Niţă je rumunským fotbalistou a gólmanem roku, Stanciu nejlepším záložníkem

14.12.2021, 09:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (43)

Přidat komentář
Kocour Klapuška

Reagovat
lampas

To jako nejlepší fotbalisté Rumunska jsou v současnosti Nita a Stanciu?

Reagovat
Freedo

U Nity to rumunský je myšleno jako sparťanský.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Lemond Laws

Zajímavé

Nový sen rumunských fotbalistů je ČR

Reagovat
Moje maličkost

Rumunský fotbal je na tom asi hodně špatně.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kucka

Taky čumím

Ale je pravda a koukám, že Rumuni teď mají slabou generaci, v top5 ligách nemají skoro nikoho, kdo by stabilně hrál, kromě toho stojí za zmínku Hagi z Rangers, ale to bude tak asi všechno.

Reagovat
KapitanCrow

Já ani ne, Nita byl vyhlášen nejlepším brankářem celé kvalifikace. Ve Spartě odváděl v tomto roce kvalitní výkony. jen díky němu má Sparta tolik bodů.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

ale chytá Holec

Reagovat
Selänne

Mají poměrně dost zajímavých mladých hráčů. U nich je ale problém, že to Rumuni dost často nezvládají v hlavě. Po psychický stránce je to snad jeden z nejlabilnějších národů v Evropě. Přitom dost jejich mladíků má/mělo potenciál na dost dobrou kariéru - Marin, Dennis Man, Cicaldau nebo Mihaila. Koneckonců i Stanciu měl našlápnuto na úplně jinou kariéru. Ale i on je labil, který se potřebuje cítit komfortně.

,

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Vic nez Stanciu se mi libil jeste Popescu, ale kdovi kde tomu je konec

Reagovat
RadekVonCZE

Myslíš Octaviana Popescu?

Reagovat
Pablos

Největší technik byl a asi ještě je... Je Budescu. Ale je mu už 32 no.

Reagovat
GjøvikFF

Oni jsou bohužel špatní už hodně dlouho. Za posledních 20 let se dostali jen na dva turnaje, kde skončili bez výhry hned ve skupině. Poslední, koho na velkém turnaji porazil, byla před 21 lety Anglie.

Reagovat
Puskas

Tyhle státy mají skvělou generaci jednou za dlouhý čas, ta jejich byla fakt výtečná - Hagi, Lacatus, Popescu, Petrescu, Dumitrescu...

Reagovat
ACSeRw!n

v ty dobe jeste tolik nezalezelo na financich, zazemi a treninkovejch metodach.. v uvozovkach stacil jen talent, ale to uz bohuzel neplati.. Rumunsko a Bulharsko jsou jedny z nejchudich zemi cely Evropy

Reagovat
lampas

Tam více jak jinde je holt stáhl ke dnu konec socialistické výchovy mladých sportovců. Je to celkem dost patrné, protože naposledy relativně konkurence schopné byly obě země tak kolem roku 2008, tedy s koncem poslední generace, která vyrostla ještě za bývalého režimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla jina vychova, ale nepricital bych to jako plus socialismu

Reagovat
ACSeRw!n

hlavne nebyly ty internety ze jo

Reagovat
Spalovač šancí

a hlavně byl méně dostupnej koks, herák a tak ...

Reagovat
Salfovic

Jenom starej dobrej perník

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
lampas

Jenže ty elitní střediska pro výchovu sportovců, které platil centrálně stát fakt existovala. Celý východní blok do toho sypal prostředků jak svině, kvůli globální propagaci. Po revoluci to všude všechno krachlo, s čímž si poradil každý stát po svém (nebo neporadil).

Reagovat
Puskas

plus vojenské týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
REPLIKATOR

Rumunský fotbal je opravdu v krizi.

Reagovat
oli9

pro naši ligu určitě dobrá vizitka

Reagovat
Salfovic

Spíš pro Holce

Reagovat
REPLIKATOR

Příští rok nejlepší fotbalista roku na Slovensku

Reagovat
didosh

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Spalovač šancí

nebylo o čem ...

Reagovat
Lojd

Je mozny, ze Vrba odstrelil Nitu proto aby mel ceskoslovenskej kadr (nevim jak je na tom Nita s cestinou resp Vrba s anglictinou) i pres jeho vykony? A chce aby si Holec co nejdriv zvyknul? Teoreticky mozna i obrana na to, ze privedou cesky/slovensky mluviciho golmana pristi seoznu? Jsou to asi hovna, ale nejak furt nechapu proc ho tak jednoduse vymenil, kdyz Holec neni ani zadnej mladik.

Reagovat
kattos

On Nitu moc rád nemá mi příjde, pamatuju jak asi před 3 měsíci jednoudostali gol z toho že se nepohodla obrana a on ho tam sundal na tiskovce, i když je Nita furt držel.

Reagovat
cetto

Ten Nita je fakt crazy, obzvlášť když si uvědomím, že ve svých 33 či kolika letech to je vlastně jeho první cyklus za repre. Předtím vůbec v repre nebyl. A hned rovnou nejlepším hráčem

Reagovat
didosh

Jeden z mála sympatickych Spartanu,...ale divím se že tam stále je,tam s ním nepochopitelně zametaji...

Reagovat
chavi.27

Tak hlavne ze si s nim ve Sparte pravidelne vytiraj prdel a odstrelujou ho pravidelne jen tak... ten uz je tu fakt jen kvuli fandum ktery ho zboznujou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele