Anelka: Chelsea pořád může získat treble

Chelsea v poslední době čelí kritice ze všech stran. Výsledkově se jí nedaří herně už vůbec ne, přesto francouzský forvard říká, že londýnský klub pořád může vyhrát treble.

Je to pěkné, říká o stogólové hranici Anelka

Loni se po přestupu na Stamford Bridge trápil, letos je suverénně nejlepším střelcem Premier League. Nicolas Anelka zaznamenal o víkendu svou jubilejní stou trefu v anglické nejvyšší soutěži a při této příležitosti si vzpomněl na svůj vůbec první přesný zásah...

Grant do Chelsea Anelku nechtěl, chybí mu zápal pro hru

Podle bývalého trenéra Chelsea Avrama Granta chybí některým fotbalistům londýnského týmu zápal pro hru. V rozhovoru pro izraelskou televizi zároveň prozradil, že právě kvůli nedostatku nadšení nechtěl do týmu francouzského útočníka Nicolase Anelku.

Scolari Drogbův gól neocenil, chválil Anelku

Didier Drogba zachránil Luizi Felipe Scolarimu místo na lavičce Chelsea, brazilský stratég však do nebes kanonýra z Pobřeží slonoviny nevynášel. Naopak daleko více ocenil přínos Francouze Nicolase Anelky.

Scolari chce posilu do útoku

Luis Felipe Scolari si chce přivést do Chelsea ještě minimálně jednoho útočníka. Podle brazilského kouče totiž jeho týmu chybí před brankou soupeře dostatečná kvalita. Zvláštní slova od kouče, který má v kádru zabijáka Drogbu nebo v životní formě hrajícího Anelku.

V Paříži věří v příchod Kežmana a sní o Anelkovi

Prezident Paris Saint-Germain Charles Villeneuve přiznal, že sní o návratu Nicolase Anelky do hlavního města Francie. Známý útočník v PSG začal svou kariéru, momentálně hájí barvy Chelsea. V Paříži se ale nyní soustředí na přestup Matejy Kežmana z Fenerbahce.

Odchod z Arsenalu byl chybou, přiznal Anelka

Nicolas Anelka se v současnosti připravuje na evropský šampionát a může tak na chvíli zapomenout na strasti klubového fotbalu. Francouzskému útočníkovi se nevydařila druhá polovina letošní sezony, v níž hájil barvy Chelsea. Anelka již dříve hrával za konkurenční Arsenal a odchodu z tohoto klubu nyní lituje...

Nicolas Anelka, Chelsea, Francie

Jen málo fotbalistů toho ve 29 letech má za sebou tolik, jako tento hráč. Oblékal dres 8 klubů a jen málokdo věří, že tento barvy modré je tím posledním. Narodil se 14. března 1979 v Trappes, Francie. Měří 185 cm a váží..., řekněme že pokaždé jinak.

Anelka by v Chelsea rád ukončil kariéru

Nicolas Anelka, tradiční cestovatel mezi fotbalovými kluby, už má dost neustálého střídání týmů a rád by se v Chelsea usadil až do konce kariéry. To však nebude záviset jen na něm, Chelsea je zvláště v tomto období dost neklidné a nestálé místo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele