Stanciu by měl posílit Spartu, na Letné ho čeká prohlídka

Rumunský záložník Nicolae Stanciu zřejmě brzy přestoupí z Anderlechtu do Sparty a stane se nejdražším fotbalistou české ligy. Čtyřiadvacetiletý reprezentant už je v Praze. Letenský klub oznámil, že ho dnes čeká zdravotní prohlídka a jednání o smlouvě.

Jednání o příchodu Stanciua do Sparty se podle agentky zadrhlo

Sparta stále vyjednává o přestupu rumunského záložníka Nicolae Stanciua z Anderlechtu. Podle hráčovy agentky se rozhovory lehce zadrhly, protože belgický klub požaduje procenta z případného budoucího prodeje čtyřiadvacetiletého fotbalisty, což se zástupcům Sparty nelíbí.

Sparta přivede záložníka Stanciua za rekordních 128 milionů

Sparta se podle belgických médií dohodla s Anderlechtem na příchodu záložníka Nicolae Stanciua, Čtyřiadvacetiletý rumunský reprezentant přijde na Letnou za pět milionů eur (téměř 128 milionů korun) a stane se suverénně nejdražším hráčem v historii české ligy. Dosavadním rekordmanem je Tal Ben Chaim, který do Sparty přišel loni v létě za 76 milionů korun.

Podle manažera Anderlechtu zatím Sparta nabízí za Stanciua málo

Podle sportovního manažera Anderlechtu Brusel Hermana van Holsbeecka zatím nabízí pražská Sparta za rumunského reprezentanta Nicolaeho Stanciua méně, než by si belgický klub představoval. Čtyřiadvacetiletý reprezentační záložník by proto nakonec mohl zůstat, nebo zamířit jinam než na Letnou.

Anderlecht udělá ze Stanciua rekordní export rumunské ligy

Nicusor Stanciu na sebe v minulé sezoně upozornil dvanácti ligovými trefami, následně v letošním předkole Ligy mistrů popravil Spartu, a rázem by se měl ve 23 letech postarat o nový rekord, co se přestupů z Rumunska týče. Přesně za 9,8 milionů eur ho má získat pro změnu pokořitel druhých pražských "S", Anderlecht...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele