Stanciu dal prvně ve Slavii dva góly a chválil si jedinečný týden

28.02.2021, 22:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (104)

Přidat komentář
inbloom

Asi uz se o tom napsalo hodne, ale je videt co ze Stanciua v pristu a hlavne defenzivni cinnosti dokazal vymacknout Ital a co dokazal Trpisak. Ted bych rekl, ze Nico je uplne jiny hrac, kazdy zapas me prekvapi kolik vybojuje balonu, uz to davno neni hrac jenom o golu nebo nahravce.

Reagovat
Slavia10

Spíš je bomba, že zcela reálně hráči Slávie nemají důvod odcházet po jedné dobré sezóně. Cílem dobrých fotbalistů bylo v Česku udělat dobrou sezónu a zdrhnout. On i Stanciu přicházel do Sparty předtím, aby z ní šel do lepšího. Ale zcela reálně dnes kdybych na hrál za Slavii a zajímal se o mě klub z Bundesligy který je na 12 místě a nemá vyhlídky na poháry a stoupání tabulkou, třeba Werder, kde je Pavlenka tak ja bych asi dnes ze Slávie nedocházel po jedné sezóně hned, opravdu moc hráči nemají důvod. Ze Slávie se může stát teď takový Šachťar Doněck, který hráči moc neopoustej a řekneme si má už poměrně velký zvuk v Evropě a týmy proti němu hrozně neradi hrají. A k tomuhle má hodně Slavia nakročeno. Furt se říká v létě bude výprodej, ale reálně ty hráči se nikam od Slávie hned nemusí, můžou tu místo jednoho dobrého roku být klidně 3 roky a jejich kariéře to vůbec neuškodí.

Reagovat
Mass

Nemyslim si, že by o Stanciua byl až zas takovej zájem na Západě a podruhý už se asi na (jiho)Východ nepožene. A taky je to nejlíp placenej hráč ligy. Jinak taky sem rád za to, že Slavia a Sparta (tam už míň ) hned nerozprodává ty nejcennější hráče (Sima, Zima, Hložek, Krejčí ml.) někam do Turecka a pod. jak tomu bejvávalo.

Reagovat
chavi.27

'Hned nerozprodava' no Zima i Sima hrajou vicemene pul roku teprv stabilne.... takze kdo vi.... a mladsi krejci? Kdo by ho chtel prosimte....

Reagovat
Stannis Baratheon

Třeba UFC

Reagovat
Mass

No dřív už by ho tahal nějakej Randomspor.

Reagovat
Bucky

Reagovat
Rarášek

Každej normální skaut kterej aspoň trochu rozumí fotbalu narozdíl od tebe?

Reagovat
doshcz

Reagovat
Uwe háže buly

Krejčí má velký potenciál, už jen ten pokrok co udělal za tu dobu ve Spartě.. Jen si to musí srovnat v palici a taky je dost možný, že skončí na stoperu spíš.

Reagovat
Rarášek

Rozhodně bych ho tam viděl radši.

Reagovat
žrout

Reagovat
žrout

Rozhodně na stopera s ním. Doufám, že se tam zase ukáže v U21 na malém Euru jako v průběhu kvalifikace a díky tomu ho pak začnou dávat na levého stopera i ve Spartě místo tragéda Čelůstky. A v záloze díky tomu bude víc prostoru pro kreativnějšího a pohybově lepšího Součka.

Reagovat
Cumel

Na stopera ho v Brně občas Šustr v juniorce postavil a nikdy tam nezahrál vyloženě špatně. Párkrát tam zaskočil i v A týmu. Potřebuje vedle sebe osobnost, která ho bude kočírovat a držet při zemi, pak může být velice dobrý na stoperu.

Reagovat
Freedo

To není tak docela pravda. Už po půl roce u nás dorazila nabídka ze Španělska v hodnotě 10 mil €. Zdroj je sám Tvrdík. Klub ho ale nepotřeboval pouštět.

A minulé léto potom byl určitý zájem ze strany Leeds, ale byl až několikátá volba a vzali radši Raphinhu.

Reagovat
Reggie

Teda o zájmu Leedsu o Stanciua nic nevím, ale moc nevím, co s ním má společnýho Raphinha. To je úplně jinej typ a hlavně krajní hráč.

Reagovat
Freedo

Možná jsem si to spletl s Rodrigem. Pardon. Jedna z letních posil, která přišla, měla prioritu. Ale na Nica se vyptávali taky. Ten zájem v top 5 ligách by určitě byl.

Reagovat
Reggie

V pohodě . Jenom mi to nesedělo. Rodrigo je útočník, ale to je fuk. Podstatný byl ten kontakt kvůli Stanciuovi. Proč ne, kupovali v létě hodně.

Reagovat
Freedo

Rodrigo hraje v Leeds ofenzivního záložníka/podhrot pod Bamfordem. Bielsa ho docela předělal. V zápasech, co jsem viděl, to někdy tahal dokonce až na CM.

Takže pozice, kterou by Nico zvládl, i když by hrál o trochu výš, než teď u nás.

A ten Raphinha by tam právě taky zahrál, ale na křídle je též dobrý.

Reagovat
Reggie

Tak to čumím, o tom jsem neměl ani páru . Já vždycky Rodriga vnímal jako důraznýho a pohyblivýho útočníka nebo spíš křídlo (nutno podotknout, že dost nególový), ale že by hrál tvůrce hry? Bielsa je blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, tu nabídku za 10 mega bych chtěl vidět, to byl klasický výmysl Tvrdíka. Leeds se o něj zajímal, ale anglické kluby když posilují, tak se zajímají o spoustu hráčů, nakonec ale žádnou nabídku neposlali. Jediná nabídka co fakt věřím, že Tvrdík ji měl na stole byla z Turecka v hodnotě 3 miliony euro.

Reagovat
Freedo

Je mu 27, je prověřenej evropskejma pohárama, hrál dobře v Belgii, odkud hodně hráčů úspěšně chodí do PL. Technika a přehled na hřišti na velmi dobrý úrovni. Problém je spíš workrate a hlava. Do TOP 5 ligy by z fleku mohl. Netvrdím, že do velkoklubu, ale tvrdit, že by o něj zájem na Západě nebyl, je klasickej místní nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, že v Evropských pohárech výkony nic moc, v Belgii jsem ho moc nesledoval, ale kdyby hrál fakt dobře, tak by asi nepřestupoval do Sparty. Nico je strašně přeceňovaný. V PL by se nechytal v žádném klubu a v těch ostatních možná do klubů ze spodku tabulky.

Reagovat
mayday

Taky to ale chce, ale měl klub pořádnou konkurenci v domácí lize. Když se hrají každej rok poháry a těžký zápasy až do jara, tak je to ok, ale pak se může vyhořet v předkole jednou, nebude mít význam držet širokej kádr a nějaká kontinuita budování se změní, což bývá často zlomem.

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí dokud budou vyhrávat ligu a začínat v Lize mistrů, není to moc pravděpodobné. V případě vypadnutí následuje přesun do mistrovské části předkol EL, kde je obvykle velmi slabá konkurence. A po novu se i odtamtud možná bude ještě vypadávat do Konferenční ligy (to teda nevím, jen odhaduju). Potom by nějaká skupinová fáze pohárů byla už prakticky jistá...

Reagovat
mayday

Asi máš pravdu, ale stát se to přece jen může, že se vyhoří a do pohárů nepostoupí (jak to bude dál s konferenční ligou jsem zatím moc nesledoval).

Reagovat
soukup

tak ono to dost souvisí s tím, že jim díky číňanům můžete dát bundesligový plat

Reagovat
Bakary3

Ikdyby ten plat meli a nebyla by k tomu odpovidajici sportovni uroven, ti hraci by tam nezustavali.

Bez penez jim to nejde v zadnym klubu s nejakyma vyssima ambicema, alr kdyz jim slavia dokaze k tomu nabidnout boj o ligu mistru nebo treba vyrazovaci fazi EL s tim, ze s tema soupeřema nehraje druhy housle, tak uz to neni vubec zly.

A hlavne - ti hraci vidi na prikladech suka, coufala, krale a dalsich, ze slavia je dobrý misto pro rust.

Takže napsat "diky cinskym prachum" je takovy hodne jednoduchy a dehonestacni vuci Slavii a tomu, jak sportovne pracuje, ze to neni samozrejmost, na to se staci podivat do druhyho prazskyho S

Reagovat
JackDaniels.

Pockat, kde bola Slavia bez cinanov?

Reagovat
Bakary3

A co to s tím má společnýho?

Ale jo, třeba kolem roku 2010 v lize mistrl a dělala tituly. Pak skoro na padáka.

Když tam nebudou oni, bude jinej majitel a je otázka, jakej. Stejně jako u Sparty a všech ostatních.

Reagovat
JackDaniels.

Co to ma spolocnrho s tym, ze tam hraci radi ostavaju? Porozmyslaj... Inak suhlasim... A robia radost aj mne

Reagovat
Bakary3

Tak okolnosti se změnily, ale prostě pro současnou situaci to není relevantní, byli na titul i na padáky, vždy je to o majiteli a jeho ekonomický síle a stejně tak o sportovním vedení

A

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba Stanciu ve spartě ani v Arábii nezůstal. A ty peníze určitě neměl významně menší než ve Slavii

Reagovat
soukup

však je ve Slavii teprve necelé dvě sezóny, pokud chceš dát nějaký důkaz, jak u vás zůstávají důležití hráči, tak jsou i lepší případy než Stanciu

Reagovat
smazaný uživatel

V Arábii mu vůbec neplatili a to byl důvod jeho odchodu. Ve Spartě nezůstal, protože šel za penězi do té Arábie. Za tu dobu co hraje ve Slavii na něj přišla jen jedna nabídka z Turecka ve výši 3 miliony euro, jinak nic. Stanciu si moc vybírat nemůže, ten hráč zůstane ve Slavii možná i dokonce smlouvy a pak se vrátí domů do Rumunska.

Reagovat
mayday

Taky si myslím, že na západě na nic moc lepšího nemá, chybí mu agresivita a lepší hra dozadu + to není bojovník. Takže dokud budou ve Slavii prachy a budou se hrát stabilně poháry, je to pro něj ideální destinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy dva tady píšete strašný bludy.

Reagovat
mayday

Tak celkem si za svým názorem stojím, argumentuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Slavii bojuje, vrací se, často odebírá míče před vlastním vápnem a zakládá akce jako první hráč.

V létě na něj byla nabídka z Leedsu a nejmenovaného klubu ze Španělska.

Ale souhlasím, že v tuhle chvíli nedává smysl ho prodat za méně než 15 mio €, protože náhrada bude taky něco stát. Záleží kam dojde SKS v EL, jak tam zahraje a zda případně vyjde LM.

Prodej v létě 2022 za 8-10 mio € je při udržení současných výkonů naprosto reálný. Při ČF v EL letos a úspěchu v pohárech z rok... Tam je tolik proměnných, že tohle nejde plánovat.

Pokud bude nadále klíčový hráč, může taky zůstat ve Slavii ještě další čtyři sezony a každou z nich výrazně pomoci v Evropě k 17-25 mio €...

Pochybuju že Simu, Provoda a Oscara udrží déle než do léta 2022, respektive 2023 a pak nedává smysl Stanciua prodávat, protože peníze prostě budou.

Ale říct že o něj nebyl zájem z nejlepších lig je blbost a lež.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neví jak covid změní ekonomiku klubů, jejich partnerů atd. Nicméně pokud bude situace +/- stejná a SKS bude dál prodávat přímo do PL, tak i takovej Provod může odejít za 20-25 mio €... Kdo by to kromě Trpiše do něj před rokem řekl.

Reagovat
dontcallmeandre

Je to tak, hráči ze základu slavie v rrozumném věku teď nebudou chodit nějak výrazně pod 10M€, protože pro slavii bude výhodnější si počkat, až přiletí nabídka. Samozřejmě to má nějaké podmínky, hlavně tedy důstojné fungování v evropských pohárech, a taky prosavání se bvalých slávistů v jejich nových působištích. (z tohoto důvodu je možná lepší stancia nepouštět, protože si nejsem jistý, že by ustál pozici, kdy není jednou z hlavních hvězd týmu)

Reagovat
soukup

Já myslím, že by část fanoušků Slávie měla začít brát nějaká sedativa. Přestup Provoda za 25M eur, no ty vole.

Reagovat
Losinho

dobrý sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

B

Reagovat
LuckyCharlie

Tak ono je těžký pomyslet, že na takovýho Růska nebo Texla by byla nabídka byť jen desetina z té částky. V tom případě člověk chápe tvojí frustraci.

Reagovat
soukup

Proč bych měl být frustrovaný? Můžu přece věřit tomu, že Růska koupí za 10M korun Slavie, povede se mu sezóna jako Provodovi a pak až za rok půjde ven za 25M eur, tak se Zbrojovka napakuje na procentech z prodeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v principu jde o to, že Provod zažívá skvělou sezonu a pokud ji zopakuje, tak po zkušenosti se Součkem by to pro klub z PL byly pořád drobný...

Reagovat
soukup

akorát ti ten princip kulhá v tom, že Souček byl pro Slavii mnohem větší oporou než Provod. Na Součkových schopnostech stála hra Slavie, Provod je spíš kolečko ve fungujícícm stroji. A za druhé byl Souček i oporou reprezentace, to Provod nebude už jen proto, že by potřeboval tak 4 zraněné hráče, aby se do základu v repre vůbec dostal. Nemá jak získat takovou cenovku. I ten Souček koneckonců stál jen nějakých 16M.

Že se o velkých částkách mluví u Simy je ok, velmi mladý útočník, co dává hodně gólů a umí zahrát na více pozicích je přesně ten typ hráče, co i z menší ligy může jít za dost peněz. Ale čím dál častěji vidím diskuze, kde za desítky milionů euro přestupuje skoro každý hráč Slavie pod 30 let a k tomu už mám opravdu jen doporučení těch sedativ.

Reagovat
smazaný uživatel

No, já tam reálně vidím tak maximálně wonderkida Simu, Provoda který svými vlastnostmi zvládne zahrát snad vše kromě stopera a Zimu s Dorleym, pokud budou potvrzovat potenciál.

Taky jsem psal, že aby měl takovou cenu, tak ty výkony musí potvrzovat v pohárech a Slávie v nich uspět. Což je čtvrtfinále EL nebo osmifinále LM a Provod musí dávat góly a připravovat je.

A repre? Jak dlouho bude hrát Darida? Ok, teď se probral Barák, ale opravdu je skleněnej hráč z horšího klubu bez pohárů lepší než současný Provod? Vždyť to je přesně hráč do Premier League.

Jestli neprodali Koláře v létě, tak ten už tam asi i zůstane. By musel vysloveně vychytat postup do finále EL, aby za něj někdo dal nesmysl co Tvrdík chce. Bořil tak v létě 2022 někam do Turecka (bude chtít?). Holeš, Ševčík, Stanciu, Kuchta, Masopust, Hovorka, to jsou hráči tak v kategorii řekněme maximálně 3-6 mio € (když mohl jít Princ za 4 mio €), což moc nedává smysl je prodávat (kromě Masopusta, ten ať prosím, při vší úctě k němu, jde).

Souček šel za 20, ne za 16. Nechápu to rozdělování částky, když to sčítá Slavie i WHU.

Kdo by mohl tedy odejít za nějakou vyšší častku kromě Simy, Provoda a Oscara je tedy Zima (8-12 mio € strop jako u Krále), Musa když zase bude dávat góly, Kolář když začne chytat jako loni na podzim nebo teď proti LCFC, Olayinka když v pohárech začne zářit jako to umí a Lingr. Ale to všechno pouze za předpokladu, že Slavie bude hrát pravidelně na jaře poháry ještě v dubnu a každý rok vyhraje titul.

Reagovat
mayday

Ok, já si myslím, že už na západ do lepšího klubu nepřestoupí, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky nemyslím, že by šel na západ do lepšího klubu. Ale v létě ta možnost byla, byť si nemyslím že průměr La Ligy nebo PL by zrovna pro něj byl dobrý přestup. Asi i proto zůstal.

Ale nesouhlasím s tím, že nebojuje atd. Naopak. A i vzhledem k věku je podle mě lepší ho udržet a prodávat mladší hráče za hodně peněz. Dokud to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosti a lži tady píšeš max ty. Žádná nabídka z Leeds na něj nepřišla a ta nabídka ze Španělska, tomu může věřit jenom takový naivní fanoušek jako jsi ty, ještě od "nejmenovaného" klubu Jasně, že nejmenovaný, když žádná nabídka nebyla. A 15 mega za toho Rumuna je asi tak reálné, jako kdybych napsal, že v příštích volbách se ze mě stane prezident. Vy fanoušci Slavie jste pěkně naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Když přestupoval Coufal, tak taky jste házeli nereálné částky a nakonec byl LuftJarda rád za 6 mega

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi prostě mentál, který ani neumí číst.

Reagovat
smazaný uživatel

A k Coufalovi...na to že měl poslední rok smlouvy, která se kvůli přestupu účelově prodloužila a bylo mu 28, je podle mě 6 mio € hodně dobrá částka.

Tak se prober a začni myslet.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
soukup

to já přece nevylučuju, jen jsem ti chtěl připomenout, že kromě A jsi zapomněl zmínit i B - že máte bundesligové finanční možnosti. Kdybyste hráčům jako Bořil nemohli nabídnout to co nyní, tak už taky hrají v lepším případě v bundeslize, v horším v Turecku a naopak kdybyste před 10 lety mohli dát třeba Necidovi s Pekhartem, takovou raketu jako berou hráči u vás nyní, tak by taky třeba do toho CSKA/Norimberku nešli.

Reagovat
Bakary3

Jo, to jo.

Reagovat
PH8

Jako jo, máš pravdu Jaromíre. Pamatuji si dobu, kdy hráči chodili ven v podstatě jen ze Slávie a nebo ze Sparty, kde museli třeba sezonu dokazovat, že budou vynikat i tam. Pak přišla doba, kdy už tento mezikrok hráči nedělali a šli třeba z Teplic rovnou do Frankfurtu. No a teď se to vrací, hráči kteří přerostou české kluby skoupí Slavia, Sparta a Plzeň a dají jim dobré podmínky.

Reagovat
lampas

Hlavně tehdy taky Slavia ty čtyři miliony za Necida potřebovala, aby přežila do další sezony. Dneska by s takovou nabídku se jim Tvrdík tvrdě vysmál. Vždyť ten měl tehdy čísla jak dneska Sima.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

On ale nepíše, že to tím je, ale že to s tím souvisí. Což sám uzanvas, takže kilometrovy komentář úplně o nicem

Reagovat
Bakary3

Jo, ale podává to tonem, jako když je to hlavně o těch penězích, zdůrazněno čínských, což není pravda.

Takže si ani nemyslim.

Reagovat
soukup

není pravda?

Takže by Slavia byla schopná držet nejlepší hráče jen tím, že je tam dobrá parta, dobrý trenér a daří se jim? Že kdyby u vás opory nebraly přes milion měsíčně, ale třeba 200 - 400 tisíc (což by byl pořád na českou ligu top plat), tak by do toho Werderu nebo Turecka/Ruska nešli? Šli by hned, protože by tam dostali ten milion.

Využíváte svého finančního kapitálu skvěle a prakticky nejde v českých podmínkách dělat fotbal líp než to teď dělá Slavie, ale peníze jsou prvním, druhým i třetím nejdůležitějším důvodem, proč jste schopní držet nadstandardní kádr. Pokud si myslíš, že ne, tak promiň, ale jsi naivní.

Reagovat
Bakary3

Samozrejme nejsem naivní, ten plat je velkej faktor.

Jen proste ta sportovní úroveň je stejne dulezita, tak se mi nelibilo, ze jsi tak rypave zduraznil cinsky prachy

Nic vic

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám velkou radost z toho, že tu hrajou i reprezentanti vyspělých zemí (Nita, Stanciu, Bah, Deli, Olayinka), v nejlepším věku, ta liga se za posledních 5 let opravdu posunula o míle daleko.

Už začínáme na tom přestupovém trhu trošku konkurovat Dánsku, Belgii.

Snad ten trend neustane.

Reagovat
PH8

Jenže Sima je prostě hodně mladej, může se stát, že odejde forma, zraní se a jeho cena bude v budoucnu poloviční. Neřekl bych, že v Čechách pak může cena růst donekonečna. Proto bych byl klidně pro ho za nějakou raketu prodat.

Reagovat
ACSeRw!n

precetl sem jenom prvnich par slov, ale odpovim ti - vitej na svete, je to o penezich. jako vsechno

Reagovat
bartes

ono jim to tam skvěle funguje na vyšších pozicích. Trpišovský dokáže skvěle doplňovat mužstvo levnými nákupy a Tvrdík zase umí ty hráče střílet za raketu. A taky si díky přestupům do PL zajistili výbornou přestupovou cestu. Takže zase můžou pustit 2-3 hráče po 10 mega € a vůbec je to neoslabí. Kádr mají dost široký a Trpiš zase vytáhne odněkud nějakého noname hráče, kterého pak Tvrdík střelí za 10 mega €.

A jestli chtějí Stancia zpěněžit, tak mají nejvyšší čas. Podle mě je sice šikovný, ale je strašně náladový a díky tomu on musí hrát v týmu, kterému se daří. Jinak nemá moc vysokou hodnotu.

Reagovat
Selänne

Nechci ti do toho muvit, ale Ital ho vedl ve dvou nebo ve třech zápasech.

Reagovat
Mass

Určitě se v defenzivě dost zlepšil.

Reagovat
Berbatov9

Hele ja taky posledni dny uvazuju nad tim ze na co JT sahne to je proste dobry a musel se anad zaprodat dablu ale zrovna tohle je zcestny psat kdyz Stanciu se Stramou se na letne potkali cca jen mesic a pul

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu byl ve Sparte minimalne stejne dobrej jako ted.

Reagovat
PH8

Nebyl. Měl víc prostoru, hrál ofenzivněji a byl víc vidět. Ale velmi snadno se stalo, že ho soupeř prostě vymazal (viz ta ****** Subotica) a on tam byl k ničemu. Ve Slavii to vždycky minimálně oddře a je platný. Taky za Slavii odehrál 2x tolik zápasů už, což prostě nějaké výkyvy přinese.

Reagovat
smazaný uživatel

Na zaklade ceho by ho teda Slavia kupovala za jeste vetsi castku, nez za kolik prichazel do Sparty? S bojovnosti nebo defenzivou na ofenzivniho zalozika taky problem nemel, chyba byla delat z nej kapitana a stavet vedle Kangy. Tvrzeni, ze az Trpisovsky v nem probudil jeho kvality, je zaslepena glorifikace.

Reagovat
PH8

To nikdo neříká. Říkají, že Trpišovský jej "naučil" nové herní prvky a trochu ho přetvořil, aby lépe zapadal do koncepce Slavie. Prostě pokud chce někdo hrát pod Trpišem těžké zápasy ve středu zálohy, tak se mu nemůže stávat tohle https://youtu.be/etc6X9c6FiE?t=54.

Reagovat
PH8

No je to něco za něco. Teď zase nevypadá tak dobře směrem dopředu. Takže do těžkých zápasů bomba, že odmaká i defenzívu a má nějakou nadstavbu směrem dopředu. Ale pak jsou zápasy v české lize, kde moc nepotřebuješ aby bránil, hlavně musí sypat góly a áčka a najednou to tak nejde.

Reagovat
Jolly Roger

Přímák kopnul krásně, penaltu otřesně.

Reagovat
Jolly Roger

Přímák kopnul krásně, penaltu otřesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopnul přímák krásně, otřesně penaltu.

Reagovat
Losinho

Penaltu krásně otřesně.

Reagovat
TheMally11

Trestňák penaltu otřesně kopnul krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přímák nenapřímil a kopl ho jak banán, naopak penaltu napřímil krásně rovně přímo za nosem.

Reagovat
PlackaSKS

takových zápasů by mělo být víc. bylo by to dobře i pro nás.. slovácko hrálo fotbal, nezatáhlo se, za remízovýho stavu chtěli vyhrát a ne jen ukopat bod. navíc se nejen snažili, ale hrát fotbal jim i šlo. svědík tam odvedl kus práce.

Reagovat
Paul Anka

Slovácko si za předvedený výkon zasloužilo bod. Rozhodně mnohem víc než taková Příbram.

Reagovat
Witcher

Do úrovně Teplic aby se mohli měřit se Slavií jim ještě trochu chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná z něj být ten hráč, kvůli kterému Slavia vysolila balík peněz Forma přichází v pravou chvíli, snad to zužitkuje proti Rangers!

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc od je ten typ který roste a padá se sebevědomím, což ten efekt může ještě znásobit...

Reagovat
delfin

presne tak, hraje skvele v kazdem pripade

Reagovat
Modi6

Podstatné je, aby si ti čínští sponzoři uvědomili, že Slavia je podařená investice. Aby ji tedy nepokazili zbytečnými rozprodeji dřív, než jim může přinést ještě větší zisky, a nám, fanouškům českého fotbalu, ještě více krásných zážitků

Reagovat
Liquid

Trpišovský prý na stadionu Slovácka rozkopl dveře, domnívám se, že to splňuje přečin výtržnictví a asi by se tím měla zabývat policie....

Reagovat
smazaný uživatel

Zakopnul i ně

Reagovat
Kepy_FCB

a v nouzovém stavu - takže basa natvrdo

Reagovat
Liquid

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Kontumoval bych jejich dvojzápas v EL ve prospěch Celticu

Reagovat
smazaný uživatel

never vsemu

Reagovat
delfin

tak kdyz maji dvere z papiru

Reagovat
Mass

Tak tady to byla chyba tiskovýho mluvčího, s timhle by se neměl chlubit. To už je jak instáč Limberskýho, kde machroval, jak "parkuje" uprostřed silnice.

Reagovat
smazaný uživatel

No přesně... Ty sociální sítě je zlo.. Lidé už nemají kolikrát soudnost

Reagovat
smazaný uživatel

Když Barcelona udělala bordel v kabině, tak to na ně museli naprášit a odsoudit Teď jsou všichni happy

Reagovat
remeslnik

Co takhle o poločase určitým týmům v určitých situacích instalovat třeba nějakého fackovacího panáka nebo přímo boxovací pytel ?!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele