Slávista Stanciu připustil, že mu vyhrožovali sparťanští fanoušci

Nicolae Stanciu připustil, že se po loňském příchodu do Slavie setkal s nenávistnými reakcemi některých fanoušků rivalské Sparty, kde předtím působil. Jeden mu dokonce slovně vyhrožoval v přítomnosti manželky a bratra. Rumunský záložník už na Letné nemá žádné přátele a angažmá v Edenu si nemůže vynachválit.

Nejlepším hráčem ligy bude Kolář, Stanciu, nebo Souček

V nominaci na nejlepšího hráče první ligy jsou brankář Ondřej Kolář a záložníci Nicolae Stanciu a Tomáš Souček z mistrovské Slavie. Mezi trenéry se o ocenění budou ucházet Jindřich Trpišovský ze Slavie, Adrian Guľa z Plzně a Pavel Hoftych z Liberce. Výsledky zveřejní Ligová fotbalová asociace ve čtvrtek.

Slávista Stanciu dostal za pokřiky proti Spartě pokutu 40 tisíc

Nicolae Stanciu ze Slavie dostal pokutu 40 tisíc korun. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace potrestala rumunského záložníka za nevhodné pokřiky na adresu bývalého klubu Sparty po domácím zápase s Plzní.

Nejlepší výkon za Slavii? To nechám na trenérech, řekl Stanciu

První ligová branka od srpna, k tomu dvě asistence. Nicolae Stanciu odehrál dosud nejproduktivnější soutěžní zápas v dresu Slavie a přispěl k sobotní výhře 5:0 nad Jabloncem. Gólovou přihrávku si připsal i v úvodním duelu po koronavirové pauze při vítězství 1:0 v Mladé Boleslavi.

Stanciu nemá vážné zranění, jeho start s Bohemians je ale nejistý

Svalové zranění slávistického záložníka Nicolaeho Stanciua ze sobotní generálky na začátek jarní části ligové sezony není vážné. Stále ale není jasné, zda rumunský reprezentační záložník bude moci nastoupit v nedělním zápase nejvyšší soutěže na půdě Bohemians 1905. Pražané o tom informovali na sociálních sítích.

Fanoušci Sparty chtějí po Stanciovi házet plyšové krysy

Fanoušci Sparty budou před nedělním šlágrem 10. kola první fotbalové ligy proti Slavii protestovat proti hráčům, kteří zamířili k rivalovi z Letné. Před výkopem plánují směrem k Nicolaemu Stanciovi a několika dalším fotbalistům naházet plyšové krysy, hady a prasata.

Slávista Stanciu má v Kluži dům, dorazí za ním rodina i kamarádi

Pro Nicolaeho Stancia bude úterní úvodní utkání závěrečného 4. předkola Ligy mistrů v Kluži mimořádně speciální. Nejenže ho v Rumunsku čeká souboj proti krajanům, zároveň se s Pražany představí poblíž místa, kde se narodil. V Kluži má dokonce dům a plno kamarádů, kteří se na zápas přijdou podívat stejně jako rodina. Dvojutkání podle něj nemá favorita.

Trpišovský: Stanciu mi imponuje řešením na posledních 25 metrech

Kdyby měl trenér Slavie Jindřich Trpišovský vyjmenovat všechny plusy, které vidí u nové posily Nicolaeho Stanciua, trvalo by mu to prý hodně dlouho. Za hlavní přínosy rumunského reprezentačního záložníka považuje jeho řešení situací v předfinální a finální fázi a také kvalitní zahrávání přímých kopů. Hráčovu sparťanskou minulost Trpišovský neřeší.

Pět důvodů, proč je Stanciův přestup do Slavie naprostá bomba

Přestup roku je tady - Nicolae Stanciu se vrací do Česka a bude rozdávat radost v dresu vršovické Slavie. Slávisté se radují, sparťané zuří a všichni ostatní jsou zvědaví. Tenhle megatransfer je zkrátka bomba a v tomto článku zjistíte pět důvodů, proč tomu tak podle mě je.

Bývalý sparťanský kapitán Stanciu se upsal Slavii na čtyři roky

Rumun Nicolae Stanciu se stal další posilou mistrovské Slavie a podepsal s ní smlouvu na čtyři roky. Šestadvacetiletý záložník se vrací do české ligy po půl roce, v lednu odešel z pražské klubu Sparty do saúdskoarabského Al Ahlí.

Stanciu se podle rumunských médií dohodl se Slavií

Záložník Nicolae Stanciu se vrací do české ligy. Šestadvacetiletý fotbalista, který v lednu odešel ze Sparty do Saúdské Arábie, se podle rumunského webu Pro Sport dohodl na smlouvě s největším rivalem letenského celku Slavií.

Slavia má nabídku na Stocha, příchod Stanciua prý není aktuální

Pražská Slavia má z Řecka nabídku na záložníka Miroslava Stocha. Podle trenéra červenobílých Jindřicha Trpišovského ji vedení zvažuje a záležet bude také na postoji slovenského reprezentanta. Kouč ligového mistra potvrdil, že pražský klub byl v kontaktu s bývalým sparťanem Nicolaem Stanciuem, jeho příchod ze saúdskoarabského Al Ahlí ale nepovažuje za aktuální.

Stanciu odešel do Al Ahli jako třetí nejdražší hráč české ligy

Rumunský fotbalista Nicolae Stanciu přestoupil z pražské Sparty do Al Ahli. Sparta o tom informovala na svém webu. Podle médií saúdskoarabský klub zaplatí za klíčového záložníka a podzimního kapitána Sparty zhruba 200 milionů korun.

Stanciu má být šestým nejdražším hráčem saúdskoarabské ligy

Záložník Nicolae Stanciu se v minulosti stal nejdražším hráčem belgické i české ligy, v Saúdské Arábii však zřejmě přestupový rekord nepřekoná. Očekávaný transfer z pražské Sparty do Al Ahlí totiž z rumunského reprezentanta udělá až šestého nejdražšího hráče v historii tamní soutěže, která láká stále více známých hráčů i trenérů.

Stanciu odjel ze soustředění Sparty jednat o přestupu do Arábie

Pražskou Spartu nejspíš opustí klíčový záložník a podzimní kapitán Nicolae Stanciu. Pětadvacetiletý rumunský reprezentant, který na Letnou před rokem přišel coby nejdražší hráč české ligy, odletěl ze soustředění ve Španělsku jednat o angažmá v týmu Al Ahlí ze Saúdské Arábie. Podle klubového twitteru už je na přestupu dohodnutý, a pokud projde zdravotní prohlídkou, podepíše v novém působišti smlouvu na tři a půl roku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele