Na přímé kopy si věřím, řekl po dalším povedeném výkonu Stanciu

15.03.2021, 09:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (60)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Je super že ty jeho střely už nekončí v 10.řadě, ale v síti.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho by se dal natočit druhý díl V síti

Reagovat
AC Sparta Praha good

Ale hlavní postavou by byl Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

do kdy má vůbec smlouvu?myslíte, že bude chtít zase zdrhnout?

Reagovat
smazaný uživatel

To máš jedno. Už teraz je jasné, že Sinobo Group budú po úspechu v EL a zviditeľnení sa hráčov v lete predávať. Biznis je totiž v ich hierarchii nad dlhodobým športovým úspechom.

Tipujem, že legionári Sima, Olayinka a Stanciu v lete zmenia adresu. Predaju sa nevyhnú ani českí hráči, skôr sa to ale bude týkať tých mladších ako sú Provod či Zima

Reagovat
smazaný uživatel

proč ne, mají hráčů na tři jedenáctky a věřím tomu, že trpiš i přes pár odchodů poskládá tým, který bude hrát o titul. Po pár prodejích vybrakuje Liberec a spol. a pojede se dál

Reagovat
smazaný uživatel

Naposledy to Slavii vyšlo a po generácii okolo Součka či Hušbauera našla vhodné náhrady, ale naozaj sa dá takto v Čechách úspešne fungovať aj na pravidelnej báze? Tak, aby to potom klapalo aj v európskych pohároch?

Reagovat
smazaný uživatel

problém je v tom, že jestli přibyde do kasy 100mil euro, dost možná si bude moct slavie dovolit i něco ze zahraničí, třeba od vás

Reagovat
Remt

počkej kde by se tam 100mil e vzalo?

Reagovat
smazaný uživatel

50 Sima, 20 Provod, 10 Kolář, a pak nějáký smetí, pokud to teda fakt někdo nabízí a Tvrdolín nás jen nebulíkuje..

Reagovat
Remt

tak to bych viděl reálněji spíš opravdu těch 25 Sima a 10-15 Provod při vší úctě k těm hráčům.. A Koli po tom co teď poslední měsíce tolik chybuje, tak jeho cena těch 10 podle mě taky nebude teď, nemyslím si že by to někdo nabídl

Reagovat
smazaný uživatel

taky to tak reálně vidím, spíš jsem poukazoval na Tvrďáka. I tak, 50 doma, 15 z toho na přestupy a za to už by se něco sehnat dalo

Reagovat
Bakary3

Jojo, byznys je pro ně před dlouhodobým sportovním úspěchem, proto už asi 3 nebo 4 ? sezony v řadě dělají tituly, vyhráli domácí pohár, byli v LM, 2x postup do vyřazovací fáze EL...

Proto si mohli dovolit Součka o dost dýl a na Coufala odmítat nabídky z bundesligy.

Za Koláře odmítnout víc než 10m eur - což je asi provar Ale zase jasnej argument.

Zas tenhle nesmysl bez jakéhokoliv odůvodnění.

Reagovat
RuneSKS

snad jsi nečekal, že se někdo takový zase neobjeví? Já favorizoval "číňani už nechtějí sypat peníze a konec Slavie se blíží".

Reagovat
Bakary3

jojo, to přijde zas zanedlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Bez odôvodnenia? Tak si to rozoberme na drobné...

Kde je úspešný tím Slavie, ktorý pred dvoma rokmi v EL postúpil až do štvrťfinále proti FC Chelsea? Ngadeu, Deli, Coufal, Král, Souček, Hušbauer, Zmrhal, Stoch, Škoda, Frydrych sú ešte v tíme? Áno Deli tam momentálne je, ale iba na hosťovaní do konca júna, inak ho Slavia predala do Brúgg za 2,5 mega.

Ty to vykresľuješ, ako by majitelia Slavie boli nejakí srdciari čo to robia úplne nezištne z lásky k Slavii a o zisk im pri tom vôbec nejde

Reagovat
Bakary3

Samozřejmě, že si Slavia nemůže dovolit jejich nejlepší hráče do konce kariér, ale můžu si dovolit je podržet o rok, dva dýl a prodat je jen za odpovídající nabídku.

Zmrhal, Frydrych, Škoda, Hušbauer… si asi děláš jen srandu a nechápu... dobří hráči, ale koncepčně nahrazeni s rozmyslem a odpovídající kvalitou.

A ne, tak to nevykresluju, vykresluu to tak, že tam je rovnováha mezi ekonomickou a sportovní stránkou.

Ne to, co říkáš ty, že jen byznys a prodej hráčů na úkor sportovní stránky.

Reagovat
Losinho

Ngadeu a Deli měli výkupky z doby, kdy Slavie nehrála o titul. Škoda, Hušbauer, Zmrhal, Frydrych a Stoch byli odstavení, protože o ně Slavie už neměla zájem. Ten tým se od tý doby prostě výkonnostně posunul.

Za lepším se posunul Souček, Král a Coufal. Dva hráči PL, jeden nejspíš budoucí hráč PL.

O zisk jde, ale není hlavní.

Reagovat
OTASi

Reagovat
delfin

Zalezi co sam hrac chce, ja byt jim, tak uprednostnuju pohodu nad prachama.

Reagovat
FC Porto FC

Napsal si hovadinu, gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Hovadinu? Takže podľa teba Sima, Stanciu, Olayinka a ďalší zostanú v kádri Slavie aj po lete?

Reagovat
Freedo

Z téhle trojice odejde jen jeden. Stanciu rozhodně nemá důvod někam chodit - v klubu je spokojenej. V zimě se vedení rozhodovalo, jestli ho nemají prodat, ale dali mu ještě šanci a teď na jaře hodně ožil a táhá tým v těch nejtěžších momentech, od čehož tu je.

Olayinka má kolísavou formu. V LM se chytil fakt hodně a ještě minulý léto se nabízelo 10 mega, ale poslední dobou mu to nejde. Záleželo by na nabídkách. Za 5 se nám to nevyplatí.

Sima. U něj by bylo ještě fajn, kdyby zůstal. Poslední zápasy taky už nemá kanadský body, protože si ho každej líp hlídá a celkově se potřebuje vyhrát. Ale kdyby přišla nabídka ve výši 25, tak už bychom to zvažovali. Je osobně věřím, že časem půjde za 30 a víc (mysli si o tom, co chceš).

Největší kandidát na odchod je podle mě Kolář, kterýmu je to už delší dobu slíbený (hráči většinou neodchází dřív než po 3 letech služby, takže takoví Zima nebo Bah ještě nemají nárok). Potom by mohl odejít klidně i Musa, kterýmu nevěřím, že se u nás prosadí, byť paradoxně v Bundeslize dostává větší minutáž než u nás. A z tý trojice dle nabídek, ale max jeden.

Pokud se podíváš na uplynulý přestupáky, tak se nikdy nedělaly velký zásahy do kádru, ve smyslu toho, že by odešla půlka základu. Hráči se obměňovali vesměs postupně.

Hlavní je, aby byl klub ekonomicky soběstačnej a nemusely se do něj pumpovat prachy vlastníků. To teď je, i díky prodejům. Takže prodávat za každou cenu opravdu není třeba a není to ani z dlouhodobýho hlediska rozumný - prodat všechny dobrý hráče, co ti můžou v evropských pohárech vydělat.

Nakonec - hodně se taky přemílá, že hlavní cíl Číňanů je zisk. Já osobně je fakt nemusím, ale podle mě to není pravda. Peněz mají dost a pro ně je to strategická investice. Chtějí získat ve střední Evropě kontakty a vliv, postupně si zavazovat důležitý lidi.

Reagovat
oli9

Jenže oni dokážou stejně rychle najít a udělat z nových hráčů opět hvězdy...

Reagovat
smazaný uživatel

To je presne každoročný štýl klubov ako Ajax či Porto. Posťahovať si talenty, zviditeľniť ich a potom s profitom predať. V českých pomeroch sa to ale na pravidelnej báze úspešne robiť nedá, aspoň teda nie tak, aby to uspelo aj na medzinárodnej scéne...

Reagovat
Bakary3

A že to Slavie tak už dělá několik let

(Ano, třeba postup do jarních bojů EL a třeba někoho vyšoupnout..., to beru na naše poměry jako celkem úspěch na mezinárodní scéně)

Reagovat
oli9

Jj Ajax je v tom mistr jenže ti mají skvělou akademii. No on tu totiž nikdo dosud nebyl v ČR někdo jako Slavie..Sparta měla xkrát vetší možnosti ale vždy šla jinou cestou... Myslím si že ovšem to ze Slavie udělal Nezmar a Trpišák nebýt ti dva tak jedou stejnou cestu jako Sparta , Plzen atd

Reagovat
Losinho

Slavie už tři roky dokazuje, že dá.

Reagovat
bobis21

Tam vůbec nejde o nějaký business, ale o politickou reklamu pro číňany. Ta je pro ně mnohem důležitější než nějakých pár milionů z prodeje hráče, takže nečekám žádnou změnu - když přijde nějaká top nabídka tak hráče pustí, jinak ne.

Reagovat
mistr129

To platilo dřív, teď když Číňani utáhli penězovody a chtějí soběstačnou Slavii, tak do tohohle už asi moc zasahovat nebudou

Reagovat
Kily

navíc se to celkem sešlo i tak, že v týmu je několik hráčů, kteří jsou už dneska pro zahraniční kluby hodně zajímaví i v tom směru, že bude lepší koupit mnohem levnějšího mladého kluka ze Slavie, než několikanásobně dražšího hráče od konkurence. A vedle mladých je tady třeba Bořil, který bude mít vzhledem k věku jednu z posledních šancí na zahraniční angažmá

Reagovat
bobis21

To platí pořád. Když si na sebe reklama sama vydělá, tím lépe. Ale nemyslím si že by nějak tlačili na prodeje aby si vydělali pár milionů eur jak ten nahoře naznačuje.

Reagovat
j_mrazik

Ďakujem za koment, ale pomůžu si názvem songu, který nejlépe vystihuje adekvátní reakci: Kontrafakt - Piču o mne víš.

Reagovat
smazaný uživatel

To vôbec nevadí, že o tebe nič neviem, koniec-koncom to ani nie je moja ambícia. Pre mňa je podstatné, že toho viem dosť o futbale.

Reagovat
j_mrazik

Ale to nebylo myšlený na mě.

To bylo myšlený tak, že máš plno doměnek, které ale nejsou pravdivé, protože nevíš, jak to funguje v konkrétním klubu. Na momentální Slávii se moc nedají vztáhnout pravidla, která by platila v těch menších klubech.

Tím nevylučuju, že bude Slávia zpeněžovat hráče... ale ne za každou cenu.

Reagovat
meno

Pre mňa je podstatné, že toho viem dosť o futbale.

Reagovat
smazaný uživatel

To vravíš ty... Tu v diskusných fórach si však toho za tých skoro 10 rokov pôsobenia veľa neukázal, to iste uznáš aj sám.

Reagovat
meno

Sorry, že nemám všeználkovský komplex a nevyjadřuju se úplně ke každý blbosti. Potom si vlastní blbost neobhajuju, protože když už napíšu blbost a někdo mi ji vyvrátí, tak mám ego natolik kontrolované, narozdíl od tebe, že to zvládnu přijmout. A třetí věc - nenaskakuju na dementní diskuze Česko vs Slovensko.

Reagovat
smazaný uživatel

Príde mi to, že ma vnímaš ako nejakého egocentrického tlčhubu. To však nie je pravda. Tu v diskusiách na EF sa už 2x stalo, že som nemal pravdu a pochybenie som si vždy dokázal uznať. Ak je kritika konštruktívna a oprávnená, nemám problém ju prijať. S tým hejtovaním v diskusiách SR vs ČR to nebolo vždy tak. Ja sem sem pôvodne prišiel ako normálny užívateľ. To niektorí tunajší užívatelia ma svojim vulgárnym a buranským chovaním takto vyformovali

Reagovat
smazaný uživatel

To máš z toho takový strach? Za Simu jsem četl, že ten balík by Slavii za něj slušně zahojil. Za Součka s Coufalem dostali slušně zaplaceno. A další hráči jistě zadarmo nepůjdou. Navíc Slavia si díky svému rozpočtu a prestiži může dovolit hráče i mimo ligu. Záleží na scoutingu. A zda budou chtít investovat do nových posil, nebo půjdou po české lize. Očividně ten tým šlape. A Trpiš dokáže ty hráče nahradit. I kdyby odchody sebrali Slavii určitou kvalitu, na titul to stačit bude na vyzařovací fázi EL taky, Místní se budou muset spokojit, že titul v EL to prostě nebude letos a ani ještě pár let. I kdyby se jim ta pohádka měla podařit, na to by museli investovat peníze do jiných hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

já z toho strach vůbec nemám

Reagovat
smazaný uživatel

vem do učení Ronalda

Reagovat
oli9

Nejlepší hráč ligy bez debat... Super se na něj i dívá na tu jeho hru a góly.... Sparta pěkně prohloupila

Reagovat
delfin

Pro me osobne, od dob Poboraka v cesky lize zase hrac, kterej se mu kvalitou vyrovna.

Reagovat
Skleepy

V čem jako, že nám chtěl zdrhnout, tak jsme za něj aspoň zinkasovali love?

Reagovat
delfin

Tak jako uprimne, kdybys videl Stramacconiho, nezdrhal bys taky?

Reagovat
Skleepy

Jak to souvisí s tím, že Sparta prohloupila? To že v té době nekoučoval Strama, ale Ščasný a mezi nimi byl navíc i Hapal je asi taky fuk.

Reagovat
delfin

No tim ze Sparta prohloupila, kdyz si takovyho hrace nechala utyct. Nekoucoval Strama? Tak to se asi radeji vickrat podivej na soupisku, kdy se tam objevili takovy hvezdy jako Plavsic a Ben Chaim, nebo Janko.

Reagovat
Skleepy

Co? Strama tam byl, když Stanciu přicházel, když odcházel, tak tam nebyl - takže tvá logika, že zdrhal kvůli němu je total mimo, ale ty asi nejsi moc ostrá tužka.

Reagovat
delfin

Podivej se, co jsem napsal.

Reagovat
Skleepy

delfin15.03.2021 10:45#

Tak jako uprimne, kdybys videl Stramacconiho, nezdrhal bys taky?

Reagovat
oli9

Tak ve Slavii evidentně takový problém nemá. A v té éře chtělo že Sparty utíkat více hráčů

Reagovat
Skleepy

Tak to není ale prohloupení Sparty, ta z toho vytřískala, co se dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje ve formě 5 zápasů a už je bez debat nejlepší hráč ligy. Tyhle soudy na základě aktuální situace mě vždycky pobaví.

Reagovat
Skleepy

Ne asi, před pár měsíci nehrál základ a spekulovalo se, jestli ho neprodat, protože nenaplňuje potenciál a je extrémně finančně náročný.

Reagovat
Losinho

Před rokem Slavii dotáhl k titulu po tom výprodeji skoro sám. O odchodu se reálně neuvažovalo.

Reagovat
meno

Bez ohledu na formu, ukaž mi v naší lize lepšího středopolaře. Stanciu je kreativní, fotbalovej, není línej na krok, vrací se. Kombinuje v sobě Dočkala s Pavelkou

Reagovat
Jolly Roger

Fantastické góly, skvělý výkon. Pastva pro oči.

Předtím jsem se díval na zápas Brno - Jablonec a to byl úplně jiný sport.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, fotbal "made in china" by sedělo víc na to brno s jabkama, tady je to výjimečně naopak

Reagovat
Losinho

Tak ten hattrick až ve čtvrtek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele