
Chazy

Ta sestava je konečně fakt krásná letos se bude výborně fandit

Reagovat
smazaný uživatel

"letos se bude výborně fandit"

Reagovat
Chazy

Copak zase?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že mienku o sebe máš postačujúcu na to, aby pokiaľ je pravdivá, prišla tá tvoja hlavička na to aj sama ;)

Reagovat
Chazy

No to už dostáváš do extrému, já si o sobě rozhodně nijak moc nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je potom na tom tá hlavička asi biedne, lebo toto rozhodne žiaden extrém nebol

Reagovat
Chazy

Narážet na mě v souvislosti se sebevědomím je v každým ohledu extrém.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Nuž dobre teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi to libi

Reagovat
Chazy

Taky to tak vidím. Záloha bude Diame - McArthur - Watson a McCarthy bude nalevo, když ne, tak naskočí dostředu místo Watsona a nalevo zahraje Rodallega.

Reagovat
Chazy

V případě absence McArthura bude Diame vysunutý a Hendry bude v roli DMF. Případná absence Nzogbii i Mosese může zapříčinit start buď Cleverleyho nebo McCarthyho napravo a Huga nalevo. Nebo taky Stama v záloze a Boyce na RB.

Reagovat
smazaný uživatel

ok no...myslím si svoje.

Reagovat
Chazy

Tak McCarthy už nemá moc šanci hrát střed, není to jeho post a přišel McArthur, takže je to vážně logické.

Reagovat
smazaný uživatel

Logické možno, ale McCarthy je 19ročný talent, čo doteraz kopal len za Hamilton. Nepochybujem, že veľký, ale aktuálnu kvalitu by som v jeho prospech teda fakt nevidel.

Reagovat
Chazy

No ale McCarthy v Hamiltonu nakopal v 18 letech 150 zápasů, v 15ti začal a v 16ti dal první gól, za Wigan odehrál mnoho úspěšných zápasů v EPL. Takže ve zkušenostech je před Cleverleym o parník.

Reagovat
smazaný uživatel

Na svoj vek a v skúsenostiach možno, ale čo to má sakra s tým, že momentálne je lepśí Clever?

Reagovat
Chazy

No zkušenosti hrají velkou roli, kdyby šlo o kvality, tak hraje základ De Ridder.

Reagovat
smazaný uživatel

De Ridder je menej skúsený než McCarthy?

Reagovat
Chazy

De Ridder nemá zase prozměnu fyzičku. A když se vezmou poslední roky, tak ano. Ale jde mi o to, že fotbalová kvalita prostě není jediná věc která se zohledňuje. McCarthy je jistota, už si v PL vytvořil jméno, takže ve Wiganu se s ním počítá do základu. Cleverley je naopak neznámá, těžko zrovna McCarthyho vyřadí. Spíš má šanci proti Mosesovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajú, ale tu nejde v tomto ohľade o dvoch neporovnateľne vzdialených hráčov! Takže rozhodovať by mala kvalita.

Reagovat
Chazy

Tak s tím já nesouhlasím. Rozdíl je mezi nima velký. Navíc když budou kvalitativně na podobné úrovni, přednost bude mít ten, co má potenciál do dalších let. Cleverley pokud přijde, bude to mít hodně obtížný.

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley ma taky na to, aby naskakoval z lavicky, kdyz Moses stihl za necelou pulku sezony 440 minut, Cleverley by za celou sezonu treba 700 stihl, i pokud by ho Bob jakozto hrace na hostovani nechtel stavet. Navic by vam pomohl odehrat aspon par kol v poharech, nemuseli byste vypadnout hned v tom prvnim.

Reagovat
Chazy

To je ale práve ono. Moses bude mít furt tu stejnou pozici. Cleverley bude až za ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj presne toto celý čas tvrdím, ty plagiátor

Reagovat
Chazy

Tak taky tvrdíš kravinu, ohánět se točením kádru je naprosto nesmyslný, protože Martinez se drží jedný sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna se drzi oblibencu, ale sestavy ne nijak striktne.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo som postrehol, toho jadra áno (najmä Diame, Scharner, Thomas) ale aj v ofenzíve. Koľko možností však na pozmenenie mal? Tak aby to malo efekt? De Ridder, Moses, a? Koniec.

Rád by som poprosil niekoho aspoň tak inteligentného ako Chazy, aby mi vysvetlil, ako môže kvalitatívne dobrý hráč pre základ tímu pohybujúceho sa od 10teho miesta dole a jeho príchod NEMAŤ pre daný tím ŽIADEN zmysel. Na to asi fakt moja logika nestačí.

Reagovat
Chazy

A Koumas, Watson, Kapo. Možnosti byly, jen to vymslel jinak. Ty do toho prostě nevidíš. Kdyby sis četl ohlasy na jeho příchod ze Swansea, fanoušci to od něj očekávali, protože tam dělal to stejný. Martinez je zásaodvý manažer, tečka.

Protože je na jeho postu několik hráčů, co na tom nechápeš? Nemá to smysl hlavně pro Cleverleyho. Na začátku jsem psal - a tvrdím to stále - já jsem za něj rád. Ale je to čtvrtej až pátej křídelník. Zahraje si jako Sinclair. Nám pomůže. Ale sobě ne. A o základ moc bojovat nebude. To ve Wiganu nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Watson je ale na iný post, Koumasa beriem, s Kapom nesranduj. Čo do toho nevidím? To je skôr reakcia na hrubasa, nie? Ja netvrdím, že Martinez zostavu točil/točí rád. Tečka, tak tečka, ja toho chlapa nezmením, ani sa nesnažím.

K tomuto fakt len jedno:

Chazy

05.08.2010 16:49

Vyznělo to tak

Reagovat
Chazy

Tak ale ty jsi podle svých slov to hrubasovo tvrzení celou dobu sám psal, takže

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme nie celé, takže źiadne takže. Bavil si sa so mnou tý, hádam musíš vedieť o čom.

Reagovat
hefy

Jasně, že by občas naskočil, ale myslim, že byla řeč o základní sestavě. Pro Wigan by byl k ničemu, protže tady by se rozehrál a pak šel pryč. To at se raději rozehraje James s Vicem.

Reagovat
Chazy

Hlavně když zůstává Scotland, tak Hugo nemůže hrát hrot, takže na křídlech je přetlak.

Reagovat
hefy

A to je dobře, protože HUgo hraje na křídle líp jak na hrotu a Scotland mi na lavici nevadí.

Reagovat
Chazy

Taky, na křídle je Hugo i platnej

Reagovat
hefy

Na křídle narozdíl od útoku dává goly.

Reagovat
Chazy

Tak tak. A s Bosellim prý souhra byla solidní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla rec o zakladni sestave, ale o tom, ze ma kvality na to bojovat o zaklad.

Reagovat
hefy

Jenže takovejch hráčů je tam vic a je jasný, že přednost nedostane hráč na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasny, ale Wilshere taky prisel na doplneni a minut odehral vic nez dost. Navic mi Cleverley prijde typologicky strasne podobnej Nzogbiovi, je u nej jistota, ze zustane?

Reagovat
hefy

Tady se zas nabízí otazka. Je Cleverley stejne kvalitní jak Wilshere? O tom docela pochybuju. N'Zogbia nejspíš zůstává, o ničem teda nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere je na svuj vek mozna dal, nez byl v jeho veku Cleverley, ale jinak tam neni propastny rozdil. Oba maji potencial, Wilshere vetsi, ale tim se zas tak moc nemeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Ide len o to, kto ako s tým čo má bude narábať/narába.

Reagovat
hefy

Jordi základ nehraje a hraje jen díky tomu, že si ho Bob přivedl a je to Španěl.

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
hefy

Že to nemá s kvalitou nic společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc ho pasujete na "dalsiho Sinclaira", kdyz neni rec o kvalite?

Reagovat
hefy

Já to nedělal. Já právě řikal, že výš jak Sinclair.

Reagovat
Chazy

Já, jak jsem několikárt psal, proto, že bude v jeho pozici v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá De Ridder namierené do Ajaxu?

Reagovat
smazaný uživatel

De Ridder musi mit nejaky problemy s moralkou/trenerem ne? Me se jako hrac vzdy hrozne libil, hlavne technicky je na tom vyborne. Jestli bude dostavat prednost pred nim Cleverley, tak to uz je skoro na jeho odchod

Reagovat
Chazy

No. Právě mi jde o to, že De Ridder tvrdil, že jestli nebude v základu, bude chtít odejít. A když přichází druhej Sinclair, tak je o něm asi rozhodnuto. Ne že by hrál před ním.

Jinak De Ridder má problémy s fyzičkou, prostě neuhraje dva PL zápasy po sobě, když hraje od začátku, tak kolem 50 minuty je uplně mimo :((((.. Jinak by hrál furt. ASi ani v tréninku to není žádná sláva.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrubas už hlásil pred viac než hodinou

Reagovat
smazaný uživatel

ja pred hodinou jeste drtil drivi na zahrade

Reagovat
M0rb1D4S

Na přípravě je snadno vidět, jak v brance chybí Petr Čech a jeho komunikace s obranou. Do zápasu s Manchesterem v neděli bych ho ale ještě raději nenasazoval. Je mi jedno jestli Utd vyhrají tu bezcenou placku, hlavně když bude připraven na začátek sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

pripravaky su o skusani a najdeni optimalu ale musim priznat ( a to chelsea teda vobec nemam rad) ze budu bojovat o titul s manu a arsenalom... OBRANA: ta je velmi silna (Cole-Alex-Terry-Ivanovic) ale kupil by som este dobreho,mladeho stopera na lavicku (napr. shawcross)

ZALOHA: essien-zhirkov,lampard,ramires (mikel-malouda,deco,benayoun) je vzdy sperkom chelsea a tak to aj bude len by som doplnil nejakeho stredneho zaloznika na lavicku

UTOK: anelka s drogbom, silny ale predsa len uz trochu stary ale nahradit ich vie silny kalou, mlady di santo a sturridge...

nerad to hovorim ale chelsea bude tento rok zase velmi silne

Reagovat
M0rb1D4S

Anelku už bych nechával spíše na lavičce. Bude se hrát pravděpodobně 4-3-3 a tam bych už ho radši na křídlo nezkoušel. Mnohem radši bych byl, kdyby jsme tuto sezónu měli sestavu ve složení Čech - Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole - Essien, Ramires, Lampard - Benayoun, Drogba, Malouda

Reagovat
smazaný uživatel

Podcenuješ Anelku.... Možná ho moc neznáš, ale věř že mu nedělá problém hrát krajního útočníka.

Reagovat
M0rb1D4S

Nepodceňuju. A jako fanoušek Chelsea Anelku opravdu znám, to mi věř. Většina jeho výkonů v loňském roce celkem podprůměrných/tragických a v přípravě letos taky nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

z Hráčů hamburgu si dělal kuželky.... vůbec chelsea nesleduješ

Reagovat
herbage

Z hráčů Uruguaye na MS si taky dělal kuželky, jen se nějak moc vžil do role bowlingové koule a srážel je k zemi Btw. včera si opět zakopl o vlastní nohy a opět mu to rozhodčí zbaštil

Reagovat
smazaný uživatel

dal gol, který sudí nepochopitelně neuznal

Reagovat
homeles8

hele, herbage, těch 50Kč!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze deco odejde do konce prestupniho terminu nekde jsem cetl ze carlo uvazuje po vcerejsku po utocnikovy ale to sou keci asi jenom a jesi odejde deco tak by to este jednou stredaka chtelo

Reagovat
Swarley

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi výsledky Chelsea, ale ještě víc se mi líbí výsledky Manchesteru City

Reagovat
Mindas

Hlavně že máš radost.

Reagovat
smazaný uživatel

vysledky Chelsea v priprave su velmi zle, minulu sezonu mal taku zlu pripravu Liverpool a sezonu uplne skazil.. dufam ze sa to nebude opakovat u Chelsea

Reagovat
mesyas

hlavně že cčera válel jak vlak

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Adel Taarabt natrvalo zakotvil v QPR. 21letý marocký záložník v tomto klubu loni hostoval z Tottenhamu, nyní do QPR přestoupil a podepsal tam smlouvu na tři roky.

Konečně ta mr*ka vypadla

Reagovat
j_mrazik

Mně se herně docela líbil. Technika dobrá, jenom asi potřeboval srovnat hlavu, aby pracoval víc týmově.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol hráč pre lavičku AFC viac než pre THFC

Reagovat
smazaný uživatel

On by potřeboval profackovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

O to už Warnock postará.

Reagovat
tomasinho

OT: Fülop do Ipswiche, no pokud Keane naučí ty svoje útočníky, co to znamená dávat góly, tak by mohli hrát klidný střed a ne jak loni dlouho dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Divil jsem se tomu, ten kluk ma na vic.

Reagovat
tomasinho

Já taky, čekal jsem, že půjde někam do PL(zase je málo možností kam), do top týmu champ nebo úplně pryč z Anglie. Místy byl i lepší než Gordon.

Reagovat
smazaný uživatel

No ve WBA je smrtici trio Myhill, Carson a 40lety Kiely, ostatni tymy golmansky jednicky maji, Blackpool resi jiny problemy nez golmany.

Reagovat
tomasinho

Takže prakticky nemá kam v PL, protože Carson je ve WBA kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

To cumim teda.

Reagovat
Chazy

Blackpool nedělá nic jinýho než že řeší problémy mi přijde. To je fakt tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhe dobe vyborny clanky

Reagovat
tomasinho

Skvělý nápad od Guardianu tohleto zrealizovat, nebo vydat.

Reagovat
smazaný uživatel

akorat by me zajimalo jestli zustane u Foxes Nobby

Reagovat
tomasinho

Nobby šel k Tigers tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

jo mas pravdu, koukam na to loni jsem koukal na otresny streamy Leicesteru jenom kvuli nemu

Reagovat
tomasinho

Já jsem na Leicester strašně zvědavý, bez WAghrona, Nobbyho, Spearinga, který na konci sezoyn hrál dobře. Navíc Sousa hraje trošku jiný fotbal než Pearson, snad jim to sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

ano zlepšujete podle toho taky vypadali výsledky a výkony v přípravě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Luke Young nejspis ke Cottagers.

Reagovat
tomasinho

Kam s Pantsilem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikam, konkurence

Reagovat
Devil

Titul stejne bude Man.Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

a ukazujú to v príprave

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo prej zlepšujeme hovno leda. Je to sice jen příprava ale pokud chcou nahnat soupeřovi strach tak by se mělo vyhrávat i v nich a ne jen prohrávat

Reagovat
tomasinho

OT: Coel s Jovanovičem dneska domácí premiéry. Jinač:Johnson,Carra,Šrktel,Kelly-Cole,Gerrard,Lucas,Jovanovič-Pacheco-Ngog.

Reagovat
tomasinho

v bráně Cavalieri, na lavičce Wilson

Reagovat
vladis271

Bodaj by sa Kelly chcel chytiť na LB a ukázal chrbát Insuovi a Fabiovi

Reagovat
tomasinho

Já jsem ho tam ještě neviděl, ale to je na hovno mít beka přes nohu. Kelly ať hraje stopera nebo RB. Klidně ať hraje RB a Johnson v záloze.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele