Anelka bude hrát opět v Anglii, posílil útok West Bromwiche

Bývalý francouzský reprezentant Nicolas Anelka se vrací do anglické ligy a bude hrát za West Bromwich Albion. S osmým týmem uplynulého ročníku podepsal čtyřiatřicetiletý útočník roční smlouvu s opcí.

Anelka zpět do Fenerbahçe? Podle médií už dostal nabídku

Prakticky ještě dříve, než doopravdy začalo, by pro Nicolase Anelku mohlo skončit jeho dobrodružství v turínském Juventusu. 34letý francouzský útočník v italském velkoklubu vůbec nehraje a turecká média už začínají spekulovat o jeho možném návratu do Fenerbahçe...

Anelka míří do Juventusu, Marotta vše potvrdil

Nicolas Anelka si po anglické, francouzské, španělské, turecké a čínské lize vyzkouší také nejvyšší soutěž v Itálii. Média na Apeninském poloostrově dnes informovala o jeho chystaném příchodu do Juventusu, večer pak vše potvrdil sportovní ředitel Staré dámy Beppe Marotta...

Queen's Park Rangers lákají Anelku, jenž odchází z Číny

Queen's Park Rangers se pokusí v lednovém přestupním období získat francouzského útočníka Nicolase Anelku. Bývalý hráč Chelsea má za sebou rok v čínském klubu Shanghai Shenhua, odkud chce údajně kvůli dlužným výplatám odejít.

Drogba s Anelkou chtějí kvůli dlužným výplatám odejít z Číny

Působení dvou bývalých útočníků Chelsea Didiera Drogby a Nicolase Anelky v Číně se nejspíš chýlí ke konci. Podle čínských médií chtějí oba fotbalisté odejít, protože jim klub Shanghai Shenhua dluží peníze.

Domenech v knize kritizuje své bývalé svěřence

Bývalý trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech napsal o svém šestiletém působení u "Les Bleus" knihu. Vyřizuje si v ní účty se svěřenci, s nimiž měl největší kontroverze - nešetří především Francka Ribéryho, Samira Nasriho a Nicolase Anelku.

Šanghaj trápí finance, Drogba s Anelkou možná odejdou

Angažmá dvou hvězd hrajících v Číně může skončit neslavně. Klub z Šanghaje míří do velké finanční mizérie a astronomické platy Nicolase Anelky a Didiera Drogby se nejspíš budou muset z klubové výplatní pásky vyškrtnout. Vše stojí na jednom z majitelů Zhu Junovi, který po peněžní stránce dříve zaštiťoval celý klub, nyní se však hodlá podílet jen částečně.

Anelka se stal v Šanghaji hrajícím trenérem

Pouze několik měsíců po příchodu do týmu Šanghaj Šen-chua se stal francouzský fotbalista Nicolas Anelka v čínském klubu hrajícím koučem. Bývalý útočník Chelsea bude jedním z asistentů hlavního trenéra Jeana Tigany.

Anelka podepsal v Šanghaji dvouletou smlouvu

Francouzský útočník Nicolas Anelka podepsal dvouletou smlouvu v týmu Šanghaj Šen-chua a po čtyřech letech tak v lednu opustí Chelsea. Podle deníku L'Équipe by si měl dvaatřicetiletý fotbalista v Číně vydělat 10,6 milionu eur (270 milionů korun) za sezonu.

Anelka se dohodl na podmínkách smlouvy v Šanghaji

Francouzský útočník Nicolas Anelka se dohodl na podmínkách smlouvy s čínským klubem Šanghaj Šen-chua a opustí tak londýnskou Chelsea, kde vypadl ze základní sestavy. Bývalý francouzský reprezentant by mohl do Číny odejít už v zimním přestupním termínu.

Villas-Boas souhlasí s odchody Anelky a Alexe

Trenér Chelsea Andre Villas-Boas už nepočítá se službami Nicolase Anelky a stopera Alexe. Dnes totiž akceptoval žádosti obou fotbalistů na přestup. Ti tak mohou začít pomalu přemýšlet, kam povedou jejich další kroky.

Anelka se smiřuje s blížícím se odchodem z Chelsea

Nicolas Anelka neskrývá, že by rád dál působil v Chelsea, ale nejspíš mu to nebude dopřáno. Na Stamford Bridge přestali s francouzským útočníkem počítat a Anelka možná odejde už v lednu. Sám už nevěří, že v Chelsea dokončí probíhající sezonu.

Anži má velké plány. Chceme Van Persieho či Anelku, hlásí Carlos

Anži Machačkala má v zádech obrovskou sumu peněz, a tak chce do Dagestánu nalákat hvězdy největšího formátu. Několik výrazných posil již získala, ale s nakupováním ještě určitě nekončí. Roberto Carlos, který s Andrejem Gordějevem mužstvo dočasně vede, prozradil, o koho se v Machačkale zajímají. A jsou to zajímavá jména...

Anelka má v úmyslu opustit po sezoně Chelsea

Nicolas Anelka před třemi a půl lety přestoupil z Boltonu do Chelseaa a jeho působení v londýnském klubu se dost možná chýlí ke konci. Francouzskému útočníkovi běží poslední rok jeho smlouvy a manažer Andre Villas-Boas zpochybnil její prodloužení...

Anelka prohrál soud s L'Équipem

Francouzský útočník Nicolas Anelka neuspěl v soudní při se sportovním deníkem L'Équipe, který zažaloval za pomluvu. List loni otiskl na titulní stránce údajnou nadávku, kterou Anelka v poločase zápasu s Mexikem na mistrovství světa v Jihoafrické republice urazil trenéra Raymonda Domenecha. Útočník Chelsea byl následně z týmu vyřazen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele