Další články

Stanciu přestoupil ze Slavie do čínského Wu-chanu

Rumunský reprezentant Nicolae Stanciu definitivně přestoupil ze Slavie do čínského týmu Wu-chan Three Towns. Osmadvacetiletý záložník a jedna z hlavních hvězd ligy opouští kádr českého mistra po dvou a půl letech. Pražané potvrdili dotažení transferu na svých internetových stránkách. Stanciu podle společnosti Global Sports, která pomohla přestup uskutečnit, podepsal v novém působišti tříletou smlouvu.

Podle Trpišovského je přestup Stanciua ze Slavie do Číny z 95 procent dotažen

Podle slávistického trenéra Jindřicha Trpišovského je přestup záložníka Nicolaeho Stanciua z Edenu do čínského Wu-chanu z 95 procent dotažen. Kluby ladí detaily a zbývá dořešit jedinou věc. Trpišovský už se s odchodem klíčového středopolaře a rumunského reprezentanta smířil. Český šampion by v zimě ještě rád přivedl útočníka, jeho příchod se ale zatím nijak neposunul.

Slavia potvrdila, že Stanciu jedná o přestupu do zahraničí

Slavia Praha potvrdila, že záložník Nicolae Stanciu jedná o přestupu do zahraničí. O jaký klub jde, český šampion neuvedl. Podle médií má osmadvacetiletý rumunský reprezentant namířeno do čínského Wu-chanu. Dohodu zatím Pražané nepotvrdili, nicméně trenér Jindřich Trpišovský už počítá s tím, že transfer se uskuteční.

Stanciu by podle iDNES.cz měl ze Slavie odejít do Wuhanu

Slavii by mohla opustit jedna z opor Nicolae Stanciu. Osmadvacetiletý záložník a rumunský reprezentant má podle iDNES.cz namířeno do čínského Wuhanu, k dotažení přestupu údajně zbývají formality. Český mistr zatím informaci nepotvrdil.

Niţă je rumunským fotbalistou a gólmanem roku, Stanciu nejlepším záložníkem

Brankář pražské Sparty Florin Niţă se stal rumunským fotbalistou roku i nejlepším gólmanem. Ocenění pro záložníka roku získal slávista Nicolae Stanciu. Výsledky ankety byly vyhlášeny on-line kvůli koronavirové pandemii.

Chceme sami sobě potvrdit, že jsme pořád nejlepší v lize, řekl Stanciu

Záložník Nicolae Stanciu si pochvaluje, že se Slavia i on sám dostávají do formy. Vršovický obhájce titulu v 15. kole první ligy doma rozdrtil Jablonec 5:0 a zvýšil náskok v čele tabulky na tři body. Podle Stanciua si červenobílí především sami sobě chtějí dokázat, že jsou nadále nejlepším týmem v soutěži.

Odchod Stanciua nyní nepřichází v úvahu, řekl kouč Slavie Trpišovský

Slávistický trenér Jindřich Trpišovský vyloučil, že by nyní vršovický celek opustil záložník Nicolae Stanciu. O rumunského středopolaře se podle médií intenzivně zajímá Galatasaray Istanbul. O příchodu dvou hráčů naopak český mistr podle Trpišovského aktuálně jedná.

Nejlepším hráčem prvoligové sezony bude Hložek, Provod, nebo Stanciu

Nejlepším hráčem končící sezony české FORTUNA:LIGY bude jeden z dvojice záložníků z mistrovské Slavie Lukáš Provod a Nicolae Stanciu, nebo sparťanský útočník Adam Hložek. Užší nominaci dnes oznámila Ligová fotbalová asociace (LFA), která tradiční anketu pořádá.

Hráčem března je Stanciu, trenérem Trpišovský

Obhájce titulu Slavia ovládla březnovou anketu Ligové fotbalové asociace (LFA). Nejlepším hráčem byl zvolen záložník Nicolae Stanciu, mezi trenéry zvítězil Jindřich Trpišovský. LFA o tom informovala v tiskové zprávě.

Na přímé kopy si věřím, řekl po dalším povedeném výkonu Stanciu

Slávista Nicolae Stanciu si pochvaluje, jak mu momentálně vycházejí střely ze střední vzdálenosti. Rumunský záložník dvěma pohlednými góly nasměroval Pražany k pohodlné ligové výhře 3:0 v Mladé Boleslavi a skóroval ve čtvrtém soutěžním utkání po sobě. Nechtěl ale spekulovat, zda je v nejlepší formě od příchodu do Edenu.

Stanciu by svůj gól proti Rangers vyměnil za bezbrankovou remízu

Záložník Slavie Nicolae Stanciu by svůj povedený gól v úvodním domácím osmifinále Evropské ligy proti Glasgow Rangers, kterým přispěl k remíze 1:1, raději vyměnil za bezbrankový výsledek. Skotští mistři jsou podle něj díky venkovní brance v lepší výchozí pozici. Sedmadvacetiletý Rumun však věří, že Pražané za týden v odvetě na Ibrox Stadium postoupí.

Stanciu dal prvně ve Slavii dva góly a chválil si jedinečný týden

Záložník Nicolae Stanciu si pochvaloval, že prožil neuvěřitelný týden. Sedmadvacetiletý rumunský středopolař ve čtvrtek po vítězství 2:0 v Leicesteru postoupil s fotbalisty Slavie do osmifinále Evropské ligy a v dnešním šlágru 21. kola první ligy na Slovácku dal poprvé v jednom soutěžním utkání za červenobílé dvě branky.

Stanciu se těší na souboj s bývalým spoluhráčem z Anderlechtu

Pro záložníka Slavie Nicolae Stanciua bude mít čtvrteční úvodní zápas vyřazovací fáze Evropské ligy s Leicesterem zvláštní náboj. V Edenu se postaví proti záložníkovi "Lišek" Yourimu Tielemansovi, s nímž hrál v Anderlechtu Brusel. Oba spolu před pár dny mluvili, o utkání se však nebavili.

Stanciu věnoval gól dceři a z poloviny ho připisoval Kuchtovi

Záložník Nicolae Stanciu rozhodl o výhře Slavie v Plzni v závěrečném duelu podzimní části ligové sezony a gól věnoval své malé dceři. Polovinu branky připsal rumunský středopolař přihrávajícímu útočníkovi Janu Kuchtovi. Pražané podle něj museli k vítězství nad rivalem vydat dvakrát více sil než v obvyklém utkání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele